

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Тя набира особена популярност през последните години
Изненадайте всички у дома с тази рецепта
Вечеря за четирима души излиза около 200 лв
Аз обичам да добавям локум или стафиди, а понякога и сладко – според това какъв точно вкус искам да имат масленките, но вие може да приготвите и основния вариант с орехи
Празникът трябва да има повод, база, фундамент, традиция, предмет
Освен ечемик и хмел, бирата съдържа и естествени киселини, които имат свойството да разтворят всякакви примеси
Градусът на емоциите в Перник достига световни висини
Според Ричард Алибегов, председател на Българската асоциация на заведенията, сегашното увеличение на цените в някои ресторанти не се дължи на по-високата ставка на ДДС
От бранша заплашват да вдигнат солидно цените
Колко пием, какво пием и наистина ли сме сред най-големите любители на спиртните напитки в Европа?