×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ПП-ДБ може да не подкрепят проектокабинета „Габриел“


ПП-ДБ може да не подкрепят проектокабинета „Габриел“
Има проблем с проектоспоразумението между ГЕРБ и ПП-ДБ, стана ясно от думите на Мария Габриел и Рая Назарян
Тема в развитие
Мария Габриел обслужи мафията, Пеевски и Борисов взривиха всичко, обявиха от ПП-ДБ ГЕРБ отстъпили две министерства на ПП-ДБ, за да има правителство Пеевски побърза да подкрепи проектокабинета „Габриел“, от ПП-ДБ засега са против Кой ще е eвентуалният ни нов депутат от ГЕРБ – нахъсан бизнесмен от Несебър или най-успешният здравен мениджър в Бургас ПП-ДБ може да не подкрепят проектокабинета „Габриел“ Мария Габриел изненадващо предложи състав на правителство ГЕРБ: Преговорите приключиха, Габриел отива при президента в 16,00 ч. Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Борисов атакува ПП-ДБ пред съпартийци и поп в София, те обявиха „готови сме за избори“ ГЕРБ и ПП-ДБ още не са се разбрали, дадоха си нов срок - 24 часа ПП-ДБ готови да дадат 7 министерства на ГЕРБ, за да продължат заедно ГЕРБ обявиха на извънреден брифинг, че преговорите са провал, отиваме на избори
виж още
скрий
19 Март 2024, Вторник, 17:06 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Има проблем около проектоспоразумението за общо управление и механизъм за вземане на решения

„Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) може да не подкрепят предложения от ГЕРБ проектокабинет. Това стана ясно от изявления на представители на партията на Бойко Борисов.

Пред репортери пред президентството след връщането на изпълнения проучвателен мандат за правителство говориха номинираната за премиер Мария Габриел и Рая Назарян – депутат и част от преговорния екип на ГЕРБ.

От изказванията им стана ясно, че има проблем около проектоспоразумението за общо управление и механизъм за вземане на решения. От ПП-ДБ настояват този документ да бъде подписан, за да продължи управлението.

Към момента от „Продължаваме промяната – Демократична България“ не дават изявления. Депутатите се събират в централата на партия ДСБ, за да обсъдят ситуацията, но отказват коментар пред репортерите. 

След въпрос - ако споразумението е консенсусно, то ще бъде ли подписано в следващите няколко дни, Мария Габриел отговори: "Споразумението лично аз съм го подписала още преди два дни."

Рая Назарян пък заяви: "Споразумението вчера в 18,00 ч. беше одобрено от г-н Христо Иванов (един от лидерите на ПП-ДБ - б.а.). След половин час, след като беше подписано вече от г-жа Габриел, останалите лидери от коалицията (ПП-ДБ) отказаха да го подпишат. Ето го, това е подписът на г-жа Габриел. Ще ви бъде предоставен текстът, за да може да видите върху какво сме се споразумели, тъй като е дълго - 14 страници."

Гледайте тук:

 


В категории: Политика


18
Коментара
18
Коментара по темата
18.
Гаргамел се наигра
19.03.2024 19:29:46
1
3
Много ясно, че няма да го подкрепят
17.
Тотална Бойкова победа
19.03.2024 18:35:09
2
10
След като чуха имената на кабинета мнозина решиха, че преговарящите са се разбрали. Възможно е, но е само единия от вариантите. Другият е Габриел да внася състав на МС с техните предложения, които ПП/ДБ не приеха. По Конституция това е нейно право, ако някой има нещо против - да не гласува в пленарна зала. Така се дава онзи срок, за който много настояваха градските либерали.
Борците с мафията измолиха от мафията да ги остави на софрата на мафията за още мазни кафенца в скута на въпросната мафия.
Ашколсун, тарикати!
16.
Евала
19.03.2024 18:30:10
5
13
Борисов удари джакпота с тези тъпаци от ППДБ! Взе всичко и си върна властта!
15.
Бургазлията
19.03.2024 18:25:35
9
3
Никаква подкрепа за тези безгласни мекотели .
Стои отзад пиарчето и им казва какво да кажат и покажат .
Бой по ченгеджийските мутри , да си правят правителство с дпс и итн ...еба*ги в комунярите мръсни.
14.
14
19.03.2024 18:25:04
2
4
ватенки газ пикая
13.
Хахахах
19.03.2024 18:17:37
9
2
Боко Кратунакис гамиса маатА на Христакис Халкакис и Кирякис Педалакис ХАХАХХАХ
12.
Пей бе и Дей бе
19.03.2024 18:14:26
4
14
Ще го подкрепят и каквото им кажат ще правят. Имат спуснато нареждане от шефовете си от посолството да подкрепят и съгласят.
11.
ПП са лакоми педали
19.03.2024 18:07:59
3
20
Искат цялата власт, защото били "умнокрасиветет" и либерасти!
Баце ги скуизира, защото е мелик политик, а ПП са лакоми, неуки пишлеменца.
Каквото и да направят ПП, все лошо, само Христо Иманов се усети и подписа споразумението, факт който делигитимера ПП като национално отговорна партия!
Посолството е наясно,че Тръмп е в прекрасни отношения с Борисов и не могат да го пипнат, камо ли да го намагнитят, защото ще си подпишат уволнението!
ПП никой не ги ебава за изсъхнала слива, за това са пътници!
И без ПП ще има правителство с ДБ и ДПС, защото ПП са малцинство.
10.
*********
19.03.2024 18:03:17
0
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
Бургазлия
19.03.2024 17:58:24
2
20
Пъпъ дъбъ демек дъъбъ пъдалити.
А Мария Габриел е много яка мацка!
8.
Хахаха
19.03.2024 17:53:56
14
6
Ще работим затова България да се превърне в бежански лагер .
7.
Капитана
19.03.2024 17:46:08
3
20
ППДБ ще го ядат четвъртит, също като Реформаторския блок и Патриотите преди тях го ядоха.Някой помни ли ги сега тези клоуни?Който се е хванал на едно хоро с ГЕРБ жив не е останал, това е мафиотска структура и дори преди години главния мафиот, капо ди тути капи, ги караше да му целуват ръката публично на всяка една мишка покрай него,записа го има в нета.
6.
Как'Сийка
19.03.2024 17:40:56
10
5
Оф, не мога да ги трая с тия изявления. Пак юбимата игра на Баце - тука има тука нема. Посолството да дава брифинг, белким разберем какво става
5.
Що за тъпотия
19.03.2024 17:33:52
5
18
няма да подкрепят кабинет , в който 12 от министрите са техни ?!
ПП-ДБ-то съвсем изтрещяха !
Да не би причината да е пак Тагаренски? Габриелката да го е махнала от списъчето самоволно ?
4.
Гошо
19.03.2024 17:23:02
17
13
Боко се опитва да им извие ръцете, като внесе проект за кабинет без подписано споразумение. Ако му се хванат на номера ще са егати и нещастниците. Той знае много добре, че без правителство е пътник.

ПП/ДБ-тата ако си изиграят правилно картите може и да си върнат част от изгубения рейтинг на едни евентуални предсрочни избори, ама не вярвам. Прекалено много схемаджии се навъдиха в техните редици и прекалено много отстъпки направиха на гербавите и приятелчетата им от ДПС.

Изобщо - циркът е пълен. И за съжаление нищо добро не ни очаква. На едни нови избори картинката ще е подобна и пак ще има същите простотии.
3.
Fd
19.03.2024 17:20:19
7
23
И свирки ше им направят от пп дб на гроб само да са на хранилка
2.
До 1
19.03.2024 17:15:08
17
6
Украйна 2
1.
Шиши Магнитски
19.03.2024 17:11:54
8
20
Ооо, ще го подкрепят и даже в скута ще ми седят! Ще изпият едно мазно турско кафе и ще гласуват по (без) съвест!
Ние от Сглобката ще я приключим тази държава! Кой, ако не ние?

п.п. Този цирк се излъчва с любезното съдействие на "Посолството"!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ще поскъпнат ли горивата преди празниците Ще поскъпнат ли горивата преди празниците В краткосрочен план са възможни леки колебания в стойностите на колонките, може би ще са 2-3 стотинки нагоре или 2-3 стотинки надолу Той се провали като тв водещ в бТВ, но сега е на път да се провали и като мъж Той се провали като тв водещ в бТВ, но сега е на път да се провали и като мъж Дали ще приеме сериозно обвързване с гаджето си Боряна Братоева, която иска дете  Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Щетите са изцяло материални, няма пострадали  Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен 
Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори