×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Всеки пети българин умира преди да навърши 65 години
  • Почитаме Емилия - светицата, основала първия девически манастир
  • Хороскопа си за деня четете тук
  • Питбулът-убиец от Варна хапел наред, експертиза на съдебен лекар решава съдбата му
  • 12 съдебни заседатели решават дали Тръмп да влезе в затвора, а Илон Мъск се гласи да му е съветник
  • Бедствено положение в Тексас! Части от връхлетяния от бури щат остават без ток с дни
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Разискват с часове в парламента трагедията с бореца Ремзи Юмер, която Флагман.бг разгласи


Разискват с часове в парламента трагедията с бореца Ремзи Юмер, която Флагман.бг  разгласи
Според служебния здравен министър Николай Петров нямало забавяне на линейката. Тя пристигнала на спортния комплекс в "Славейков" 8 минути след получаването на сигнала. Свидетели обаче твърдят, че лекарите се забавили повече от 20 минути
Тема в развитие
виж още
скрий
23 Май 2013, Четвъртък, 14:27 ч.

Ресорният министър на здравеопазването Николай Петров бе изслушан от депутати за случая
Трагедията с 47-годишения борец Ремзи Юмер, който почина вчера на тепиха на спортния комплекс в "Славейков", за която Флагман.бг пръв съобщи, се разисква днешното парламентарно заседание.

Още вчера свидетели се дивяха как може линейката да се бави повече от 20 минути, след като МБАЛ - Бургас е на един хвърлей от мястото на инцидента. Според министъра на здравеопазването в служебния кабинет Николай Петров нямало забавяне на екипа на Спешна помощ. Вчера обаче от ръководството на комплекса бяха шокирани, служителите буквално разтреперани разказваха пред наш репортер как са очаквали линейка, но първо пристигнала полицейската кола. "Човекът се задушаваше, полицаите веднага сложиха ръкавици и влязоха в ролята на лекари, защото мъжът беше със схваната челюст. Когато дойде най-после линейката лекарката просто отсече, че човекът вече няма пулс", разказаха жените възмутено. Веднага на място пристигнала съпругата на Юмер, а той самият изобщо не бил качен в линейката. Тялото му било оставено на тепиха, докато дойде друга линейка, която да превози трупа. От залата били изведени останалите трениращи, както и персонала на залата, за да не гледат трагедии.
По думите на министъра на здравеопазването Николай Петров обаче линейката на Центъра за спешна помощ пристигнала за 8 минути. Сигналът бил получен по разпечатка на тел.112 в 16.27 ч., една минута по-късно, той е получен на тел. 150.  Екипът е тръгнал към мястото 16.29 ч., а е пристигнал в 16.37 ч., докладва Николай Петров.

Той обясни, че екипът е бил съставен от лекар, медицинска сестра и шофьор, а реанимобилът е имал необходимото оборудване. При пристигането на мястото медиците са констатирали биологичната смърт.

Припоняме, че Ремзи Юмер издъхна пред погледите на съотборниците си на вчерашната тренировка на клуба по борба "Черноморец". През целия ден борецът се оплаквал от болки в гърдите. На няколко пъти той спирал и почивал, но никой от другите спортуващи не предполагал, че положението му е толкова сериозно, докато Юмер изведнъж не започнал да се гърчи на земята. По ирония на съдбата днес той е трябвало да навърши 48 години.

В категории: Политика


Рецепта за пилешки пуканки
Рецепта за пилешки пуканки 30/05/2024, Четвъртък 21:00 0
Флагман.БГ Бургас е лидер по строеж на жилища Бургас е лидер по строеж на жилища 30/05/2024, Четвъртък 20:20 0
4
Коментара по темата
4.
zambi
09.09.2013 22:41:02
0
0
za komentar nomer 1 ama eli ogleday se pirvo vij kolko znacish za bilgariya bashtami beshe turcin svesten turcin i se boreshe za bilgariyaa ti kakvo napravi za dirjavata si mnogo yasno ce shte e v parlamenta a ti shte si pod masata ,dano da te spoleti sishtoto i da vidish kakvo e az sim dishterya mu i togava shte razberesh,
3.
borec
25.05.2013 08:08:00
0
1
DO eli ama kurvo tozi borec se siztezavashe za bilgariya
2.
Priyatel
23.05.2013 17:49:00
0
0
Bog da go prosti, bese golqm borec i 4ovek po4ivay v mir Remzi (Rumba)... POKLON !!!
1.
ели
23.05.2013 16:17:53
5
3
Само не разбрах - кой го зададе този въпрос, че го обсъждаха? Всеки ден умират хора, ама като умират турците - чак в парламента значи ! Тъпанари!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
7 знака, че дадена двойка никога няма да се разпадне 7 знака, че дадена двойка никога няма да се разпадне Разберете някои факти, подкрепени от психологията Тези 4 зодии са най-срамежливи в спалнята Тези 4 зодии са най-срамежливи в спалнята Вие от тях ли сте  Спасители от чужбина? Може, но само от ЕС и със заплата от минимум 1000 евро Спасители от чужбина? Може, но само от ЕС и със заплата от минимум 1000 евро За плажовете са нужни най-малко 1500-1600 човека - бройка, която е почти невъзможно да се достигне Рецепта за пилешки пуканки Рецепта за пилешки пуканки Идеални за мезе в компанията на чаша студена бира Бургас е лидер по строеж на жилища Бургас е лидер по строеж на жилища В Пловдив пък вдигат най-много палати Ф Студио: Галя Василева – активният депутат, който има мисия в парламента Ф Студио: Галя Василева – активният депутат, който има мисия в парламента Тя ще е защитник на общините от региона и ще работи по младежките политики Тази бивша министърка е на 46 г. и роди син на наш милионер Тази бивша министърка е на 46 г. и роди син на наш милионер Това е треторо дете на бившата регионална министърка  Лиляна Павлова Корнелия Нинова е БСП принцесата - появи се с обувки Roger Vivier, ето колко е платила за тях Корнелия Нинова е БСП принцесата - появи се с обувки Roger Vivier, ето колко е платила за тях Чипиците на соцлидерката струват близо 900 евро Водачът акад. Денков посочи в Карнобат успешната формула на ПП за развитието на малките общини Водачът акад. Денков посочи в Карнобат успешната формула на ПП за развитието на малките общини По време на срещата стана ясно как министър-председателят (2023-2024 г.) е защитил розовото масло в Брюксел и спасил цял сектор от загиване Тя плени всички в Кан с красота си, но нейният любими й обърна гръб Тя плени всички в Кан с красота си, но нейният любими й обърна гръб Мария Бакалова все още тъгува заради раздялата си с Валери Григоров
Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Целта е компанията да догони конкурентната Temu Какво се случва в РС Македония, докато ни хвърлят прах в очите с къщата на Талев Какво се случва в РС Македония, докато ни хвърлят прах в очите с къщата на Талев Българският народ има една хубава приказка - след дъжд качулка Обявяват присъдите на измамниците от България, източили 54 млн. паунда в Англия Обявяват присъдите на измамниците от България, източили 54 млн. паунда в Англия Измамата със социални помощи е една от най-големите във Великобритания Тя не е глупава, просто стана блондинка Тя не е глупава, просто стана блондинка Пълна промяна при Мария след Капките Най-старата стюардеса в света почина Най-старата стюардеса в света почина Издъхна на 88-годишна възраст Рак уби голяма звезда едва на 37 години Рак уби голяма звезда едва на 37 години Чомоглу, която имаше дъщеря на име Пера, почина в сряда Рекордна жега в Индия, живакът достигна до 52,9 градуса в Делхи Рекордна жега в Индия, живакът достигна до 52,9 градуса в Делхи Учените посочват като причина климатичните промени 12 съдебни заседатели решават дали Тръмп да влезе в затвора, а Илон Мъск се гласи да му е съветник 12 съдебни заседатели решават дали Тръмп да влезе в затвора, а Илон Мъск се гласи да му е съветник 4 години затвор или пробация и глоба са наказанията, предвидени в закона, за това, в което е обвинен милиардерът, който се надява да се върне в Белия дом Пари и любов за Овена, а Водолеят да внимава с авантюрите Пари и любов за Овена, а Водолеят да внимава с авантюрите Хороскоп за деня – 30 май 2024, четвъртък
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня Чък Норис пита дете:
- На колко годи и си?
- На 11.
- Аз на твоите години бях на 12.
Виц на деня Виц на деня Адвокат към обвиняем:
- Имате ли алиби за времето на престъплението?
- Да, в долари и в евро?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жената е като катаджия. Реши ли да се заяде с теб, винаги ще намери за какво.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори