

- Ами, представи си, че първо говоря аз, а после - майка ти...

- Госпожо, честно не знам! Легнах си рано.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Отделете 4 чаши встрани, ще ви трябват за след печенето
Вземам малко извара и приготвям тези пухкави сиренки по френска рецепта
С добавка на ароматни подправки и пресни билки, това угощение носи топлина и уют на всяка трапеза
Приготвят се лесно, а резултатът е удивителен
На 6 май трапезата задължително се отрупва с вкусни ястия, а печеното агнешко заема почетното място
Бърз, лесен и вкусен десерт за работещи хора
Лесна за запомняне рецепта, а съставките, които всички имате в кухнята, се вземат в равни количества
Заливката й придава тази сочност и пухкавост
Предлагаме ви лесна и бърза рецепта
Рецептата е семейно наследство