

- Ами, представи си, че първо говоря аз, а после - майка ти...

- Госпожо, честно не знам! Легнах си рано.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Колкото повече цвята изберете, толкова по-шарени и красиви ще бъдат великденските яйца
Ще ви покажем как да си направите най-красивите Мраморни яйца, без да използвате бои, фолио или други купешки „техники“
Няма да ви се налага да купувате почти нищо, а ястието, което ще поднесете на близките ви, ще конкурира и най-големите специалитети
За тях няма да ви се налага да висите дълго в кухнята
Тайната се крие в една малка подробност
Рецептата е елементарна, а само от уханието мигом огладняваш, пък опиташ ли - няма спиране
Аз обичам да добавям локум или стафиди, а понякога и сладко – според това какъв точно вкус искам да имат масленките, но вие може да приготвите и основния вариант с орехи
Казва се “столистна”, защото специалната технология на сгъване на тестото води до образуването на прекрасни пухкави слоеве, които са видими, когато я разчупите
Тази вкусотия си заслужава да я знае всеки, тъй като няма втора като нея
Тя много лесна за приготвяне