

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Подходящ избор са за закуска, тъй като са богати на въглехидрати и протеини, необходими за зареждане на организма за целия ден
Ще споделим с вас рецептата за една изумителна манджа, която не изисква почти никакви познания в кулинарията
Вижте интересния хороскоп
Боб яхния са готвили сигурно и половината от българските мъже
Всяка година хиляди хора от цялата страна и не малко чужденци идват, за да попият от романтиката и спокойствието на това магнетично място
31-годишният Константин Таквор от София не само визуално наподобява звездата, но дори работи същата професия
Време е да помислим за своята екзотична почивка през 2021 година
Само за 30 минути тя приготви лефер по бургаски по стара градска рецепта, а пищният й бюст изпълни екрана
Те нямат нищо общо с преяждането
Да приготвите вкусна шкембе чорба вкъщи е лесна задача