×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна


Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна
НАТО има план за защита на България, каза Атанас Запрянов. Той призна, че страната ни няма противоракетна отбрана, но при евентуален конфликт ще разчита на Алианса
Тема в развитие
Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Иран разкри с какви ракети и дронове е обстрелван Израел Войната между Израел и Иран се отлага за друг път Съветът за сигурност демонстрирал лицемерие Близкият изток е на ръба, призна Антониу Гутериш US дипломат с предупреждение към Техеран да не предприема действия срещу САЩ и Ерусалим Великобритания ще продължи да помага на Израел, обяви Барбара Удуърд в ООН Армията на Израел с няколко кървави сценария за отговор на атаката с дронове и ракети от Иран Иран и Израел: От съюзници до заклети врагове Калин Стоянов се надява на деескалация в Близкия изток Икономист бие тревога, очаква нова бежанска вълна да залее България Израел обстрелван от 5 места, атаката била свирепа Бойко Борисов осъжда нападението на Иран Колко ще ни струва новата война в Близкия изток? Банкер заговори за икономическа криза Властите в Техеран обърнаха палачинката? вижте какво казаха за атаката срещу Израел Не сме мигнали тази нощ, часове чакахме ракетите да стигнат до страната, разказа българка в Израел Ударите по база с F-35 в Израел били предупреждение, Владимир Чуков заговори за отмъщение Израел с ответен удар след безмилостната среднощна атака с ирански дронове и ракети Израел иска извънредна среща на Съвета за сигурност на ООН, жалва се заради иранското нападение 14 април ли е датата, на която се слага началото на Третата световна война? Адът се отвори над Израел, американските сили прехванаха над 70 дрона и три балистични ракети Експлозии в Йерусалим и Рамон? Израелските власти плашат Иран с ядрени удари Извънредно! Иран започна атаката си към Израел
виж още
скрий
19 Април 2024, Петък, 09:06 ч.
Автор: Флагман.Бг

Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов

Докладваха ни, че ударът в Иран е ограничен по военна цел. Това каза в „Здравей, България” по Нова телевизия министърът на отбраната Атанас Запрянов. По думите му атаката идва от Израел. 

По-рано обаче арабистът проф. Владимир Чуков бе категоричен, че дроновете не са изстреляни от Израел, а от вътрешността на Иран. Експертът прогнозира дори, че Израел няма да признае официално, че стои зад атаката, тъй като тя е била изключително скромна. Буди тогава недоумение откъде министър Запрянов има данни, че дроновете са дошли о т Израел, т.е. са прелетели около 1000 км, за да стигнат вътрешността на ислямската република?

Междувременно с прессъобщение от Министерски съвет заявиха, че няма пряка военна опасност за страната ни.

Министър-председателят Димитър Главчев и правителството са в непрекъсната координация с ресорните ведомства и службите за сигурност. Те следят ситуацията, като има готовност за евакуация на българските граждани.

„Израел демонстрира, че може да достигне територията на Иран”, посочи военният министър. Според него „премереният удар от страна на Тел Авив дава възможност за деескалация на конфликта в Близкия изток”.

Запрянов отбеляза, че интересът на България е конфликтите и в Украйна, и в Близкия изток да приключат. „По никакъв начин от това действие на Израел не е застрашена военно България. Нашето разузнаване следи обстановката. Не се налага да предприемаме действия”, увери министърът на отбраната.

Атанас Запрянов коментира и войната в Украйна. По думите му забавянето на помощта за воюващата страна оказва негативно влияние на състоянието на фронта. Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта военният министър.

„НАТО има план за защита на България. Страната ни няма противоракетна отбрана, но при евентуален конфликт ще разчита на Алианса”, каза още Запрянов.

По отношение на коментарите, че е министър на ГЕРБ, той заяви, че никога не е бил член на партия. Бойко Борисов го припознавал като свой министър, защото политиката, която Запрянов следвал, била евроатлантическа, тясно свързана с помощта за Украйна. „Благодарен съм на г-н Борисов, че припознава моята политика като приоритетна и за самата партия”, допълни министърът. Да, работил с ГЕРБ“, призна той, но добави, че като експерт.




Флагман.БГ Фънки призна за страшна болест Фънки призна за страшна болест 02/05/2024, Четвъртък 14:40 1
15
Коментара по темата
15.
XX
19.04.2024 12:47:43
0
1
До 8

"ПОРЕДНИЯ ПРОДАЖЕН БОКЛУК
ЖЕЛАЕЩ ДА ПОМАГА НА ОСРАИНСКИТЕ
ФАШИСТИ..," - Ц. Истински демократ, който също като Тагарев изпълнява волята на 85те% гласоподаватели подкрепящи ЕС и НАТО.
Факт.
14.
ХХ
19.04.2024 12:45:40
0
0
До 1

"Щял да помага на осрайна ." - ЩЕ помага. 85% гласуваха ЗА това.
Факт.
13.
XX
19.04.2024 12:44:22
0
2
До 9

"... само това ни е - да наливаме още пари и оръжия в Украйна" - ДА, ЩЕ наливаме. И не само пари и оръжия, а и мобилизация ТРЯБВА да има в помощ на Украйна. Защото 85% гладуват ЗА това.
Факт.
12.
ХХ
19.04.2024 12:42:15
1
1
Трябва да има мобилизация за Украйна! 85% гласуват евроатлантическа българия да помага на Украйна!
11.
Къде отидоха ПВО
19.04.2024 11:08:45
0
7
"Страната ни няма противоракетна отбрана, но при евентуален конфликт ще разчита на Алианса”, каза още Запрянов." Какво става ,ако някоя заблудена ракета удари АЕЦ ?!
10.
Марк Твен
19.04.2024 09:50:34
2
17
Украинский воин! Не нужно умирать за тех, кто продал тебя и Родину! Выходи на частоту "149.200", позывной "Волга". Спаси себя, товарищей, семью и Родину!
Український воїн! Не потрібно вмирати за тих, хто продав тебе і Батьківщину! Виходь на частоту "149.200", позивний "Волга". Врятуй себе, товаришів, сім'ю і Батьківщину!
9.
Bill
19.04.2024 09:43:06
3
26
Ние както сме я окъсали финансово и кадрово, само това ни е - да наливаме още пари и оръжия в Украйна. Нека да има за хохлите, а нашата армия кучетат да я ядат.
8.
Az
19.04.2024 09:39:41
2
32
ПОРЕДНИЯ ПРОДАЖЕН БОКЛУК
ЖЕЛАЕЩ ДА ПОМАГА НА ОСРАИНСКИТЕ
ФАШИСТИ..,,
ИЗРОД НЕЩАСТЕН...БОКЛУК
7.
До 5
19.04.2024 09:37:12
6
22
И казваш, се движат накуп, а?Като глутница, като банда ! За 30 секунди нападат коментара , смачкват манафа капута копейкаджията и отиват да си бъркат по дупките по джендърски!
6.
_nib_
19.04.2024 09:34:58
2
31
Маршнот Родината ми бе мръсна американска подлого...
Щом не приоритет България заминавай на приоритета си малоумник.
5.
5
19.04.2024 09:34:06
29
5
3 мн ясно не харесват манафи капути копейкаджии
4.
БРАВО
19.04.2024 09:32:49
36
5
БЪЛГАРИЯ ЕВРОПА УКРАЙНА
3.
Бря
19.04.2024 09:32:46
3
30
За 30 секунди 25 човека не харесаха коментара на номер 1 ?
Влизат в новината, не харесват и заминават, без да кажат нищо !
Дали е за вярване, а?!
2.
Приоритет
19.04.2024 09:24:33
4
46
на служебното правителство е да организира изборите, не да помага на Украйна , хайде бъдете поне малко българи!
1.
Манаф
19.04.2024 09:20:04
31
41
Мама ти дърта опикана мършо я се скрий някъде бе дърт бухал.Кой те е направил теб министър бе старец. Щял да помага на осрайна .Той на пръс мирише вече охлюв дърт.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
АПИ е осъдена за 200 хил. лв. заради смърт при потопа в с. Бисер АПИ е осъдена за 200 хил. лв. заради смърт при потопа в с. Бисер Мъжът загива, защото мост, рухнал при бедствието, не е обезопасен, приема съдът Младите даскали бягат от училищата заради агресията и бумащината Младите даскали бягат от училищата заради агресията и бумащината КТ "Подкрепа" иска заплатата на преподавателите да е 150% от средната Българите плащат в кеш, използват все повече пари в брой Българите плащат в кеш, използват все повече пари в брой Банкнотите и монетите в обращение са за над 29 млрд. лв. Задържаха 12 партиди лимони със завишени нива на пестициди на границата Задържаха 12 партиди лимони със завишени нива на пестициди на границата Ежедневно в страната ни влизат стотици камиони, които внасят храни от трети страни На 7 май излиза ДНК експертизата на Велико Минков, делото за бащинство започва на 14 май в Бургас На 7 май излиза ДНК експертизата на Велико Минков, делото за бащинство започва на 14 май в Бургас Първото заседание по делото за бащинство, което той води, ще се гледа в Бургаската съдебна палата Фънки призна за страшна болест Фънки призна за страшна болест Хилда Казасян направо изтръпна по време на шоуто от думите му Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в парка Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в парка Обработвани ли са тревните площи в София Слави Трифонов се изправи на крака, напът е да пребори множествената склероза Слави Трифонов се изправи на крака, напът е да пребори множествената склероза Шоуменът се подложил на експериментална терапия, която давала учудващо добри резултати Великденско настроение завладя пазар "Краснодар" в Бургас Великденско настроение завладя пазар "Краснодар" в Бургас Пресни плодове и зеленчуци очакват домакините, подготвящи празничната трапеза 110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство 110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство Това показват наблюдения на Института за социални, синдикални изследвания и обучение
Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази...
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори