×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съдия Захариев гони журналисти от буксуващото дело за убийството на бизнесмена Стоянов


Съдия Захариев гони журналисти от буксуващото дело за убийството на бизнесмена Стоянов
За пореден път двамата от обвиняемите - Стоян Колев /вляво/ и Стоян Петров вървят с белезници към съдебната зала. Делото срещу тях се точи вече година и половина, без реален резултат
Тема в развитие
Съдебната гротеска „Гранити” приключи, четат присъдите в понеделник Майката на убития бос на "Гранити" Стоян Стоянов: Да разпуснат съда, ние да се саморазправяме Бащата на екзекутирания бизнесмен Стоян Стоянов не доживя да види убийците на сина си зад решетките Изчезнаха ключови свидетели по делото за убийството на бургаския бизнесмен Стоян Стоянов И съдружник на убития Стоян Стоянов заподозрян - часове след отвличането Ангел Христев бил на тайна среща край бензиностанция в Пазарджик Любовницата на килъра Индианеца натопи в съда топченгета, подправили й показанията Магистрат от Върховния съд последно видял жив отвлечения шеф на „Гранити” Ухо в Бургаския затвор за убийството на шефа на „Гранити”? Любовницата на убития бизнесмен Стоянов оттегли иска си за 600 хил. лв. Съдия Захариев гони журналисти от буксуващото дело за убийството на бизнесмена Стоянов Тръгна мегапроцесът за убийството на бизнесмена Стоян Стоянов Любовницата на убития Стоянов иска 500 000 лв. кръвнина, делото пак зацикли Галин Костов дава милион и 600 хиляди, съдът го пуска под домашен арест Заради пробойни на прокурор, за 4-ти път връщат делото „Гранити” Четвърти обвиняем по делото "Гранити" прибран зад решетките Прокурорът по делото „Гранити“ е луд?
виж още
скрий
15 Октомври 2012, Понеделник, 12:15 ч.
Автор: Бесове.бг Снимка Бесове.бг

Дописан протокол от предно заседание взриви днес съдебната зала, защитата поиска отвод на съдебния състав, отхвърлиха го

Четири години и половина след убийството на собственика на бургаската фирма „Гранити” делото срещу извършителите се превръща в тотален цирк. Днес на закрито заседание защитата на обвиняемите Галин Костов, Нено Стоянов, Стоян Колев и Стоян Петров поиска отвод на съдебния състав с председател Захарин Захариев. Основната причина за това е дописан протокол след последното заседание през юли. За скандала развихрил се в зала номер 2 на Бургаския окръжен съд съобщи адвокатът на Галин Костов – Бранимир Балачев, тъй като този път журналистите не бяха допуснати с определение на съдия Захариев. По думите на Балачев в документа са нанасяни ред поправки, които не били предмет на дискусията. Секретарят пък е отказал да сложи подписа си под протокола, тъй като той не отразявал реално събитията. Балачев съобщи още, че за случая вече е сигнализиран новия Висш съдебен съвет /ВСС/ и Софийска градска прокуратура /СГП/.

Съдебният състав отхвърли искането за отвод и даде ход на делото. Днес ще бъдат разпитани 4-5 свидетели.

Казусът влезе в съда още през май миналата година и от тогава бе връщане 4 пъти обратно в прокуратурата. Председател на съдебния състав бе Събчо Събев, който си направи отвод по искане на прокуратурата. На негово място застана Захарин Захариев.

На съд са общо петима обвиняеми – бившият варненски съдия Галин Костов, бившият шеф на Агенцията за държавни вземания Станислав Михайлов, който в момента е обявен за издирване, Нено Стоянов, Стоян Колев и Стоян Петров.


В категории: Темида


Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
3
Коментара по темата
3.
СЪДИЯТА НА СЪДИИТЕ
04.08.2013 15:24:38
0
0
Събчо Събев ще бъде наказан от всички земни и небесни сили за всичко лошо, което е причинил на хората. Не става само въпрос за това дело, а изобщо за всички, които е осъдил или повлиял за окончателната им присъда. Пожелавам му, да му се случи това, от което най-много се страхува!
2.
бляд
15.10.2012 14:56:02
1
3
Съдията има поръчка да ги осъди като виновни, а след това другият участник в ОПГто- началника на апелативна прокуратура-Емил Христов да потвърди присъдата.
1.
Корумпиран Съдийски Състав
15.10.2012 14:48:07
1
4
Съдът отхвърли искането за прекратяването на делото и то тръгва с нефелния смехотворен обвинителен акт, който бе връщан ПЕТ ПЪТИ на прокуратурата заради некадърност и глупотевина.

Ето и мотивите, с които бе поискан отвод на съдийския състав, на защитата:

- Демонстрациите на Захарин Захариев, че това дело „живи-умрели, но трябва да тръгне на всяка цена“;

-Определението на състава от 10.04.2012г. по НОХД № 21/2012г., в което заявяват, че нови искания за изменения на МНО не могат да се правят преди даване ход на делото по същество – „В същото време и с оглед необходимостта от срочно движение на наказателния процес и обективната правна възможност на подсъдимите, настоящият съдебен състав намира, че същите следва да бъдат лишени от възможността за ново обжалване на взетите спрямо тях мерки за неотклонение „задържане под стража“ или други такива, поради което и на осн. чл. 65, ал. 6 НПК, жалбоподателите следва да бъдат лишени от възможност в месечен срок и до разглеждане на делото по същество да обжалват взетите спрямо тях мерки за неотклонение“. – кой/кои/какво налага на този състав нуждата от това „срочно“ движение и забрана на подсъдимите да обжалват до хода по същество наложените им МНО?!?

- Подправките на протокола от с.з. от 16 и 17.07.2012г.;,

- унищожаването на част от звукозаписа, допуснат от същия този съд, подмяната на изявления на страните;

- както и добавянето на изявления от името на резервната защитничка Цветелина Куманова, която изобщо не е изразявала становище относно искането на Нено Стоянов за изменение на МНО.

-Тези подправки са лесно доказуеми – отказа на съдебния секретар да подпише протокола; звукозаписа; особените мнения на съдията-докладчик Иво Добрев, който оборва отразеното в протокола (относно назначената СИЕ); заявеното от съдебния заседател Веселина Коруджиева, че „като цяло представения ми протокол отговаря на истината“; всички бяхме в залата и чухме кой-какво е казвал/кой не е казвал нищо, а е записано, че е говорил/какво точно е прочетено и какво не е прочетено от обвинителния акт и т.н., и т.н.

-Откровеното предложение на съдията-докладчик Иво Добрев да се подправи протокола, обективирано в негово изявление на 24.07.2012г., което е прието от целия състав – записано е, че е четен целия обвинителен акт, при условие, че е четен само диспозитива. Очевидно този състав се притеснява повече от това да не му се карат, ако спазва закона и прекрати делото за 6-ти път, както и от това да не му отменят присъдата, която може би вече е написана, а не се притеснява от това да подправя протокола и изявленията на страните.

-Нарушаване правото на защита на подсъдимите – Галин Костов и Нено Стоянов практически са се защитавали сами на 17.07.2012г. Съдът дори не е дал думата на резервните им защитници, а и те не са поискали да ги защитават, както и не са обжалвали определението на съда, очевидно приемайки аргументите му, за разлика от Апелативен съд – гр. Бургас, който е приел аргументите на Галин Костов и Нено Стоянов;

- Меко казано недопустимото поведение на председателя на състава в с.з. – реплики от рода „ще ме разплачеш“ към подсъдимия Стоян Колев, „скучно ли ти е“, „това дело не е обикновено – това е дело с двама убити, ОПГ“ и т.н.

-Сигналите, които са депозирани във ВСС/Инспектората на ВСС и СГП срещу състава на съда – сами по себе си са основание за отвод, защото всички сме наясно, че няма как да очакваме справедлив и безпристрастен процес и присъди от хора, които са извършили подправки на протокола и които вече знаят, че сме пуснали сигнали срещу тях за тези им действия, хора, които знаят, че могат да понесат и дисциплинарна, и наказателна отговорност в резултат на нашите сигнали срещу тях.

- За сравнение – съдиите Събчо Събев и Пламен Синков се отведоха без никакви основания за отвод, на Пламен Синков и никой не му го е искал. Макар и без основания, тези Ваши колеги се отведоха само и само, за да няма и капчица съмнение върху безпристрастността на съда.

-Отделен е въпроса, че със самоотводите си тези съдии, за разлика от Вас, отказаха да се подчинят на нарежданията да гледат делото на всяка цена, да има осъдителни присъди, да почнат един незаконосъобразен съдебен процес, при допуснати съществени и отстраними процесуални нарушения, допуснати на досъдебното производство, при изначално негоден за приемане от съда обвинителен акт, изготвен в нарушение на ТР № 2/2002г. на ВКС, както и на цялата практика на ВКС относно процесуалните нарушения на ДП и условията, на които трябва да отговаря един обвинителен акт, за да бъде приет от съда за разглеждане.

-Определението на БАС, с което задължиха предходния състав да гледа делото може да е необжалваемо, но е и неизпълнимо. Най-малкото, защото противоречи на цялата практика на ВКС, в т.ч. и на ТР, които са задължителни както за прокуратурата, така и за Вас като съд, за разлика от определението на БАС, което не е задължително за Вас, а и е по друго дело, което е приключило с 5-то Ви прекратяване и връщането му на прокуратурата.

- Приемайки да дадете ход на делото при тези фрапиращи, съществени и отстраними процесуални нарушения, допуснати на ДП, при внесения Ви за 6-ти път един и същ, абсолютно непроменен и негоден обвинителен акт, без дори прокуратурата да е изпълнила собствените Ви указания, дадени от Вас при 5-то прекратяване на делото, Вие показахте страх, доказахте, че сте предубедени и, че сте поели ангажименти това дело да тръгне, дори и с цената на нарушения, които неминуемо ще доведат до отмяна на постановения от Вас съдебен акт.

- Самите Вие назначихте резервни защитници, които са назначени в нарушение на НПК, ЗПрП, решение № 10 по к.д. № 10/2010г. на КС на РБ;

- допуснахте да присъства в залата, но без да защитава Нено Стоянов, неговата резервна защитничка Цветелина Куманова, която още на 21.06.2012г. с молба до Вас е заявила отказа си да защитава своя подзащитен;

- Допуснахте до участие резервен защитник Марияна Василева, която в неизвестно какво качество, (без да е назначавана за резервен защитник на ДП по съответния ред, с прекратени правомощия като резервен защитник по силата на Вашето собствено определение за прекратяване на производството по НОХД № 21/2012г., с което се прекратяват и правомощията и като резервен защитник по това прекратено НОХД), да подписва протокол за предявяване на материалите от изчезналия том 14 от ДП, които 288 страници успяла да прочете за 15 минути. Да не говорим, че никой не си е направил труда да и предяви останалите 56 тома, макар и формално, а и тя самата не е изявила никакво желание за това.

- В определението ви за даване на ход на делото – стр.19 сте навели неверни твърдения. Не е вярно и няма протокол, че адв.Йордан Киров е уведомен за предявяването на 02.07.2012 г. Напротив, има докладни, че е търсен от полицаите, които са били пратени от прок.А.Георгиев на служебния му адрес, но не е намерен. Има и докладни, че са притеснявали и семейството му и съпругата му е заявила, че е по дела извън София.

- Основание за отвод е и твърдението Ви, че представената от адв.Балачев служебна бележка от съд (ВРС), удостоверяваща неговата ангажираност на 02.07.2012 г. е ирелевантно за вас.

- Неверните Ви твърдения на стр.20 и 21, че стриктно била спазена процедурата за предявяване на Нено Стоянов и Галин Костов, както и че те са се били запознали с всички материали по делото. Напротив, от самите протоколи приложение по делото е видно, че Нено Стоянов не е запознат изобщо със секретни томове с №№ 12, 21, 24 и 30. Частично е запознат със секретни томове с №№ 16 и 19, като не му е било предоставено достатъчно време за да може да сравни верността на отразеното на хартиен носител със звукозаписите от СРС-та. Изобщо не е запознат с явни томове с №№ 14, 15, 22, 26, 27, а с том 14 е бил запознат на 02.07.2012 г. Галин Костов изобщо не е бил запознат със секретни томове с №№ 11, 18 и 23. Частично е бил запознат със секретни томове с №№ 26, 30 и 31, но и на него не му е било предоставено достатъчно време, за да може да си направи нужните му извлечения, както и да сравнява отразеното на хартия със звукозаписите.

- От протоколите от с.з. е видно, че системно игнорирате подсъдимите като изобщо не им давате думата за становища.

- Неверните Ви твърдения в определението Ви, че Стоян Петров няма постоянно местоживеене в РБългария – имал е постоянно местоживеене и адресна регистрация, а към настоящия момент има влязла в сила присъда от 20 г. ЛС, която е служебно известна на съда.

- Назначаването от Вас на съдебно-икономическа експертиза, която никой не Ви е искал, без да е изслушан и един свидетел, без да е назначена СИЕ на „Гранити“ ООД, без да вземете становищата на страните относно нуждата от такава експертиза, без да проведете съвещание и обсъждане в самия състав относно необходимостта от такава експертиза, очевидно говори за желанието Ви да приключите незаконосъобразно и бързо този процес.

- На стр. 48 от протокола самият съдия-докладчик оборва твърденията и подписаното от председателя и целия състав, че е имало закрито заседание, в което след съвещание и обсъждане да е било взето решение за назначаване на СИЕ.

1. Искане за спиране :

Моля Ви да спрете производството по делото до произнасянето по представените Ви жалби срещу Вас и срещу резервните ни защитници от страна на СГП, ВСС, ИВСС и ВАС. В случай, че срещу Вас бъдат образувани съответните производства, то това безспорно би било основание за отвода Ви.

2. Искане за прекратяване:

- Моля да прекратите производството по делото предвид подробните доводи и съдебна практика, цитирани от Галин Костов в негово възражение и становище по протест на А.Георгиев срещу 4-то прекратяване на производството по делото. Както и предвид подробните му доводи изложени в негово становище до Вас с вх. № 10444/16.07.2012 г. и преди всичко, за да се изпълни законоустановената процедура по предявяване на материалите по делото и най-сетне подсъдимите да бъдат запознати в пълен обем с всички материали (без изключение) от ДП, в т.ч. и томовете посочени по-горе.

- Противоречията в обвинителния акт – между обстоятелствената част и диспозитива; вътре в обстоятелствената част; вътре в самия диспозитив; категорична е практиката на ВКС в тази насока.

- Неизпълнените указания на БОС от прокуратурата и разследващите – на осн. чл.413 НПК влезлите в сила определения на съда са задължителни както за БОП, така и за разследващите полицаи. В този смисъл определението на съда по НХОД № 1147/07.11.2011 г. (третото прекратяване) следва да бъде изпълнено, както и Вашето собствено определение по НОХД № 21/25.06.2012 г.:

- да се предявят всички материали без изключение на всички подсъдими – в разумен и достатъчен срок, за да могат да се запознаят с тях и да си направят нужните извлечения.

- Неизчерпателно ще маркирам само някои от липсващите материали по делото, които съзнателно са укрити от разследващите и от прокуратурата и нарочно не са предявени както на пострадалите, така и на подсъдимите:

Разпечатките от тел.разговори на подсъдимите и справките за движенията им по клетки.
От том.1 – искането на прок.Емил Христов, за което се говори в постановлението на прок. Иванка Козарова от 07.05.2008 г.; Искането от БАП, което е посочено в № 12868/2008 г. на Главния прокурор; Съобщението за извършено престъпление, за което се споменава в огледния протокол от 07.03.2008 г.; Разпитът на Димитър Димитров от 2008 г.; Желаем да ни се предяви иззетото оръжие от Димитър Димитров, което дори не е приложено по делото;
От том.2 – писмото на БОП № 5100/08.01.2010 г., заведено под този вх. № във ВОП, която е отправила запитването до ВОС; Искаме да ни бъде предявена цялата кореспонденция между БОП, ВОП, ВОС и ОД на МВР-Бургас – ОД на МВР-Варна, за да установим, кой, какво, кога е искал, кой, кога и какво е отговорил по съответното искане, със съответните вх. и изх. №№. За наличието на това писмо под № 5100/2008 г. съдим от материалите по делото и по-конкретно от писмо от ВОС до БОП по ЧНД № 436/2009 от 08.01.2010 г.
От том. 3 – писмо от Сектор „БОП“ –Бургас, за което съдим по писмо с рег. № 18867/16.07.2008 г. от Зам.-директора на ОДП-Бургас до началник Сектор „БОП“-Бургас;
Ще спра до тук, но по делото липсват редица други документи, за наличието на които съдим от други документи по делото. Независимо, че сме убедени в недобросъвестността на прокуратурата по това дело, Ви предлагам да им дадете задължителни указания да представят на всички страни в процеса без изключение всички документи, които са укрити - за да се убедим в тяхната добросъвестност, за да не се стигне до там да Ви представя подробен списък с липсващите документи в края на процеса и тогава да се наложи да го прекратите отново за ново и пълно предявяване на всички материали по делото.
- да се предявяват материалите по ДП, съгласно НПК – със защитници, а не с резервни такива, които само са разписвали протоколите. Видно е от самите протоколи, че не са участвали, дори не са присъствали на предявяването. Ходили са само за 5-10 мин. в края на работния ден, за да разпишат съответните протоколи без изобщо да участват в съответните процесуално-следствени действия. В този смисъл всички литературни четения, които са извършвали подсъдимите след 3-то прекратяване на делото без присъствието на редовните си защитници и без присъствието на резервните такива, са абсолютно незаконосъобразни и невалидни и следва да бъдат повторени. В отделни дни някои от т.нар. резервни защитници дори не са си направили труда да отидат до полицията и да подпишат протоколите за съответния ден и това е видно от самите протоколи.

- Липсата на доверие между адв.В.Мендизов и Галин Костов от самото назначаване на адв.Мендизов и поведението на този защитник, което ескалира до там, че адв.Мендизов заяви в с.з., че няма основание да бъде изменена МНО на Галин Костов от ЗС в по-лека, само по себе си е основание за прекратяване на производството, за да бъде отстранено това нарушение, което е нарушило правото на защита на Галин Костов. На практика липсва валидно и законно предявяване на материалите по ДП в присъствието на защитник, който да изпълнява задълженията си като такъв, а не като подпомагаща прокуратурата страна в процеса.

- Незаконното предявяване на том.14 от материалите по ДП на 02.07.2012 г. на адв.М.Василева, която няма качеството на защитник по ДП-то (аргументи изложени в искането за отвод) без да й бъдат предявени останалите 56 тома, е абсолютно основание за прекратяване на производството поради нарушено право на защита. Многобройна е съдебната практика в тази насока. Представям на вниманието на съда и решение на Варненски апелативен съд по ВНОХД № 42/2012 г., което третира сходни проблеми.

- Непредявяването на материалите на Галин Костов на 02.07.2012 г., когато той е бил в обективна невъзможност да се яви в гр.Бургас (предвид гипсирания му крак, за което представям и съответните документи, които Ви спестих на 16.07.2012 г., тъй като за нас беше очевидно, че сте поели ангажимент да дадете ход на делото), да не говорим за това, че както той, така и ние като негови защитници не бяхме редовно призовани за това действие, още по-малко Г.Костов е бил в правото си да излиза от дома си без съответното постановление от БОП за това. За сравнение Галин Костов многократно е напускал дома си по времето, когато беше с МНО Домашен арест, но единствено и само след като е получавал Вашите определения, с които сте му разрешавали това.

- Нескопосаните милиционерски опити, в т.ч. и чрез нарочни телевизионни предавания да Ви задължат да гледате това дело, за съжаление дадоха резултат. Вие се поддадохте на натиска, за което безспорно допринесе и определението на съдия Кошничаров, с което отмени 4-то прекратяване на делото от съдия Събчо Събев. Всичко това минира бъдещия процес и до момента Вие дадохте многобройни поводи за отмяна на Вашия краен акт.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата
Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори