×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зам.-шефът на Районния съд в Бургас Светлин Иванов пак наруши закона


Зам.-шефът на Районния съд в Бургас Светлин Иванов пак наруши закона
Съдия Иванов не иска да подаде отвод по делото срещу журналиста Божков, вече сам си заседава и призовава свидетели по свое усмотрение
Тема в развитие
Прецедент! Журналистът Божков пише на адвокатите и ВСС: Усмирете бъдещия прокурор Дичев Бъдещият прокурор Йордан Дичев изкомандва: Накажете Касабова! Ученият Вергиев вкарва в съда и риалити звездата Андрей Едрев Зам.-шефът на Районния съд в Бургас Светлин Иванов пак наруши закона В комбина ли са бившият шеф на СИК Димитър Вергиев и Районният съд в Бургас (видео) Бургаският съдия с коня обичал неформалните забежки Алармираме Окръжната прокуратура в Бургас: Зам.председателят на Районния съд Светлин Иванов фалшифицира протоколи! Когато дойдоха за мен...(ОБНОВЕНА)* Скандално! Бургаският съд не допусна ключов свидетел срещу бившия шеф на СИК Димитър Вергиев Само във Флагман! Какво не поиска да чуе бургаският съдия Светлин Иванов. Покъртителната изповед на доц.Дитка Димитрова Ученият Димитър Вергиев пиел по шепа хапчета, след като припомнили миналото му като бос на СИК bTV спря репортаж за учения Димитър Вергиев Божидар Божков: Вие бихте ли се споразумели с бившия шеф на СИК – Бургас?! Журналистът Божидар Божков отказа споразумение с учения доц.д-р Димитър Вергиев Помните ли бияча Димитър Вергиев от СИК? Станал е уважаван професор
виж още
скрий
07 Април 2016, Четвъртък, 18:55 ч.
Автор: Флагман.бг

Висши столични инстанции подхващат дейността на станалия известен като „Съдията с коня“
Два столични органа започват проверка на дейността на заместник-председателя на Бургаския районен съд Светлин Иванов, станал популярен в цялата страна с призива си към подсъдим „Разигравай си коня“.

Инспекторатът на Висшия съдебен съвет и Специализираното звено „Престъпления, извършени от магистрати“ подхващат дейността на съдията, който гледа скандалното дело на бившия сикаджия, а днес доцент и доктор, Димитър Вергиев срещу журналиста Божидар Божков.

Съдия Иванов е в тежко нарушение на Наказателно – процесуалния кодекс (НПК),

за което би следвало да бъде проверен от окръжната прокуратура в Бургас, алармираха юристи. Миналия петък Божков внесе в съда искане за отвод на съдията.

По закон Иванов трябва да се произнесе по искането незабавно. Точно така повелява член 31, ал. 4 от НПК: „По основателността на самоотводите и отводите съдът се произнася незабавно в тайно съвещание“. Но до сряда в 17:00 часа той все още не бе взел никакво решение, нарушавайки закона, казаха юристите. Репортер на „Флагман“ лично се увери, че съдията не е спазил разпоредбите на НПК.

Колеги на Иванов, запознати със случая, разкриха пред „Флагман“, че зам.-шефът на съда е прочел искането за отвода си още в понеделник сутринта. Наместо да изготви отговор, в който да напише дали се отстранява от делото или пък че, въпреки всичко, ще продължи да гледа този процес, съдия Иванов е поставил единствено резолюция върху внесения от Божков отвод. На нея пише: Да се изпрати копие до тъжителя.

Столични юристи, които „Флагман“ потърси за коментар, нарекоха тази резолюция „твърде странна“.

„Искането за отвеждане на съдия по дадено дело е процесуално действие единствено между искащия отвода и съдията. Преди всичко останало съдия Иванов би трябвало да се произнесе по искането, а едва тогава да праща копия до другата страна по делото. Пращайки искането за собствения си отвод до адвоката на Димитър Вергиев – Йордан Дичев, преди да се е произнесъл по него, и изчаквайки цели три дни, съдия Иванов се поставя за пореден път в твърде деликатна ситуация“, смятат юристите.

Това му действие ги кара да правят обосновано предположение, че съдия Иванов едва ли не изчаква някаква реакция от Дичев, за да прецени кога и как да приложи закона. Отговор от Дичев все още няма, понеже той е кандидат за апелативен прокурор и апелативен съдия на позиции в няколко съда в цялата страна, а в понеделник му бе поредното явяване пред комисия.

Поисканият от Божков отвод е мотивиран с цяла поредица действия и бездействия на зам.-шефа на съда, които според журналиста „предпоставят възникването на съмнения в безпристрастното решаване на делото“.

Съдия Иванов отказа да изслушва в съдебна зала най-важния и единствен свидетел на журналиста – битата от Вергиев негова преподавателка доц. Дитка Димитрова, но същевременно с готовност допусна всичките трима, поискани от Вергиев, свидетели. Дори и такива, като бившата журналистка от в. „Шоу“ Мария Николаева, която няма никакво отношение към казуса, но съдът сметна за особено важен свидетел.

Светлин Иванов отказа да се произнесе по искането на Божков да санкционира адвоката на Вергиев – Йордан Дичев, за истеричното му поведение по време на съдебните заседания. Наместо това Иванов се обърна към Божков с призива: „Разигравай си коня“. Самият съдия обяснява този свой призив с някаква „неформална намеса на съда“ по време на съдебно заседание, каквато законът не предвижда.

Дори само започналите срещу съдията проверки в София са достатъчни той да се самоотстрани по това дело, смятат колегите му. Отказът на Иванов да го стори ще подхрани съмненията дали Вергиев и съдебната власт не са в комбина, предполагат те. Подобни съмнения вече бяха изложени в предаването „Господари на ефира“ във вторник. По време на интервю със сикаджията Вергиев репортерът Боби Ваклинов директно го попита дали той и съдиите в Бургас не са в комбина.

Нарушението на НПК не е първото погазване на закона, извършено от съдия Иванов. „Флагман“ вече разказа как по време на съдебен процес съдията е водил телефонни разговори и се е консултирал неясно с кого по хода на делото. Показанията на очевидеца на всичко това все още се пазят в редакцията и могат да бъдат предоставени на проверяващите от София.

Юристи от Бургас пък разкриха, че още преди няколко седмици, когато в магистратурата се разбрало, че „Господари на ефира“ се интересуват от скандалния процес и снимат репортаж за него, съдия

Иванов изискал папката с делото и прибавил в нея протокол от закрито съдебно заседание, което провел сам със себе си.

На него той заключил, че страните по делото не били особено активни в събирането на доказателства, макар самият Иванов да отхвърли най-важното доказателство – свидетелските показания на битата от Вергиев доцентка.

Иванов си предложил и сам си одобрил призоваването в съдебна зала като най-важен свидетел по делото на Вергиев на главния редактор на „Флагман“ Катя Касабова.

Съдията не е мотивирал защо Касабова му е нужна като свидетел, но призовката й е изготвена светкавично и изпратена на адреса буквално в рамките на един ден. Ако Иванов упорства да гледа това дело, следващото му заседание трябва да се състои на 21 април.

В категории: Темида


49
Коментара
49
Коментара по темата
49.
Закривам съвещанието във форума!
10.04.2016 20:48:59
0
3
Наша милост, съдебния състав реши:
В ИМЕТО НА НАРОДА закрива съвещанието в процесния форум! Осъжда всички писали тук да пият по една студена вода от чешмата.
Точка 2. Забранява се писането на коментари докато делото, заведено от тъжителя г-н Вергиев не бъде доведено до победен финал.
ВЕНСЕРЕМОС форевър и фрийдъм!
48.
Цвета Попова
10.04.2016 16:19:21
0
6
Аз съм невинна!
47.
до 46
09.04.2016 21:46:01
0
7
...и после заедно "общуваме" с Цвета Попова.
Деница като не ме отразява, Захарин да не съм, ако не успея при Цвета.
Пък аз да не съм пияницата Грънчев, ако не съм съгласен.
46.
съдия Грънчев
09.04.2016 14:59:22
0
6
ние с колегата Захарин Захариев хлъц замезваме редовно хлъц
45.
д-р Емилова
09.04.2016 13:04:48
0
5
Включвам се тук по темата с препоръка като диетолог. Всички, които вдигат наздравици в съда и извън него, моля, замезвайте бе хора! Не може само с пиене - трябва и ядене. Иначе става това, което е станало вече във форума.
44.
Шефа на коневръза
08.04.2016 21:26:44
0
5
Отправям ви последно предупреждение - стига сте се занимавали с конете ми, създавате ми проблеми. Подлудихте горките животни, всички са превъзбудени. Едни си търсят адвокати, други търсят връзка със съдията, щото са решили, че само той може да ги направи медийни звезди. Има и такива, които издирват Вергиев - искали да му станат свидетели, ама и те не знаят за какво.
Вече не се издържа, всички цвилят като подивели.
43.
Кобилата
08.04.2016 21:08:20
0
5
Аз пък нямам нищо против да вкарате мен в това дело. Оставете те го този дръглив кон, той нищо не разбира от реклама. Сега е мой ред да се прочуя. На другото заседание, ако може съдията да каже на подсъдимия: "Вятър те вее на бяла кобила". Това ми е достатъчно, благодаря за вниманието!
42.
Коня на съдията
08.04.2016 21:03:00
0
5
Предлагам да оставите поне мен на мира. Стига сте ме дъвкали по форуми, сайтове и телевизии. Аз да не съм ви тука някоя панаирджийска мечка. Аз нямам не съм страна по делото и моля не ме вкарвайте във вашите съдебни интриги и клюки. Не ща да ме разиграват по никакви журналистически градини. Вече го приемам като насилие над моята личност и ще взема пример от Вергиев да ви заведа и аз едно дело. Ако може някой печен адвокат да се свърже с мен, аз лично предпочитам Дичев.
41.
Светлин Иванов
08.04.2016 17:49:22
0
8
Дичев, айде по-бързо давай идея как да излизам от лайната, че работата е напечена. Братко, едно ми обещаваше преди делото, друго стана сега. Какво да правя? Помагай!
40.
Г.П. Цацаров
08.04.2016 17:14:18
0
8
Точно така,съдия Иванов.С този подход за работа сте напълно достоен за СГС.Ще ви препоръчам.
39.
Бойко Борисов
08.04.2016 16:50:43
0
7
Слагайте масата, алкохола и мезетата. Идвам
38.
Господари на Ефира
08.04.2016 14:05:12
0
13
Ние от "Господарите" следим с огромен интерес темата. Благодарим на всички коментиращи за подробната информация и за това, че ни запознават в детайли с обстановката по делото и в въобще в Бургаския съд. Който Съд впрочем се оказа истинска "Златна мина" за нас.
Сърдечно благодарим, събираме материали.
37.
Светлине, Светлине, какво направи!
08.04.2016 12:24:08
1
11
Светлине, какво направи, бе човек? Не си ли чувал, че малките камъчета обръщат колата???
Егати и скандала дето гръмна от едно тъпо дело. От мухата слон стана. Сега в съда си посипват главата с пепел, но е късно. Така става като се водиш по акъла на един Вергиев. Той човека ако го имаше в изобилие, щеше ли сам да се докара до национален ефир, за да разказва как е пребил доцентката?! Лошото е, че завлече и други хора в калта.
36.
Аз
08.04.2016 12:07:13
3
11
Боже, Боже, и това е бургаската магистратура! И не тези хора разчитаме да въздадат справедливост.
35.
Емил Христов
08.04.2016 11:26:56
1
9
Как сте бе корумпета? :)
34.
Мелконян
08.04.2016 11:23:45
2
11
Как да ти каже човек на тебе наздраве като то твойто ракийка бе. Налей нещо марково и идвай в моя кабинет да обсъдим кого ще осъждаме, кого ще оправдаваме днеска.
33.
Захарин Захариев
08.04.2016 11:18:39
1
13
Наздравееееее!!!!!!
32.
Светлин Иванов
08.04.2016 09:40:06
2
11
Запознах се с коментарите тук и сега ще ви чета присъда на всички коментирали.
В ИМЕТО НА НАРОДА,
Бургаският районен съд се запозна с коментарите и като прецени обективната истина реши -
осъжда коментиралите тук да ми пръднат на гъза.
31.
риосв
08.04.2016 07:58:10
1
22
На вниманието на разследващите: Светлин Иванов е отменил санкция наложена от РИОСВ за неприятни миризми от Кроношпан. В проверката е участвала и Детелина Иванова. Детелина Иванова е съпруга на брат му и от 15 години е несменяемия специалист защитени територии. За добра служба към Атанаска и Пламен от няколко дни е повишена тихомълком вначалник отдел.
30.
Нищо не можете да му светнете на Светлин - невменя
08.04.2016 06:55:35
2
23
Нищо не можете да му направите на Иванов. Толкова е обвързан с мафията!
Това е качеството на съдиите в Бургаско!
В бургаски окръжен съд има алкохолик,който идва всеки ден пиян на работа. Магърдич Мелконян.В районния съд алкохолика е Георги Грънчев.
В бургаски районен съд зам.председателя Светлин Иванов си позволява такова просташко отношение към страни по делото,имитирайки другия алкохолик от окръжния съд Захарин Захариев.
Другият зам.председател Ана Щерева (високата на снимката) гледа граждански дела от години живее на съпружески начала със съдията Бургаския окръжен съд Иван Воденичаров,който също гледа граждански дела и проверява нейната работа.
В бургаския районен съд се шири разврат.Кърпичева-Цинцарска + Искър Искъров.
Ми онова малкото курве Дарина Йорданова?Кой не знае за него?Кой не е чувал за него?
Да не говорим за звездите в корупционните схеми Зъбова,Темелкова,Парашкевов,Синков,Събчо Събев.Да споменем и адвокатите,с които "работят": Пламен Найденов,Георги Кермедчиев,Мосинов,Благой Потеров (с когото много сериозно "работи" Емил Христов от Бургаска апелативна прокуратура) и т.н.
Ами Янка от Елхово? Толкова обича да задържа при себе си агентчетата от ДАНС и ГДБОП...
Левски едно време написал в тефтерчето си "Народе???"
Да питаме и ние: Боряно??? Това ли е стандарта,с който се фръцкаш и шеташ из ВСС?
Или Лазар те успокояваше и пазеше, а сега си намерила друг пазител?Един дебеличък с очила и/или един черничък алкохолизиран.
29.
Цола Драгойчева
08.04.2016 00:38:08
0
13
Потресена съм!
28.
Жан Клод Юнкер
08.04.2016 00:15:54
3
13
Бая миризми се носят около този извънредно любопитен казус, но от целия турлю-гювеч най-ярко се усеща една миризва на Страсбург. Това ухание някак си започна да преобладава и да доминира над другите алкохолни пари и прочее подобни съдебни аромати.
27.
До г-н Съдията
08.04.2016 00:02:44
2
13
Аз съм извънредно притеснен и разтревожен от развоя на това дело. Господин Съдията направо му изтърва края. Какво прави този човек, не вижда ли че с тази серия "гаф след гаф" направо изтърва подсъдимия. Как сега ще го осъди, след толкова нарушения, с тези Господари на ефира, коне и всякакви там издънки. Още по-съм притеснен , че от размирисването на това и без друго миризливо дело, се развоня и в тукашния храм на Темида. Засега основно се носи миризма на алкохолни пари, ама може и на друго да запахне всеки момент.
Моля ви, вземете мерки, ама гледайте този път да не стигате до "Господари на ефира".
26.
Вергиев
08.04.2016 00:01:17
1
10
мане що ни сам ся ощи сфодник ф сик да зема на раутъ и някой засукъна съдийкъ ше праим кинтити с колкулатур ши ги смятъми
ас мноу не расбрах ко пишити ма и ф съдъ са ибети мноу май
25.
До №8
07.04.2016 23:54:19
2
10
Ееее, господин магистрат, недейте така, де! Що така със лошо? Те журналистите може и да не са магистрати, ама могат да четат и знаят къде да го прочетат.
Когато в закона е написано че съдията трябва да се произнесе по отвода незабавно, значи е незабавно. Не ти трябва юридическо образование да се досетиш, че изпращането на искането на отвод в противниковия отбор не си е много в реда на нещата.
24.
Чичо Манчо
07.04.2016 23:08:14
0
10
Съдът трябва да е независим, за да може да служи само на истината и справедливостта. Нашите съдии четат това като дявол Евангелие. Те разбират независимостта така - правя, каквото си искам, никой не може да ми каже нищо!
23.
орянке
07.04.2016 22:47:12
0
11
Не става само с л.....ане, трябва и акъл
22.
Мелконян
07.04.2016 22:42:20
1
13
Не си ти бе ,аз съм
21.
Захарин Захариев
07.04.2016 22:40:50
0
10
Аз съм номер едно алколик в Бургаския съд..
20.
Цацаров
07.04.2016 22:28:32
1
5
Пишат тук защото не им стиска да говорят
19.
До 17
07.04.2016 22:17:25
1
5
Ти що се обаждаш от коневръза? Я си разигравай коня.
18.
Цацаров
07.04.2016 22:16:07
0
9
Колеги, много сте се разпасали. Аз като гледам тук само съдии пишат. Тези интелигентни думи като мадо, алкохолик и др. много ви издават. Вземете мерки и се взимайте в ръце.
17.
до 15
07.04.2016 22:15:27
0
5
не си прав има и от другите но са потайни
16.
Иван Воденичаров
07.04.2016 22:13:55
0
7
Слава богу, че съм граждански съдия, че да не съм алкохолик. Аз пия само лимонадка.
15.
инетересно
07.04.2016 21:16:10
0
21
в бургаски съдебен окръг алкохолици са само наказателни съдии
14.
да
07.04.2016 21:13:26
0
19
Предишните пет години в окръжния съд бяха трагедия, а следващите се очертават като комедия
13.
Захариев
07.04.2016 21:10:47
0
21
Хахаха и това ми било съдия. Истинският съдия пие в лаботно време само марково уиски.
12.
Грънчев
07.04.2016 21:09:14
4
20
Аз стигнах до своето място в съда трудейки се активно над 5-6 вида водка, 3 ракии и мезе.
11.
Борян
07.04.2016 20:50:37
2
14
Защо трябва да е точно мадо?
Всички са достигнали до мястото си само със своя труд.Затова бургаския районен и окръжен съд е съставен само от перфектни специалисти.Чисти морално хора.
Няма маде,няма такива неща.
10.
Борянка
07.04.2016 20:40:18
10
4
Номер 9, какво мадо и къде се удря? Пояснете, че ми стана много интересно.
9.
Наръчник на напредъка в съдебната йерархия
07.04.2016 20:27:52
0
27
Ама то не ти трябва много, за да се издигнеш в съдийската йерархия в Бургашко
Трябва само да си клакьор около Бобито (Боряна Димитрова); да я чакаш за обяд; да плюеш тези, които тя плюе; да се вмесиш и разтвориш в една групичка, която се взема много на сериозно - зам.председателите на РС и ОС, председателите и една сюрия подмазвачи и подпалвачи на самочувствието на Бобито и кака Янка по подходящия начин;понякога да удряш някое-друго мъдо където трябва.
С една дума трябва да си напълно безцветен и безличен, за да стигнеш далеч в йерархията.
Светлин Иванов е и луд маниак, адски самовлюбен. Като Иво Добрев например, който е от "околностите" на Бобито и който заради това тя изтегли толкова бързо в БОС.
Ако към всичко това прибавиш и принадлежност към определени адвокатски кантори, то тогава си просто цар.
8.
Хахах
07.04.2016 20:27:05
13
7
Да настъпиш журналист е все едно да стъпиш върху рядко лайно - все ще се опръскаш. А юридическите консултанти на които се позовава пасквила са на нивото на журналистите от Флагман.
7.
Леле
07.04.2016 20:14:50
0
13
Тоя е толкова зле бил съм на дело при него и той раздава присъди без доказателства незнаним как се е издигнал до зам
6.
Йордан Дичев
07.04.2016 19:57:20
0
11
В понеделник на мен ми стана ясно, че няколко съда и още толкова прокуратури в страната много ме искат. Назначавам се на две-три позиции в България, вкарвам синчето в спемата "прокурор-роднинска адвокатска кантора" и после Касабова та почвам по буквата на закона. Ще ти повдигам по три обвинения на ден от Варна, Пловдив и София едновременно.
5.
маца маринова
07.04.2016 19:44:13
0
8
Заxи, освен че си "куко" си и ако...
4.
Захарин Захариев
07.04.2016 19:38:02
0
9
Аз съм по голямо куко от него!!!Наздраве.....
3.
пророка Олег
07.04.2016 19:22:08
0
19
Светлъо е известен като терминатора. едно време искаше да стане по як от Арнолд. всички мислехме 4е нещо е отка4ен. маи е истина
2.
Светлин Иванов
07.04.2016 19:17:57
0
7
Кой това?
1.
ДОНЧО
07.04.2016 19:16:09
1
17
ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е В ЗАТВОРА
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори