×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бизнесменът Георги Танев стенел пред локва кръв, а проститутките го гледали безучастно


Бизнесменът Георги Танев стенел пред локва кръв, а проститутките го гледали безучастно
Посъдимият Динко Сменовски влиза в съдебната зала с адвоката си Цветелина Куманова, зад тях е съквартирантът му Александър, а вдясно цивилен е полицай Янчо Йорданов
Тема в развитие
виж още
скрий
15 Февруари 2012, Сряда, 13:41 ч.
Автор: Бесове.бг

Двамата големи ножа на бодигарда му Горан били скрити зад възглавници на дивана в „Нощни ангели“. Делото за убийството на строителния предприемач продължи днес с разпит на свидетели

Картината с умиращия строителен бос Георги Танев в първите часове на 24 март м.г. е била повече от ужасяваща предвид поведението на персонала и проститутките от нощното заведение „Нощни ангели“. Затова свидетелстват показанията на полицаите от Първо РПУ, които първи са пристигнали на мястото.

„Още с влизането ми видях локва кръв и съсиреци на пода – около литър, пострадалият седеше на дивана с опряна на стената глава и стенеше. Край него вляво едно младо яко момче (Горан, бодигардът, б.а.) викаше:“Дръж се, не припадай, идва линейката“. Разбрах, че положението е сериозно и разпоредих на дошлите преди мене колеги да запазят обстановката такава каквато е“, разказа пред съда шефът на нощната смяна на полицейските инспектори от Първо РП Янчо Йорданов. Той дошъл по-късно, защото имал друг случай в ромския кв.Победа. Полицаят видял, че в една стаичка седят три момичета и си говорят спокойно. Разпоредил да не напускат мястото, установил самоличността им и ги помолил да чакат, за да бъдат разпитани. Същото се отнасяло за барманката Таня Георгиева и сервитьорката Лилия Георгиева, които бяха разпитани на предното заседание на съда, но се оказа, че нищо не са видели и така на практика защитиха подсъдимия Динко Сменовски – обвинен за убийството на Танев. Те твърдяха, че Сменовски не работел в бардака, не бил охрана на проститутките, а само понякога идвал да помага, за да пренася каси и да им купува цигари. Йорданов и дошлите по-късно от оперативната група намерили двата огромни ножа на Горан, скрити зад възглавниците на дивана, по тях нямало кръв и било ясно, че не са използвани. Това не било оръжието на престъплението, а същите ножове, които Горан хукнал и взел от паркирания пред заведението джип, след като Танев вече е бил наръган.

 


Джизела от „Нощни ангели“ добре познавала Танев, но се държала арогантно с полицаите и твърдяла, че по време на убийството му била в тоалетната

Когато в нощта на кървава драма, около 30 минути по-късно, в 3 часа, в „Нощни ангели“ пристигнал и началникът на сектор „Криминален“ към Първо РПУ в Бургас Маргарит Димитров, сигнализиран, че случаят е тежък и трябва да се намеси, персоналът и трите проститутки се държали по начин, по който определено не искали да съдействат за разкриването на престъплението.

 

„Барманката говореше повърхностно, а това бе много странно, защото откъм бара тя имаше идеална видимост към мястото, където е станало спречкването, т.е. към масата на Сменовски, освен това е нямало други клиенти, освен Танев и бодигардът му, призовах и петте да дойдат до Първо РПУ, за да можем да говорим спокойно. Едно от трите момичета, които бяха в стаята – Джизела, се държеше арогантно и твърдеше, че през цялото време била в тоалетната и нищо не е видяла, отказваше категорично да ни съдейства. Само една от тези жени, за която разбрах, че била на работа в „Нощни ангели“ от два-три дни, родом от Северна България, беше силно стресирана, разтревожена и я оставих в една стая на третия етаж в Първо РПУ, за да напише всичко както го е видяла. Не помня името й. „Нощните ангели“ са ми известни като заведение, където можеш да си поръчаш момиче за консумация, направо си беше заведение за сексуслуги. Ходил съм там и като обикновен гражданин, още преди да ти дойде питието тези момичета идват и ти клякат пред коляното с ясни предложения. Лошото е, че същите тези момичета добре са познавали Георги Танев, той и друг път бил идвал там и не се е държал лошо с тях“, заключи криминалният шеф Маргарит Димитров. След това жените били закарани в ОД на МВР, вече се знаело, че Танев е издъхнал от огромната кръвозагуба. Разпитвали ги до обед и ги пуснали.

