×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Апелативният прокурор на София подаде оставка
  • Първият вицепрезидент на Иран Мохбер поема функциите на Раиси, извънредни избори ще има до 50 дни
  • Австралийската полиция арестува 554 души в операция срещу домашното насилие
  • Таксиметрови шофьори обявиха безсрочен протест срещу закриването на стоянки в София
  • Словакия разследва дали стрелецът на Роберт Фицо е действал сам
  • Предотвратиха опит за държавен преврат в Конго
  • Новата седмица започва с валежи на места в страната
  • Честваме паметта на светия мъченик Талалей Лечител и на света Лидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Семейни причини спрели красивата Мелица от училище за два дни, класната й в шок от новината за смъртта й (обновена)


Семейни причини спрели красивата Мелица от училище за два дни, класната й в шок от новината за смъртта й (обновена)
Мелица нямаше гадже, поне не сме знаели за такова. Не знаем какво може да я накара да посегне на живота си, казаха нейни съученици, които са ужасени от случилото се
22 Март 2014, Събота, 13:47 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка Петко ИВАНОВ

В училище не знам да е имала проблеми в последно време, каза директорът на СОУ „Еп. Константин Преславски”


По семейни причини красивата Мелица отсъствала от училище в последните два дни. Майка й уведомила класния ръководител г-жа Петя Симеонова, че ученичката няма да посещава часове в четвъртък и петък. Симеонова е преподавател по химия и физика в училището и е класен ръководител на 9 а клас. Тя е шокирана от новината за смъртта на 16-годишното момиче. Никой не е очаквал, че това красиво и добро дете ще сложи край на живота си. Мелица никога не е давала какъвто и да е повод за съмнение, че има намерение да извърши подобно нещо.

Мелица нямаше гадже, поне не сме знаели да е от нашето училище, беше хубаво момиче и с нищо не се отличаваше от останалите ни връстници - имаше си мечти, ходеше на кафе. Не знаем какво може да я накара да направи това, казаха нейни съученици. Красивата тийнейджърка не е споделяла с приятелите си да има любовни проблеми.
„Нямам представа. В училище не знам да е имала проблеми в последно време. Не го познавам добре детето, за да давам информация”, каза пред Флагман.Бг директорът на СОУ „Еп. Константин Преславски” Мартин Илиев.

Мелица е в това училище от 5 клас. Тя не е била проблемно дете. Тази неочаквана новина със сигурност ще бъде шок за нейните съученици. В понеделник психолог ще работи с децата от нейния клас – 9 а. „Ще уведомим Инспектората и ако е необходимо, ще извикаме външни психолози, които да работят с учениците от паралелката”, каза директорът Мартин Илиев.

Един от последните постове на хубавата ученичка във Фейсбук е с много размисли за любовта.
"Някой помни ли кога тръпката беше наистина реална? Кога, за да се запознаем с някого, трябваше просто да подадем ръка и да се представим, вместо да разпращаме прозрачни покани за измамно приятелство? Когато, за да покажеш, че харесваш някого, стигаше просто да се усмихнеш искрено, вместо да му ''лайкваш'' снимките? Кога за последно първата целувка беше с устни, а не 2 точки и звездичка? Кога бяха онези емоции и кога дойдоха тези чатове? Кога усмивките се превърнаха в скоби, а прегръдките в картинки с мечета? Кога започнахме да се залъгваме,че изтривайки някого от списъка с приятели,го премахваме от живота си? Кога любовта се превърна в статус, а човека в профил !?", пише Мелица. Фейсбук на съучениците й буквално почерня от траурни лентички, роднините й са шокирани от внезапната смърт на момичето.
"Едно дръвче ще расте край теб, за да пошепва тихо "Лека нощ", са написали роднините. Момичето има по-голяма сестра и племенник, както и много приятели, които са потресени от вестта за смъртта й. Погребението е в неделя, от 11 часа, в Гробищен парк-Бургас.


Мелица е била красиво и добро дете, никога не е давала повод за съмнение, че ще сложи край на живота си

 


В категории: Бургас


Флагман.БГ Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №1 Виктор попари Алек 20/05/2024, Понеделник 15:20 0
Напусна ни емблематична актриса
Напусна ни емблематична актриса 20/05/2024, Понеделник 14:17 0
Флагман.БГ Задължително сложете сода в прането с хавлии Задължително сложете сода в прането с хавлии 20/05/2024, Понеделник 13:20 1
Флагман.БГ Ужасяващо! Откриха тялото на млад мъж на пътя Ужасяващо! Откриха тялото на млад мъж на пътя 20/05/2024, Понеделник 13:00 0
6
Коментара по темата
6.
Цвети
28.08.2014 13:32:51
0
2
Това дете беше моя сестра и още е . Тя е най - умното дете което съм познавала. Ние сме едно от малкото нормални семейства. Визтавани сме порядъчно от своите родители, които и до днес са ми пример в живота. Проблема се корени някъде отвъд нашия дом. Сестра ми за наше голямо нещастие се сприятели с момиче на име Борислава и тя я поведе по лош път, вкара я в най - лошите компании, а Милица беше толкова чиста, искрена винаги готова да помогне, доста наивна и се възползваха от добротата и наивността и я "ЛАПНАХА, КАТО ТОПЪЛ ХЛЯБ" Жалко за горкото ми детенце, че загина заради най голямата измет в града. Само се моля един ден всеки да получи заслуженото си, но каквото и да стане от тук нататък, никой и нищо няма да върне нашата радост ,нашата блещукаща звездичка :( :( :(
5.
оле
29.04.2014 01:51:16
0
1
vseki edin po blizak do neq znae zashto go napravi no vsi4ki malchat ot strah che shte nabutat vinovnite za tova i shte si imat problemi...znam za kakvo govorq ...ii izkluchitelno mnogo sajelqvam za neq ne beshe losh chovek naprotiv beshe mn mila i razbrana prosto se zabarka s nepodhodqshite hora koito q tlasnaha natam..ii bog da mi prosti che shte go kaaja zashtoto za martvite ili s dobro ili nishto no tq vzimashe narkotici ii sam go vijdal s ochite sii ii moje bi v edno takova sastoqnie go e napravila ako stoeshe dalech ot nqkoi hora ii ne si opravqshe normalnite za vazrasta problemi s narkotici kakto praveshe mn pati sega shteshe da e mejdu nas i da jivee normalen jivot...Mir na dushichkata ii dano da e na po dobro mqsto i da ni pazi ot tam :(
4.
ееее
23.03.2014 09:56:17
1
4
много грежиш ако си мислиш че са семейни проблеми не коментирай като не знаеш ;)
3.
uchenik
22.03.2014 21:16:04
1
8
Много съжалявам за случилото се искам да изразя мнението си. Бележки "поради семейни причини" се дават просто да се извинят отсъствията, дори ако е боледувала. Може и с медицинска бележка, но с тази "поради сем.причини"пак става. Не ми изглежда на момиче, което употребява наркотици, а и ако го правеше, все някой щеше да каже. Изключваме този вариант. Какво остава? - любов? В тази възраст всички са си втълпили "сериозни връзки" в главите, вършим глупости Заради някакви гаджета.. Добре де, никой не знае дали е имала гадже... Ще се разбере.. Но едва ли момичето е способно да стигне толкова далеч.. Остава: семейство, семейни проблеми... Всички си имат представа какви са нормалните битови семейни проблеми, които бг семействата имат. Ако наистина момичето толкова много се е повлияло от тези проблеми, тя нямаше да е никак весела и лъчезарна през цялото време, както описват хората!! Моите съмнения са 1. Злополука, нещастен случай. И 2. Някакъв проблем който се крие в тези дни, в които тя е отсъствала.. Още един път моите съболезнования. Нека нейните съученици и приятели да споделят съмненията си в училището, полицията или семейството и ... По дяволите, защо все млади деца Боже???
2.
Марина
22.03.2014 15:23:21
4
57
И какво като е отсъствала по семейни причини от училище? Ами ако и е било лошо? Кой ви каза, че е СКОЧИЛА през прозореца? Родителите и ли питахте? Ами ако е ПАДНАЛА? Написали му на детето точния адрес... На звънеца не позвънихте ли да питате КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ? Що не снимахте и вътре? Ей, в жаждата си да сте сензационни какво ли не правите!
1.
Соня
22.03.2014 14:12:45
2
61
Защо бе красиво дете, защо се погуби толкова младо? Почивай в мир, Вечна памет ! :( :(
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Огромен гаф с матурите по английски език в Бургас Огромен гаф с матурите по английски език в Бургас Зрелостниците са ощетени заради лошата организация, която днес бе въведена в бургаските училища  Картината на бизнеса в България - между перфектната буря и реалността Картината на бизнеса в България - между перфектната буря и реалността Ето какво показват различните данни за бизнес климата у нас Голям интерес към кампанията "Кръводаряването - символ на доброто" Голям интерес към кампанията "Кръводаряването - символ на доброто" Инициативата е на сдружението на младите лекари  Каталогът на пияните шофьори в Бургаско - БМВ-та, Мерцедес и микробус на "Еконт" Каталогът на пияните шофьори в Бургаско - БМВ-та, Мерцедес и микробус на "Еконт" НАП пусна на търг нови предложения на автомобили иззети от пияни и дрогирани водачи Напусна ни емблематична актриса Напусна ни емблематична актриса Носителка е на десетки награди и отличия от национални и международни фестивали Тяло на млад мъж е намерено на пътя между Стара Загора и Нова Загора Тяло на млад мъж е намерено на пътя между Стара Загора и Нова Загора На място е изпратен екип на „Пътна полиция“, който е установил, че лек автомобил „Фолксваген“ е катастрофирал и починалият е неговият водач Съдът обяви за недействителен избора на Ешрефов за кмет на Омуртаг Съдът обяви за недействителен избора на Ешрефов за кмет на Омуртаг В решението се казва, че в хода на делото са констатирани множество нарушения на правилата за провеждане на избори за кмет Летният сезон стартира с недостиг на 70 000 работници Летният сезон стартира с недостиг на 70 000 работници Българската асоциация за туризъм с писмо до президента и премиера за спешно решение на проблема с издаването на работни визи Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Загиналият е от кв. Акациите, причината вероятно е свръхдоза наркотици Плашещо: Над 1 милион души в трудоспособна възраст у нас са неактивни Плашещо: Над 1 милион души в трудоспособна възраст у нас са неактивни В повечето от общините в България заетостта е под или около 50%, става ясно от доклада
4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Приех факта, че ще обличам всякакъв вид рокли, каза тя Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори