

- Защото изчисляват, колко душ кабини щяха да уплътнят с толкова материал

- И какво стана?
- Какво ли... срамна сцена в ритуалната зала!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Те ще се съхраняват в обикновен хладилник на температура от 5 до 8 градуса, тъй като ще се използват през следващите 5 дни
Цената на свинската пържола е най-висока в София
Цената е рекордна за последните шест години
Можеше поне в една тарелка да се постави това угощение, но нищо.., пише Цветин Цеков
До края на годината не се очаква поскъпване на стоките
С 55% се е вдигнала цената на свинското месо, каза собственик на месопреработвателна фирма
Спрямо миналия септември купуваме по-скъпо брашно и мръвки