×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извергът от Сарафово Тодор Иванов остава в ареста (ОБНОВЕНА)


Извергът от Сарафово Тодор Иванов остава в ареста (ОБНОВЕНА)
Убиецът Тодор Иванов, който застреля в гръб жена си на рождения й ден, излиза от залата, след като съдът го остави за постоянно в ареста
Тема в развитие
виж още
скрий
25 Юли 2012, Сряда, 13:55 ч.
Автор: Женя Атанасова, снимка авторът

Трябваше да го направя, казал той, след като застрелял жена си

Извергът Тодор Иванов от ж.к. „Меден рудник“, който застреля с три куршума съпругата си Виолета Иванова на рождения й ден, в неделя срещу понеделник, остава в ареста, реши днес съдията Цвета Попова.

Пред магистратите убиецът каза, че бил съкрушен психически, тъй като през последните два месеца жена му непрекъснато подавала жалби срещу него в полицията и твърдяла, че той я заплашва. Според него тя искала да избяга с децата им. Така от най-отговорния и любящ баща той се превърнал в най-лошия човек. Тодор така и не успя да даде логично обяснение за проявената крайна жестокост.

Малко преди полунощ в неделя, напълно съзнателно той изстреля три куршума в гърба на жена си с незаконно придобит пистолет. Драмата се разви в бургаския квартал Сарафово, където живеят Виолета и двете им деца - Николай и Борислав, на 4 и 5 години.

Четири часа по-рано Тодор бил засечен да се движи с колата на съпругата си в квартала. Виолета вече била подала сигнал в полицията, че личният й автомобил е откраднат от мъжа й. В един момент обаче Тодор изоставил колата на друга улица в квартала. Същата вечер Виолета празнувала с приятели рождения си ден. След като научила, че Тодор зарязал колата й в Сарафово, тя сложила децата да спят и излязла да я търси.

През това време убиецът се шмугнал в къщата на Виолета, тъй като не я намерил, останал в тъмната дясна част на двора и зачакал. Със себе си той носел кутия цигари и чанта с лични документи, изпушил пет и хвърлил фасовете, които вече са и сред веществените доказателства. След като Виолета прекрачила прага на двора, Тодор изскочил и произвел изстрелите. По щастлива случайност пистолетът засякъл и нямало други жертви.

„Трябваше да го направя”, казал извергът след като тялото на жена му се свлякло на земята.

Като свидетели по делото са привлечени и трима очевидци на кървавата драма – Звездомир, братът на жертвата Камен и Филип. И тримата са дали идентични показания.

Според наблюдаващия прокурор Йорданка Дачева, ако съдът признае Тодор за виновен, грозят го от 15 до 20 години затвор или доживотна присъда.

Предусещайки фаталния си край, Виолета неколкократно е подавала жалби в полицията за психически тормоз и кражби от страна на съпруга си. Тя предприела и крачка към развод. Тодор редовно друсал, проигравал всичките пари на хазарт и често крадял от родителите й.

От 11 юли т.г. 30-годишният мъж има ограничителна заповед да не я доближава на по-малко от 100 метра. Срещу Тодор, който е с основно образование, има и две други обвинения за кражби от семейството на Виолета.


В категории: Темида


Кой да почерпи днес
Кой да почерпи днес 05/05/2024, Неделя 12:43 0
11
Коментара по темата
11.
Sonik
06.08.2012 10:53:46
0
1
Nai-razliqni versii ste pisali ,moje li taka-pokazaniq sa dadeni i vapreki tova....gluposti pisali,gluposti kolkoto si iskat!!!Dano pone sada,bade kraino kriti4en s Todor i mn.dr.kato nego,...na gelotinata ,tova zaslujava.Smart-sas smart se zapla6ta.......Ne go ostavqite da mu se razmine,kakvo sa 10-15-20god. pred tova koeto napravi,a decata vaob6te ne mu puka za tqh,te bqha kato edna mi6ena..i s tova go dokaza o6te pove4e....
10.
Sonik
06.08.2012 10:53:40
1
1
Nai-razliqni versii ste pisali ,moje li taka-pokazaniq sa dadeni i vapreki tova....gluposti pisali,gluposti kolkoto si iskat!!!Dano pone sada,bade kraino kriti4en s Todor i mn.dr.kato nego,...na gelotinata ,tova zaslujava.Smart-sas smart se zapla6ta.......Ne go ostavqite da mu se razmine,kakvo sa 10-15-20god. pred tova koeto napravi,a decata vaob6te ne mu puka za tqh,te bqha kato edna mi6ena..i s tova go dokaza o6te pove4e....
9.
NNN
26.07.2012 21:58:22
1
2
КАТО НЕ ЗНАЕТЕ,НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ.ТЯ СИ Е ТЪРСЕЛА КОЛАТА,А НЕ СЪПРУГА.БЕШЕ МНОГО СПОСОБНА И ДОБРА НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СТИГА ДО ТАЗИ ТРАГЕДИЯ.ДАНО ТОДОР ПОЛУЧИ ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА
8.
Някой
26.07.2012 08:10:49
1
6
Потресаващо е! И да си кажа, упреквам полицията за бездействие! Сигурен съм, че всички оплаквания за тормоз са приключвали с протокол за предупреждение! Ограничителните заповеди по ЗЗДН са чиста формалност, а МВР не съдейства за изпълнението им! И аз съм бил жертва на домашно насилие /от баща ми/, за щастие още не са ме застреляли!
7.
Az
25.07.2012 22:24:56
0
3
Trqbva da se dootochni che tq e izlqzla ot doma si za da si vzeme izostavenata kola pridrujena ot policai ... sprete da narejdate jalki ste, momicheto si otide i tazi prisada mu e malka, trqbva mu machenie kakto e machel kakto jena si taka i decata si!!!!!
6.
мао
25.07.2012 19:35:09
1
6
Ем първо прочети внимателно статията и тогава коментирай.Първо готина според вижданията да аз я познавам лично и жената си е готина-и второ ако е тръгнала го е направила за да прибере колата си а не да търси "мъжа си" а този изверг дано гние в затвора доживот -остави собствените си деца сираци а още повече е искал и тях да убие гнусна гнида.
5.
почиващ
25.07.2012 18:45:01
2
12
Абе чудя се какво го размотавате тоя мръсен,гаден черен педерас ами не го вържите на някое по-централно място да го претрепим с камани да го е..а миризливия циганин.
4.
Моеихей
25.07.2012 17:30:43
0
7
направо не вярвам как е живяла жената с тоя манго
3.
56
25.07.2012 15:38:27
0
5
male nqma takuv mangal urod
2.
Ем
25.07.2012 15:26:11
8
1
Чак пък толкова готина да е... Ако нещата са точни в статията, за какъв дявол тя ще излиза нощем (!) да търси мъжа си , срещу когото е подавал обвинения и е знаела, че има опасност за живота й!?
1.
един
25.07.2012 14:08:37
1
9
как е възможно такъв талибан да е имал такава готина жена
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Малкото село Лозенец край брега на морето сега е модерен и привлекателен туристически център в най-южната черноморска община Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Нека винаги помним, че Исус Христос понесе страданията и отиде на Кръста, за да спаси човешкия род, каза кметът  Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Родните гимнастички разбиха конкуренцията в Баку навръх Великден Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите
Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори