×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Майката на Атанаска иска детектор на лъжата, за да се открие истината за убитата Александра


Майката на Атанаска иска детектор на лъжата, за да се открие истината за убитата Александра
„Бог ми е свидетел, че казвам истината. Атанаска не е убиецът на Алекс“, казва Светла Димитрова. Тя настоява дъщеря й да бъде подложена на тест с полиграф.
Тема в развитие
Флагман.бг в епицентъра на съдебното дело за отвлечената Алекс от Поморие Атанаска: Кой затри салфетката със сперма на убиеца на Алекс?! Моята съвест е чиста! Поискаха най-тежката присъда за Атанаска – доживотен затвор без право на замяна Атанаска изригна: Убиецът на Алекс си крещеше „Докъде стигна, Антоне? Какво направи, Петров?!” Братът на убитата Алекс към Атанаска в съда: Кажи си истината най-после! Атанаска забърка и Милото в убийството на Алекс в Поморие, отвлякъл я с кола "Антон Тъпака“ се разпознал на снимките: Това съм аз, но не познавам Атанаска! Новият любовник на Северина е бивш сервитьор в хотел "Лагун" в Поморие Северина измамила с пари поморийския бизнесмен Веселин Тошев! Притиснат, той й прехвърлил къщата си в Каменар Делото за убийството на Алекс взриви Поморие: Искат с подписка да изгонят Северина от общината Наказателният съдия полк. Пепеляшев ударил джакпота от тотото Атанаска мълчи за убийството на Алекс, чака камериерката Гунка за алибито на майка си Първите показания на Атанаска за убийството в Поморие: Правих секс в кола с 4-ма цигани, а малката Алекс гледаше! Секс с циганин за 20 лева правила Атанаска в нощта на убийството на Алекс, твърди полицай от Поморие (ОБНОВЕНА) Ето го Антон Тъпака, набеден, че убил Алекс Набеденият за убиец на Алекс - Атанас Петров, се оказа фантом, Северина се изсели от Поморие Майката на Атанаска иска детектор на лъжата, за да се открие истината за убитата Александра Салфетка криела ДНК-то на тайнствения убиец на малката Алекс? Бизнесменът Христо Широков пред Флагман: Коя е тази Атанаска, че да я подстригвам?! Сестра й Северина лъже, ще я съдя! Психотрилър в съда: Северина забърка сестра си Атанаска с поморийската мафия, Широката я натискал за „муле“ Поморийският бизнесмен Веселин Тошев: Атанаска не стъпваше в хотела ми, защото й казах, че е долна к*рва Бизнесменът Веселин Тошев от Поморие изхвърлил жена си Северина, сестра на убийцата на 8-годишната Александра Вижте новата версия за убийството на малката Александра от Поморие, която шокира съдебната зала Майката на Атанаска: Антон Тъпака уби малката Алекс, дъщеря ми е невинна(ОБНОВЯВА СЕ) Фарс! Полицейското куче, душило за тялото на убитата Алекс от Поморие, никога не било търсило човек Убийцата на 8-годишната Алекс от Поморие лъже! Не е била изнасилвана, нито бита, твърди съдебен лекар Атанаска влезе в съда безмълвна за убийството на малката Алекс, утре щяла да каже кой е удушил детето Отпечатъци върху тиксо и ДНК заковават Атанаска – убийцата на Алекс!
виж още
скрий
21 Януари 2015, Сряда, 11:45 ч.

Нека подложат и нас, и семейство Тодорови на полиграфа, за да се види кой казва истината и кой иска да натопи дъщеря ми за убийството на детето, каза Светла Димитрова

Да бъдат подложени на тест с полиграф родителите на убитата Александра от Поморие и сочената за нейна убийца. Това настоява майката на обвинената Атанаска Светла Димитрова.
„Искам да знам кой отмъсти на семейство Тодорови и натопи същевременно с това Атанаска. Затова настоявам да се подложим на детектор на лъжата и ние, и семейство Тодорови. Тогава ще се види кой казва истината“, заяви пред камерата на Нова телевизия Светла Димитрова.
Вчера тя направи обрат в съдебната зала като хвърли бомбата, че някой си Антон Петров е извършил убийството. Майката на Атанаска твърди, че в деня на изчезването в апартамента на дъщеря й е влязъл мъж. Тя предостави снимката му на съдебния състав.
„Около 20 часа той е избутал Атанаска и я е заключил в банята. 
Дъщеря ми е чувала как той разговаря с детето приятелски. После е напуснал апартамента. След това 
отново се върнал, извинил се за грубото отношение и изпратил Атанаска да купи цигари. На фона на църквата съм. Бог ми е свидетел, че всичко, което казах, е истината“, кълне се Светла.
Тя твърди, че Антон Петров се върнал около 1 часа през нощта в дома на дъщеря й. Опитал се да отвори вратата с шперц. Атанаска разбрала, че нещо става и отварила. Той обаче я избутал. Това е човекът, който последен е видял жива Алекс, добавя Димитрова.
„Атанаска предполага, че убийците са били двама, защото детето е тежко. След като вкарал тялото в стаята, той изкарал дъщеря ми от банята, изнасилил я до трупа на детето и започнал да лепи по нейните ръце тиксо. Сложил втората торбичка на главата на детето. Защо не са открити други ДНК профили, като и аз, и внуците ми сме били там в същия ден? Атанаска не е крещяла, защото той й казал: „Млъквай, или ще те бия“. Антон е ключът към всичко. Да го намерят! Той ще разкрие истината“, каза още Светла Димитрова.

В категории: Крими


Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
5
Коментара по темата
5.
Живот
22.01.2015 17:06:16
2
2
Какво ще каже детектора,че ти ли удуши момиченцето заедно с двете си дъщери долни!
4.
Отвратен
22.01.2015 13:34:18
2
2
Ти дърта пача искаш един юмрук в отвратителната ти и гнусна уста!
3.
Отвратен
21.01.2015 16:21:31
2
4
Кой ще ти го плаща тоя детектор,мръсни пачи долни гадини от къде дойдохте в Поморие да бяхте пукнали отвратителни паразити!!!
Стига сте измисляли истории,гнусните ти дъщери да спрат да скалъпяват разни истории,че почва да ни писва!!!
2.
хейт
21.01.2015 10:59:46
3
5
дано се объркат и по жиците на детектора да пуснат ток 220 волта,да изпече мръсната селска пача барабар с цялата и рода.....
1.
tianata
21.01.2015 09:32:56
3
6
Maika vi da eba i lajzite dashteria ti pogybi edna nevina dysha i to malko dete dano da izgnie v pandiza a ti i sestra i da se pecete na jiv ogan dart izryd
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка
Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Браншът очаква хиляди работници от Узбекистан и Непал, но документите се бавят Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори