×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ученият Вергиев вкарва в съда и риалити звездата Андрей Едрев


Ученият Вергиев вкарва в съда и риалити звездата Андрей Едрев
Андрей Едрев се е завърнал от Далечния Изток, утре очакваме да бъде възлов свидетел в очите на Съдията с коня
Тема в развитие
Прецедент! Журналистът Божков пише на адвокатите и ВСС: Усмирете бъдещия прокурор Дичев Бъдещият прокурор Йордан Дичев изкомандва: Накажете Касабова! Ученият Вергиев вкарва в съда и риалити звездата Андрей Едрев Зам.-шефът на Районния съд в Бургас Светлин Иванов пак наруши закона В комбина ли са бившият шеф на СИК Димитър Вергиев и Районният съд в Бургас (видео) Бургаският съдия с коня обичал неформалните забежки Алармираме Окръжната прокуратура в Бургас: Зам.председателят на Районния съд Светлин Иванов фалшифицира протоколи! Когато дойдоха за мен...(ОБНОВЕНА)* Скандално! Бургаският съд не допусна ключов свидетел срещу бившия шеф на СИК Димитър Вергиев Само във Флагман! Какво не поиска да чуе бургаският съдия Светлин Иванов. Покъртителната изповед на доц.Дитка Димитрова Ученият Димитър Вергиев пиел по шепа хапчета, след като припомнили миналото му като бос на СИК bTV спря репортаж за учения Димитър Вергиев Божидар Божков: Вие бихте ли се споразумели с бившия шеф на СИК – Бургас?! Журналистът Божидар Божков отказа споразумение с учения доц.д-р Димитър Вергиев Помните ли бияча Димитър Вергиев от СИК? Станал е уважаван професор
виж още
скрий
20 Април 2016, Сряда, 17:40 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ, снимка: Радостина ГЕОРГИЕВА

14-ти ден съдия Светлин Иванов отказва да изпълни закона и да се отведе от делото срещу журналиста Божков


Бившият шеф на СИК в Бургас Димитър Вергиев се е похвалил пред приятели, че ще вкара в съда и Андрей Едрев, нашумял в цялата страна след участието си в риалити предаването „Островът на изкушенията“, научи „Флагман“. Едрев трябвало да се яви утре, 21 април, като свидетел на Вергиев срещу журналиста Божидар Божков. Сикаджията съди Божков, понеже в пост във Фейсбук от миналия август разказа как Вергиев, чрез посредници, се опитва да изтрива от интернет всички статии, разказващи за бурното му сикаджийско минало. Една от тях - във вестник „Сега“, на която автор е Божков, припомня как, докато е бил студент в Бургаския университет „Проф. д-р Асен Златаров“, Вергиев наби преподавателката си доц. Дитка Димитрова, защото отказа да му напише тройка. Именно тази публикация Вергиев, чрез посредника си, поискал от Божков да премахне от световната мрежа.

Въпреки, че журналистът отказа да го направи, статията все пак бе изтрита от сървъра на в. „Сега“. От ръководството на вестника и до ден днешен отказват да коментират защо са я премахнали.

Андрей Едрев живее понастоящем в Индонезия, но преди дни се завърна в България. Пред приятелите си Вергиев се е похвалил, че Едрев си дошъл специално, за да му удари рамо за делото срещу Божков.

Поредното заседание е насрочено за утре от 13:30 часа. Процесът бе отлаган неколкократно, за да може съдът да изслуша всички свидетели, поискани от адвоката на Вергиев – Йордан Дичев, който от есента ще е вече апелативен прокурор в Бургас. Последният от тези свидетели, който все още не се е явил, е бившата журналистка от в. „Шоу“ Мария Николаева. Зам.-председателят на Бургаския районен съд Светлин Иванов, който гледа делото, прие, че тя е много важен свидетел, макар адвокат Дичев да не обясни какво точно ще доказва тази журналистка. Нейното име не присъства нито в поста на Божков, нито в тъжбата на Вергиев. Досега Николаева все не бе намирана от призовкарите на нито един от посочените адреси. Репортер на „Флагман“ установи, че и този път тя не е била открита. Столичната призовкарка е написала буквално следното: „На посочения адрес няма вход „Б“, няма и блок, има само магазин“.

Докато съдия Иванов отлага неколкократно делото, за да удовлетвори всички прищевки на Дичев, той отхвърли всички искания на подсъдимия Божков. Не допусна в залата дори единствената, поискана от журналиста, свидетелка – битата от Вергиев негова преподавателка доц. Димитрова. Според съдия Иванов тя не била важен свидетел и нямала какво да каже.

Срещу Светлин Иванов в момента има цели две проверки от София. Инспекторатът на Висшия съдебен съвет и специализираното звено „Престъпления, извършени от магистрати“ нищят зам.-шефа на бургаския съд, заради процесуалното му поведение в съдебната зала. Иванов няколко пъти наруши закона – той отказа да се произнесе по искането на Божков да накаже адвокат Дичев заради агресивното му държане по време на делото. Наместо това Иванов се нахвърли върху Божков с думите: „Не ми казвай какво да правя. Разигравай си коня на твоята поляна“. Това негово изявление му роди прякора Съдията с коня.

Заради странното за един съдия държане по време на съдебно заседание Божков поиска отвода на Иванов, защото го смята за пристрастен магистрат. Наказателно-процесуалният кодекс предвижда исканията за отвод да се разглеждат незабавно. Въпреки това вече 14-ти ден Иванов отказва да изпълни закона и не се е произнесъл.

В категории: Темида


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
21
Коментара по темата
21.
Изумен съм
21.04.2016 19:00:13
1
2
Не разбирам защо ще вкарват в делото и тази ярка звезда от реалитито. Малко ли са ви звездите в, замесени до момента. Не ви стига това реалити шоу което гледаме в съда. Още една звезда и от реалити шоу ще стане направо цирк Балкански.
20.
неюрист
21.04.2016 18:07:02
1
4
Просташкото и дебелашко,безпардонно държание на съдиите е модус вивенди на нашите магистратчета. Завършваш в някакъв измислен институт/а може и задочно/право и изведнъж ставаш страшно умен/в своите очи разбира се/.
19.
реално
21.04.2016 13:04:26
4
1
Да си говорим реално,а? Ако журналист съдеше някого, че го набил и съдията си вършеше работата - щяхте да го изкарате герой. Но сега - понеже съдят журналист и съдията отново си върши работата - тъй като за него няма значение кой от коя страна се намира, той не ви оттърва. Ех, мама му стара, много елементарно подхождате, едва ли има интелигентен човек, който да ви се върже. Правите всичко възможно да наложите някакъв тъп прякор на съдията, но и в това няма да успеете, защото той е известен с много други дела, които му правят чест - много боклуци е осъдил. И накрая - кой ви е казал, че можете да пишете каквото си искате, да вкарвате интриги, да оклеветявате - къде от некадърност, къде от неинформираност, къде нарочно, и никой да не може да ви пипне. Е не сет познали, дребни драскачи такива. Всеки си има достойнство. За съжаление само известни хора и хора с пари се осмеляват да ви съдят - като Слави Трифонов например, но и това ще се промени. Хората вече не си оставят магаретата в калта. Затова има Съд и затова можете, хора, да разчитате на него. Успех!
18.
мико
21.04.2016 11:58:13
0
6
Боклук идва да защитава боклук. Нормално.
Андрей още докато беше товарач на летището се занимаваше с кражби - тарашеше куфарите на туристите!
17.
Gotti
21.04.2016 11:48:49
0
2
ostawete Edrev i koshcheto ..
oburnete wnimanie na zaden plan- dobre oblechen burgashki biznesmen :)
16.
Титан
21.04.2016 10:08:37
1
7
Флагман, нарочно ли турихте тази снимка на Едрев до кошчето?
Нарочно ли го правите? Какво искате да кажете с това кошче за боклуци и с този до него? Някаква тенденциозност съзирам тук.
15.
xaxaxaxaxaaxxaxaxa
21.04.2016 10:07:54
0
4
tova ne e li Robinzon xaxxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxxax
14.
Браво на компанията
21.04.2016 10:04:45
0
13
Браво, тандемът Вергиев-Едрев кърти мивки! Липсват ви само Перата и Малката Рижа да дойдат за свидетели срещу журналиста и цирка ще е пълен!
13.
Странджански бек
21.04.2016 08:42:36
0
16
Ха-ха,най големите смешници,свързвани някога с името на Бургас-Андрюхата и Вергиев се сбраха...Единия не може да чете и пише,но се води професор,другия клошар чупи стойки че живее на екзотична дестинация-само дето съм ходил на Бали и знам как е-Андрейчо се хвали че живее примерно на Яхтеното на Влас,а той е в циганската махала на Тънково,на 10 км от там.На Бали е турбоцигания и мизерия,само в туристическите части на хотелите е лукс и като на снимките,тоя мизерник живее там като горноезеровски циганин.Имам съмнения че се пуска за пари на местните резаци за някой друг долар.
12.
Андрей
21.04.2016 08:24:56
0
16
Палячо до Палячо ! Едрев до Вергиев ! Дребни измамници !
11.
Mihaylov
21.04.2016 07:44:10
0
14
Това неопределимо същество е толкова противен и гнусен човек, че просто съм възмутен, че може да съществуват човекоподбни, като него.....
Едрев е протовняк..
10.
Светлин Иванов
20.04.2016 23:47:21
1
5
Това съм аз. Започвам да произнасям присъдата на 37-та секунда.
https://www.youtube.com/watch?v=3iQ_xRurgS8
9.
Остров Бали
20.04.2016 23:35:51
1
18
Уф, добре, че Едрев си тръгна, че да подишам малко чист въздух.
8.
OBB
20.04.2016 22:43:26
1
5
Мръсна реклама на ОББ!
7.
Хуйче
20.04.2016 22:19:15
2
11
Влизам в гъза на Едрев!
Все пак съм хуйче, а гъзът му е много едър!
6.
xaxo
20.04.2016 22:17:47
1
24
Абе, тоя брадясалия педераст специално за делото ли се върна от остров иБали.Явно Вергиев извади парите от ошфорките и започна да плаща на ''свидетели''.
5.
до 4
20.04.2016 22:15:33
2
16
Емил Христов, Зъбина, Диамандиев и вся мафиотская сволоч.
Какая разница?!
4.
до 3
20.04.2016 21:45:21
3
0
Бъркаш името. Не е Събина Христова
3.
журналистите, моля за внимание
20.04.2016 21:36:46
3
26
Моля вине наричайте в статиите си Светлин Иванов "съдия".
Този човек, редом с много, много други, е олицетворение на дебелащината и пример за това как се напредва в съдебната система в Бургас и какъв трябва да си, за да те прегърне и издигне този тумор на магистратурата, наречен Събина Христова.
2.
Мъфито
20.04.2016 21:28:04
9
8
Помните ли как арменчету Дудурян хапна кофичка ако от пойзъна ?
1.
Титан
20.04.2016 21:24:16
2
10
На остров Бали сички са от титан
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори