×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Деян беше гаден, но не можех да живея без него


17 Януари 2012, Вторник, 14:00 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Официално ходех с Георги и сигурно щях да заживея с него, така абсурдно обяснява двойнствената си връзка жената, наричаща себе си във Фейсбук Дяволски Ангел

Гергана Шейтанова е двадесетгодишната студентка, за чието сърце двама млади мъже влязоха в жестока битка, която завърши трагично. На 3 август 2011 година Деян Димитров на 20 години намушква смъртоносно с нож своя опонент – връстника си Георги Василев на ул. "Гладстон" в Бургас. Над окървавеното тяло на ранения ридае фаталното гадже – Гергана.  Делото срещу убиеца тече от вчера в съда, както besove.bg вече писа, предвижда се то да продължи и утре. В кулоарите на съда
Гергана разказа какво е чувствала, за да влезе в този любовен триъгълник и как се е стигнало да нощта, когато ревността е станала повод Деян да посегне с ножа към Георги. Историята е твърде поучителна, а момичето дава абсурдни обяснения за двойнствения си любовен живот.

 

 - Гергана, от кога се познаваш с Деян, от колко време е връзката ви?

- Запознах се с едно много мило момче –  Деян и станахме гаджета през 2009 година, но после той стана много гаден. Започнахме да имаме проблеми, събирахме се и се разделяхме пак. Окончателно през февруари 2011 година аз се отказах от него, защото той много ме тормозеше психически.

- Кога започна да излизаш с Георги?

- След раздялата ни с Деян през февруари срещнах Георги, когото познавах от преди. Разменихме си номерата и започнахме да излизаме. Разказах му за Деян, прие го. Разбра, че имам чувства към Деян, въпреки това пожела да остана с него. Бил е свидетел на това как Деян  ме тормози по телефона и ми каза, че ще ми помогне да не съм под влияние на този човек. Аз се разплаках при тези думи. Аз обичах Деян, но не този човек – гадния, а първия образ на онова мило момче, с което се бях запознала. Деян по принцип е много ревнив. Като съм излизала той ме е следял, два пъти съм го хващала докато съм била с приятели. Натрисаше се на места, където ходим с Георги. Развали ни веднъж плажа. Бяхме край морето с Георги и с други приятели и Деян дойде, разстрои ни всичките и буквално ни разгони. След това се натресе на гарата , когато изпращах Георги и брат му на влака за София.

- Ти искаше ли да си с Георги? С кой от двамата всъщност беше?

- Да, аз имах връзка с Георги. През май месец бях на екскурзия с Деян, той направи нещо гадно, при което можехме и двамата да умрем. Аз тогава си казах, че това не е човека за мен и не искам повече да съм с него. А Георги се държеше невероятно, чувствах се много спокойна, не като на тръни както при Деян.

- От тогава до август виждаше ли се с Деян?

- Да, виждахме се.

- Защо?

- Деян настояваше. От края на юни искаше постоянно да ходя у тях. Не съм имала никаква сексуална връзка нито с Георги , нито с Деян. Той искаше да отивам у тях да преспя вечерта, но аз все му отказвах. Той постоянно ме търсеше. Дори веднъж ми се обади да ми каже, че е сготвил и пак ме покани на гости. Аз му отказах. На следващия ден ми каза, че истинските му приятели отишли, че са го уважили. Аз му казах: Ами ок. Не знаех какво да правя.

- А какво помниш от самата вечер, когато Георги беше убит?

- Спомням си всичко. С Георги исках един ден да не се виждаме. Бях много привързана към него, над 12 часа в денонощие прекарвахме заедно. Исках просто един ден да си остана сама вкъщи. През Фейсбук той започна да ме обвинява, че съм била при Деян, а аз му отговорих, че това не е вярно. Оказа се по-късно, че всъщност не ми е писал Георги, а негов приятел Слави. Това стана причина да се скарахме с Георги, по-късно отидох при него, уточнихме се. Оказа се, че е бил до Слави, когато приятелят му ми е писал и дори не ми се е обадил да ми каже това. Разсърдих му се, а тъкмо си бяхме уредили къде да живеем в София, защото аз имах намерение да бъдем заедно. Всичко това се случваше на 3 август. Аз още предната вечер, когато Георги ме обвиняваше, че съм при Деян, реших поне да отида наистина при него, за да знам за какво Георги се сърди. Казах му, че отивам, Георги нищо не каза и това много ме разстрои. Събрах си багажа и като тръгнах към Деян се обадих на Георги и му казах, че не държи на връзката ни.

- Но защо отиде?

- Деян ме притискаше около един месец.

- Но ти си можела да откажеш...

- Аз отказвах много пъти и той продължаваше да настоява.

- Ти смяташе ли да останеш да преспиш там?

- Не бях сигурна дали ще остана, но отидох. Както стояхме и бабата на Деян дойде и той се разстрои, защото мислеше, че ще бъдем сами и започна да крещи. После се успокои и пак влязохме в стаята му. На прозореца се чукна и на вратата също. Аз казах на Деян да не излиза, че това може да е Георги. Обаче Деян излезе, започна да крещи. Докато си поемаше въздух, за да вика още повече, Георги се опитваше да му отговори. Изведнъж Деян се закани на Георги и тръгна някъде. С баба му тръгнахме да го търсим. Тогава се случи трагедията. Всичко стана адски бързо.

- Как се чувстваш сега, с какво се занимаваш?

- Прекъснах образованието си и съм в страшна депресия.


В категории: Лична драма


Кой да почерпи днес
Кой да почерпи днес 05/05/2024, Неделя 12:43 0
11
Коментара по темата
11.
Деян
13.01.2023 19:55:36
1
0
Благодаря ви за коментарите това може би засега е единствената статия в която омразата не е насочена само срещу мен. Винаги досега цялата вина и упреквания са били строго индивидуални. Да не крие поведението си не крия грешката си и само аз знам какво изживявам вътрешно но да благодаря донякъде за подкрепата и разбирането.
10.
majka
23.02.2012 14:41:12
1
3
Нарочно ги е дразнела....Ето това е потресаващо: "Събрах си багажа и като тръгнах към Деян се обадих на Георги и му казах, че не държи на връзката ни. " Какво значи събрах си багажа? Нали само на гости е отивала?????
9.
Leo
20.02.2012 14:04:35
1
4
Ziganeto e gotino, no kat vseko zigane laje zdravo. Jalko za dvete momcheta.
Do tam li stignahme be hora,za edna ziganka da se kolim...basi naroda...
8.
Аз обичам комунизма
28.01.2012 18:28:25
1
6
Хайде курво да те продадем за органи !
7.
Българин
22.01.2012 22:29:19
0
5
Мама ти циганка , дано и тебе те достигне същата съдба,
ще се бият за една мангуста тия :(
6.
циганка
19.01.2012 11:13:22
1
5
в такава мангуста като мене няма нищо ангелско...
5.
ah
18.01.2012 15:18:03
0
11
ti si gadnata. Da varti6 2 mom4eta, a pak kazva6 bez seks,ti si podbuditelkata za ubiistvoto
4.
az sam
17.01.2012 20:25:39
0
6
gadna mangasarka idi i se gramni!
3.
жена
17.01.2012 17:37:59
1
23
Абсолютно сте прави,грозно курвясало цигане от руската гимназия,кефела се е да ги настървява един срещу друг,да им гледа сеира,и да се чувства велика.Тя трябва да иде в пандиза! Жалко за момчетата,едното умря,другото съсипа живота си заради мангалката,ужасно!!!
2.
12345
17.01.2012 17:03:15
0
14
Споделям същото мнението
1.
ОХ
17.01.2012 15:15:20
1
28
Грозна циганка,съсипа живота и на двете момчета.Курвата незнаела с кого искала да бъде.Боклук и твоето стой .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Родните гимнастички разбиха конкуренцията в Баку навръх Великден Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден 
Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори