Най-вкусните панирани пиперки стават по тази рецепта
Изпълнението на рецептата е толкова лесно, че дори онези от вас, които нямат почти никакъв опит, също биха се справили успешно
Кой не обича да си похапва панирани пиперки?! Днес ще ви споделим рецептата за най-вкусните такива, които цялото ви семейство ще заобича. Добрата новина е, че приготвянето им няма да ви отнеме почти никакво време. Изпълнението на рецептата е толкова лесно, че дори онези от вас, които нямат почти никакъв опит, също биха се справили успешно.
Необходими Продукти
чушки – 8 бр.
яйца – 3 бр.
брашно – 70 г
магданоз – за поръсване
чесън
сол – на вкус
оцет – на вкус
олио – за пържене
Начин на приготвяне:
Най-напред започнете с изпичането на пиперките. Ако сте решили да ползвате домашни такива, още по-добре. Това ще ви гарантира много по-наситен аромат и по-приятен вкус. В случай, че нямате градина и не отглеждате сами зеленчуците си, купете си ги от някой търговец.
Когато ги изпечете и обелете, посолете ги и след това ги потопете в смес от яйце, брашно и вода. Веднага след това ги сложете в тигана при загрятото олио и ги изпържете, докато не хванат приятна златиста коричка.
Пиперките се подреждат в чиния и след това се поръсват с нарязан на ситно магданоз. За да са още по-вкусни и апетитни, не забравяйте да ги полеете със смес от сол, пресован чесън и оцет. Задължително пробвайте тази рецепта, ще останете истински изненадани от крайния резултат.

















