

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Тя е хидратираща, но се консумира и с вода, за да има истинската, наистина освежаваща стойност, казва проф. Донка Байкова
Вкусно и лесно за приготвяне
Гурото на българския туризъм пи морска вода, за да обори измамниците и да докаже, че тя е чиста
Готви за Лейди Гага, Адел и Джейсън Стейтъм, а сега и за всеки гост на ресторант Maison“s Premium в Бургас
Всеки един от нас е рекламно лице на града, на българското Черноморие
Тоновете черупки, които ресторантите изхвърлят, може да ни спасят от полиетиленовите торбички, които мърсят околната среда
Павлин Димитров разкри каква е тайната на вкусното ястие, ще готви пред гостите на жив огън
Ето кои бургаски ресторанти ще бъдат част от инициативата
Станете част от незабравимия Миден уикенд
Какви са причините за това, както и доколко е полезно да консумираме миди