

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ето я рецептата
Сложих шипков мармалад в козунака и у дома са във възторг
Рецептата е лесна дори за начинаещи
Грехота е да не опитате да го направите
Избършете външната част на всичките си уреди
Запретвайте ръкави, тази година на Великден ще си направите домашни козунаци
Достатъчното производство на тези хормони кара хората да чувстват по-уверени и по-привлекателни
Резултатът надмина всички очаквания, станаха огромни конци
Идва край на снега
Казва се “столистна”, защото специалната технология на сгъване на тестото води до образуването на прекрасни пухкави слоеве, които са видими, когато я разчупите