


Скъпа, пак нямаха да ми върнат.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Културният антрополог гл. ас. Росен Гацин от Института по експериментална морфология, патология и антропология към БАН посочи, че още в нощта преди Гергьовден във всяка къща започва подготовката за празника
С добавка на ароматни подправки и пресни билки, това угощение носи топлина и уют на всяка трапеза
Рецептата без месене е гениално проста – тя разчита на дългото време за ферментация
Румъния изтрезня от евроилюзиите, а либералите се разпадат в реално време
Гергьовден бележи началото на пролетта
Освен агнешкото месо, на трапезата се поднасят още и ястия със свежи зеленчуци
С няколко трика ще ви облекчим в много отношения и спестим пари и време
Предлагаме ви лесна и бърза рецепта
Консумацията на силно преработени храни се свързва с повече от 30 риска за здравето и води до по-ниска продължителност на живота
Очаква се да започне обучението на служителите