Любовницата на убития бизнесмен Стоянов оттегли иска си за 600 хил. лв.


Любовницата на убития бизнесмен Стоянов оттегли иска си за 600 хил. лв.
Мария и Стоянов на годишнината на фирма „Гранити” през 2008 г. Манекенката, която има дъщеря от бизнесмена, се оттегли като страна в съдебния процес
14 Януари 2013, Понеделник
Автор: Бесове.бг Снимка Арихв

Мария Милкова е депозирала молба в БОС в края на миналата година, с която желае да бъде заличена като страна в съдебния процес

Красивата Мария Милкова, приятелка на убития собственик на фирма „Гранити” Стоян Стоянов, оттегли гражданския си иск за 600 хил. лв. срещу обвиняемите по делото. Това стана ясно на първото за годината съдебно заседание срещу килърите на бизнесмена. Милкова е депозирала молба в Бургаски окръжен съд /БОС/ в края на миналата година, с която желае да бъде заличена като страна в съдебния процес. Тя твърди, че върху решението й не е оказван натиск, пише Е-Бургас.

Няколко месеца след убийството на Стоянов през 2008 г. Мария роди дъщеря от него - Стеяна. Манекенката е екссъпруга на Тодор Стамов - Малкотърновския, в миналото гравитиращ около наркобандата на Димитър Желязков-Очите. От него пък 36-годишната красавица има две дъщери.

Днес пред съда се изправи и Жельо Демирев, съкилийник на Манол Хаджиев, сочен за физическия убиец на Стоян Стоянов.

Процесът ще продължи и утре с разпит на свидетели. След последното заседание през октомври делото тръгна в друга посока. Килърът Недялко Димитров – Момата тотално се отметна от първоначалните си показания, в които подробно разказваше как Стоян Петров му поръчал да убие Манол Хаджиев и Златомир Калайджиев. Пред съдия Захарин Захариев през октомври Момата заяви, че е казал така, защото искал да натопи Стоян Петров.

На делото ще трябва да се гледа и искането за промяна на мярка на задържания Стоян Колев. Варненецът вече четири години лежи в затвора, а в това време съдът на няколко пъти връщаше обвинителния акт на прокуратурата.

Казусът влезе в съда още през май 2011 г. и от тогава бе връщан 4 пъти обратно в прокуратурата. Председател на съдебния състав бе Събчо Събев, който си направи отвод по искане на прокуратурата. На негово място застана Захарин Захариев.

На съд са общо петима обвиняеми – бившият варненски съдия Галин Костов, бившият шеф на Агенцията за държавни вземания Станислав Михайлов, който в момента е обявен за издирване, Нено Стоянов, Стоян Колев и Стоян Петров.


В категории: Темида


5
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
5.
хаха
05.04.2017 14:40:52
0
0
Манекенка?!? Продава турски боклуци разни миризливи сапуни и Вера.
4.
СЪДИЯТА НА СЪДИИТЕ
04.08.2013 15:17:59
1
0
Събчо Събев ще бъде наказан от всички земни и небесни сили за всичко лошо, което е причинил на хората. Не става само въпрос за това дело, а изобщо за всички, които е осъдил или повлиял за окончателната им присъда. Пожелавам му, да му се случи това, от което най-много се страхува!
3.
ivan
15.01.2013 07:35:33
1
0
Не се притеснявай,ще се намери кой да ти изпълнява съпружеските задължения!!!
2.
korupciq
14.01.2013 21:23:05
3
0
prokurora Angel Georgiev e za zatvora, zaedno s edin kup chengeta i sadii
1.
Корупция в БОС
14.01.2013 16:17:26
2
1
БОС – Бургаски Окръжен Съд

Копие до:

ВСС – Висш Съдебен Съвет, Инспекторат

Копие до:

Вр. и. д. Гл. Прокурор на Р България

Г-н Бойко Найденов

Копие до:

адв. Иван Томов от ВАК

М О Л Б А

От Стоян Илиев Колев ЕГН 72….

Адрес: гр. Варна ж.к. Владиславово бл.226 вх. 3 ет. 2 ап. 58

Понастоящем находящ се в Затвора Бургас, подсъдим по НОХД № 823/2012 г. по описа на БОС

Задържан на 07/07/2009 г.

Относно:промяна на МНО „задържане под стража” в по-лека – парична гаранция или подписка

Уважаеми Г-н Председател,

Моля да разпоредите на осн. Чл. 270 от НПК насрочване на дело за промяна на мярката ми за неотклонение, която в момента е най-тежката такава, в по-лека на следните основания:

1. Невинен съм, не съм извършил престъпленията, в които съм обвинен и нямам никаква съпричастност към тях, което се потвърждава не само от липсата на доказателства в подкрепа на обвинението, а точно обратното – в кориците на делото са налични такива, доказващи моята невинност.

2. Задържан съм на основание „косвени доказателства”, което е недопустимо според законите на Република България, конкретно скалъпени от полицията и прокуратурата.

3. Това, че съм лежал в затвора, не е основание за задържането ми, тъй като друга причина няма, това е единствената.

4. Преклузивният двугодишен срок за задържане без даване ход на делото ми беше отдавна изтекъл към момента на „даване ход на делото” ми, което меко казано е блудство със закона от страна на властите, отнели свободата ми. Във връзка с промяна на МНО „задържане под стража” на другите двама обвиняеми по делото съдът се обоснова, че срокът им от 2 год. и 6 мес. на единия и 2 год. и 9 мес. на другия за задържане, е прекалено дълъг, а на последната ми молба за промяна на МНО, за моя срок от 3 години и 3 месеца Уважаемият съд се произнесе, че бил разумен. Към настоящия момент този срок е вече 3 години и 7 месеца. Според тези определения излиза, че 2 г. и 6 мес. е по-дълъг срок от 3 год. и 3 мес. В противен случай се касае за двоен страндарт при отсъждане на един и същ казус.

5. Изтича вече четвърта година от незаконното ми задържане.

6. През цялото това време от момента на ареста ми лежа в Бургаския затвор при възможно най-тежкия режим – специален – като осъдените на доживотни присъди, че дори и по-зле от тях, тъй като някои от килиите им имат тоалетна, за разлика от нашите. Същите условия като на най-тежко наказаните – запечатка, като на вече осъдени. За сведение през всичките тези години от задържането ми аз нямам нито едно провинение, но съм длъжен да преживявам някак си невероятната мизерия и унижения. Което естествено се отразява на физическото ми и психическо здравословно състояние, бих казал пагубно и фатално с необратими последици.

7. Условията в Бургаския затвор не отговарят на минималните европейски изисквания, задължителни за България, като страна членка на ЕС или според ратифицираните от нас международни конвенции за правата на човека, за неизпълнението на които България подлежи на финансови и други санкции.

8. Условията в БЗ са нечовешки. Доказателство за това са многобройните осъдителни присъди на България в Международния съд по правата на човека в Страсбург специално за условията именно в този затвор.

9. Отношението на медицинския персонал, надзирателите и администрацията на затвора към мен е унизително и накърнява човешкото ми достойнство – отказ от лечение, липса на елементарно възпитание, отказ от свиждане с децата ми, 3 на брой, родени 5 дни преди задържането ми.

10. Като затворник съм заложник на нечии интереси, чиито представител са представителите на обвинението, които вместо да търсят или по-точно арестуват истинските извършители на това престъпление, са се хванали за мен, като удавник за сламка. Не случайно казвам това, тъй като смятам, че много добре ги знаят кои са по простата причина, че работят заедно във връзка със замитане на следи и прехвърляне на вина на невинни. До това заключение освен нас, стигнаха вече и децата. Моля почитаемият независим съд да не става с действията си техен съучастник. Относно удавника и сламката за мен действията им към мен са напълно обясними, тъй като като вариантът за дело за отвличане и убийство, но без задържан (в случай на моето освобождаване), е повече от смехотворен и равен на пълен разгром на обвинителния им акт.

11. Здравословното ми състояние вследствие престоя ми в затвора е критично и застрашава живота ми. От две години съм хипертоник и кръвното ми налягане стига на моменти границите 200/120 – установено в МБАЛ Бургас.

12. Преди около 1 година получих животозастрашаващото заболяване „гръдна жаба” или стенокардия – установено в МБАЛ Бургас, от което нощем се събуждам от задушаване и постоянно потене. Възможно е да имам проблем и с белите дробове, но не съм изследван.

13. Преди около година и 10 месеца в МБАЛ Бургас след остри болки в слабините, които и сега продължават, след съответния преглед бе установено, че имам херния.

14. Имам спешна нужда от операция на хернията, която е животоспасяваща. Според преглеждащия ме лекар всеки момент при леко натоварване бих могъл да получа преплитане на червата, след което следва летален край – при не вземане на спешни мерки чрез операция.

15. Според преглеждащия ме лекар стенокардията изисква строга диета, тъй като в противен случай е възможно и съвсем реално да последва фатален за мен край.

16. В условията на затвора в Бургас е невъзможно да бъде спазвана дори и подобна диета. Доскоро в лавката имаше само кафе, цигари, тоалетни принадлежности и вафли, а хранителните пратки са пълни с абсурдни ограничения.

17. Според преглеждащия ме лекар хипертонията изисква лечение /поддръжка/ с различни видове медикаменти, както и строга диета, като тук особено акцентирам на последното, т. е. на диетата.

18. Имам заболяване на черния дроб и жлъчката – това беше установено от няколко прегледа в МБАЛ Бургас преди около 2 години и 4 месеца. Лечението според лекаря изисква строга диета и медикаменти. Тук проблемът е отново диетата, а и с медикаментите също.

19. Имам много често остро главоболие, което, както и болките от хернията, поддържам само с болкоуспокояващи, към които се пристрастявам и ми действат все по-слабо. /Вместо да бъдат лекувани – първопричината за главоболието ми да се търси, операция на хернията ми/. Липсата на това лечение причинява постоянно мъчение, а болките са равносилни за мен на изтезание. „Никой не може да бъде подложен на изтезания или нечовешко или унизително отнасяне или наказание” (ЕКЗПЧ, чл. 3). „…”изтезание” означава всяко действие, с което умишлено се причинява силно физическо и психическо страдание или болка на дадено лице” (Конвенция против изтезанията и форми на жестоко, нечовешко или унизително отнасяне или наказание, чл. 1). Припомням задължителния за изпълнение характер на тези конвенции за България.

20. Поради болките в слабините и главоболието не мога да спя. По тази причина страдам от безсъние, което е допълнително мъчение за мен.

21. Тъй като имам някакъв проблем в стомаха, вследствие на това получавам постоянни чревни разстройства. Това за мен е истинско мъчение и изтезание, тъй като администрацията на затвора в Бургас ни предоставя една кофа за мен и моя съкилийник, в която съм принуден да удовлетворявам естествените си нужди пред съкилийника ми в килия 170/320 см. Също и по малка нужда ходя много често заради простатата ми и хернията. Това за мен е унижение и грубо потъпкване на човешкото ми достойнство. Целта на моите мъчители, унижаващи и изтезаващи ме, е само една – да склоня да свидетелствам неистини в полза на така скалъпеното обвинение срещу обещание за свобода или свобода. Доказателства за това са няколкото посещения на БОП-аджии тук в затвора с конкретни оферти, придружени и със заплахи за семейството ми – че ако не приема офертите им, ще изчезне семейството ми.

22. Развих клаустрофобия от тясното помещение – килия с размери 170/320 см, което се отразява много зле на психическото ми състояние.

23. Имам проблем с простатата, установен от лекар уролог в МБАЛ Бургас във връзка с болки ниско долу в таза, по същото време, когато ми беше открита и хернията. Изисквало се, според лекаря, специално лечение, невъзможно в условията на затвора, където пък ми казаха, че нямали възможност да ми бъде направено такова изследване и лечение и не ми го разрешиха. Ако не предприема мерки, следва, според уролога, усложнение в бъдеще.

24. Тук в затвора получих и прогресивна загуба на зрението ми. Към момента на ареста имах перфектно зрение. Вследствие денонощното луминисцентно осветление в момента имам нужда от около 2 диоптъра за четене.

25. В затвора получих и в момента имам много сериозни проблеми със зъбите. През месец Март 2010 г. зъболекарят на затвора ми извади един кътен зъб, което ми създаде огромен проблем, от който едва не загубих живота си – получих подуване и посиняване на лицевата част, след което и заразяване и 82% отравяне на кръвта, установено и документирано в Стоматологичната клиника в Бургас. Това наложи около 2 месеца след вадене на първия зъб спешна намеса под пълна упойка на лицево-челюстен хирург – цепене на горната ми челюст от двете страни, на синусите, както и на бузите. Това натравяне наложи наложи ваденето и на още два кътни зъба от другата страна.

През цялото това време от ваденето на зъба до относителното стабилизиране на здравословното ми състояние – около 3 месеца, бях подложен на невероятни мъчения, изразяващи се в непоносими болки. Принудително бях подложен на тримесечен глад, тъй като ми бе невъзможно да се храня. Дори кисело мляко не ми разрешаваха да получавам на свиждане, въпреки многократните ми молби за това. Единствената храна, която приемах със сламка, бе сухата супа от лавката. За 3 месеца от 112 кг станах 73. Загубих от отношението на затворническата админисртация към моето здравословно състояние 39 кг, което с чиста съвест мога да нарека опит за убийство. В подкрепа на това твърдение ще добавя, че ме оставиха в килията сам да си бия инжекции на определен час с някакъв антибиотик, без да ме питат мога ли или не. Наложи се да мога за да оцелея. По някаква случайност оцелях. Получих страхова невроза, страх от реално предстоящата ми смърт, което чувство е неописуемо ужасно и се отрази зле на психиката ми.

Интервенцията от лицево – челюстния хирург ми бе извършена в стоматологична клиника по зъбна хирургия в центъра на Бургас, когато вече бях в предсмъртно състояние, напълно безпомощно. Бях полужив. Тази операция платих по принуда, не по собствено желание, чрез жена ми, 800 лв, от които 300 за анестезиолог, понеже исках да живея. В противен случай нямаше да има операция, въпреки, че според ЗИНЗС съм задължително здравно осигурен от държавата от деня на задържането си. Освен това отпреди ареста ми се осигурявам здравно от 15 години. Ако нямах тези пари, сега нямаше да съм жив.

След този ад аз не мога да преодолея психологическата бариера да отида отново на зъболекар, който е един за затвора, а нямам право на външен, с което продължавам да търпя допълнително страдание и мъчения, породени от болните ми зъби.

Ще допълня само, че дежурният офицер Ивайло Иванов (Даскала), който по Великденските празници по спешност ме закара на зъбен хирург да ми сцепи челюстта и предпише инжекции, когато бях вече в безпомощно състояние, е наказан за тази си хуманна постъпка, за това че не ме е оставил да умра, а ми е спасил живота. Тогава също платих чрез жена ми 180 лв за инжекциите, естествено не по собствено желание, а по принуда и чрез изнудване, като залогът отново бе моя живот.

26. Затворът в Бургас не полага абсолютно никакви грижи за моето лечение. Преглеждащите ме лекари ми предписаха необходимите за лечението ми лекарства, но от стационара в затвора отказаха да ми ги снабдят, тъй като трябвало сам да си ги закупувам, без да ме питат дали имам такава възможност.

27. Нечовешко отношение към мен в Бургаския затвор – въпреки многократните устни и писмени молби, не получавам никакво лечение.

28. В условията на Бургаския затвор вследствие задържането ми нямам никакви приходи и финансова възможност за закупуване на каквито и да е лекарства във връзка със здравословното ми състояние, тъй като ми провалиха бизнеса.

29. Съществува реална опасност да ме уморят с бездействието, безхаберието си и отказа от лечение – тук здравето и човешкия живот нямат абсолютно никаква стойност. Нещо като при Сталинизма в Съветска Русия е.

30. Желая лично да се погрижа за собственото си здраве, тъй като възнамерявам поне още няколко години да поживея, затова имам спешна нужда от свобода, като лично ще предприема необходимите за това мерки. Ще се погрижа сам за себе, доколкото това е възможно, за възстановяване на здравословното ми състояние, каквото беше към момента на ареста ми на 07/07/2009 г.

31. Моля, с цел да докажа влошеното си здравословно състояние, което се явява основание за промяна на МНО ”задържане под стража” съгласно чл. 270 ал. 1 от НПК, да бъдат назначени съответните съдебно-медицински експертизи, на следните специалисти: коремен хирург, сърдечно съдов лекар, кардиолог, уролог, зъболекар, очен лекар, пулмолог и специалист по вътрешни болести. Това мое желание е с оглед да не остана голословен в твърденията си, че наистина съм с много влошено здравословно състояние.

Моля за Вашето разбиране в това отношение, защото това ще се отрази не само на мен, но и на всички следващи съдебни актове, които иначе в противен случай ще бъдат абсолютно уязвими, съгласно ЕКЗЗПЧ.

Предварително благодаря за Вашето разбиране.

32. Високо ценя и уважавам СМЕ No 85/2012 на подписалите се под нея д-р Янков, началник ОСМ при МБАЛ Бургас и д-р Танева, кардиолог към МЦ „Св. Никола Чудотворец” гр. Бургас, но не съм съгласен с тяхното заключение, че в това състояние няма пречки да пребивавам в затвора в гр. Бургас с МНО „задържане под стража’. С оглед Хипократовта клетва, която са полагали, не мисля, че подобно заключение кореспондира с хуманността, а по-скоро с определени представители на полицията и прокуратурата. За Ваше сведение, само преди няколко часа днес следобед на 30.12. 2012 г. на карето тук в затвора в гр. Бургас внезапно почина едно момче на 29 години с подобни, много по-малки в сравнение с моите сърдечно – съдови проблеми. Причината – несериозното отношение на затворническата администрация към здравословния му проблем. Доколкото разбрах, дори са го приели като нещо съвсем естествено, а след 2 дни на 02.01.2013 г. му изтича присъдата.

33. Чрез своя адвокат Иван Томов подадох молба за извършване и на останалите СМЕ, но получих мълчалив отказ.

34. Наложително ми е да работя за да си осигурявам финансови средства за лечение и поддръжка на загубеното ми вследствие на незаконното ми задържане здраве. В противен случай съм обречен.

35. Желая да възстановя работата и бизнеса си, които вследствие ареста и задържането ми загубих. В противен случай ще трябва виновният да ми ги възстанови, но след водене на скъпи за държавата дела.

36. Вследствие този незаконен арест загубих майка си, за чието здраве аз се грижех, докато бях на свобода. Представителят на обвинението за мен определено има основна вина за нейната смърт. Бях лишен и от възможността да присъствам на погребението и.

37. Имам постоянен адрес и адресна регистрация.

38. Нямам намерение да се укривам, тъй като няма защо. Пред правосъдието съм чист и досега никога не съм се укривал и не съм бягал от отговорност.

39. В случай, че бъда освободен няма и не мога да преча на съдебното следствие, а напротив, ще съдействам за разкриване на обективната истина, което и в момента правя.

40. Нямам намерение да извършвам каквито и да е престъпления.

41. В закона няма член за превантивно задържане с цел да не бъде нарушен закона (който е решил и като задържан може да извърши престъпление).

42. Няма нови, а и каквито и да е доказателства в подкрепа на обвинението във времето на престоя ми в ареста, както и преди това. Т.е. арестът ми е абсолютно безсмислен, тъй като с нищо не е допринесъл за разкриване на обективната истина.

43. При промяна на МНО от „задържане под стража” в „домашен арест” ще е несправедливо с оглед моята невинност.

44. При МНО „домашен арест” /при евентуално такава промяна/ няма да имам възможност да работя, за да се лекувам.

45. При промяна на МНО в парична гаранция ще е несправедливо с оглед моята невинност, но в името на моето здраве, моя живот и моето семейство, ще взема пари на заем, за да платя гаранцията. /Ако все пак е по възможностите ми такъв заем/

46. Трите ми деца, тризнаци, от общо 4, които се родиха 6 дни преди ареста ми на 01/07/2009 г., не ме познават – за целия ми престой в затвора съм имал едно свиждане с тях – през месец май 2011 г., тъй като получавам постоянно отказ за свиждане от компетентните власти.

47. Вследствие задържането ми не мога да упражнявам /възпрепятстван съм/ родителските си права и задължения.

48. Поради същата причина не упражнявам и съпружеските си задължения.

49. В случай на насрочване на бъдещи съдебни заседания обещавам да получавам редовно призовките на посочения адрес и да се явявам на съд. заседания до приключване на делото, както и пълно съдействие.

50. Не желая да ощетявам повече държавата със завеждане на бъдещи искове срещу нея във връзка с удължаване престоя ми в затвора и с оглед всеобщата криза при еветуална осъдителна присъда за България в Страсбург за незаконно задържане, нечовешко отношение и условия в ОЗ Бургас.

51. Зачитане върховенството на закона и на човешките права и свободи.

52. Спазване Конституцията на Република България.

30.12.2012 г.

С уважение: Стоян Колев

Гр. Бургас – Затвора
Флагман.БГ Автор
Флагман.БГ


Тема в развитие
» И съдружник на убития Стоян Стоянов заподозрян - часове след отвличането Ангел Христев бил на тайна среща край бензиностанция в Пазарджик » Любовницата на килъра Индианеца натопи в съда топченгета, подправили й показанията » Магистрат от Върховния съд последно видял жив отвлечения шеф на „Гранити” » Ухо в Бургаския затвор за убийството на шефа на „Гранити”? » Любовницата на убития бизнесмен Стоянов оттегли иска си за 600 хил. лв. » Съдия Захариев гони журналисти от буксуващото дело за убийството на бизнесмена Стоянов » Тръгна мегапроцесът за убийството на бизнесмена Стоян Стоянов » Любовницата на убития Стоянов иска 500 000 лв. кръвнина, делото пак зацикли » Галин Костов дава милион и 600 хиляди, съдът го пуска под домашен арест » Заради пробойни на прокурор, за 4-ти път връщат делото „Гранити” » Четвърти обвиняем по делото "Гранити" прибран зад решетките » Прокурорът по делото „Гранити“ е луд?
Виж всички Скрий повечето
Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
След алармата на Флагман.бг! Виваком се извини на бургазлията Тодор Нейчев за капана с договорите, обеща да му върне парите
След алармата на Флагман.бг! Виваком се извини на бургазлията Тодор Нейчев за капана с договорите, обеща да му върне парите Тодор изпада в трудна ситуация, защото не може да се откаже от „Виваком”, тъй като има опасения, че след като се усетят, че са го загубили като клиент могат да пуснат договорите в действие

Всичко в категорията
На вниманието на ГДБОП! Родна красавица се радикализира, зове за смърт на всички българи Възрастна бургазлийка е в неизвестност! Виждали ли сте я? Сигнал до Флагман.бг! Вижте на какво изглежда градинката до Хепи в ж.к."Лазур" Внимание, шофьори! Отворена шахта в Слънчев бряг създава предпоставка за катастрофи (СНИМКИ) Станка Полицайката пак вмириса баровското село Маринка, превърна къщата си в сметище (СНИМКИ) Загадка на деня: Това Бургас ли е или село в северозападна България? (СНИМКИ) „Възмутен татко” в сигнал до Флагман.бг: Два часа обикалям във „Възраждане”, няма къде да паркирам Войната за паркоместа в ж.к."Славейков" загрубя, в блок 37-и скочиха на съсед Гневен бургазлия! Полицаи запушиха ул."Шейново" до СУ "Иван Вазов" На вниманието на ДАИ Бургас! Копърки и нелегални бусове дебнат за туристи в Слънчев бряг Ужас! Мъртви плъхове изплуваха в морето край Морската гара в Бургас (СНИМКИ 18+)
Съпругът на удавилата се в Гърция българка е в барокамера в Солун (Снимки)
Съпругът на удавилата се в Гърция българка е в барокамера в Солун (Снимки) Двойката водолази от България са се спуснали във водата в присъствието на лекар, но той не е успял да помогне на жената


Всичко в категорията
Касапница: Конвой на САЩ попадна в засада на "Ислямска държава" в Сирия (СНИМКИ 18+)
Касапница: Конвой на САЩ попадна в засада на "Ислямска държава" в Сирия (СНИМКИ 18+) Американската техника като цяло е избегнала атаката, но кюрдите са били пленени и екзекутирани директно на място


Всичко в категорията
Паси: Трагедията ще бъде пълна, ако се стигне до война със Северна Корея (ВИДЕО) Американски компании продавали лекарства на Марешки в нарушение на антикорупционен закон Скандал! Лидерът на крайнодесните в Германия била хомосексуална? (ВИДЕО) Борисов с послание към Меркел в Туитър след първите резултати от изборите в Германия (СНИМКА) Ройтерс: Вотът в Германия обрича плановете за нова Европа на Меркел и Макрон БСП-Бургас скочи на ГЕРБ: Русия не може да е наш враг, тя е приятел! (ВИДЕО) Десните партии трябва да се обединят! Избирателите не са готови да ни подкрепят, когато се явяваме разделени Джамбазки: Меркел получи шамар заради лицемерието и брадатите майки (ВИДЕО) Маринела Липчева – Вайс: Победата на Меркел не е победа, а голям шамар (ВИДЕО) Румен Радев: Корупция има, защото се опитваме да четем Достоевски наполовина (ВИДЕО) Неубедителна победа за партията на Ангела Меркел в Германия, щяла да се бори с имигрантите
Бургазлията Жельо си хареса "Мерцедес" по обява, брои парите, но го прецакаха жестоко
Бургазлията Жельо си хареса "Мерцедес" по обява, брои парите, но го прецакаха жестоко Мъжът отишъл на място в Благоевград с приятели, огледал колата и оставил капаро, за да я покара пробно до Сандански


Всичко в категорията
Ново зверство! Баща погуби сина си с чук в главата, защото пребивал майка си Само във Флагман! Гринго на Софи Маринова изнудвал известен бизнесмен, разследват го за стрелба по баровско имение Общински съветници се скараха заради наркоплантация Ад на пътя! Бус се преобърна край морето, 8 пътници са в болница (СНИМКА) Ще ви побият тръпки! Ето кои са най-богатите наркобарони в историята БГкамион с мигранти е спипан на турско-гръцката граница Първи подробности за бруталното убийство край Пловдив - застреляният в главата син бил... Брутално убийство! Бивш вонен застреля сина си в сърцето и главата Кървава вендета от ревност в „Мания“: Охраната на сина на известен бизнесмен смля от бой гаджето на бившата му Нов ужас в Лондон! Банда пръска с киселина минувачи пред търговски център, има ранени (ВИДЕО) Жестоко убийство! Манекенката Яна бе открита мъртва до бебето си
Втори фалстарт на делото срещу гардовете Златко Кънев и Тихомир Петров – нов адвокат се оказа болен
Втори фалстарт на делото срещу гардовете Златко Кънев и Тихомир Петров – нов адвокат се оказа болен Апелативният спецсъд остави в сила глобите на подсъдимите заради неявяването им на 3 юли
Всичко в категорията
Три години след бягството от затвора! Осъдиха култовия бургаски гангстер Шливата Съдът остави в ареста ученика, ударил с кол учител в Садово Ще оставят ли зад решетките циганина, пребил учител в Садово Арестуван след спецакция оборотен дилър от Бургас отърва затвора, вижте защо Кръвожадните Диана и Станислав остават зад решетките, продължава издирването на съучастника им в отвличането и гаврите с бургазлия Циганинът Атанас поиска свобода с абсурден мотив - имал много деца, прокурор го попиля, а съдът го остави зад решетките (ВИДЕО) Първо във Флагман.бг! Сблъсък на две дами за Окръжната прокуратура в Бургас Само във Флагман.бг! Росица Темелкова поема Окръжния съд в Бургас Протакат делото за мелето заради рокерите на Путин, биячите могат да отнесат сериозни присъди Наркотрафикант влиза за дълго в затвора, опита да прекара 3 кг дрога през България Какво стана, нали БСП щеше да се променя?
Почват да сондират в Блок "Хан Аспарух" в българската част на Черно море Родни богаташи: Месарски и зърнени босове търсят и купуват имоти за над 1 милион евро в топ центъра Пълна мистерия! Данъчните издирват 13 млн. лева, къде са изчезнали? Успех за милиони: Как българи създадоха една от най-популярните игри Зукърбърг обяви изненадваща новина за бъдещето на Фейсбук (СНИМКА) Бургаският депутат Димитър Бойчев: Китай е добър пример за внедряване на съвременните технологии След 3 години в Central Park Burgas ще се живее и работи вдъхновено След приема на австрийския посланик в Бургас – вижте още кои области поема почетният консул Радостина Мишинева (СНИМКИ ) Ново 20: "Mтeл" пpoмeня имeтo cи, вече ще се казва... НАП: 1289 фирми държат в касите си над 1 млн. в брой Започна строителството на суперкомплекс за 60 млн.евро в Бургас, ще е готов до три години (СНИМКИ/ВИДЕО)
Само във Флагман.бг! Страховит бос лъсна в схема на Цар Плъх за контрабанда в Бургаския затвор
Само във Флагман.бг! Страховит бос лъсна в схема на Цар Плъх за контрабанда в Бургаския затвор Надзирателят Валентин Велев получи сериозна присъда, тъй като опитал да вкара забранените вещи зад решетките


Всичко в категорията
Глад за учители в Айтоско: Кандидатите с отлични дипломи, но без елементарни познания Цял клас си смени училището заради учителка по математика Стряскащи факти за подмяната на нацията ни! Всеки четвърти първолак не знае български Бургас с три номинации в конкурса "Новатори в образованието" Министър Вълчев: Деца от малцинствата са като имигранти, не знаят български 10 % скок в приема тази година в Университет „Проф. д-р Асен Златаров” , новите специалности привличат все по-голям интерес Голямата дилема за Френската гимназия: Да запази ли 80-годишния бял камък на фасадата си? Дават стипендии за успех вече и в 8-и клас: 50 лева Разрешиха огромен проблем на бургаския ж.к.”Меден рудник”, новата забавачница поема 120 деца (ВИДЕО) Държавата върна 3000 деца в класните стаи (ВИДЕО) Песен на Азис в училище взриви обществеността, как се оправда директорът (ВИДЕО)
Топвирусолог разкри какви заболявания ще ни атакуват през есента
Топвирусолог разкри какви заболявания ще ни атакуват през есента Промяната на температурата води до промяна на поведението на хората и на инфекциите, каза проф. Тодор Кантарджиев


Всичко в категорията
Родителите изпадат в паника! Нов вирус, който удря в корема, тръшка децата, всяко второ стига до болница Дойде есента, идват и вирусите! Удря ни грипът "Мичиган"! Добрата новина! В УМБАЛ "Дева Мария" успешно оперираха Синдрома на Лешникотрошачката Ирина Репуц роди петото си дете в университетска болница „Дева Мария“ Вижте емоцията на най-достойната медицинска сестра в Бургас – носителката на приза „Света София” за 2017 година УМБАЛ Бургас поднови сертификата си за качество по системата ISO 9001:2008 Ленено щастие за косата или иначе казано как да спрем косопада сами В УМБАЛ Бургас преглеждат безплатно деца за гръбначни изкривявания и спортни травми Медицинска сестра с над 35-годишен стаж спечели наградата „Света София” (СНИМКИ) Д-р Светла Цолова: Яйцата с фипронил водят до нарушение в равновесието (ВИДЕО) Успешното лечение на исхемични мозъчни инсулти е революционното постижение в неврологията за последните години
Жестока трагедия! Майка остави бебето за малко, откри го мъртво в креватчето
Жестока трагедия! Майка остави бебето за малко, откри го мъртво в креватчето ​Предстоящата аутопсия ще покаже каква е причината за трагичната му смърт


Всичко в категорията
Музикалният свят загуби още една легенда (ВИДЕО) Бащата на 5-годишния Иван скочи срещу майката: Иска родителските права, тя биела периодично детето (СНИМКИ/ВИДЕО) Потресващ разказ на една майка: Бившият ми отвлече детето, редовно го бие и ме заплашва, помогнете! (ВИДЕО) Трагедията е пълна! Загиналият след силна възбуда от проститутка е известен бизнесмен, бусът му бил тъпкан с пачки! Ревнив полицай превърна живота на бившата си приятелка в истински ад! Красавицата търпя дълго, но накрая реши да му даде урок (СНИМКИ) Медицинска сестра живее след операция с пинсета в корема (ВИДЕО) Кошмарен инцидент в молa съсипа първия учебен ден на руса принцеса - детето се появи посинено пред приятелите си! (СНИМКИ) Изхвърлят на улицата измамена жена, осъдена за обида на кмет (ВИДЕО) Бедстващата Станка се нуждае от лечение, диабетът не позволява на раните й да зарастнат Семейство с две деца живее без ток в дом с падащ таван (ВИДЕО) Кървава трагедия! Известен български учен бе убит по нелеп начин
Руската Ким Кардашиян показа огромните си гърди... отблизо (СНИМКА)
Руската Ким Кардашиян показа огромните си гърди... отблизо (СНИМКА) ​Най-новият неин фотос, появил се в профила в социална мрежа на момичето, е селфи


Всичко в категорията
Спомени от соца: Как изглеждаха ресторантите по времето на Тато
Спомени от соца: Как изглеждаха ресторантите по времето на Тато Цялата власт в заведението се държеше от сервитьора с папийонката, а той се държеше като началник с клиентите


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Георги Тошев: За мен е чест да бъда част от  пилотното издание на Порт Прим Арт Фест
Георги Тошев: За мен е чест да бъда част от пилотното издание на Порт Прим Арт Фест На откриването ще присъства лично и патрона на фестивала за 2017г. актрисата Цветана Манева

Всичко в категорията
Фотографът Джино Константинов представя „Париж‘90“ в галерия – музей „Георги Баев“ Опознайте тайнствения свят на влечугите от 29 септември във Флората Секс, наркотици и рокендрол идва на 5 октомври в Бургас ТФ "Петлите" с Концерт в Гърция Извънредно! Кораб пламна на бургаското пристанище (СНИМКИ) Най-добрият фитнес треньор в Бургас: Стероидите са като наркотиците, пораженията от тях са необратими! На плаж през есента! Нашествието на медузи не спря бургазлии да се изкъпят за последно в морето (СНИМКИ) Лъже ли като дърта циганка Иванка с 5-те деца от Кумлука, пребила социален работник Сигнал до Флагман.БГ: Опасна шахта е на път да пропадне, вземете мерки преди да е станало късно! Край на полемиката как да наричаме Моста: Холандски туристически сайт го наименува „Mosta” "Звук и цвят" заляха "Магазия 1" на Морската гара в Бургас, 16 художници вдъхновиха ценителите на изкуството
Пожар бушува в ромската махала на бургаския жк. "Меден рудник" (СНИМКИ) Разрешиха огромен проблем на бургаския ж.к.”Меден рудник”, новата забавачница поема 120 деца (ВИДЕО) Откриват супермодерна детска градина в бургаския жк. "Меден рудник" (СНИМКИ) Бургаският жк „Меден рудник” празнува с фолклорна музика, детски игри и народни борби Защо кметът на Бургас Димитър Николов откри учебната година в СУ "Петко Росен" в жк. "Меден рудник" (СНИМКИ) 19-годишен задигна телефон от паркиран Сеат в жк „Меден рудник”, сгащиха го след 6 месеца "Булфарма” иска да купи Медицинския център в бургаския ж.к. „Меден рудник” от Общината Пожар изправи на крак огнеборците в ж.к."Меден рудник" Фейсбук изригна! Пазете децата си от този мъж в ж.к."Меден рудник", краде и заплашва Бургазлии пропищяха от цигански терор в жк "Меден рудник" (СНИМКИ) Паника в „Меден рудник”! Гражданска защита и полиция обсадиха блок, изкараха труп в чувал
Ужас! Труп на мъж изплува във водите край Поморие
Ужас! Труп на мъж изплува във водите край Поморие Тялото е изпратено за аутопсия в "Съдебна медицина" към УМБАЛ-Бургас


Всичко в категорията
Лъскавата Софи Маринова се появи в съда в Айтос, ще брани гаджето си Гринго (СНИМКИ) Втори фалстарт на делото срещу гардовете Златко Кънев и Тихомир Петров – нов адвокат се оказа болен Повдигнаха обвинения срещу приятеля на Софи Маринова! Гринго и негов авер заплашвали за пари мъж Ето как Айтос се превърна във финансов отличник Бабата на Гринго ексклузивно пред Флагман.бг: 10 униформени нахлуха в дома ми, арестуваха и Софи Маринова Само във Флагман.бг! Среднощен екшън в Айтос: Закопчаха гаджето на Софи Маринова - Гринго при зрелищна акция Съдът прати цинганката Албена, нападнала полицаи, под домашен арест. Тя проговори пред Флагман.бг (ВИДЕО) Циганинът Атанас поиска свобода с абсурден мотив - имал много деца, прокурор го попиля, а съдът го остави зад решетките (ВИДЕО) Първо във Флагман.БГ! Вижте двамата съпрузи, които млатиха с греда полицай в Айтос (СНИМКИ) Г-жа Генчева, ако сте българка и ви стиска, още не е късно да умиете лицето на айтоското обвинение! Жандармерия и полиция блокираха центъра на Айтос заради протеста в подкрепа на бития от цигани Илиян (СНИМКИ)
518 са безработните през август в Карнобат
518 са безработните през август в Карнобат Равнището на безработицата през този месец е 4,92 %
Всичко в категорията
Ужас! Труп на мъж изплува във водите край Поморие
Ужас! Труп на мъж изплува във водите край Поморие Тялото е изпратено за аутопсия в "Съдебна медицина" към УМБАЛ-Бургас


Всичко в категорията
Проф. Джон Адамс: Черно море е било суша преди ледниковия период (ВИДЕО)
Проф. Джон Адамс: Черно море е било суша преди ледниковия период (ВИДЕО) През последния ледников период преди около 20 000 години големи количества вода са били затворени във вид на лед, обясни д-р Калин Димитров от Созопол
Всичко в категорията
Протестиращите нудисти: Плаж „Делфин“ трябва да е с еко статут (ВИДЕО)
Протестиращите нудисти: Плаж „Делфин“ трябва да е с еко статут (ВИДЕО) Призоваха Ангелкова да посочи кой е дал ивица на концесия, а тя отговори, че служебното правителство е започнало процедурата
Всичко в категорията
Емблемата на БСП в Царево Петко Арнаудов напусна Общинския съвет Петър Кънев изскочи с нестандартни мотиви за ремонт на път в Странджа - Нанков излезе с „глобално решение” Бизнесменът Сава Чоролеев пуснал сигнала срещу къмпингуващите соросоиди на Корал, усъмнил се, че крадат ток Добрата новина! Правят технически проект за ремонт на пътя Бургас-Царево Парламентарен контрол: Депутат изреди куп беззакония в Ахтопол Обсъждат узаконяване и специално обособяване на нудистките плажове Живко Иванов ще покаже новите си платна в Историческия музей на Царево Гол пилон стърчи в Резово, България няма пари за знаме Няма такава държава! Не може да глобят втори път тъста на Йордан Цонев за паркинга в Силистар Екобомба! Незаконна тръба излива 70 л фекални води на секунда в морето край Ахтопол, Лапчев получи акт (допълнена) Ще има ли пречиствателни станции в Ахтопол и Синеморец
Фолклористи от Приморско триумфираха в Балчик
Фолклористи от Приморско триумфираха в Балчик Децата от ДТС „Приморче“ се завърнаха с отличия от VII Национален фолклорен фестивал „Море от ритми”

Всичко в категорията
И Средец си има наклонена кула, но това не е атракция (СНИМКИ)
И Средец си има наклонена кула, но това не е атракция (СНИМКИ) Възложили сме услугата на фирма, имам уверението, че до края на октомври ще я изпълнят, каза кметът Иван Жабов

Всичко в категорията
Кметът на Средец Иван Жабов: Опитваме се да променим града, но е много трудно да наваксаш пропуснатите десетилетия (ВИДЕО) Георги Христов пя пред пълен площад за празника на Средец (ВИДЕО) Стягат пътищата в Средецко за зимата, търсят фирма по подръжката Средец спечели европроект за 1,5 млн. лева, кметът Жабов получи поздрав от премиера (снимки) Кметът на Средец: Източването на язовира в Момина църква е планирано, няма опасност от режим на водата Искат главата на шефа на „Деултум“, музеят работи на загуба Опасна болест унищожава горите в Странджа, единственото решение – масова сеч Средец посреща градския си празник с богата програма Що за племе сме? Вандали съсипаха всичко ново в Средец (СНИМКИ) Край на режима и калта от чешмите! Приключи първият етап от водния цикъл на Дебелт (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Синът на един от най-богатите българи ще търси злато в селото на Янка Рупкина
Добра новина: Стартира дългоочакван ремонт на път в Странджа
Добра новина: Стартира дългоочакван ремонт на път в Странджа Варненското дружество „Инфрастрой груп” е започнало реконструкцията на 1,3 км между Евренозово и Близнак
Всичко в категорията
Петър Кънев изскочи с нестандартни мотиви за ремонт на път в Странджа - Нанков излезе с „глобално решение” Малко Търново заделя над 101 хил. лв. за снегопочистването Депутатът Николай Тишев с приемна за граждани в Малко Търново На Кръстовден представят фотоизложбата "Хората на Странджа" в бургаския Исторически музей Кошмар на ГКПП „Малко Търново”: Десетки коли са блокирани в огромна тапа (СНИМКА) Петър Кънев: Кметът на Малко Търново пое ангажимент – стартира до дни ремонта на отсечката „Близнак - Звездец“ Инж. Петър Кънев посети странджанското село Близнак заради проблема с пътя до там Рускиня пострада при катастрофа на пътя Бургас - Малко Търново МВР успя да запълни едва 40% от щатовете за граждански „ловци на мигранти“ 35 хил. недекларирани лева задържаха на МП Малко Търново Хиляди родолюбци отдадоха чест на загиналите в Илинденско-Преображенското въстание (ВИДЕО)
Зам.-кметът на Камено: Това е датата, която ни направи нация! (СНИМКИ)
Зам.-кметът на Камено: Това е датата, която ни направи нация! (СНИМКИ) Учениците от СУ „Христо Ботев” изнесоха рецитал по повод 109 години от Независимостта на България
Всичко в категорията
EVN дърпа шалтера на Камено Няма и следа от крадците, задигнали 85 000 лева от касата на каменските земеделци Невероятна находка на Русокастро край Камено! Сравнима е с колекциите в Лувъра Блокираха пътя за село Винарско заради каменната кариера (ВИДЕО) Откриха уникална златна монета при разкопки в Русокастро - с Иисус Христос и Св.Богородица Югоизточният регион остана предпоследен в класация за най-оборотни фирми – след него е само Северозападът Биляна Йотовска се включи в кампанията за набиране на средства за лечението на малкия Боби Жителите на Винарско и Вратица излизат на протест срещу каменна кариера, кметът на Камено Жельо Вардунски ги подкрепя (ВИДЕО) Съдов хирург преглежда безплатно жителите на Камено Селата Константиново и Черни връх на сухо по жегите заради липса на вода Танцов ансамбъл „Здравец”-Камено с блестящо представяне на международен фолклорен фестивал
Десните партии трябва да се обединят! Избирателите не са готови да ни подкрепят, когато се явяваме разделени Интервю Всички интервюта Живко ТАБАКОВ, общински председател на Движение "България на гражданите" в Бургас: Десните партии трябва да се обединят! Избирателите не са готови да ни подкрепят, когато се явяваме разделени
Благодаря за номинацията за национален лидер, но ще си направя отвод, защото искам да остана в местната политика и да работя за Бургас

Глас отвътре Всички Лъчезар ЛИСИЦОВ, Лъчезар ЛИСИЦОВ Кой и как ще разпредели 1,5 млн. лева към медиите за популяризиране на европредседателството? Важно е да има точни и прозрачни критерии, за да не се стимулират безпринципно приближените на властта Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали След алармата на Флагман.бг! Виваком се извини на бургазлията Тодор Нейчев за капана с договорите, обеща да му върне парите На вниманието на ГДБОП! Родна красавица се радикализира, зове за смърт на всички българи Възрастна бургазлийка е в неизвестност! Виждали ли сте я? Сигнал до Флагман.бг! Вижте на какво изглежда градинката до Хепи в ж.к."Лазур" Внимание, шофьори! Отворена шахта в Слънчев бряг създава предпоставка за катастрофи (СНИМКИ)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 25.09.2017на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
По-добре е да отмените планираното делово пътуване. На работното място се справяте със задачите си по-добре от очакваното. Не работете до късно. Започнатото в този ден ще ви донесе успехи. Обогатете се с нови знания. Не отказвайте изгодни предложения за работа, дори и да са свързани с промяна на работното място. Имате възможност да обмислите кога да поставите началото на нови печеливши занимания. На работното място се радвате на успех и признание. Пазете се от безпричинна разправия с колегите си. Амбицията ви и желанието някой друг да поеме част от работата ви е причина да проблеми. Денят е привидно труден, но и успешен. Обърнете внимание на семейството си. Не предявявайте прекалено високи изисквания на работното място. Подгответе се за напрежение и противоречия. Ще бъдете изкушени да поставите ново начало, но го обмислете добре. Съсредоточете се върху основните си задължения и не се разпилявайте. Възможни са проблеми заради грешки на работното място. Очаквайте промени, свързани с приятни новини. Лошо ви настроение във втората половина на деня е временно. Не се затваряйте в себе си. Въпреки желанието ви да творите, забравете за известно време професионалните си планове, ако са свързани с начинания. На работното място завършете започнатите задачи. Новите проекти днес не ви носят успех. Оценката, която ще получите на работното си място е от значение за материалното ви състояние. Използвайте възможността да промените нещо в живота си и да го направите по-добър. Освободете се от песимизма си и обзелите ви страхове, че някои ви преследва и мами. Не се обвързвайте с обещания за търговска дейност. Деловите предложения ще ви донесат загуби. Ще научите за приходи, които отдавна очаквате. Не правете веднага планове за покупки. Работата ви спори. Успехите от започнатите задачи не са сигурни. Бъдете отговорни. Избягвайте да действате импулсивно. Пред вас е идеален ден, за да обмислите преход към нов вид дейност. Подвластни сте на емоцията. Време да си спомните, че е редно да отдадете дължимото внимание на близките си.  През деня се отдайте на рутинните си задължения. Успехът ще ви споходи неочаквано. Трудностите на работното място и свързаните с бизнеса ви преодолявате с лекота, ако повярвате в силите си. Справяте добре със задълженията си на работното място. Бъдете предпазливи и не се впускайте в делови запознанства, които могат да се окажат неподходящи. Ще бъде грешка, ако решите да споделите идеите си с хора, които ви ласкаят. Личните ви отношения са проблемни. Ще се справите успешно с всичките си задължения. От сутринта работете и помогнете на нуждаещите се, ако се занимавате със социална дейност. Благодарността на хората ви дарява нови сили. Ще бъдете доста натоварени с работа, но в края на деня ще сте доволни. Очаквайте запознанство с впечатляващи ви хора. Не забравяйте, че Съдбата ви дава шанс за успешни начинания. Пазете се от самохвалство и не се поддавайте на ласкателства, които целят да измъкнат информация за идеите ви. Имате на кого да разчитате в този ден. Отново сте в блестяща форма и дразните конкурентите си. На работното място не отказвайте предложената помощ, за да се справите бързо със задълженията си.  Не се колебайте да поднесете и новите си идеи на ръководството. Срещнете се с деловите си партньори, ако имате свой бизнес.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип