

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Всички ще искат рецептата
Никой няма да разбере, че е с готови кори
Проста рецепта, с която ще впечатлите всички
Толкова вкусно, че няма спиране
Малко продукти, голям разкош
Името е получено от сочния блат, който е покрит с горещо какао и следователно е прекрасно напоен
Тестото се получава много меко и нежно, дори след като мекиците са преседели няколко часа на масата
Тестото с извара ги прави копринено нежни и мекички, а процедурата е лесна и бърза
Сервират се със соев сос за потапяне и много добро настроение
Вижте някои вскуни идеи