×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Майката на Виолета от Сарафово: Боже, убиха хубавото ми дете!


Майката на Виолета от Сарафово: Боже, убиха хубавото ми дете!
Автомобилът на рожденичката паркиран срещу дома й. С него в 23.45 през нощта тя изпратила последната гостенка и се прибрала - за да получи четири куршума в гърба
Тема в развитие
виж още
скрий
23 Юли 2012, Понеделник, 09:46 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА Снимки автора

Извергът я издебнал на връщане у дома около полунощ, запушил устатата й, бил я, а после я застрелял

Трагедията се разигра в двора на родната къща на Виолета в кв.Сарафово, на ул.“Георги Казаков-Даскала“, №5 снощи. Виолета Иванова празнувала 31-вия си рожден ден с приятели на масичката в двора. Към 23,45 часа изпратила последните гости, а една от приятелките закарала с черния си джип. След като се върнала у дома и отворила вратата на двора, вътре, където допреди десетина минути купонясвали гостите, я чакал бившият й съпруг, с когото имали тежък развод. Той се казва Тодор Иванов, от Меден рудник, известен непрокопсаник, който често я биел, крадял от брат й. Братът на Виолета пътувал с корабите и бил доста заможен, помогнал да се построи голямата триетажна къща на брега на морето, в синьо и жълто. Тодор повалил Виолета върху все още неразчистената маса, удрял я, като преди това запушил устата й, после я застрелял в гръб с четири куршума.

Първа чула изстрелите майката на Виолета и изскочила навън. „Боже, убиха хубавото ми дете!“, проехтял гласът й, наизскачали и съседите.

Тодор Иванов е бил арестуван още същата нощ и откаран в ареста за 24 часа, всеки момент ще му бъде повдигнато обвинение за жестокото убийство.

Виолета е една от красавиците в квартала.

Тодор бил непоносим като съпруг, Виолета работела в Австрия и печелела добре, двете й деца – момченца на 4 и 5 години сега остават сираци.

От февруари т.г. Тодор бил с подписан протокол да не доближава жена си и децата ски, преди това той многократно я заплашвал с нож.


В категории: Крими


Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 1
17
Коментара по темата
17.
100qn
18.08.2012 19:50:46
2
2
Mnogo ste ogranicheni nz daje zashto komentirate !!!
16.
фсдгфгф
25.07.2012 07:19:59
18
3
Ами ще я убият ма тъпа дърта курво
! Ей това са жените на БГ курви и парцали които се хващат само с негодници ! Хайде гнийте в гроба майката ви дейба проста и булгаристанска измет скапана
15.
до Кара Баир-гетото
25.07.2012 00:13:40
7
6
Ей, селяндури прости от Меден Рудник. Най-големите цигани сте вие. Цял живот са ви яли бълхите и умирате от глад в гнусните си блокове и кокошарници. Заради това, чак ни убивате, понеже тънете в глад и мизерия. Нещастници долни!
14.
валентина
24.07.2012 10:25:11
4
17
"Селяните"от Сарафово -вие ли бе руднишки утрепки?Голяма победа ,гордейте се с това че един изрод е оставил децата си сирачета!!!Такива само бавна и мъчителна смърт заслужават.
13.
KARA BAIR
24.07.2012 03:18:37
31
4
BRAVO na MEDEN RUDNIK,pak pobedihme selianite ot SARAFOVO.
12.
Наблюдател
23.07.2012 19:18:13
20
4
Ако беше пръснал кифоната и на тъщата,можеше да пледира "невменяем".
11.
познат
23.07.2012 14:01:53
3
22
защо полицията не е взела насериозно многократните жалби и оплаквания...........Родната полиция ни пази!
10.
Петя
23.07.2012 12:52:02
3
19
Изрод долен!Незнам на какво трябва да те подложат!Ама къде е била полицията , като милата женица толкова се е жалвала от него ,че е била заплашвана с убийство?Сега остава тоя помияр да го изкарат я психар,я нещо друго!
9.
ba ba
23.07.2012 12:19:39
2
10
na toz trqbva da mu dadat dojivotna prisada i seki den da ima seks i brutalna gavra s nego i pak 6te e malko
8.
към хасен
23.07.2012 12:14:15
2
10
Ей мангал,стига си пробутва сайтовете за игри.
7.
asen
23.07.2012 12:05:21
17
1
Вижте интересни кадри ти събитията http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/74632
6.
Гост
23.07.2012 11:50:20
2
12
До Отврат :
Отврат , не само в Бургас има изроди,идиоти и убийци ..........Психарите дебнат навсякъде из малката ни китна Родина (за огромно съжаление ) ....
5.
Ива
23.07.2012 11:03:39
1
12
Долен боклук! Да му дадат доживотен затвор за убийството на това свястно момиче! Или смъртна присъда, но много лесно ще се отърве с нея!
4.
отврат
23.07.2012 10:41:34
8
11
Бургас- населен с най-големите изроди, изроди, идиоти и убиици
3.
!!!
23.07.2012 10:24:20
3
17
Подписването на протоколите е само една формалност,щяха да имат някаква сила ,ако нарушиш това което си подписал директно да отиваш в пандиза!
2.
!!!
23.07.2012 10:24:07
2
11
Подписването на протоколите е само една формалност,щяха да имат някаква сила ,ако нарушиш това което си подписал директно да отиваш в пандиза!
1.
Станислава
23.07.2012 10:19:31
1
21
Този изверг да го вържат в центъра на Сарафово...Заслужава да бъде изкормен!Гад...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева
Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него 
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори