

- Ами, представи си, че първо говоря аз, а после - майка ти...

- Госпожо, честно не знам! Легнах си рано.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Винаги става много сполучлив, пухкав и най-важното – вкусен
Министерството на финансите допълни списъка със стоките с висок фискален риск
Той ще се предлага от компания в американския щат Флорида
За тях няма да ви се налага да висите дълго в кухнята
Каквото и количество да направя, никога не остават за следващия ден
Румъния
Аз обичам да добавям локум или стафиди, а понякога и сладко – според това какъв точно вкус искам да имат масленките, но вие може да приготвите и основния вариант с орехи
Тайната на перфектната заливка за мусака се крие в баланса между съставките и правилната техника на приготвяне
Клиентите на „Жанет“ знаят, че всеки ден месните витрини се зареждат с продукти от месокомбинат „Свищов“
Казва се “столистна”, защото специалната технология на сгъване на тестото води до образуването на прекрасни пухкави слоеве, които са видими, когато я разчупите