Делото днес продължи с разпита и на бизнеспартньора на Танев – Константин Ралев, с когото били вечерта преди убийството. Ралев разказа, че са се срещнали около 21 часа на 23 март в ресторанта на хотел „Приморец“, където били още Ненчо Михалев и някой си Дечо. Всички били от строителния бизнес и трябвало да обсъдят сделка. Изпили заедно две бутилки вино. Танев пил не повече от чаша, бил уморен. Към 23,30 часа слезли в пианобара на хотела и седнали на самото пиано. Там изпили по едно малко уиски и час по-късно Танев станал и си тръгнал заедно с Горан. Казал, че е изморен.

„Не беше пиян, не съм го виждал пиян, никога не ходеше с охрана или въоръжен, не беше и избухлив“, каза Ралев. След него пред съда застана бодигардът на пианобара в „Приморец“ Никола Карайотов, който потвърди, че никой от компанията на Танев не е бил въоръжен при влизането им в нощния бар.

 

 

Бизнесменът Константин Ралев (вдясно) и шефът на криминалния сектор в Първо РПУ Маргарит Димитров чакат за разпит

Следобед съдебното заседание продължи с разпита на съквартиранта на Сменовски – Александър Жорж Недялков, както и с принудително доведената танцьорка от „Нощни ангели“ Антоанета Ванкова, която досега упорито отказвала да се яви като свидетел.

 

 


Охранителят от пианобара в "Приморец" Никола Карайотов каза, че Танев и компанията му не били въоръжени
Делото срещу охранителя на проститутките в „Нощни ангели“, известно и промененото си име „Интрига“ - Динко Сменовски ще продължи и утре с разпит на вещи лица. Сменовски прободе с нож строителния бос след спречкване затова, че клиентът си бил сложил единия крак на масата. Танев, като постоянен клиент, не могъл да преглътне обидата и тръгнал заедно с бодигарда си Горан да се разправя със Сменовски. Двамата клиенти не били въоръжени. Сменовски, за да се защити, извадил нож – успял да рани в гърба Горан и да прободе Танев в горната част на бедрото, разсичайки артерия.

 


В категории: Темида


20
Коментара по темата
20.
mirisc
29.03.2012 17:20:53
1
4
ako be6e si sedql vka6ti pri jena si nqma6e da e taka,kato obikalq6 vaorajen bardaci rano ili kasno i ti 6te go dyha6
19.
N.K.
23.02.2012 16:26:06
0
0
Nqkoi poznava li Konstantin Ralev, ili kak moga da se svarja s nego.
18.
d
17.02.2012 03:10:53
0
1
Otnovo zastavate na ne4iq strana, momi4etata kato 4oveka e narugan do nego ima drug i e izvikana lineika..posle kato ni6to 6tqha da gi obvinqt
17.
sme6niciii
16.02.2012 12:47:57
1
2
всички смешници и комплексари , освен да плюете тук нямате друга работа ,плюйте си то още малко ще е на вънка помиарааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
16.
angel
16.02.2012 09:55:03
2
1
Към пост 10 и 11
Тя простотията не ходи в гората!!!
15.
bs
15.02.2012 18:56:34
4
7
а Танев от къде я намери "жена си" - пак от такива вертепи
14.
bs
15.02.2012 18:56:31
2
6
а Танев от къде я намери "жена си" - пак от такива вертепи
13.
дан
15.02.2012 18:23:58
2
3
до пост 12 - ако е така, разбирам защо БЕСОВЕ жалят за него
12.
човек
15.02.2012 16:40:13
2
5
вярно е, че Евробилдинг беше в периода 2007-2011 един от спонсорите на СКАТ-Атака-Независими съветници. Даже като тяхно протеже го вкараха за представител на Общината в ФК,,Черноморец"
11.
да
15.02.2012 16:03:32
3
14
Подкрепям всичко казано от пост № 10.Ей имало и здравомислещи нормални хора в Бургас!Евала!
10.
saas
15.02.2012 15:38:20
15
32
Пожелавам на Динко успех и условна присъда.....
Злобната майка и сестра на Танев да ходят да му поливат гроба и да мирясат най-сетне ...заедно с тях да се кротне и именития им адвокат Благой Потеров (вижте кои защитава обикновено)
Гошо си гние чудесно в гробищата и мисля че там му е мястото - даже малко позакъсня, парцела отдавна го чакаше. Останалите строителчета и пишман мутри да четат и да се учат от грешките на другите. Не се правете на велики и се дръжте на положение защото не знаете на кой ще попаднете. Това, че някой изглежда беззащитен въобще не значи че можете безнаказано да се гаврите с него. Примера е особено показателен. Рижата също даде подобен светъл пример.
9.
дан
15.02.2012 15:04:10
3
16
какво е трябвало да направят проститутките, да направят на умиращата мутра свирка ли???
8.
Дара
15.02.2012 15:01:43
1
6
Абе къде виждате някой да защитава някого? Излагат се факти и показания на свидетели!
7.
обективен
15.02.2012 15:00:14
4
16
ако Танев е бил бизнесмен значи и проститутките са били балерини.Бизнеса на Танев е да завлича и мами хората най-безскрупулно и гадно.Получи си заслуженото!
6.
дан
15.02.2012 14:57:10
2
8
бог да го прости....ама е бил поредния лайняр...той се лигавил и мятал крака на масата, а пазача му тръгнал да се "оправя" с пазача на бара...и срещу мен да тръгнат да се "оправят" и аз ще ръгам с нож
5.
безпристрастен
15.02.2012 14:57:04
6
5
а лъжливите проститутки ли да защитават... или сводника дето се страхува да си покаже лицето?!
4.
W
15.02.2012 14:52:17
5
17
МАЙКА ВИ МРЪСНА ЖУРНАЛЯ ПРОСТИ.... НАЛИ ТРЯБВА ДА СТЕ БЕЗПРИСТРАСТНИ БЕ ОЛИГОФРЕНИИИИ. ЗАЩИТАВАТЕ НЯКАКВА УМРЯЛА МУТРА ДЕТО В БУРГАС ИМА СТОТИЦИ КАТО НЕГО. БОКЛУЦИ СКАТАДЖИЙСКИ
3.
Димо
15.02.2012 14:44:36
6
13
Танев беше психически много лабилен и избухлив до крайности,да показва юмруци за него е за добър ден.Пълен куку и простак.Арогантен и нагъл,грубиян и циник.Това е истината.
2.
Jokovich
15.02.2012 14:40:52
2
14
"Картината с умиращия бос на строителната фирма „Евробилдинг“ Георги Танев в първите часове на 24 март т.г. е..."
Тази година или миналата година ?????
Иначе евала за бизнесмена....играл мач,после отишъл на бизнес вечера, после на бар с анцуга... евала. Сигурно е понамирсвал ?
1.
Сатъра
15.02.2012 14:29:07
6
13
А дали е било точно така??? Дали редовно посещаващия "Интрига" бизнесмен не е подлагал на тормоз и обиди работещите там момичета и персноал,при което е получил и ответната безразлична реакция при раняването си?? Дали ножовете са донесе след раняването или са си били там,тихо и спокойно,под възглавничките на диванчето?? Ами той танев ,нико не е пил и не се е напивал,май? Пълен трезвеник? Ама за мътртвите или добро,или нищо.Ама "Бесове" на вас Евробилдинг или Анабела да не са ви били от основните спонсори ,бе???
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума
Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори