×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Атанаска изригна: Убиецът на Алекс си крещеше „Докъде стигна, Антоне? Какво направи, Петров?!”


Атанаска изригна: Убиецът на Алекс си крещеше „Докъде стигна, Антоне? Какво направи, Петров?!”
Не съм правила секс с цигани, нито съм им духала, отхвърли с гневен тон всички показания на разследващи и висши служители на МВР Атанаска
Тема в развитие
Флагман.бг в епицентъра на съдебното дело за отвлечената Алекс от Поморие Атанаска: Кой затри салфетката със сперма на убиеца на Алекс?! Моята съвест е чиста! Поискаха най-тежката присъда за Атанаска – доживотен затвор без право на замяна Атанаска изригна: Убиецът на Алекс си крещеше „Докъде стигна, Антоне? Какво направи, Петров?!” Братът на убитата Алекс към Атанаска в съда: Кажи си истината най-после! Атанаска забърка и Милото в убийството на Алекс в Поморие, отвлякъл я с кола "Антон Тъпака“ се разпознал на снимките: Това съм аз, но не познавам Атанаска! Новият любовник на Северина е бивш сервитьор в хотел "Лагун" в Поморие Северина измамила с пари поморийския бизнесмен Веселин Тошев! Притиснат, той й прехвърлил къщата си в Каменар Делото за убийството на Алекс взриви Поморие: Искат с подписка да изгонят Северина от общината Наказателният съдия полк. Пепеляшев ударил джакпота от тотото Атанаска мълчи за убийството на Алекс, чака камериерката Гунка за алибито на майка си Първите показания на Атанаска за убийството в Поморие: Правих секс в кола с 4-ма цигани, а малката Алекс гледаше! Секс с циганин за 20 лева правила Атанаска в нощта на убийството на Алекс, твърди полицай от Поморие (ОБНОВЕНА) Ето го Антон Тъпака, набеден, че убил Алекс Набеденият за убиец на Алекс - Атанас Петров, се оказа фантом, Северина се изсели от Поморие Майката на Атанаска иска детектор на лъжата, за да се открие истината за убитата Александра Салфетка криела ДНК-то на тайнствения убиец на малката Алекс? Бизнесменът Христо Широков пред Флагман: Коя е тази Атанаска, че да я подстригвам?! Сестра й Северина лъже, ще я съдя! Психотрилър в съда: Северина забърка сестра си Атанаска с поморийската мафия, Широката я натискал за „муле“ Поморийският бизнесмен Веселин Тошев: Атанаска не стъпваше в хотела ми, защото й казах, че е долна к*рва Бизнесменът Веселин Тошев от Поморие изхвърлил жена си Северина, сестра на убийцата на 8-годишната Александра Вижте новата версия за убийството на малката Александра от Поморие, която шокира съдебната зала Майката на Атанаска: Антон Тъпака уби малката Алекс, дъщеря ми е невинна(ОБНОВЯВА СЕ) Фарс! Полицейското куче, душило за тялото на убитата Алекс от Поморие, никога не било търсило човек Убийцата на 8-годишната Алекс от Поморие лъже! Не е била изнасилвана, нито бита, твърди съдебен лекар Атанаска влезе в съда безмълвна за убийството на малката Алекс, утре щяла да каже кой е удушил детето Отпечатъци върху тиксо и ДНК заковават Атанаска – убийцата на Алекс!
виж още
скрий
05 Март 2015, Четвъртък, 13:02 ч.
Автор: Женя ГАЙТАНДЖИЕВА снимка Авторът

Така тя разбрала името му. Вече три часа 39-годишната жена от Златоград се опитва да убеди магистратите, че друг е удушил 8-годишната Александра на 10 април м.г.

Повече от три часа продължава ужасяващия разказ за случилото се на 10 април м.г. на обвинената за убийството на малката Александра от Поморие – Атанаска Георгиева. Уродливо скалъпени сцени от деня, в който момиченцето на Веселин Германеца изчезна, а по-късно бе открито удушено, потресоха дори и прокурора Димо Маджаров и съдия Пепеляшев. 

Версията на Атанаска изцяло повтаря тази, която лансираха преди месец и половина нейната майка Светла и сестра й Северина за това, че Антон Петров е убил детето и изнасилил Атанаска до трупа му. Атанаска дори разказа как главата й била обърната към краката на момиченцето и след това получила бяло течение.


Атанаска обвини в лъжесвидетелстване даже и психоложката
Любка Христова от Института по психология към МВР


На въпрос как Атанаска разбрала, че похитителят се казва Антон Петров, тя отговори, че убиецът си говорил сам над трупа на детето: „Докъде стигна, Антоне, какво направи, Петров!” Именно така Атанаска навързала двете имена.

39-годишната жена от Златоград отхвърли всички показания на полицаи и висши служители на МВР дотук. Тя е категорична, че не е обяснявала пред никой как е правила секс с цигани, обвини в лъжесвидетелстване даже и психоложката Любка Христова от Института по психология към МВР.

Тя продължава да твърди, че мъж на име Антон Петров Тъпака, който е наркопласьор, е убил Александра.  Разказът й умишлено бе започнат с това, че от 7 април не е виждала сестра си Северина, тъй като била болна. През цялото време се опитваше да осигури  алиби на сестра си за 10 април. Северина днес не присъстваше в залата, беше само майка й Светла.

Атанаска забърка в измишльотините си и брата на Александра, чиито нерви не издържаха и младият мъж напусна залата. Според обвинената за жестокото убийство Антон Петров бил близък с брата на момиченцето.

За да си признае, че тя е убила детето на Германеца, й подействали заплахите на Антон Петров, който искал да затрие цялото й семейство. В деня след убийството получила закана от непознат мъж, който й казал „Забавлението от снощи ще продължи! Признавай и да те карат в Бургас. Трупът на детето е вече под леглото ти!”.

На заседанието днес показания даде и дълго издирваната камериерка Гунка. Тя осигури също алиби на Северина и Светла. Пред съда се изправи и управителят на ресторант „Царевец”, където Северина и мъжа й – хотелиера Веселин Тошев са били в деня на убийството. Очаквайте подробности.

В категории: Темида


10
Коментара
10
Коментара по темата
10.
aaa
06.03.2015 17:12:44
0
4
Тази жена е бедна и самотна лесна плячка за хиените.
9.
*******
06.03.2015 09:55:01
0
0
Гръмнете я тази изродка още в съдебната зала!
8.
отвратен
06.03.2015 09:53:31
0
0
Какви са тези резили които ги бълва тази убийца,течения получила господ да те убие дано мръсниза гадна!
7.
SS
05.03.2015 22:32:52
0
9
""Докъде стигна, Антоне, какво направи, Петров!” Именно така Атанаска навързала двете имена."
Пропуснал е само да си остави визитната картичка, а?
Тези трите са мнооого долни и мнооого тъпи.
6.
галина
05.03.2015 21:00:56
0
7
Голям изрод е тази Атанаска
5.
4
05.03.2015 18:52:25
0
9
Атанаска е нахална лъжлива курва !
4.
асдф
05.03.2015 18:52:03
1
4
Бяло течение получих от тааа
3.
BG
05.03.2015 18:11:38
1
18
Урод грозен каква е тая бе тя даже и на мъж неприлича бахти животното грозно
2.
к
05.03.2015 17:53:56
11
6
Чакай те бе!!! Тая трябва да наистина абсолютно ненормална за да обвини дори и психоложката в лъжесвидетелство! Като я гледам таз психоложка на снимката нещо ми мяза на някоя дето "лапа" подкупи!
Прекалено са абсурдни нещата който Атанаска казва за да вярвам че тя е убиеца.
1.
аз
05.03.2015 17:45:17
0
22
Атанаска прикрива майка си и сестра си,тя знае че няма да и се размине,но гледа всячески да размотава прокурори и съдии да печели време..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Ще предлагат кутии и бутилки за многократна употреба Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Целта е да се елиминират несъвместимостите Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се заплашиха едни други с нови временни комисии Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Ученик бере душа в болница след катастрофа Ученик бере душа в болница след катастрофа В болница с опасност за живота е настанен 16-годишен неправоспособен тийнейджър, управлявал мотора, който е с прекратена регистрация Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ръководството на клуба иска да изрази своята вяра и подкрепа в младия бургаски треньор и неговия екип Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори