


Скъпа, пак нямаха да ми върнат.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Зелевите кюфтенца се запържват в тиган със сгорещено олио на среден огън до златисто от двете страни
Класическа рецепта, която сме приготвяли десетки пъти и пак ще ги приготвяме - пиле с грах и моркови
Как да ги приготвите
Ето рецептата
Всички на трапезата ще останат доволни
Киселото зеле е един от тях
Вижте как да изненадате гостите си с тази невероятно вкусна пита
Има няколко неща, които е добре да сложите на масата и обичаи, които е добре да спазите и на 26 декември
Днес ще ви споделим за една необикновено вкусна разядка, която се е приготвяла от нашите баби на този ден