


- Утре е 30 годишнината от сватбата ни, искаш ли заколим прасето?
- Защо, то какво е виновно?! Брат ти ни запозна...

- Вселайко!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
С тази техника те са по-здравословни
Начинът на приготвянето й е интересен, но никак не е сложен
Изключително вкусни домашни закуски, приготвени от тесто с мая с прекрасен аромат на чесън и отличен пълнеж
Рецептата е толкова проста, че всеки би се справил с нея
Ако искате да отслабнете, трябва да въведете в диетата си храни, които са богати на хром и цинк
Представям ви технологията на приготвяне на пищен пшеничен хляб със сирене
Стават за нула време, веднага ги пробвайте
Става невероятно мек и с много фин вкус благодарение на изварата
Яжте само по едно яйце на ден
Резултатът е впечатляващ – златисти, пухкави и неустоимо вкусни