×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман! Какво не поиска да чуе бургаският съдия Светлин Иванов. Покъртителната изповед на доц.Дитка Димитрова


Само във Флагман! Какво не поиска да чуе бургаският съдия Светлин Иванов. Покъртителната изповед на доц.Дитка Димитрова
Достолепният някогашен преподавател по техническа механика доц.Дитка Димитрова днес изглежда така, но духът й все още е борбен
Тема в развитие
Прецедент! Журналистът Божков пише на адвокатите и ВСС: Усмирете бъдещия прокурор Дичев Бъдещият прокурор Йордан Дичев изкомандва: Накажете Касабова! Ученият Вергиев вкарва в съда и риалити звездата Андрей Едрев Зам.-шефът на Районния съд в Бургас Светлин Иванов пак наруши закона В комбина ли са бившият шеф на СИК Димитър Вергиев и Районният съд в Бургас (видео) Бургаският съдия с коня обичал неформалните забежки Алармираме Окръжната прокуратура в Бургас: Зам.председателят на Районния съд Светлин Иванов фалшифицира протоколи! Когато дойдоха за мен...(ОБНОВЕНА)* Скандално! Бургаският съд не допусна ключов свидетел срещу бившия шеф на СИК Димитър Вергиев Само във Флагман! Какво не поиска да чуе бургаският съдия Светлин Иванов. Покъртителната изповед на доц.Дитка Димитрова Ученият Димитър Вергиев пиел по шепа хапчета, след като припомнили миналото му като бос на СИК bTV спря репортаж за учения Димитър Вергиев Божидар Божков: Вие бихте ли се споразумели с бившия шеф на СИК – Бургас?! Журналистът Божидар Божков отказа споразумение с учения доц.д-р Димитър Вергиев Помните ли бияча Димитър Вергиев от СИК? Станал е уважаван професор
виж още
скрий
09 Март 2016, Сряда, 14:00 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: Петър ПЕТРОВ

Това е история, достойна за емблема на българското образование и съдебната ни система




Името на преподавателя по техническа механика доц. Дитка Димитрова с право можеше да бъде записано в Златната книга на държавния Висш химикотехнологически институт „Проф.Асен Златаров”, преименуван след 1990 г. в Университет „Проф.Асен Златаров”.

Говорим обаче за миналото на държавния вуз, когато за едно място в него кандидатстваха по 30 пълни отличници от цяла България, пренебрегвайки софийския му аналог, защото  тук подготовката на кадрите за най-големите ни промишлени предприятия бе поверена на авторитети в науката, а негов ректор бе светилото на академизма проф.д-р Иван Добревски.

Със сигурност тези редове ще бъдат прочетени от някогашните студенти на доц.Дитка Димитрова, които няма как да я забравят.

Защото тя беше сред най-безкомпромисните преподаватели, когато трябваше да постави оценка по една от най-тежките основополагащи дисциплини. И я уважаваха заради стойността на нейната тройка по механика.

Доц.Дитка Димитрова бе набързо пенсионирана след срамния за вуза инцидент с представителя на СИК - най-мощната силова групировка в Бургас – Димитър Вергиев, през 1999 г. Малко по-късно нейният съпруг инж.Венелин Димитров, директор на „Електроснабдяване-Бургас”, когото бургазии помнят като пример за един от най-добрите държавни ръководители в историята на региона, почина. Близките са сигурни, че причината за бързата му кончина е тежката депресия от мисълта, че реално не може да защити своята съпруга и да гарантира сигурността на семейството си. Оттогава до ден днешен доц.Димитрова живее в усамотение и допуска до себе си твърде малко хора.
Независимо от разклатеното й здраве някогашната достолепна доцентка, намери сили и дойде в съда, за да каже кой е Димитър Вергиев. Съдията по делото Светлин Иванов обаче изобщо не я пусна в залата – нямало защо да я слуша, виж нашата ТЕМА В РАЗВИТИЕ.

„Исках да видя Димитър Вергиев очи в очи след толкова години. Знаех, че ще дойде,

събрах смелост и всичките си сили, на които съм способна, за да се изправя срещу него и да бъда чута от съда. Имах какво да кажа за миналото на този човек, който сега, разбирам, че бил уважаван доцент и професор. Страхувам се, че той, след като успее да осъди вашия колега Божидар Божков за това, че е припомнил миналото му, може да заведе дело и срещу мен.  Виждате как се развива процесът срещу журналиста, може ли и аз да се окажа на подсъдимата скамейка?!”, попита ни риторично доц.Димитрова.

Ето какво искаше да каже доц.Димитрова пред съдията Светлин Иванов:

„Димитър Вергиев (41-годишен по това време, б.р.)  беше приет като редовен студент по специалността „Горива” през 1998 г., с успех от дипломата за средно образование  3,27. Не ми е известно да се е явявал на кандидат-студентски изпит.  Беше приет платено обучение. За никого не беше тайна, че негови близки приятели са ректорът доц.Николай Ралев и зам.ректорът по учебната част проф.Петко Петков. Завърши първата година със среден успех и една  двойка по „Неорганична химия”, но на него му позволиха да премине във втори курс. Тогава на Вергиев му бе изготвена индивидуална програма за обучение, направена от Петков и Ралев, като за една учебна година трябваше да му се признаят  две учебни години. Това беше позволено, но за студенти, които имат среден успех минимум 5.00 от предходни години, а неговият успех беше около 3.

На изпит по техническа механика Вергиев се яви пет пъти, въпреки че имаше право до три пъти

по нормативни изисквания. За него се правеха изключения. Аз бях преподавател, който никога не е правил компромис със съвестта си и не помня някога да съм писала незаслужена тройка. За това се гордея с постиженията на  студентите си.

В нощта преди явяването му за пети път, доста след полунощ, анонимен женски глас се обади у дома и със заплашителен тон заяви: „Не се ебавай с Митко – лошо ти се пише!” После разбрах, че това е приятелката му. Тя се обади няколко пъти същата нощ, повтаряйки тази фраза - докато изключа телефона. Не мигнахме у дома до сутринта, аз много се разстроих от тези заплахи. Не знаех за какъв Митко става въпрос, докато на следващия ден сутринта ме посрещна моята асистентка пред вратите на изпитната зала с думите:

Трябва да внимаваме, защото вътре е г-н Димитър Вергиев, той ме предупреди, че ако се ебаваме с него, лошо ни се пише. 

Изпитът започна. През цялото време той не правеше нищо по двете поставени задачи, но непрекъснато се въртеше, ставаше и вземаше калкулаторите на другите студенти. Не направих забележка, за да не изнервям залата. Едва когато времето за изпита изтече, го попитах защо е дошъл без задължителния калкулатор и защо  притесни колегите си. Тогава едрият добре сложен мъж стана от банката и както си седях на катедрата ми удари страшен шамар. Зави ми се свят и политнах. Това очевидно му се стори малко  и той зашлеви още по-страшна плесница от другата страна на главата ми. Ушите ми запищяха, но не показах колко ми е зле, защото Вергиев се обърна към залата и каза:

„Нищо не сте видели и чули, сега отивам да си взема пистолета и ще видите какво ще направя”. 

Асистентката в това време е успяла да предупреди персонала и да повикат полиция. Аз се качих в кабинета си и  започнах да проверявам работите на студентите, защото такъв е правилникът.  Бях се заключила, докато дойдат  полицаите. Първо ме попитаха какво прави този човек тук и какъв е, тъй като  добре го познавали. Обясних, че е студент, това  шокира служителите на МВР. Писах му двойка, не се пречупих, въпреки, че можех да предположа какво ще последва. От МВР ни предупредиха, че праща хора да ме следят. (На разговора пред съдебната зала с доц.Димитрова освен репортерът на Флагман, присъства и кореспондент на БНР, но за съжаление на това място той рязко я прекъсна и я посъветва да спестява подробности, защото не може да докаже твърденията си, б.р.). 

Аз направих доклад до ректора, но той изобщо не ми обърна внимание, дори не ме повика на разговор.

На студента Вергиев ректорът даде отпуск по болест, защото трябвало да си почине, а трябваше да го изключат.

Изготвиха му академичната справка и той замина за София, за да си продължи там висшето образование.  Аз заведох дело. Беше мъчителен период. Той, с всичките си връзки на различни нива, отричаше, че изобщо има такъв случай, заплашваше студентите, че ако някой дръзне и дойде като свидетел да ми помогне, ще го очисти. Все пак, въпреки строгостта ми като преподавател, един по един, тихомълком, студентите дойдоха и разказваха пред полицията какво са видели. Стана така, че в един момент Вергиев разбра, че ще е най-добре да се признае за виновен. Вече беше минало време и всички бяха забравили за мен.Получи глоба от 500 лв.”

В крайна сметка Вергиев взема изпита по техническа механика при друг преподавател в София - от раз. Прекъсва обучението си тук по семейни причини и се прехвърля във ХТМУ-София. С днешна дата той е уважаван хабилитиран учен в същия вуз по проблемите и перспективите на финансовия инженеринг при електронната търговия с нефтени фючърси.

В категории: Лична драма


38
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
38
Коментара по темата
38.
Този тип е унищожавал наред
16.03.2016 13:02:33
0
11
Пълна мърсотия, която показва защо бе унищожена държавността, а само доц.Димитрова е истинския герой.
37.
Петя
11.03.2016 06:36:46
0
18
Това беше наистина безкомпромисен преподавател. Желязна лейди. Жалко за унижението. Леле какви научни работници има днес. Вярвам на всяка нейна дума
36.
Бургас Р.Христова
10.03.2016 15:32:16
2
6
Само ако се пресече корупцията и свидетелските показания са достоверни, може да се разбере кой кум, кой сват и кой на булката брат.
35.
Бургас Р.Христова
10.03.2016 15:21:26
1
6
Според мен разковничето е във свидетелите. Всеки свидетел знае, че може да лъже безобразно в съда, защото знае също, че няма да има последствия за самият него. Това е практика в уважаемия съд. До настоящия момент няма ЕДИН наказан за лъже показания. Ако имаше такъв, всеки следващ щеше да се замисли. Това е решаващо за делата в правосъдната система- за да се стигне до правилно Решение фактите се доказват с два вида доказателства.
34.
Бургас Р. Христова до 11
10.03.2016 15:10:27
0
7
Вашият коментар е голата истина. В съда дело печели този, който лъже, а в съда най- много се лъже. За корупцията е ясно и на децата от детската градина. Все пак хода на делото трябва да е добре подплатен, иначе резултата за очакващия не е сигурен, трябва да има достатъчно за етажите, започвайки се от адвоката: ,,болен дал на лекаря 5 лева да му даде 5 дни болнични за раната, погледнал раната лекаря и казал: сега е още червена, ще ти дам 3 дни отпуск по болест, като посинее, ще дойдеш пак''. Ако може някой от ,,правосъдната''система да ме осветли, защо досега няма нито един осъден лъжесвидетел, тогава ще си изясня необходимостта от полагане клетва и последствията от нея за достоверност на показанията. И докога делата ще се гледат на конвейрн. Цял късмет си е ако съдията предварително се е постарал да се запознае с преписката по делото ви или в най- лошият случай секретарят му е предал съдържанието в рецензия. Чете се по диагонал само доклада на адвоката и то по време на заседанието. Така е било и така ще бъде- представа си нямам с какъв отговор в доклада ще замажем очите на брюкселските предписания. Ами из цяла Европа четем в пресата за корупцията в съдебната система на България, що се правим на утрепани и не кажем, че царя е гол.
33.
До 30
10.03.2016 14:04:45
2
12
Може е да е бил заплашван съдия Светлин Иванов,но пък да си изпълни задълженията. Доц. Димитрова също е била заплашвана,но си е отстояла принципите.По скоро съдията е взел тлъст рушвет.
32.
боже, събери си вересиите
10.03.2016 10:51:23
0
22
няма боклук и леке като вергиев, този човек е ултра-мега-гига-хипернеграмотен и долен. той е обществено опасен, отдавна трябваше да е в затвора, как е възможно българският съд да му прави чадър...нямам думи!!! Флагман, защитете си журналиста, пазете го, защото това леке ще поръча убийството му...да (ви) пази господ
31.
of
10.03.2016 10:43:33
0
9
към по-старите колеги

09.03.2016 12:05:16




42

0


Колеги, не ви ли приличат всичките от днешната съдийска пасмина в Бургас на една нещастница, която положи основите на всичко това?
Събина.
Не ви ли приличат на нея по самочувствие, бруталност, погнуса към всички различни от нея и лагера й?
30.
непозната
10.03.2016 10:25:32
0
13
Сигурно има причина бургаският съдия да постъпи така,може и той да е заплашван с компромати или други,но все пак е трябвало да изслуша от кумова срама свидетелката.Съдебната ни система е прогнила-хора няма правосъдие
29.
Hristov
10.03.2016 10:14:07
0
28
Заставам твърдо зад думите на доц. Димитрова! Този тъпанар Вергиев тормозеше както преподаватели, така и нас състудентите си. Арогантен, невъзпитан, прост!!!! Добре, че избягах навреме от България, да не виждам сега тези безумия, какъв доцент е този мъж, в бележника му имаше 1 петица по физическо, всичко останало- тройки!!!! Като ми казаха, че и помощник- ректор станал- не вярвах, а то било истина!!! В потрес съм....
28.
Аспарух
10.03.2016 05:12:36
1
27
Вергиев е малоумник. Цял Бургас знае какъв дребен измамник е. И на скапания си адвокат няма да плати . Смешник и комплексар.
27.
Калоян
09.03.2016 22:33:12
31
6
Светлин Иванов е отличен съдия и очевидно има основание да не допуска разпита на този свидетел.
26.
Илия
09.03.2016 22:21:01
3
20
Светлин Иванов е за затвора, не е лошо да се изиска справка за имуществото му и това на помиярите -роднини. Мръсни боклуци, съдии, продажни насрани подлоги
25.
при ректор
09.03.2016 22:10:50
0
20
като Добревски не беше трудно да се смачкат принципни хора като Димитрова.Какво му пишеше в досието на този мним академичен човек?Май ченге беше...Всичко,което казва Димитрова е истина,но какъв смисъл след толкова години?Може би фрапантното в случая е шамарът,но знаете ли колко хора си взеха изпитите само с ходатайство или пари?Наистина е недоказуемо,но свидетели има-всъщност и настоящият ректор знае каква е истината.Чудно е защо след толкова години се рови този случай и какво ще се промени?Г-жо Димитрова,уважавам Ви ,защото Ви познавам,но Вие сте умен и прекрасен човек - не си тровете живота с безсмислени битки,аз отдавна се отказах!
24.
Бург
09.03.2016 22:08:39
0
13
Да почнем първо от парламента, там се коват законите!
23.
Моника
09.03.2016 22:01:05
1
19
Няма такава държава с такова правосъдие!Господин съдия има много какво да се учите от тази достойна жена,която има морал. В България все още има истински журналисти и точно те ще изкарват кирливите ви ризи!Жалко за такива продажни магистрати.Ниско,много ниско паднахте, продадохте се на мутрите!
22.
До 20
09.03.2016 21:50:15
1
16
А ти си безобразен СЕЛЯНДУРСКИ боклук. С тези ти мисли , смея да твърдя, че си за яко опердашване. Не можеш на малкото пръстче да се намажеш на тази госпожа, защото интелектът ти е като аспиринче.ИДИОТ!Ама нали, гроздето е кисело.
21.
Nazi
09.03.2016 20:25:24
0
21
90% от съдиите и прокурорите в Бургас са за затвора, вие правосъдие очаквате от тях. Революция трябва, ама не знам вече какво трябва да стане да се събуди тоз заспал народ.
20.
Flagman.bg
09.03.2016 20:13:50
43
3
Никога не си спомням да съм писала незаслужена тройка. Веднага става ясно за какво тъпо селско изчадие става на въпрос. С колко ли студенти се е гаврила от позицията на селското си самочувствие. То само като и чуеш името. ЩОМ СМЕЕ ДА СЕ ОПЛАКВА ЗНАЧИ МАЛКО И Е БИЛ БОЯ.
19.
123
09.03.2016 19:55:30
6
2
до 14 вярвам ти,че си ченге.невероятен изказ,професионализъм,етика и морал
18.
DDS
09.03.2016 19:38:41
0
15
A TAKA! НЕКА ТАЗИ СТАТИЯ СЕ ПОСТВА ПО ФЕЙСБУК И ВСЯКАКВИ СОЦИАЛНИ МРЕЖИ!
17.
mkk
09.03.2016 19:34:56
1
12
Как може да има такива професори?Тва да не е някаква подранила първоаприлска шега?Божеее!
16.
няма тъкава дърджава
09.03.2016 19:32:04
0
11
целият съд в пандиза там има кои са ги шиба и ще размишляват
15.
риосв
09.03.2016 19:27:36
0
19
Нека да се видят внимателно решенията на съдия Светлин иванов по отношение на поста новинитеактове на иинспекцията пооколна среда.отменини са санкций за ззамърсяване на въздуха от кроношпан. Съдия иванов е близък роднина на детелина иванова -специалист защитени територии в РИОСВ
14.
Ченге
09.03.2016 19:26:08
2
32
Вергиев е пълен буклук и престъпник. лично съм правил обиски на офиса му през 90те поне 5-6 пъти. Дидка е емблема на Университета, абс профи!
Ебати боклуците са по бургаските съдилища! Измет!!!
13.
Николай
09.03.2016 19:15:48
0
20
Отвод на съдията!Медиите да дадат гласност на делото!КОРУМПИРАНО БУРГАСКО ПРАВОСЪДИЕ!
12.
ники
09.03.2016 19:09:34
30
4
Хайде стига с тези бележки за едно три голям проблем.Преподавателят трябва да поощрява студентите си,а не да ги мачка.После живота ще ги вкара в истинското учене.
11.
съд и прокуратура
09.03.2016 19:02:31
1
22
Винаги съм бил много сдържан в коментарите си и никога не съм мислил, че екцесиите и хаоса може да родят нещо хубаво. НО тази прогнила българска съдебна система ТРЯБВА да бъде променена. Протест и пред Корумпирания парламент и пред КОРУМПИРАНИЯ съд и прокуратура. Да видим тогава в кои момент на куките ще им писне да пазят корумпираните съдии и прокурори, като осъзнаят че "ние ги хващаме, те ги пускат" не води до никъде!
10.
Онзи
09.03.2016 19:02:17
0
26
Нека всеки който има фейсбук да постне тази статия в профила си, за да я видят хиляди потребители и да стане обществено достояние!!! Този боклук вергиев заслужава да го плющят цигани до края на живота му!!!
9.
Васил Ковачев - Роли
09.03.2016 18:43:32
1
28
Сега ще се разбере колко е единна българската журналисти. Уважаеми журналисти, вижте очите на тази жена. И ако сте истински човеци и уважавате професията си, ще знаете как да постъпите. Ще знаете дали да оставите тази неправда неразказана. Започнете всички да говорите с гласа на г-жа Димитрова. Тя няма интерес да лъже и да си измисля, тя няма какво да губи. Постъпете правилно и един ден децата ви ще са ви благодарни. А бургаското правораздаване - как заспивате нощем?
8.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
09.03.2016 18:26:28
6
2
http://vbox7.com/play:872397b2 ETOO VIDEOOOO....!!!
7.
Анна
09.03.2016 18:23:43
0
30
Искам на този съдия да му се съберат доказателства че е мафиот, и да почнете да му подслушвате телефона.
Прокуратата е мафия.
Общината е мафия.

Борете се за чист и честен Бургас!!!!!!! От вас зависи!!!! Всеки един човек е коршум срещу корупцията!!!!!
6.
Истината
09.03.2016 18:20:02
0
27
Време е за реформи във прокуратурата в Бургас!!!!
Никакви данъци не се плащат от тази контрабандни на пристанищата и всички е свързано със криминално лица във Обшината и прокуратурата.
Цялата мафия е там, същото е като в София само че в Бургас дори не се пише защото всеки е гъз до гъз връзкар. Осветете корупцията. Браво на пресата но искам да сте по организирани!!!!
Направете по тази статия линия за обаждане. Докарайте Европейски специалисти да следят за корупцията. Прокуратурата спи!!! Или е в игрите!!!!!

Време е за чист, свят и честен Бургас!!!!!
5.
Истината
09.03.2016 18:15:28
0
25
Борете се срещу корупцията!!!!!!
Флагман, евала!!!!!
Искам да ги осветите на горните етажи!!!!!!
Няма свобода иначе!!!!!
Няма свободна държава!
Само осветяване на корупцията и елиминирането!!!!
4.
Чичо Манчо
09.03.2016 18:03:47
3
34
ОТВОД ЗА СЪДИЯТА!
3.
Странджански бек
09.03.2016 17:51:10
1
56
Доцент Димитрова казва самата истина за боклука сикаджия Вергиев.Мазен мана.ф натрупал пари с продажба на проститутки за Холандия.Отвод за корумпирания съдия по делото.Истината за пе.дала Вергиев трябва да се знае от всички.
2.
???
09.03.2016 17:46:58
1
59
Защо не са изслушали тази жена?Много ясно съдията знае какво ще каже и се страхува от "един много уважаван преподавател"!Сега доценти и професори под път и над път,затова и образованието ни е такова.Интересно какво и как преподава този преподавател?
1.
............
09.03.2016 17:41:31
1
67
Няма коментар за това - и после се чудим защо младото поколение е такова. След като в България "оловото винаги е надделявало над словото". Ужас! Поклон пред тази жена за смелостта!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори