

- Ами, представи си, че първо говоря аз, а после - майка ти...

- Госпожо, честно не знам! Легнах си рано.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Приготвянето й е съвсем просто, а най-хубавото е, че всичко се пече заедно, на една тава
Този ароматен и сочен сладкиш се приготвя от „напоени“ кори за баница и портокали и е с много по-приятен и освежаващ вкус от класическата гръцка баклава
Готвенето на това лакомство е прекалено просто, но се оказва невероятно вкусно
Ресторантьорските тайни са разкрити
Олио, кашкавал и мляко с постоянен ръст
Става невероятно мек и с много фин вкус благодарение на изварата
Независимо дали ги поднасяте сладки или солени, те със сигурност ще се превърнат в нов любимец на трапезата ви
Трябват ви само няколко съставки
Всяка седмица правя този пай „Осетия“, който става за обяд и за вечеря
Солта e eстeствeн консeрвант