×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Фарс! Полицейското куче, душило за тялото на убитата Алекс от Поморие, никога не било търсило човек


Фарс! Полицейското куче, душило за тялото на убитата Алекс от Поморие, никога не било търсило човек
Майката на убитата 8-годишна Александра от Поморие – Ивелина задаваше въпроси към свидетелите наравно със защитника си Росен Кожухаров
Тема в развитие
Флагман.бг в епицентъра на съдебното дело за отвлечената Алекс от Поморие Атанаска: Кой затри салфетката със сперма на убиеца на Алекс?! Моята съвест е чиста! Поискаха най-тежката присъда за Атанаска – доживотен затвор без право на замяна Атанаска изригна: Убиецът на Алекс си крещеше „Докъде стигна, Антоне? Какво направи, Петров?!” Братът на убитата Алекс към Атанаска в съда: Кажи си истината най-после! Атанаска забърка и Милото в убийството на Алекс в Поморие, отвлякъл я с кола "Антон Тъпака“ се разпознал на снимките: Това съм аз, но не познавам Атанаска! Новият любовник на Северина е бивш сервитьор в хотел "Лагун" в Поморие Северина измамила с пари поморийския бизнесмен Веселин Тошев! Притиснат, той й прехвърлил къщата си в Каменар Делото за убийството на Алекс взриви Поморие: Искат с подписка да изгонят Северина от общината Наказателният съдия полк. Пепеляшев ударил джакпота от тотото Атанаска мълчи за убийството на Алекс, чака камериерката Гунка за алибито на майка си Първите показания на Атанаска за убийството в Поморие: Правих секс в кола с 4-ма цигани, а малката Алекс гледаше! Секс с циганин за 20 лева правила Атанаска в нощта на убийството на Алекс, твърди полицай от Поморие (ОБНОВЕНА) Ето го Антон Тъпака, набеден, че убил Алекс Набеденият за убиец на Алекс - Атанас Петров, се оказа фантом, Северина се изсели от Поморие Майката на Атанаска иска детектор на лъжата, за да се открие истината за убитата Александра Салфетка криела ДНК-то на тайнствения убиец на малката Алекс? Бизнесменът Христо Широков пред Флагман: Коя е тази Атанаска, че да я подстригвам?! Сестра й Северина лъже, ще я съдя! Психотрилър в съда: Северина забърка сестра си Атанаска с поморийската мафия, Широката я натискал за „муле“ Поморийският бизнесмен Веселин Тошев: Атанаска не стъпваше в хотела ми, защото й казах, че е долна к*рва Бизнесменът Веселин Тошев от Поморие изхвърлил жена си Северина, сестра на убийцата на 8-годишната Александра Вижте новата версия за убийството на малката Александра от Поморие, която шокира съдебната зала Майката на Атанаска: Антон Тъпака уби малката Алекс, дъщеря ми е невинна(ОБНОВЯВА СЕ) Фарс! Полицейското куче, душило за тялото на убитата Алекс от Поморие, никога не било търсило човек Убийцата на 8-годишната Алекс от Поморие лъже! Не е била изнасилвана, нито бита, твърди съдебен лекар Атанаска влезе в съда безмълвна за убийството на малката Алекс, утре щяла да каже кой е удушил детето Отпечатъци върху тиксо и ДНК заковават Атанаска – убийцата на Алекс!
виж още
скрий
19 Януари 2015, Понеделник, 14:44 ч.
Автор: Женя ГАЙТАНДЖИЕВА Снимка Евгения ДЖАМБАЗОВА

Животното било „занемарено”, твърди полицейски служител. Било използвано само в акции по борба с масовите безредици

Полицейското претърсване по време на спецакцията по откриването на тялото на 8-годишната Александра Тодорова от Поморие, която бе зверски удушена на 10 април м.г., било пълен фарс. Това стана ясно днес на процеса срещу Атанаска Димитрова, която е обвинена за тежкото престъпление. Полицаи и служители от Общинското звено по обществен ред в Поморие дадоха показания за случилото се на 10 април в 8.30 часа, когато нахлуха за първи път в хотел „Лагун”, претърсваха сметището и квартирата на предполагаемата убийца. Припомняме, че хотел „Лагун” е собственост на Веселин Тошев - мъж на сестрата на Атанаска - Северина. По време на акцията участваше и куче, което тогава не откри никакви следи, въпреки че тялото на момиченцето е било в таванското помещение, обитавано от Атанаска.

„Претърсихме хотел „Лагун в рамките на 30-40 минути. После се насочихме с кучето към сметището. Акцията отново трае около 30-40 минути. Едва накрая претърсихме и таванската стая на Атанаска Димитрова. Кучето не обозначи, че е намерило следа”, каза полицаят Александър Стефанов.

Именно той е бил с кучето по време на акцията. Според думите му Полицейското управление в Поморие разполагало с общо 5 кучета, които не били „занемарени”. Въпросното четириного било на 8 години, то е трябвало да бъде пенсионирано година по-рано. От 3-4 години следотърсачът не бил минавал обучение. Кучето никога не било включвано в подобни акции, участвало само в такива за борба с масовите безредици.

По време на първото претърсване на квартирата на Атанаска бил вдигнат матрака само на дясното легло в стаята. Убийцата през цялото време стояла на лявото, под което било трупчето на детето. Никой от разследващите не се сетил да провери какво точно има отдолу.

По време на акцията била намерена детска тениска и сим карта за телефон. Хората от Поморие недоумяват как толкова голям полицейски ресурс не е успял да открие мъртвата Александра.
Според Петров от Общинска полиция кучето реагирало по време на претърсването в хотел „Лагун”. Тогава то дало знак в детската стая на последния етаж на сградата.

Подобна версия разказа и колегата му Милен Костадинов. Утре разпитът на свидетели продължава в Бургаския окръжен съд.



В категории: Темида


9
Коментара по темата
9.
Alu
20.01.2015 00:34:37
0
10
Да и всички повярваха,че не може да се открие труп в една малка стая след оглед...
Вие да не ни изкарвате малоумни.
8.
Баи Петко
20.01.2015 00:02:17
1
9
АА..........БЕ ФлаГмАн що за глупости пишете в РУП Поморие въобще нямат кучета на щат и във цялата ви статия нищо вярно няма жалко и за тия дето четат и после коментират подвеждате хората и то не веднъж жалки сте.......................
7.
ГLaruss
19.01.2015 20:16:50
1
5
Самият факт, че е стояла на леглото под, което е скрила трупа на нащастното дете и е запазила самообладание пред полицията е повече от показателен за това с какво чудовище си има работа съда.
6.
мвр пикчърс
19.01.2015 20:07:23
1
11
То не бяха откупи, смс-и, отвличания, сим, карти, хотели, рекетирани цигани и още куп абсурди.
Има ли някой нормален, който смята лихваря за невинен?
5.
шаро
19.01.2015 19:41:51
1
6
да те заведат да душиш в апартамент след като преди това си бил на сметището е като да те заведат на вечеря в ресторант след като си минал през някоя морга или екарисаж
4.
bgman
19.01.2015 18:18:03
6
17
Родната полиция ни пази...
Тия изобщо не знаят за какво за назначени и какво трябва да правят (освен да чупят стойки като мутри)...
3.
До 1
19.01.2015 17:25:42
1
5
Що пък и финанси?!

Не мога ли да уча нещо по-смислено, като например Информатика?
2.
Бургас
19.01.2015 17:24:36
2
23
Милото детенце, отиде си заради болни мозъци, дано има справедливост!!!
1.
За Бургас
19.01.2015 17:16:55
14
5
Прост народ, сядайте да учите Английски и финанси, дано поне да можете да бършете гъзовете на туристите
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори