×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

bTV спря репортаж за учения Димитър Вергиев


bTV спря репортаж за учения Димитър Вергиев
Доц.Д-р Димитър Вергиев (вдясно) праща двама адвокати срещу журналиста Божков утре в съда – понеже припомнил миналото му
Тема в развитие
Прецедент! Журналистът Божков пише на адвокатите и ВСС: Усмирете бъдещия прокурор Дичев Бъдещият прокурор Йордан Дичев изкомандва: Накажете Касабова! Ученият Вергиев вкарва в съда и риалити звездата Андрей Едрев Зам.-шефът на Районния съд в Бургас Светлин Иванов пак наруши закона В комбина ли са бившият шеф на СИК Димитър Вергиев и Районният съд в Бургас (видео) Бургаският съдия с коня обичал неформалните забежки Алармираме Окръжната прокуратура в Бургас: Зам.председателят на Районния съд Светлин Иванов фалшифицира протоколи! Когато дойдоха за мен...(ОБНОВЕНА)* Скандално! Бургаският съд не допусна ключов свидетел срещу бившия шеф на СИК Димитър Вергиев Само във Флагман! Какво не поиска да чуе бургаският съдия Светлин Иванов. Покъртителната изповед на доц.Дитка Димитрова Ученият Димитър Вергиев пиел по шепа хапчета, след като припомнили миналото му като бос на СИК bTV спря репортаж за учения Димитър Вергиев Божидар Божков: Вие бихте ли се споразумели с бившия шеф на СИК – Бургас?! Журналистът Божидар Божков отказа споразумение с учения доц.д-р Димитър Вергиев Помните ли бияча Димитър Вергиев от СИК? Станал е уважаван професор
виж още
скрий
20 Януари 2016, Сряда, 08:00 ч.
Автор: Флагман.бг Снимки архив

Утре Вергиев праща двама адвокати срещу журналиста Божидар Божков, припомнил миналото му в СИК



bTV е спряла репортаж за бившия шеф на СИК-Бургас Димитър Вергиев, научи Флагман от свои източници в телевизията. Той е трябвало да бъде излъчен в съботно-неделния сутрешен блок още през декември, но така и не вижда бял свят до днес. В него се разказвало как бившият  шеф на бургаския клон на СИК успява да се превърне в уважаван доцент и доктор по икономика и стопанско управление. Вергиев сам описвал в репортажа трудния път до професорските среди и се оплаквал, че единствената пречка пред блестящата му академична кариера се оказали някои журналисти, които му нанасяли „жестоки удари“, като постоянно припомняли миналото му.

В репортажа била дадена думата и на журналиста Божидар Божков, понеже доцент д-р Вергиев го споменавал поименно като виновник за несгодите му. Колегата Божков потвърди, че наистина са го търсили от телевизията.

„Първо им отказах, защото в момента Вергиев ме съди, но от bTV бяха особено настоятелни и просто им влязох в положението“, каза Божков пред Флагман.

Редакцията отправи запитване към журналистката от Би Тв Вяра Деянова, която е правила репортажа с Вергиев дали знае защо подготвеният за излъчване материал е спрян, но не сме получили отговор.

Вергиев съди журналиста Божидар Божков, понеже припомни общоизвестен факт от миналото му - докато бе студент във ВХТИ Бургас той преби преподавателката си по механика доц. Дитка Димитрова, задето му писала двойка. После бе съден, но сключи споразумение с прокуратурата и се отърва с административно наказание. Сега настоява, че Божков го бил наклеветил. Поредното заседание по наказателното дело срещу Божков е утре, четвъртък, от 13:30 часа в Бургаския районен съд.

Бившият сикаджия е наел двама адвокати срещу журналиста – Петър Доковски, който иначе се изявява и като спортен рефер, и Йордан Дичев от Бургас. В миналото Йордан Дичев бе адвокат и на доц Николай Ралев, който бе ректор на ВХТИ Бургас по времето, когато Димитър Вергиев бе студент там. Припомняме, че Вергиев се обучаваше по специално одобрена от Ралев индивидуална програма. Йордан Дичев представляваше ректора доц. Ралев по множество дела, които бяха заведени срещу журналисти /ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ ЧЕТЕТЕ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ/.


В категории: Бургас


Флагман.БГ Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът 29/03/2024, Петък 11:59 1
16
Коментара по темата
16.
Минчев
10.03.2016 13:18:33
0
5
Димитър Вергиев-учен!!??
Ти да видиш!
Това е най-краткия виц от род а на "Евреин-миньор"
15.
Пешо
21.01.2016 09:42:43
0
13
Може би е доста късно вече , но в БГ е ОСОБЕНО НАЛОЖИТЕЛЕН ЗАКОН ЗА ЛУСТРАЦИЯТА с раздели отнасящи се и за тази категория лица - били в криминални силови групировки с явно противообществено поведение , макар и неосъждани....Иначе сме загубени - както се вижда откакто хората от ДС влязоха навсякъде в държавни структури , бизнес - нещата тука съвсем се скапаха , не се знае чия е държавата всъщност.. но не и на гражданите
14.
студент
21.01.2016 07:37:36
0
15
кой и кога му е връчил титлата доцент???
13.
студент
21.01.2016 07:35:52
1
14
2009 година беше в ХТМУ обикновен асистент.... ама.... много барзо го изгониха.......
12.
СТЕФАН
21.01.2016 07:04:13
1
12
ДА ПРИПОМНИМ ,ЧЕ ЕДНО МОМЧЕ ДОСТА ПОНАТУПА МУТРАТА ОТ СИК НАВРЕМЕТО ,НО СЕГА МУТРИТЕ МАЙ НЕ СЕ БИЯТ А ЯДАТ ПО КРЪЧМИТЕ - ОТИДЕТЕ В БАНСКО И ДР - КРЪЧМИ И ЩЕ ГИ ВИДИТЕ КАК ЯДАТ А НЕ БИЯТ ЗАЩОТО СА СИ ИЗПРАЛИ КАПИТАЛИТЕ И СА СИ ДАЛИ ДАННТА НА АДВОКАТИ И СЪДИИ . дЕТЕТО СИ АКО МИ ГО УЧИ ТАЗИ МУТРА БИХ ГО ПРЕБИЛ И АЗ .
11.
БУРГАСКА МАФИЯ до 9
21.01.2016 00:07:56
11
1
А с почтен труд какво се постига?
10.
ВИС 10
20.01.2016 23:19:22
1
19
Тоя тъпанар дето беше представител на СИК-аджии ли е учЕн бе оу ???? Да е@а и мишока недое@ан ! Пардон ! Недоучен ! Ама щом оня джунгал бат Сали е депутат........Пу да му ..... и ГЕРБ и държавата !!!!
9.
В2- до номер4
20.01.2016 21:10:22
0
32
Вие сте кретен. Специално от Вергиев освен на мутренски изпълнения и склоняване към проституция, няма какво да научите. С какво е успяла тази мутра? С почтен труд? И вие трябва да сте като него.
8.
МИНКАТА
20.01.2016 20:07:13
0
27
АМИ ВЯРНО ТОЙ КВО ИСКА ХОРАТА ДА ЗАБРАВЯТ ЗА ДВА ДЕНА ЦИГЪНИЙТЕ МУ,НЯМА КАК ДА СТАНЕ НАЛИ БЕШЕ МНОГО ВЕЛИК А СЕГА ЦВЪРКА КАТО МИШКА
7.
eeee...
20.01.2016 20:01:50
0
31
Тоя същия: режеше уши и пръсти , принуждаваше и склоняваше момичета към проституция, чупеше кости, рекетираше...
Това достатъчно ли е ???
6.
paskal
20.01.2016 18:51:45
1
36
Tova e edin gaden moshennik koito cql jivot e lugal horata, besiloto mu e malko na tazi tvar.
5.
ауууу
20.01.2016 18:30:23
1
32
и тоя ли е УЧИН ,бе
4.
БУРГАСКА МАФИЯ
20.01.2016 18:22:46
52
10
Човек може да научи повече от успял човек дори и мутра да е, отколкото от някой където цял живот е чел книги само
3.
jkj
20.01.2016 18:07:20
0
37
АМИ ТОЙ НАЛИ И АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ Е ДОЦЕНТ!
АБЕ КАКТО Е ТРЪГНАЛО ВСИЧКИ МУТРИ-ПРОФЕСОРИ!
2.
,
20.01.2016 18:04:08
0
25
ПЪЛНО Е С ДОЦЕНТИ У БГ ТА БЪКА .ВИЖТЕ ИМ ДИПЛОМИТЕ ОТ ГОРЕ ДО ДОЛУ ШЕСТИЦИ-ПЪЛНИ ОТЛИЧНИЦИ
1.
химик
20.01.2016 17:23:46
0
67
Спомням си този криминален случай с колежката като печален за нея.Тя писа двойка на този "доцент" тъй като при нея финикийските знаци не работят.Щом е учил по специална програма при доц. Ралев, ми е ясна цялата работа - пълна корупция. Този малоумник не знам какво е работил, някой беше казал, че е бил обикновен моряк по корабите, а след това става представител на криминалната групировка СИК в Бургас. Не допусках, че в криминалната групировка СИК се произвеждат доценти, вероятно има и академици. Много е прав този журналист. Този случай показва, обаче, че всякакви мутри от групировките заедно с партийните крадци и некадърници, си въобразяват, че хората са забравили техните "подвизи" и вече са каймака на обществото.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Инспектор Никола Тодоров от Второ РУ-Бургас пък призова човекът, който е загубил пари край НУМСИ „Панчо Владигеров“, да се обади в полицията
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори