×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мария Габриел обслужи мафията, Пеевски и Борисов взривиха всичко, обявиха от ПП-ДБ


Мария Габриел обслужи мафията, Пеевски и Борисов взривиха всичко, обявиха от ПП-ДБ
Половината, предложени за министри, не са дали съгласие да бъдат номинирани, това е фалшификация, обявиха от ПП-ДБ
Тема в развитие
Мария Габриел обслужи мафията, Пеевски и Борисов взривиха всичко, обявиха от ПП-ДБ ГЕРБ отстъпили две министерства на ПП-ДБ, за да има правителство Пеевски побърза да подкрепи проектокабинета „Габриел“, от ПП-ДБ засега са против Кой ще е eвентуалният ни нов депутат от ГЕРБ – нахъсан бизнесмен от Несебър или най-успешният здравен мениджър в Бургас ПП-ДБ може да не подкрепят проектокабинета „Габриел“ Мария Габриел изненадващо предложи състав на правителство ГЕРБ: Преговорите приключиха, Габриел отива при президента в 16,00 ч. Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Борисов атакува ПП-ДБ пред съпартийци и поп в София, те обявиха „готови сме за избори“ ГЕРБ и ПП-ДБ още не са се разбрали, дадоха си нов срок - 24 часа ПП-ДБ готови да дадат 7 министерства на ГЕРБ, за да продължат заедно ГЕРБ обявиха на извънреден брифинг, че преговорите са провал, отиваме на избори
виж още
скрий
19 Март 2024, Вторник, 18:39 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

По всичко вече изглежда, че отиваме към предсрочни избори

Мария Габриел днес пред президента издигнала за министри лица, които не са дали своето съгласие. Това обявиха на извънредна пресконференция от „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) по повод изненадващо предложения от Габриел проектокабинет

Министър-председателят в оставка Николай Денков също не бил дал съгласие да стане вицепремиер. Той обяви, че декларира, че се отказва от номинацията.

Няма съгласие и по текста на споразумението, заяви Денков. То било обсъждано, но останали спорни текстове, които така и не били обсъдени докрай. Затова и под проекта за споразумението бил само подписът на Мария Габриел. 

От ГЕРБ бързали да прекратят преговорите, макар че проучвателният мандат за правителство е със срок от седем дни - до 25 март. 

"Всичко това ни кара да смятаме, че всъщност през последните дни нямаше и не е имало от другата страна желание за реален преговорен процес, а се е симулирал такъв", заключи Николай Денков. 

Съпредседателят на парламентарната група (ПГ) на ПП-ДБ Кирил Петков бе изключително остър. Той обясни, че доверието му в Мария Габриел е "безвъзвратно загубено". Според него тя се поддала на натиск от страна на Бойко Борисов и вероятно на Делян Пеевски. 

"Тя днес показа, че няма качествата да бъде премиер. За да бъдеш премиер, трябва да имаш базов интегритет. Трябва да имаш смелост, лидерски умения и да не се навеждаш. Жал ме е за нея. За г-н Борисов - за него ме е срам. Защото всичките тези дни той не се появи нито за ден да преговаря с нас! Не вдигаше телефоните! Нямаше го. Той използва четири жени, криейки се зад тях, защото нямаше даже и мъжеството да застане на масата и да каже "аз не мога да приема" или "мога да приема следния кабинет...". Една стара българска поговорка - "Вълкът козината си мени, но нрава - не". Днес г-н Борисов избра може би своите страхове, може би своите зависимости, може би своята дружба с г-н Пеевски пред България", заяви още Кирил Петков. 

Половината предложени министри не са дали съгласие за това, посочи другият съпредседател на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов. Той призова президентът да оттегли указа си, с който предлага на парламента да избере Мария Габриел за премиер, както и нейния проектокабинет. Атанасов описа случилото се като "пуч". 

Това е една от най-големите фалшификации в съвременната българска политическа история, заяви и Асен Василев, който също бил предложен за финансов министър, без да е съгласен.

"Такова нещо не се е случвало", възмути се той. "Това е акт или на наглост, или на безпардонност, или на безобразие, който нито един човек, който иска да стане премиер на тази държава, трябва да може да си позволи."

Той обяви, че Мария Габриел е "може би най-новото и най-красивото лице на мафията в България". Асен Василев цитира част от речта й пред президента днес и отсече: "Вместо красивите думи от Европа, които току-що прочетох, видяхме селски тарикатлъци." 

Това показвало, че "г-жа Габриел вече не е част от решението, а част от проблема". 

От пресконференцията на ПП-ДБ става ясно, че на практика е налице пълен разрив в отношенията с ГЕРБ и че вероятно се отива на поредни предсрочни парламентарни избори. 

Пеевски и Борисов взривиха всичко. Цената, за съжаление, е огромна, обяви от своя страна Христо Иванов - лидер на една от партиите в ПП-ДБ. Преди това той изреди подробно какво се е случило през последните месеци във взаимоотношенията им с ГЕРБ и с ДПС и нейния нов лидер Делян Пеевски.  

"Днес сме свидетели на, според мен, абсолютно безпрецедентна подмяна в българската конституционна и политическа история", каза още Иванов. Той описа и как са се развили преговорите през последните дни с ГЕРБ. След като станало ясно, че хората на Борисов не могат да договорят с ПП-ДБ ексклузивитет на ДПС и Пеевски в номинациите за съдебната власт и в съответните мнозинства, те започнали да търсят "всякакви поводи да взривят процеса". 

Преговорите били трудни, но изходът от тях бил или да стигнат до споразумение, или да се разделят по някакъв почтен начин. 

"Но в процеса на тези разговори ние изрично попитахме г-жа Габриел - има ли шанс тя да внесе несъгласуван състав на Министерски съвет. Тя каза, спомням си много ясно нейната фраза - "не, това не е Мария Габриел" (някой, който би направил така). Не знам днеска кого видяхме по телевизията", изрази разочарованието си Христо Иванов.

От ПП-ДБ били готови да преговарят с ГЕРБ, докато се стигне до решение. Сега се създавало изключително тежка ситуация. 

Атанас Славов, Андрей Цеков и Катя Панева също направиха заявления, че декларират отказ да бъдат издигнати за министри в проектокабинета "Габриел", включително и пред президента. 

Гледайте тук:

 

 


В категории: Политика


58
Коментара
Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 3
Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
58
Коментара по темата
58.
rogatiq
20.03.2024 22:30:00
0
1
тъпаните долу си мислят че от тях нещо зависи. Те всички са си бръкнали дружно в джобовете ама за дебилите като вас се правят че се мразят и са един срещу друг хахаха
57.
До 56
20.03.2024 05:58:19
0
3
Написано е отдолу кой е автора на текста .
Не съм чел вашия коментар защото не ме вълнува, ако имаш претенции за нещо в текста на 55 пиши лично на автора палячо!
56.
До 55
20.03.2024 00:10:55
8
3
А, добър ден!
Откри топлата вода.
Ако вместо да повтаряш като папагал си беше направил труда малки да получиш щеше да разбереш, че:
1. Борисов няма правомощия да делегира на друг отговорността си на лидер на първа политическа сила
2. Всякакъв вид преговори и договорки нямат никакво правопораждащо значение, единствено което е от значение е дали в папката ще има списък с министри.
3. Договорки направени с ГЕРБ преди датата на връчване на мандата са нелегитимни.
4. Абсурдно е Мария Габриела да казва, че срок от 7 дни за нея е недопустим и прекалено голям и да поставя 24 часови улптиматоми. 7 дни са определени от Конституцията и не може Сульо и Пульо да се подиграват с нея.
Много е долно да си служиш с имена на хора без тяхното знание и/или съгласие. Това не го пише в Конституцията, но е въпрос на елементарни домашно възпитание
55.
....
19.03.2024 23:58:57
0
5
ЧАСЪТ НА КОНСТИТУЦИОНАЛИСТА !!!

Последните часове имах удоволствието да говоря за консерватизма, изборите в САЩ и ситуацията у нас пред един интересен бизнес-форум. Излизайки от форума, видях многобройните пропуснати позвънявания на журналисти и каква какафония се е възцарила във връзка със сформирането на правителство - да оттеглел бил указа си президентът, конституционен проблем имало и пр.
Ето обаче как стоят нещата от конституционно гледище. Това са ясни конституционни положения, по които няма място за "друга гледна точка".

1. Президентът, съгласно конституционните разпоредби, е издал указ, с който предлага на Парламента да избере за министър-председател кандидатът, посочен от най-голямата парламентарна група. С този указ не се предлага състав и структура на Министерския съвет. Такава е процедурата. Кандидатът е заявил готовност да състави правителство, показал е и проект за състав и структура и това е достатъчно, за да се издаде президентския указ. Този указ не може да бъде отменян, оттеглян или обезсилван.
2. Промени в проекта за МС, примерно поради отказ на кандидати за министри, провал на преговори и пр., могат да се правят от кандидата за министър-председател, съгласно тълкувателно решение на Конституционния съд от 1992 г., от момента на издаване на указа, с който предлага на НС да избере министър-председател до гласуването в НС.
3. Само оттегляне на кандидата за министър-председател преди гласуването в НС прекратява този етап от конституционната процедура по чл. 99 от Конституцията.
4. В Народното събрание се извършват две гласувания - първо за министър-председател, и ако изборът е успешен, се гласува за предложени от него състав и структура на МС.
Доц. Цеков
54.
Истината
19.03.2024 23:35:24
7
8
Либералните проститутки изреваха,понеже никой вече не ги брои за нищо и най-вече,че искат да ги минат без платят за специалните услуги.
53.
Фекрет Стораро
19.03.2024 22:49:13
0
15
няма ли как всички да се махнат и да се наемат хора без абсолютно никакви връзки с фирми фантоми, агенти на ДС и разни мафиоти? Неможе шоколад своге да е по скъп в българия от колкото в германия където никой не го купува
52.
Баба
19.03.2024 22:17:04
3
22
Много емоции около този бъдещ Министерски съвет. Какво реши момичето от парапета и дали е съгласувано с другарката от посолството? Редно е да чуем и друго мнение!
51.
Шоуто започна
19.03.2024 22:08:23
7
29
Сега убедихте ли се, че тези са тотални неграмотници и шизофреници? ГЕРБ и ДПС били мафия... Ами с кой бяхте в Сглобка бе, бастуни? Тогава не бяха, сега пак станаха... Боклуци лъжливи! Интересчии и нагляри. Кога сте искрени и кога мълчите заради далаверите? ББ така ги блъсна в дувара, че си глътнаха езиците и в паниката като Св. Петър трижди се отрекоха от "Христа". Това с декларациите за отказ го измислиха на момента от немай къде. А пък обясненията бяха като на първолаци! Демонстрираха и непознаване на Конституцията за указа. Но най ме зарадва ОКОКОРЕНИЯ поглед на Кокорчо. Хахахаха... Незабравимо! Всеки момент очаквах да му изпаднат очите от орбитите. Такава Злоба се излъчваше от тях. Всички бяха като пребити псета... каквито и са си.
50.
Хайде
19.03.2024 21:52:49
0
13
Нови избори!!!
49.
До 48 ХАХАХАХУЙ
19.03.2024 21:49:41
4
28
Какво е готово бре маргинал? Нали Христо Мравояда щеше да го внася преди 4 месеца?
Те Конституцията не знаят, ама я променят!
Тотални неграмотници с купени дипломи и на заплата на Неприятелски Продажни Организации - НПО !
Да бяха го внесли, а не да си бъркат в носовете и по дупките!
Педалска им работа.
48.
ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!
19.03.2024 21:26:41
20
18
На всички им беше ясно че БУЦИ и ГУЦИ ще взривят "сглобката" защото в следващите 9 месеца трябваше да се гласува готовия ЗАКОНОПРОЕКТ за СЪДЕБНАТА власт !!!!!!!!!!!!
47.
Банкянския Кисинджър е в ступор
19.03.2024 21:25:20
23
19
"Да се създаде комисия за “Пътната карта”, ДПС да НЕ участва в нищо, да има ясни реформи със срокове и Тагарев да остане на мястото си - от това НЕ отстъпихме на преговорите. Това НЕ искат те!"

Най-накрая изплюха камъчето защо няма да има правителство. Тая Мара Гаргамел така се прееВа, че се свърза на акъла на толупа, направо не е истина.
46.
P.S.
19.03.2024 21:18:24
14
29
Киро и Ленчето гледат ли като Тодор Живков на 10 ноември?
Ако не беше продуктовото позициониране на посолството да ги натресе в служебния кабинет на Радев, Киро щеше да продава сапуните на Денков в някой Мол . Кретена и Асен нямаше да бъдат на постовете които заемаха.
Няма знания за ученик от 1 клас на българското образование, направиха го ИТН, БСП и бившите му партньори началник, сега му се смеят всички на глупостите които говори.
45.
Благо
19.03.2024 21:16:32
9
23
Няколко министри от "Пу пу Да го е" не искат да са част от "новият министерски съвет"! Нормално! И без това не ставаха за този пост! Благодарим за усилията им и решението!
44.
?
19.03.2024 21:13:42
16
27
ПП големи лицемери, и жалки лъжци, един файтон хора искат да диктуват и нареждат всичко, а като им се опънат няма по лоши от тоя който се е опънал.
Гладни тъпанари, най добре на бунището
43.
До 43
19.03.2024 21:03:35
10
14
При голяма активност ,няма как да подменят голям вот,нито да купят голям вот.Няма как да стане!Сами трябва да се освободим от тази сган.
42.
Амин
19.03.2024 20:55:02
7
26
Някой да не е починал? Толкова тъжни лица! Българите сме се нагледали на всякакви нещастия! Какво е станало ?Отиваме на избори ,правим ала бала с машините и сме пак щастливи! Я по високо главите!
41.
До 39
19.03.2024 20:50:17
14
17
А ве ти не четеш ли ве, данчо ментата хилеики се каза, че с герб и бсп след като върнаха хартиените бюлетини, че не е важно дали ще гласуваш, аКОЙ ще брои бюлетините. И местните избори потвърдиха думите му.
Народа трябва да скочи, защото мутрите и крадците си купуват партии да ги подпират дпс-иЗраждане , герб-итн.
Te това искат да изморят народа да каже.. нека да крадър, да не режат преклонените главици....
40.
юридическите корифеи на ПП-ДБ
19.03.2024 20:44:54
5
31
Странна работа! Чудя се какво коментират тези специалисти, сред които и действащият министър на правосъдието, който е и доктор по конституционно право! Аз, без претенции за специалист, чета указа на президента и не виждам нарушение на Конституцията. Защо ли? Защото указът, който президентът изпраща за гласуване в парламента е за избирането на Мария Габриел за министър-председател!
39.
Някой
19.03.2024 20:42:49
27
29
Мария Гаргамел показа че е просто една банкянска пионка. Жалък опит за хитруване от страна на боко. Скри се уж зад чужди решения, но всичко мирише на неговите л@йна.
38.
*********
19.03.2024 20:38:46
3
21
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
37.
Тц
19.03.2024 20:35:07
12
19
Всички са за измитане.Българите да гласуват- иначе няма да се отървем от тикви и прасета.За когото и да е гласувайте дори и да нямате фаворит.Само така вотът ще се обърне и прасетстс ще са с 5-6-7%
36.
Do 36
19.03.2024 20:34:35
30
28
Напротив, ще гласуваме за пИдалите защото не искаме банкянския мафиот да пълни чекмеджето и да купува с нашите пари къщи и бутици за мурвите си.
35.
До 31
19.03.2024 20:33:07
26
2
Не се знае, дали няма да го настигне Тръмп-чо синдрома на внезапната смърт. Американските камаради се учат от твоя идол джуджета Хаяско в Кремля...
34.
до 26
19.03.2024 20:30:30
22
26
Не те знам от къде си, но явно си някой полски свирач от село... смени си името, че петниш града. В Бургас може да сме батки, но не сме педали и няма да гласуваме за ПП, колкото и да се плюнчиш!
33.
Дааа
19.03.2024 20:29:10
26
25
Мутрата се прави на улав, защото явно знае, че вече е в новия списък Магнитски и е седнал в скута на доган да пият по едно мазно кафе с делянчо.
32.
Брееее
19.03.2024 20:27:22
31
27
да предложат за Министри хора които не желаят да са такива!!!!!!
Ние в Държава ли живеем или в Банкя?
Политика ли е това или уговорени мачлета на толупа!?
Ако има Българи в изстрадалата ни Татковина, тоя боклук и пееф не трябва да могат да бъдат избрани за охрана на курник!
31.
мен
19.03.2024 20:24:57
7
17
тагарчо се появил и объркал работата
30.
Тролчетата на розовите педали
19.03.2024 20:24:56
16
35
Последна надежда им е Магнитски :))))
Плашите таралеж с голите си гъзове.
Минало бешало сте, Тръмп е на хоризонта, а Бойко му е приятел!
Забравяте че с Тръмп си хортуваха час и половина извън протокола, а вашите любими Кирмо 7 секунди с Бай Дън, Кокорко дори не го пуснаха в Балия дом.
Кенет Кларк бе при Радев, преди Габриел, за какво ли са си хортували?
ПиПетките са руинирани, ДБ ако са умни ще ги ритнат преди да ги завлекат в небитието.
Ристю да не си е денонсирал подписа, като пачавра?
Мечтите на педелетките са безплатни, реалността е друга, ако искат още малко власт, да си натискат парцалите, че и Галя вече не ги трае!
29.
Гр0б - Магнитски
19.03.2024 20:21:45
33
30
Ко правителство ве? Я ги оставете да се целуват с аверите от дъпъсъ и накрая в "Магнитски". С дебелян пееф ще си направят партия.
28.
Какво
19.03.2024 20:16:06
23
43
са взривили, бе смешници. Имате 10 министри в предложението плюс един очилат пътешественик. И кои сте вие за да имате някакви претенции. Аре, през вратата.
27.
Аресва ли ви пъта?
19.03.2024 20:10:46
37
30
Нежните не разбраха, че колкото по-бързо излезе от политиката боче кухото ( затвор, магнитски, фатален край при игра на белот с аверите Вальо Златев, оня другия от "Градус") толкова по-добре. Никакво правителство с корупционерите от ОПГ-то на чекмеджето.
26.
Бургазлията
19.03.2024 20:09:57
49
35
Ceга бай Ганьо бесен ругае в Банкя , троши и блъска .
Пак намагнитен отива
25.
Каракуда
19.03.2024 20:08:56
12
49
Каракудата или по народному таранка! Вкусна риба с малко повече кости! Не е трудно на малка стръв да клъвне ! Определено няма как да я сравним с тези от ППДБ! Клъвнаха и вече само кепчето ги чака!Наслука!
24.
Цирк 7/8
19.03.2024 20:01:54
19
61
Срещу траверсите от промяната какъв екип за преговори да се изпрати освен тайфун с нежни имена.
Женчовци, меки китки, умствено изостанали с розови бузки , леви резби, либерална пасмина. Мрън, мрън , дрънкалки и мрънкалки , това искали, онова не искали . Един голям сега отзад , еднопосочен билет за топлите страни с офшорни зони.
23.
Бургазлията
19.03.2024 19:58:26
48
34
На боклука ченгета гербаджийски
22.
Петров
19.03.2024 19:53:25
0
5
А кой е министър на външните работи??
21.
Сергей Магнитски
19.03.2024 19:53:12
44
32
ПИдалите да теглят чертата, избори и да си влиза банкянския съдран капут в магнитски. Няма нужда да го прикриват.
20.
Тези ПП-ДБ са тотални тъпанари
19.03.2024 19:47:34
13
58
Нито Радев може да изтегли указа след изпълнен мандат, нито в папката има други имена, освен Мария Габриел, коментират конституционалисти!
19.
Президента
19.03.2024 19:37:41
50
30
Президента да идва и веднъж да отърве народа от цялата тази некадърна пасмина! Президентска република и толкова.
18.
MiB
19.03.2024 19:35:30
14
74
Хубаво ги вижте, един вагон тъпаци!
Щяха да импийчват Радев сега го молят да ги отърве от позора. Проститутките имат повече гордост.
17.
Има ли мъже в ПП-ДБ
19.03.2024 19:34:53
16
63
4 жени се договаряха с 5 "мъже", имаше срокове, имаше мурмурандуми, имаше споразумение.
Както се оказа "мъжете" не са с топки, а само с огромни, лакоми за власт усти.
Имахте много варианти, но искахте цялата власт, а ГЕРБ да ви е гумен печат на далаверите.
Гъз и Газ глава затриват, хайде сега изпуснахте питомното, тръгвайте да гоните дивото, имахте коалициа с БСП,ИТН, остава да опитате с Възраждане...
Власт през крив макарон няма да видите, Радев да готви служебните
16.
Ъпсурт
19.03.2024 19:32:25
21
56
Асен Халката е най-новото е лицето на мафията в България, Асен не искал да бъде гласуван.
С Киро Простото вече е свършено като политик отдавна беше му показана вратата е ей там..... Лъснала му крадливата мутра на Кики и завода за производство на електрически автомобили
За Иванов “Пеевски не приемал факта, че няма да има правото на първа брачна нощ с Ицо”
Плували в дълбоките води на кризаааа и към Росенец за баница и сладолед, заключи Иванов.
15.
Ала -бала портокала!
19.03.2024 19:27:06
9
53
По-скоро лелката от ВеЦе-то пред гарата да влезе в Магнитски, отколкото Борисов!
14.
В Банкя съм
19.03.2024 19:23:38
51
33
Има само един надупен дето се крие като мишка зад четири жени.
13.
Отвратен
19.03.2024 19:22:25
45
36
ПП-ДБ ,оставете Мутрата да излезе в списъка Магнитски. Ритайте бакъра,това е Мафия !
12.
ПП-ДБ са много тъпи парчета
19.03.2024 19:16:09
21
60
Искат да повторят сценария от предния път!
Бойко да ги подкрепи безусловно с техния мандат....
Да,ама не!
Два пъти в един камък никой няма да се спъне!
Бойко им го каза, или правителство с първия мандат, или избори, два пътя няма!
Хайде ПиПетките към канала, а Ристю нали подписа, какво се измята като фурнаджийска лопата?
Бобока или Маджо го натисна?!?
11.
Магнит Магнитов
19.03.2024 19:11:20
15
27
Сега Галя ще натисне Киро по гелосаната кратуна и утре ще има подкрепа за Правителството. Шах и мат за ментаците.
10.
Пеперас
19.03.2024 19:08:51
18
62
ПП нека да спечелят избори и тогава да си управляват.
Разлика с комунистите? И едните и другите не пускат властта. Кръв ще леят и ще казват че това пак е правилно. Защото били добрите сили!
9.
Методиев Магнитски
19.03.2024 19:07:27
48
33
С мафиоти не се преговаря! Кики ли си, мики ли си не те знам, ама вие сте последното спасение на чекмеджето за да не влезе в магнитски.
8.
Fsb
19.03.2024 19:02:58
8
32
ФСБ проведе брилянтна операция . Дестабилизация на източния фланг на НАТО.
7.
дебили бургас
19.03.2024 19:01:26
27
47
Квичан шарлатаните, квичат, че ББойко ги надупи с 300.
6.
значи
19.03.2024 18:57:57
40
32
Тя е паталогична лъжкиня. Първо излъга за доктората а сега за всичко останало.
5.
Хлъзгаво е много навън
19.03.2024 18:54:22
30
44
Делянчо подхлъзна Бойко, а Бойко подхлъзна Марийчето. Точка. Който разбрал, разбрал.
4.
Искам Народовластие
19.03.2024 18:53:17
38
28
Демокрация в която участват 35% от населутието е абсурдна !
Народа ни не вярва в честността и във възможността чрез избори да се промени живота на народа !

Колония сме, под опеката на Кенет Марсън
3.
Голям смях
19.03.2024 18:51:34
40
41
Преговори с мутра. Много ясно, че вълкът само козината си мени. С Пеевски зад гърба си, дето първи го подкрепи.
2.
Супер
19.03.2024 18:51:23
18
40
Или още ще си извиват ръцете един на друг?! Цирк жалък за нашия народ. Как търпим това?!
1.
Ало маджо
19.03.2024 18:47:51
20
73
Да питам Христо пчеличката, Маджо не му ли е звънял скоро
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата
Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори