

- Домати, краставици, зеле, лук.
- Да ги варя, или да ги пека?
- Копай!

- Как е главоболието, от което се оплаквахте?
- Замина за няколко дни у майка й.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Имат пори, които може да са опасни
Всичките й последовали на Теди Титова вече опитаха сладкото изкушение
Като всеки замърсен предмет, и те могат да са източник на различни инфекции – вируси, бактерии (ешерихия коли, салмонела, дизентерия), гъбички
Как без да искате разваляте вкуса и качествата им
Рецептата, която ще прочетете по-надолу, ще ви спести време и всъщност е много по-здравословна
Едно от основното правило при приготвяне на тиквички е да ги подсушите идеално, преди да ги сготвите