×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Австралийската полиция арестува 554 души в операция срещу домашното насилие
  • Таксиметрови шофьори обявиха безсрочен протест срещу закриването на стоянки в София
  • Словакия разследва дали стрелецът на Роберт Фицо е действал сам
  • Предотвратиха опит за държавен преврат в Конго
  • Новата седмица започва с валежи на места в страната
  • Честваме паметта на светия мъченик Талалей Лечител и на света Лидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Загиналата Мелица: Кога любовта се превърна в статус, а човекът в профил?!


23 Март 2014, Неделя, 15:45 ч.
Автор: Флагман.бг

Любовна драма е раздирала момичето
"Някой помни ли кога тръпката беше наистина реална? Кога, за да се запознаем с някого, трябваше просто да подадем ръка и да се представим, вместо да разпращаме прозрачни покани за измамно приятелство?

Когато, за да покажеш, че харесваш някого, стигаше просто да се усмихнем искрено, вместо да му ''лайкваш'' снимките?

Кога за последно първата целувка беше с устни, а не 2 точки и звездичка? Кога бяха онези емоции и кога дойдоха тези чатове?

Кога усмивките се превърнаха в скоби, а прегръдките в картинки с мечета? Кога започнахме да се залъгваме, че изтривайки някого от списъка с приятели, го премахваме от живота си?

Кога любовта се превърна в статус, а човека в профил!?


Това е един от последните постове на загиналата 16-годишна Мелица Василева във Фейсбук. Подобни коментари в профила й никак не липсват, особенно в последните два месеца.

"Да спиш с к.рви и да се мислиш за плейбой е все едно да се къпеш във вана и да се мислиш за водолаз", пише, като послание към някого, на 21 февруари ученичката.

"Истинското доверие никога не се връща", заключва в друг пост момичето. "Най-лошото е да се осъмниш в това, което си твърдял, че вярваш", пише като коментар в края на януари Милица.

Приблизително от този период зачестяват подобен тип постове, които сега психолози анализират, за да разберат, какво действително е провокирало ученичката да сложи край на живота си.

В категории: Животът


11
Коментара
Голяма трагедия с 5-годишно дете
Голяма трагедия с 5-годишно дете 20/05/2024, Понеделник 10:31 0
Те се завръщат в бТВ
Те се завръщат в бТВ 20/05/2024, Понеделник 10:15 0
11
Коментара по темата
11.
някой
23.03.2014 20:26:21
0
7
Бог да го прости,детето!
Умна и нежна душа!Жалко,че си отиде!
Мир на духа й!
10.
ученик
23.03.2014 17:11:40
1
10
Без повече излишни коментари и мир на праха й ;(!!!
9.
Гост
23.03.2014 17:05:05
2
3
Никой не петни паметта на момичето!
Май не четете, шматки.
Цитирам :"Сектите не прощават. "Йехова" е залепена зад гърба на Преславски, сега чета, че и училище щели стават!".
Тоест, не Преславски, а самата църква ще става училище. А може би искате и линк към статията където се говори за това!
Говорих по принцип и никой не закача паметта на детето, причини има много , и не преиначавайте думите ми.Просто споделих мнение защото много зачестиха случаите на здрави , прави и нормални деца да посегнат към най-свидното си!А в основата , често пъти се корени не само в семейството, приятелите и любовите.Ясно?
То като се обърне каруцата , пътища много.
8.
пен4о
23.03.2014 16:53:17
0
9
до коментар 6.
само че девойката не звучи като облъчена от секта със замъглен мозък, а звучи осъзнато и зряло за възрастта си, така че недейте да петните паметта й, глупаци.
7.
да аз
23.03.2014 16:49:49
0
2
Не си познавал и 1% момичето така че не се изказвай че училището щяло да става такова ;)
6.
Гост
23.03.2014 16:43:56
2
5
До коментар номер 4.
Не казах, че в Преславски има Секта. Казах, че на гърба на училището се намира "Свидетели на Йехова" . Или май не си от комплекса и не знаеш защо иде реч . Отиди и се поразходи.Май и не си наясно, че преди години когато я строяха имаше широк обществен отзвук, че се застроява на място в близост до Университет , детски градини и училища.Май не си наясно, как разярени граждани често протестират срещу тях . Пусни чичко Гугъл, за да разбереш. Сигурно и не знаеш, как обикалят в блоковете и звънят на вратите на хората, за да ги притесняват, защото на тях им трябват точно такива , хора в нестабилно емоционално състояние , които да вербуват.
И пак повтарям, в училището няма секта, училището си е читаво и няма нищо общо с Йеховистите.Все едно ОДЗ-то да има нещо общо или пък магазин "Болера" , затова че се намира на метър от тях. Чети малко и мисли.Но първо се поразходи!
5.
Катето
23.03.2014 16:10:39
1
2
Това може да е от последните и постове, но думите не са нейни. Написани са през септември миналата година.
4.
да аз
23.03.2014 15:53:39
3
5
Последните два коментара са напълно смешни ама напълно смешни..В Преславски имало секта :Д:Д аз уча там каква секта има .. Пък това за бунтовническото нямам думи.. коментирате и си правите изводи без да знаете ;)
3.
Мъдър батко
23.03.2014 15:10:31
1
7
Има нещо бунтовническо и Петя Дубаровско в нея. Обаче да заплатиш с живота си като форма на протест не е особено висша форма на интелигентност, дори за ранима пубертетска душа. Казват, че самоубийството е непростим грях. Нямам идея дали е така, но дано душата й намери покой.
2.
Гост
23.03.2014 14:35:38
4
7
Сектите не прощават. "Йехова" е залепена зад гърба на Преславски, сега чета, че и училище щели стават!
Толкова много млад народ си замина по нелеп начин, млади прекрасни хора!
Катастрофи, самоубийства! Не тиражирайте версията за несподелена любов! Истината е друга!
Мир на праха ти, мило дете!
1.
ДДТ
23.03.2014 13:51:47
5
29
Събудило се е момичето . Разбрало е в какъв свят ще линее....пардон, живее и е избрало смъртта пред живота в позор .
Добрата новина е, че явно още в тази скапана държава се раждат нормални хора. Кофтито е ,че не се задържат дълго в него.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Очаква се явлението да започне около 18:00 часа българско време На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната 90% от хората нямат никаква идея Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството След проведена анкета между клубовете в „А” РХГ за най-добър вратар на първенство за 2023/2024 г. бе определен капитанът на бургазлии Пламен Иванов „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности Искаме да съберем нормалните и разумните, на които им е омръзнало да гледат как политически лидери се замерват с обвинения и компромати, обявиха от автентичното дясно обединение  44 университета затворени заради липсата на дългосрочна целеположена политика? 44 университета затворени заради липсата на дългосрочна целеположена политика? Протестът ни не е толкова заради възнагражденията, обясни проф. Миглена Темелкова Порталът на НАП с електронни услуги е отличен с нова награда Порталът на НАП с електронни услуги е отличен с нова награда В НАП се стремим да предоставяме все по-голям брой нови услуги, те да бъдат лесно достъпни от повече хора и по всякакъв начин, казва Малина Панайотова Голяма трагедия с 5-годишно дете Голяма трагедия с 5-годишно дете Родителите му го закараха мъртво в болница  Ясно е кой е поръчителят на убийството на Алексей Петров Ясно е кой е поръчителят на убийството на Алексей Петров Разследването има сериозен напредък Те се завръщат в бТВ Те се завръщат в бТВ Тези дни стана ясно, че са дали именно на нея очаквания от години филм за Георги Аспарухов – Гунди, превръщайки медията в свой ексклузивен медиен партньор Заслужаваха ли да спечелят Един за друг Заслужаваха ли да спечелят Един за друг Финалната игра подложи на тест добрата работа в екип и волята за победа на трите двойки
Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори