×
Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Турция блокира влизането на Финландия и Швеция за НАТО
  • Министерството на културата нареди решетките в НС да се премахнат
  • Безработицата - под 5%, но 10% от незаетите са висшисти
  • На 23 май 2022 година, понеделник, от 10 часа в атриума на БСУ ще се проведе тържествената церемония за връчване дипломите на Випуск 2022
  • В петък Окръжният съд на Бургас ще гледа въззивната мярка за неотклонение на Илко Паскалев, Тодор Пъчков и Божидар Дачев
  • ЕС предлага общ бюджет за оръжие
  • Вижте кои са кандидатите за директор на РУ на МОН в Бургас
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман! Какво не поиска да чуе бургаският съдия Светлин Иванов. Покъртителната изповед на доц.Дитка Димитрова


Само във Флагман! Какво не поиска да чуе бургаският съдия Светлин Иванов. Покъртителната изповед на доц.Дитка Димитрова
Достолепният някогашен преподавател по техническа механика доц.Дитка Димитрова днес изглежда така, но духът й все още е борбен
Тема в развитие
Прецедент! Журналистът Божков пише на адвокатите и ВСС: Усмирете бъдещия прокурор Дичев Бъдещият прокурор Йордан Дичев изкомандва: Накажете Касабова! Ученият Вергиев вкарва в съда и риалити звездата Андрей Едрев Зам.-шефът на Районния съд в Бургас Светлин Иванов пак наруши закона В комбина ли са бившият шеф на СИК Димитър Вергиев и Районният съд в Бургас (видео) Бургаският съдия с коня обичал неформалните забежки Алармираме Окръжната прокуратура в Бургас: Зам.председателят на Районния съд Светлин Иванов фалшифицира протоколи! Когато дойдоха за мен...(ОБНОВЕНА)* Скандално! Бургаският съд не допусна ключов свидетел срещу бившия шеф на СИК Димитър Вергиев Само във Флагман! Какво не поиска да чуе бургаският съдия Светлин Иванов. Покъртителната изповед на доц.Дитка Димитрова Ученият Димитър Вергиев пиел по шепа хапчета, след като припомнили миналото му като бос на СИК bTV спря репортаж за учения Димитър Вергиев Божидар Божков: Вие бихте ли се споразумели с бившия шеф на СИК – Бургас?! Журналистът Божидар Божков отказа споразумение с учения доц.д-р Димитър Вергиев Помните ли бияча Димитър Вергиев от СИК? Станал е уважаван професор
виж още
скрий
09 Март 2016, Сряда, 14:00 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: Петър ПЕТРОВ

Това е история, достойна за емблема на българското образование и съдебната ни система
Името на преподавателя по техническа механика доц. Дитка Димитрова с право можеше да бъде записано в Златната книга на държавния Висш химикотехнологически институт „Проф.Асен Златаров”, преименуван след 1990 г. в Университет „Проф.Асен Златаров”.

Говорим обаче за миналото на държавния вуз, когато за едно място в него кандидатстваха по 30 пълни отличници от цяла България, пренебрегвайки софийския му аналог, защото  тук подготовката на кадрите за най-големите ни промишлени предприятия бе поверена на авторитети в науката, а негов ректор бе светилото на академизма проф.д-р Иван Добревски.

Със сигурност тези редове ще бъдат прочетени от някогашните студенти на доц.Дитка Димитрова, които няма как да я забравят.

Защото тя беше сред най-безкомпромисните преподаватели, когато трябваше да постави оценка по една от най-тежките основополагащи дисциплини. И я уважаваха заради стойността на нейната тройка по механика.

Доц.Дитка Димитрова бе набързо пенсионирана след срамния за вуза инцидент с представителя на СИК - най-мощната силова групировка в Бургас – Димитър Вергиев, през 1999 г. Малко по-късно нейният съпруг инж.Венелин Димитров, директор на „Електроснабдяване-Бургас”, когото бургазии помнят като пример за един от най-добрите държавни ръководители в историята на региона, почина. Близките са сигурни, че причината за бързата му кончина е тежката депресия от мисълта, че реално не може да защити своята съпруга и да гарантира сигурността на семейството си. Оттогава до ден днешен доц.Димитрова живее в усамотение и допуска до себе си твърде малко хора.
Независимо от разклатеното й здраве някогашната достолепна доцентка, намери сили и дойде в съда, за да каже кой е Димитър Вергиев. Съдията по делото Светлин Иванов обаче изобщо не я пусна в залата – нямало защо да я слуша, виж нашата ТЕМА В РАЗВИТИЕ.

„Исках да видя Димитър Вергиев очи в очи след толкова години. Знаех, че ще дойде,

събрах смелост и всичките си сили, на които съм способна, за да се изправя срещу него и да бъда чута от съда. Имах какво да кажа за миналото на този човек, който сега, разбирам, че бил уважаван доцент и професор. Страхувам се, че той, след като успее да осъди вашия колега Божидар Божков за това, че е припомнил миналото му, може да заведе дело и срещу мен.  Виждате как се развива процесът срещу журналиста, може ли и аз да се окажа на подсъдимата скамейка?!”, попита ни риторично доц.Димитрова.

Ето какво искаше да каже доц.Димитрова пред съдията Светлин Иванов:

„Димитър Вергиев (41-годишен по това време, б.р.)  беше приет като редовен студент по специалността „Горива” през 1998 г., с успех от дипломата за средно образование  3,27. Не ми е известно да се е явявал на кандидат-студентски изпит.  Беше приет платено обучение. За никого не беше тайна, че негови близки приятели са ректорът доц.Николай Ралев и зам.ректорът по учебната част проф.Петко Петков. Завърши първата година със среден успех и една  двойка по „Неорганична химия”, но на него му позволиха да премине във втори курс. Тогава на Вергиев му бе изготвена индивидуална програма за обучение, направена от Петков и Ралев, като за една учебна година трябваше да му се признаят  две учебни години. Това беше позволено, но за студенти, които имат среден успех минимум 5.00 от предходни години, а неговият успех беше около 3.

На изпит по техническа механика Вергиев се яви пет пъти, въпреки че имаше право до три пъти

по нормативни изисквания. За него се правеха изключения. Аз бях преподавател, който никога не е правил компромис със съвестта си и не помня някога да съм писала незаслужена тройка. За това се гордея с постиженията на  студентите си.

В нощта преди явяването му за пети път, доста след полунощ, анонимен женски глас се обади у дома и със заплашителен тон заяви: „Не се ебавай с Митко – лошо ти се пише!” После разбрах, че това е приятелката му. Тя се обади няколко пъти същата нощ, повтаряйки тази фраза - докато изключа телефона. Не мигнахме у дома до сутринта, аз много се разстроих от тези заплахи. Не знаех за какъв Митко става въпрос, докато на следващия ден сутринта ме посрещна моята асистентка пред вратите на изпитната зала с думите:

Трябва да внимаваме, защото вътре е г-н Димитър Вергиев, той ме предупреди, че ако се ебаваме с него, лошо ни се пише. 

Изпитът започна. През цялото време той не правеше нищо по двете поставени задачи, но непрекъснато се въртеше, ставаше и вземаше калкулаторите на другите студенти. Не направих забележка, за да не изнервям залата. Едва когато времето за изпита изтече, го попитах защо е дошъл без задължителния калкулатор и защо  притесни колегите си. Тогава едрият добре сложен мъж стана от банката и както си седях на катедрата ми удари страшен шамар. Зави ми се свят и политнах. Това очевидно му се стори малко  и той зашлеви още по-страшна плесница от другата страна на главата ми. Ушите ми запищяха, но не показах колко ми е зле, защото Вергиев се обърна към залата и каза:

„Нищо не сте видели и чули, сега отивам да си взема пистолета и ще видите какво ще направя”. 

Асистентката в това време е успяла да предупреди персонала и да повикат полиция. Аз се качих в кабинета си и  започнах да проверявам работите на студентите, защото такъв е правилникът.  Бях се заключила, докато дойдат  полицаите. Първо ме попитаха какво прави този човек тук и какъв е, тъй като  добре го познавали. Обясних, че е студент, това  шокира служителите на МВР. Писах му двойка, не се пречупих, въпреки, че можех да предположа какво ще последва. От МВР ни предупредиха, че праща хора да ме следят. (На разговора пред съдебната зала с доц.Димитрова освен репортерът на Флагман, присъства и кореспондент на БНР, но за съжаление на това място той рязко я прекъсна и я посъветва да спестява подробности, защото не може да докаже твърденията си, б.р.). 

Аз направих доклад до ректора, но той изобщо не ми обърна внимание, дори не ме повика на разговор.

На студента Вергиев ректорът даде отпуск по болест, защото трябвало да си почине, а трябваше да го изключат.

Изготвиха му академичната справка и той замина за София, за да си продължи там висшето образование.  Аз заведох дело. Беше мъчителен период. Той, с всичките си връзки на различни нива, отричаше, че изобщо има такъв случай, заплашваше студентите, че ако някой дръзне и дойде като свидетел да ми помогне, ще го очисти. Все пак, въпреки строгостта ми като преподавател, един по един, тихомълком, студентите дойдоха и разказваха пред полицията какво са видели. Стана така, че в един момент Вергиев разбра, че ще е най-добре да се признае за виновен. Вече беше минало време и всички бяха забравили за мен.Получи глоба от 500 лв.”

В крайна сметка Вергиев взема изпита по техническа механика при друг преподавател в София - от раз. Прекъсва обучението си тук по семейни причини и се прехвърля във ХТМУ-София. С днешна дата той е уважаван хабилитиран учен в същия вуз по проблемите и перспективите на финансовия инженеринг при електронната търговия с нефтени фючърси.

В категории: Лична драма


38
Коментара
38
Коментара по темата
38.
Този тип е унищожавал наред
16.03.2016 13:02:33
0
10
Пълна мърсотия, която показва защо бе унищожена държавността, а само доц.Димитрова е истинския герой.
37.
Петя
11.03.2016 06:36:46
0
15
Това беше наистина безкомпромисен преподавател. Желязна лейди. Жалко за унижението. Леле какви научни работници има днес. Вярвам на всяка нейна дума
36.
Бургас Р.Христова
10.03.2016 15:32:16
2
5
Само ако се пресече корупцията и свидетелските показания са достоверни, може да се разбере кой кум, кой сват и кой на булката брат.
35.
Бургас Р.Христова
10.03.2016 15:21:26
1
6
Според мен разковничето е във свидетелите. Всеки свидетел знае, че може да лъже безобразно в съда, защото знае също, че няма да има последствия за самият него. Това е практика в уважаемия съд. До настоящия момент няма ЕДИН наказан за лъже показания. Ако имаше такъв, всеки следващ щеше да се замисли. Това е решаващо за делата в правосъдната система- за да се стигне до правилно Решение фактите се доказват с два вида доказателства.
34.
Бургас Р. Христова до 11
10.03.2016 15:10:27
0
7
Вашият коментар е голата истина. В съда дело печели този, който лъже, а в съда най- много се лъже. За корупцията е ясно и на децата от детската градина. Все пак хода на делото трябва да е добре подплатен, иначе резултата за очакващия не е сигурен, трябва да има достатъчно за етажите, започвайки се от адвоката: ,,болен дал на лекаря 5 лева да му даде 5 дни болнични за раната, погледнал раната лекаря и казал: сега е още червена, ще ти дам 3 дни отпуск по болест, като посинее, ще дойдеш пак''. Ако може някой от ,,правосъдната''система да ме осветли, защо досега няма нито един осъден лъжесвидетел, тогава ще си изясня необходимостта от полагане клетва и последствията от нея за достоверност на показанията. И докога делата ще се гледат на конвейрн. Цял късмет си е ако съдията предварително се е постарал да се запознае с преписката по делото ви или в най- лошият случай секретарят му е предал съдържанието в рецензия. Чете се по диагонал само доклада на адвоката и то по време на заседанието. Така е било и така ще бъде- представа си нямам с какъв отговор в доклада ще замажем очите на брюкселските предписания. Ами из цяла Европа четем в пресата за корупцията в съдебната система на България, що се правим на утрепани и не кажем, че царя е гол.
33.
До 30
10.03.2016 14:04:45
2
11
Може е да е бил заплашван съдия Светлин Иванов,но пък да си изпълни задълженията. Доц. Димитрова също е била заплашвана,но си е отстояла принципите.По скоро съдията е взел тлъст рушвет.
32.
боже, събери си вересиите
10.03.2016 10:51:23
0
21
няма боклук и леке като вергиев, този човек е ултра-мега-гига-хипернеграмотен и долен. той е обществено опасен, отдавна трябваше да е в затвора, как е възможно българският съд да му прави чадър...нямам думи!!! Флагман, защитете си журналиста, пазете го, защото това леке ще поръча убийството му...да (ви) пази господ
31.
of
10.03.2016 10:43:33
0
9
към по-старите колеги

09.03.2016 12:05:16
42

0


Колеги, не ви ли приличат всичките от днешната съдийска пасмина в Бургас на една нещастница, която положи основите на всичко това?
Събина.
Не ви ли приличат на нея по самочувствие, бруталност, погнуса към всички различни от нея и лагера й?
30.
непозната
10.03.2016 10:25:32
0
13
Сигурно има причина бургаският съдия да постъпи така,може и той да е заплашван с компромати или други,но все пак е трябвало да изслуша от кумова срама свидетелката.Съдебната ни система е прогнила-хора няма правосъдие
29.
Hristov
10.03.2016 10:14:07
0
25
Заставам твърдо зад думите на доц. Димитрова! Този тъпанар Вергиев тормозеше както преподаватели, така и нас състудентите си. Арогантен, невъзпитан, прост!!!! Добре, че избягах навреме от България, да не виждам сега тези безумия, какъв доцент е този мъж, в бележника му имаше 1 петица по физическо, всичко останало- тройки!!!! Като ми казаха, че и помощник- ректор станал- не вярвах, а то било истина!!! В потрес съм....
28.
Аспарух
10.03.2016 05:12:36
1
26
Вергиев е малоумник. Цял Бургас знае какъв дребен измамник е. И на скапания си адвокат няма да плати . Смешник и комплексар.
27.
Калоян
09.03.2016 22:33:12
31
6
Светлин Иванов е отличен съдия и очевидно има основание да не допуска разпита на този свидетел.
26.
Илия
09.03.2016 22:21:01
3
20
Светлин Иванов е за затвора, не е лошо да се изиска справка за имуществото му и това на помиярите -роднини. Мръсни боклуци, съдии, продажни насрани подлоги
25.
при ректор
09.03.2016 22:10:50
0
20
като Добревски не беше трудно да се смачкат принципни хора като Димитрова.Какво му пишеше в досието на този мним академичен човек?Май ченге беше...Всичко,което казва Димитрова е истина,но какъв смисъл след толкова години?Може би фрапантното в случая е шамарът,но знаете ли колко хора си взеха изпитите само с ходатайство или пари?Наистина е недоказуемо,но свидетели има-всъщност и настоящият ректор знае каква е истината.Чудно е защо след толкова години се рови този случай и какво ще се промени?Г-жо Димитрова,уважавам Ви ,защото Ви познавам,но Вие сте умен и прекрасен човек - не си тровете живота с безсмислени битки,аз отдавна се отказах!
24.
Бург
09.03.2016 22:08:39
0
13
Да почнем първо от парламента, там се коват законите!
23.
Моника
09.03.2016 22:01:05
1
18
Няма такава държава с такова правосъдие!Господин съдия има много какво да се учите от тази достойна жена,която има морал. В България все още има истински журналисти и точно те ще изкарват кирливите ви ризи!Жалко за такива продажни магистрати.Ниско,много ниско паднахте, продадохте се на мутрите!
22.
До 20
09.03.2016 21:50:15
1
16
А ти си безобразен СЕЛЯНДУРСКИ боклук. С тези ти мисли , смея да твърдя, че си за яко опердашване. Не можеш на малкото пръстче да се намажеш на тази госпожа, защото интелектът ти е като аспиринче.ИДИОТ!Ама нали, гроздето е кисело.
21.
Nazi
09.03.2016 20:25:24
0
21
90% от съдиите и прокурорите в Бургас са за затвора, вие правосъдие очаквате от тях. Революция трябва, ама не знам вече какво трябва да стане да се събуди тоз заспал народ.
20.
Flagman.bg
09.03.2016 20:13:50
41
3
Никога не си спомням да съм писала незаслужена тройка. Веднага става ясно за какво тъпо селско изчадие става на въпрос. С колко ли студенти се е гаврила от позицията на селското си самочувствие. То само като и чуеш името. ЩОМ СМЕЕ ДА СЕ ОПЛАКВА ЗНАЧИ МАЛКО И Е БИЛ БОЯ.
19.
123
09.03.2016 19:55:30
6
2
до 14 вярвам ти,че си ченге.невероятен изказ,професионализъм,етика и морал
18.
DDS
09.03.2016 19:38:41
0
15
A TAKA! НЕКА ТАЗИ СТАТИЯ СЕ ПОСТВА ПО ФЕЙСБУК И ВСЯКАКВИ СОЦИАЛНИ МРЕЖИ!
17.
mkk
09.03.2016 19:34:56
1
12
Как може да има такива професори?Тва да не е някаква подранила първоаприлска шега?Божеее!
16.
няма тъкава дърджава
09.03.2016 19:32:04
0
11
целият съд в пандиза там има кои са ги шиба и ще размишляват
15.
риосв
09.03.2016 19:27:36
0
19
Нека да се видят внимателно решенията на съдия Светлин иванов по отношение на поста новинитеактове на иинспекцията пооколна среда.отменини са санкций за ззамърсяване на въздуха от кроношпан. Съдия иванов е близък роднина на детелина иванова -специалист защитени територии в РИОСВ
14.
Ченге
09.03.2016 19:26:08
2
32
Вергиев е пълен буклук и престъпник. лично съм правил обиски на офиса му през 90те поне 5-6 пъти. Дидка е емблема на Университета, абс профи!
Ебати боклуците са по бургаските съдилища! Измет!!!
13.
Николай
09.03.2016 19:15:48
0
20
Отвод на съдията!Медиите да дадат гласност на делото!КОРУМПИРАНО БУРГАСКО ПРАВОСЪДИЕ!
12.
ники
09.03.2016 19:09:34
30
4
Хайде стига с тези бележки за едно три голям проблем.Преподавателят трябва да поощрява студентите си,а не да ги мачка.После живота ще ги вкара в истинското учене.
11.
съд и прокуратура
09.03.2016 19:02:31
1
22
Винаги съм бил много сдържан в коментарите си и никога не съм мислил, че екцесиите и хаоса може да родят нещо хубаво. НО тази прогнила българска съдебна система ТРЯБВА да бъде променена. Протест и пред Корумпирания парламент и пред КОРУМПИРАНИЯ съд и прокуратура. Да видим тогава в кои момент на куките ще им писне да пазят корумпираните съдии и прокурори, като осъзнаят че "ние ги хващаме, те ги пускат" не води до никъде!
10.
Онзи
09.03.2016 19:02:17
0
25
Нека всеки който има фейсбук да постне тази статия в профила си, за да я видят хиляди потребители и да стане обществено достояние!!! Този боклук вергиев заслужава да го плющят цигани до края на живота му!!!
9.
Васил Ковачев - Роли
09.03.2016 18:43:32
1
28
Сега ще се разбере колко е единна българската журналисти. Уважаеми журналисти, вижте очите на тази жена. И ако сте истински човеци и уважавате професията си, ще знаете как да постъпите. Ще знаете дали да оставите тази неправда неразказана. Започнете всички да говорите с гласа на г-жа Димитрова. Тя няма интерес да лъже и да си измисля, тя няма какво да губи. Постъпете правилно и един ден децата ви ще са ви благодарни. А бургаското правораздаване - как заспивате нощем?
8.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
09.03.2016 18:26:28
6
2
http://vbox7.com/play:872397b2 ETOO VIDEOOOO....!!!
7.
Анна
09.03.2016 18:23:43
0
30
Искам на този съдия да му се съберат доказателства че е мафиот, и да почнете да му подслушвате телефона.
Прокуратата е мафия.
Общината е мафия.

Борете се за чист и честен Бургас!!!!!!! От вас зависи!!!! Всеки един човек е коршум срещу корупцията!!!!!
6.
Истината
09.03.2016 18:20:02
0
27
Време е за реформи във прокуратурата в Бургас!!!!
Никакви данъци не се плащат от тази контрабандни на пристанищата и всички е свързано със криминално лица във Обшината и прокуратурата.
Цялата мафия е там, същото е като в София само че в Бургас дори не се пише защото всеки е гъз до гъз връзкар. Осветете корупцията. Браво на пресата но искам да сте по организирани!!!!
Направете по тази статия линия за обаждане. Докарайте Европейски специалисти да следят за корупцията. Прокуратурата спи!!! Или е в игрите!!!!!

Време е за чист, свят и честен Бургас!!!!!
5.
Истината
09.03.2016 18:15:28
0
25
Борете се срещу корупцията!!!!!!
Флагман, евала!!!!!
Искам да ги осветите на горните етажи!!!!!!
Няма свобода иначе!!!!!
Няма свободна държава!
Само осветяване на корупцията и елиминирането!!!!
4.
Чичо Манчо
09.03.2016 18:03:47
3
34
ОТВОД ЗА СЪДИЯТА!
3.
Странджански бек
09.03.2016 17:51:10
1
56
Доцент Димитрова казва самата истина за боклука сикаджия Вергиев.Мазен мана.ф натрупал пари с продажба на проститутки за Холандия.Отвод за корумпирания съдия по делото.Истината за пе.дала Вергиев трябва да се знае от всички.
2.
???
09.03.2016 17:46:58
1
59
Защо не са изслушали тази жена?Много ясно съдията знае какво ще каже и се страхува от "един много уважаван преподавател"!Сега доценти и професори под път и над път,затова и образованието ни е такова.Интересно какво и как преподава този преподавател?
1.
............
09.03.2016 17:41:31
1
66
Няма коментар за това - и после се чудим защо младото поколение е такова. След като в България "оловото винаги е надделявало над словото". Ужас! Поклон пред тази жена за смелостта!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Виктор от "Ергенът" избра рускинята Виктория, била като роза, но с бодли Виктор от "Ергенът" избра рускинята Виктория, била като роза, но с бодли "Той избра най-доброто за себе си. Това добро съм аз", каза горделиво Виктория Коцето от Поморие  се надруса, подмина като малка гара „стоп-палка“ и катастрофира Коцето от Поморие се надруса, подмина като малка гара „стоп-палка“ и катастрофира 25-годишният криминално проявен мъж седнал зад волана на Туран-а след ударна доза амфети и канабис 10 знака, че той няма да се ожени за вас 10 знака, че той няма да се ожени за вас Ако той става отбранителен, когато питате за бъдещето на вашата връзка, забравете за брак Как да разпознаем слабия любовник от един поглед Как да разпознаем слабия любовник от един поглед Не всеки шут е добър любовник, но отсъствието на чувство за хумор може да е фиаско е леглото Какво първо впечатление оставя всяка зодия Какво първо впечатление оставя всяка зодия Как ви възприемат околните при първа среща Рецепта за домашни питки от нахут Рецепта за домашни питки от нахут Ето как 5 начина да добавите куркума в ежедневното си меню 5 начина да добавите куркума в ежедневното си меню Пригответе си златно мляко Бургаски автор с литературна награда от Сърбия Бургаски автор с литературна награда от Сърбия В надпреварата за най-добър афоризъм участваха 70 автори Росица Кирова с 11-те кораба наказа съпартиеца си Биков, но ПП й вдигнаха „жълт картон“ Росица Кирова с 11-те кораба наказа съпартиеца си Биков, но ПП й вдигнаха „жълт картон“ Злоупотреба с процедура доведе до нов скандал в парламента Украинците откриха сезона на Северния плаж в Бургас Украинците откриха сезона на Северния плаж в Бургас Русокоси знойни красавици радват окото по цялото Южно Черноморие
Китай отново е основен играч в добива на биткойни Китай отново е основен играч в добива на биткойни Изостава единствено след САЩ, която през миналата година го измести като най-голяма дестинация за този тип дейност В Гърция дават ваучери за туризъм на хора с ниски доходи В Гърция дават ваучери за туризъм на хора с ниски доходи Предвидената сума за инициативата е над 30 милиона евро ООН: Войната в Украйна задълбочава проблема с глада по света ООН: Войната в Украйна задълбочава проблема с глада по света Тя е създала „безпрецедентна криза“ от ескалиращи цени на храните, които са предизвикали протести Хуан Карлос се завърна в Испания, разследването срещу него прекратено Хуан Карлос се завърна в Испания, разследването срещу него прекратено Крал Фелипе обяви, че докато е в Мадрид, баща му няма да живее в двореца Наоми Кембъл тайно в София Наоми Кембъл тайно в София Мегазвездата на модния подиум Руснаците унищожили Донбас, използвали храната като оръжие Руснаците унищожили Донбас, използвали храната като оръжие Президентът на Украйна обвини Москва, че извършва безсмислени бомбардировки, докато засилва офанзивата си Ковид-19 уби композитора-легенда Вангелис Ковид-19 уби композитора-легенда Вангелис Смятан за един от първите и най-значими творци в областта на електронната музика редом с французина Жан-Мишел Жар и японеца Исао Томита Първият подсъдим руски войник Шишимарин: Убих, за да ме оставят на мира Първият подсъдим руски войник Шишимарин: Убих, за да ме оставят на мира В четвъртък съдебният процес в Киев за убийството на 62-годишния цивилен жител на Сумска област започна с разпит на подсъдимия Вадим Шишимарин Партизанско движение се вихри в Украйна Партизанско движение се вихри в Украйна В Мелитопол е взривен брониран влак и са убити висши руски военни, твърди медия Над 3000 туристи на ден летят с балони над Кападокия Над 3000 туристи на ден летят с балони над Кападокия При изгрев слънце 104 балона могат да излетят едновременно
Стефан ГАМИЗОВ, енергиен експерт Стефан ГАМИЗОВ, енергиен експерт В НЕК са се окопали хора на ГЕРБ и ДПС, а повредата в ПАВЕЦ "Чаира" е за 2 милиарда
Виц на деня Виц на деня Две приятелки си говорят:
- Твоят мъж кара много бързо, не се ли притесняваш за него?
- Не, той е застрохван.
Виц на деня Виц на деня Водих тъщата на терариум. Тя учудено гледаше змиите, яде сладолед, нещо мърмореше...В общи линии, доста добре се правеше, че не не разбира какво си съскат тези същества... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никой не става приятел на жена, ако може да й бъде любовник.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори