

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Интересният хранителен режим е създаден още през 70-те години на миналия век
Открийте другото лице на най-известния български курорт
Според старите морски вълци неразграждащата се пластмаса навлиза в човешкия организъм и води до фатални последици
Ето каква е тайната
90% от цацата се изнася в чужбина
Константин Дамянов от ИАРА разкри, че са спипани и любители, напълнили лодките си с вкусния деликатес, макар че им е разрешено да вземат до 3 кг
Заведението работи всеки ден и е на самата пясъчна ивица
Европейската комисия приема рапанът за храна и въвежда ограничения за улова му
На какво се дължи по-светлият цвят на Черно море