×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Генджов убил майка си за отмъщение, че го „тровела” с лекарства


Генджов убил майка си за отмъщение, че го „тровела” с лекарства
Само за последната година 24-годишният син на уважаваната учителка Рада Гешева е бил 3 пъти в Центъра за психично здраве, бил лабилен и психически неуравновесен
Тема в развитие
виж още
скрий
22 Януари 2024, Понеделник, 11:37 ч.
Автор: Флагман.БГ

След зверското убийство позвънил първо на приятел да се „похвали”. Именно той е подал първия сигнал до полицията

Майкоубиецът Георги Генджов е бил най-малко 7 пъти в Центъра за псично здраве в Бургас, но не е бил освидетелстван. Той е злоупотребявал с наркотици и е взимал медикаменти по лекарско предписание. Работи се по хипотезата, че е убил майка си - уважаваната учителка по български език и литература Рада Гешева, защото приемал нейното притеснение и желание той да спре да взима наркотици като опит от нейна страна да го „трови” с лекарствата, предписани от психиатър.

Семейството на Генджов е подавало многократно сигнали за това, че имат притеснения за психичното му здраве. Само през 2023 г. е лежал три пъти в ЦПЗ-Бургас - по един път през януари, февруари и май. Никога обаче не е имало сигнали за проявена агресия, като вероятно нея той е таил дълбоко в себе си, докато умът му се пълни с абсурдни идеи, граничещи с психоза и отдалечени от реалността. Въпреки това, предстои да бъде извършена обстойна и нарочена психиатрична експертиза, за да се докаже дали Генджов страда от заболяване, или в момента на престъплението е действал напълно адекватно.

Изнесените данни засега са, че той не проявява никакво съжаление и не се разкайва за случилото се. По негови собствени думи е искал „да я приключи” бързо - първо скочил с нож към гърлото ѝ, но оръжието в ръцете му се счупило и той взел втори нож, с който нанесъл жестоките удари. По тялото на жената се забелязва особена концентрация на рани в областта на бъбрека - вероятно като криворазбрано „отмъщение” за това, че го е „тъпчела” с лекарства и не е била съгласна да с решението му да взима наркотици. Първите данни, че злоупотребява с такива са още от 2017 г. - когато е бил едва на 16 или 17 години. Това е отразено в криминалното му минало.

В подкрепа на това, че не изпитва никакво съжаление и дори срам от постъпката си може да се покаже и първото телефонно обаждане, което е направил след убийството. Противно на изнесената до тук информация, той не позвънил веднага на тел. 112, а на свой приятел - да му се похвали. Въпросното момче, което днес не бе назовано и не свързано със случая като съучастник, веднага е позвънило на тел. 112. Няколко минути по-късно и самият Генджов се обадил на спешния телефон и изчакал чинно пристигането на полицаите на адреса.

Те заварили наистина потресаваща картина, с каквато малко униформени са се сблъсквали в кариерата си. Цялото жилище било оплискано с кръв, двата ножа стояли до жената, която нямала признаци на живот. Още на място той признал за стореното. „Сблъсквали сме се с множество жестоки убийства през годините. Но това можем да го наречем „венец на жестокостта”, каза на брифинга днес окръжният прокурор Георги Чинев. Той обясни, че още утре ще бъде разгледана мярката за неотклонение на убиеца.

От няколко месеца Генджов живеел на квартира на ул. „Шейново” 42 - на партера. В нощта на нападението майка му отишла да го види, защото по-рано през деня той ѝ заявил, че не се чувства добре. Това, може да се изтълкува като предварително поставен „капан”, но може и да е случайно. Тепърва предстои да минат множество експертизи, които да установят със сигурност какво се е случило във фаталната кървава нощ и дали 24-годишният е бил „с всичкия си”, когато е направил немислимото.

 


В категории: Крими


62
Коментара по темата
62.
До 59
23.01.2024 08:39:24
10
4
мишка ела да та напрая на кайма ма да не викнеш куките хехе
61.
До 60
22.01.2024 22:44:18
10
5
И ти не си пиеш хапчетата!
60.
Апокалипсис сега, или никога
22.01.2024 21:45:56
9
9
„Управляван хаос“ е наименованието на геополитическата доктрина на САЩ за владеене и управление на целия свят чрез създаване на хаос както в отделните държави, така и в отношението им помежду им, ((но само в такава степен, че да може бързо да бъде овладяван в случай на събития и напрежения, застрашаващи контрола върху процесите.)) Тази доктрина изисква силна власт, която да е способна да провокира хаоса, но и да го овладява, когато е необходимо. ((Тя има нужда от умни хора, които да са добри аналитици, да раждат идеи за постоянното обновяване на света и доктрината, за да е ефективна и действително да се прилага успешно.)) Неолиберализмът наложи тази доктрина и във вътрешно политическия живот в почти всички страни по света. Тя обаче рязко изостри политическото напрежение и породи множество допълнителни конфликти, които иначе остават като потенциални, но рядко появяващи се. Сега те се отпускат от време на време, за да се изостри обстановката, да се отворят раните, да се появят малки или големи кризи. В резултат на това единството на обществото се разпада. До бунтове и размирици не се стига, ала политическите субекти се смразяват, взаимно се обвиняват в всички грехове, но никой от тях не смее да реши със сила възникналите проблеми.
До бунтове не се стига, но напрежението постоянно витае и не позволява да се изгради съгласие между политическите субекти и социалните съсловия. В това е и смисълът на прилагането на този „управляем хаос“. В него правителствата и управленията често се сменят, ((защото никоя партия не е в състояние да постигне консолидация на обществото и стабилност на икономиката.)) Все остават неща, които не са направени, обещанията, които не са изпълнени, програми, които не могат да се постигнат, защото липсва материален, интелектуален и политически ресурс. А и желание. Всички държави от Европейския съюз, кой повече, кой по-малко, по-рано или по-късно, изпада в състоянието на „управлявания хаос“. Той е нещо като треска за живия организъм, при която се поддържа постоянно една и съща леко повишена температура. Тя изтощава най-много. Изтощението после доста трудно се възстановява. Но деградацията на организма е видима и неудържима. Така става и с въпросните държави. Те западат, отслабват, губят увереност и яснота, за да изгубят богатствата си и да се превърнат в периферни. Все пак при тях процесите текат по-бавно и още не навсякъде са се проявили като основна и неотменима тенденция. ((У нас обаче те са в ускорение, което скоро няма да се удържа.))
((Разпадащото се общество, трудно подвижната икономика, ниското равнище на живота, деморализацията, отчуждението, корупцията са все факторите, които гарантират „стабилността“ на „управляемия хаос“.)) Той лесно може ((да излезе от контрола и в това е голямата опасност, която носи в себе си.)) Заради този страх предпазливостта на политическите субекти и колониалното чиновничество е дори прекалена. Те знаят, че може да стане много по-лошо и още в първия момент всичко да се стовари върху тях. Затова се стараят да не се противят на мерките, които се взимат, за да се удовлетворят някои амбиции на политическите противници. Важното е всички в крайна сметка да разберат, че получават по малко, защото повече не е възможно да получат. Всички са недоволни и това ги прави равни. И никой не протестира, като създава впечатление, че не възразява и не се противи.
((При управляемия хаос е важно винаги да се поддържа видимост на обществено-политическия и икономическия живот, която да прикрива и дори да разкрасява същината на действителността.)) ((Всички знаят, че нещата вървят от криза към катастрофa, че производството залинява, че трудностите в стопанството са непреодолими, че хората изнемогват, но видимата картина говори точно обратното.))
59.
Аз до 54
22.01.2024 19:49:38
7
8
..."дъртак смачкан" може да викаш на баща си, ако знаеш реално кой е?..!...
... и идея си нямаш кой съм аз!...
... направи си труда, намери ме по IP адрес , ако можеш и ела ми го кажи в очите...
...заповядай, давай ела и ми говори така, за действията ми обаче не ти гарантирам да си тръгнеш здрав и цял ;)
58.
Аз до 56
22.01.2024 19:44:15
5
5
Абсолютно вярно прозрение, но повечето хора дори няма да прочетат целия текст, камо ли да го разберат, и да подходят с критично мислене към разбраното, за да се убедят от опита си... че Е ТАКА...
57.
Аз до 55
22.01.2024 19:32:13
3
6
Абсолютно вярно! ... Перфектно!...
... ама "не е лъжица за всяка уста", особено на прост чОВЕК...
56.
Зелената сделка - Ти си Европа
22.01.2024 19:31:24
5
5
„Управляван хаос“ е наименованието на геополитическата доктрина на САЩ за владеене и управление на целия свят чрез създаване на хаос както в отделните държави, така и в отношението им помежду им, ((но само в такава степен, че да може бързо да бъде овладяван в случай на събития и напрежения, застрашаващи контрола върху процесите.)) Тази доктрина изисква силна власт, която да е способна да провокира хаоса, но и да го овладява, когато е необходимо. ((Тя има нужда от умни хора, които да са добри аналитици, да раждат идеи за постоянното обновяване на света и доктрината, за да е ефективна и действително да се прилага успешно.)) Неолиберализмът наложи тази доктрина и във вътрешно политическия живот в почти всички страни по света. Тя обаче рязко изостри политическото напрежение и породи множество допълнителни конфликти, които иначе остават като потенциални, но рядко появяващи се. Сега те се отпускат от време на време, за да се изостри обстановката, да се отворят раните, да се появят малки или големи кризи. В резултат на това единството на обществото се разпада. До бунтове и размирици не се стига, ала политическите субекти се смразяват, взаимно се обвиняват в всички грехове, но никой от тях не смее да реши със сила възникналите проблеми.
До бунтове не се стига, но напрежението постоянно витае и не позволява да се изгради съгласие между политическите субекти и социалните съсловия. В това е и смисълът на прилагането на този „управляем хаос“. В него правителствата и управленията често се сменят, ((защото никоя партия не е в състояние да постигне консолидация на обществото и стабилност на икономиката.)) Все остават неща, които не са направени, обещанията, които не са изпълнени, програми, които не могат да се постигнат, защото липсва материален, интелектуален и политически ресурс. А и желание. Всички държави от Европейския съюз, кой повече, кой по-малко, по-рано или по-късно, изпада в състоянието на „управлявания хаос“. Той е нещо като треска за живия организъм, при която се поддържа постоянно една и съща леко повишена температура. Тя изтощава най-много. Изтощението после доста трудно се възстановява. Но деградацията на организма е видима и неудържима. Така става и с въпросните държави. Те западат, отслабват, губят увереност и яснота, за да изгубят богатствата си и да се превърнат в периферни. Все пак при тях процесите текат по-бавно и още не навсякъде са се проявили като основна и неотменима тенденция. ((У нас обаче те са в ускорение, което скоро няма да се удържа.))
((Разпадащото се общество, трудно подвижната икономика, ниското равнище на живота, деморализацията, отчуждението, корупцията са все факторите, които гарантират „стабилността“ на „управляемия хаос“.)) Той лесно може ((да излезе от контрола и в това е голямата опасност, която носи в себе си.)) Заради този страх предпазливостта на политическите субекти и колониалното чиновничество е дори прекалена. Те знаят, че може да стане много по-лошо и още в първия момент всичко да се стовари върху тях. Затова се стараят да не се противят на мерките, които се взимат, за да се удовлетворят някои амбиции на политическите противници. Важното е всички в крайна сметка да разберат, че получават по малко, защото повече не е възможно да получат. Всички са недоволни и това ги прави равни. И никой не протестира, като създава впечатление, че не възразява и не се противи.
((При управляемия хаос е важно винаги да се поддържа видимост на обществено-политическия и икономическия живот, която да прикрива и дори да разкрасява същината на действителността.)) ((Всички знаят, че нещата вървят от криза към катастрофa, че производството залинява, че трудностите в стопанството са непреодолими, че хората изнемогват, но видимата картина говори точно обратното.))
55.
Божков лайв
22.01.2024 19:26:27
3
7
.... времената се връщат в една отминала епоха на феодализъм, в България демокрацията е само обещана и е нарисувана на стената. Българската политическа система е профеодална, силно обвързана със всякакви родово, племенно, кръвосмесителни, кланови и съсловни зависимости. ((Режими от рода на нашия политически режим не могат дори да бъдат реформирани.))
Тази българска политическа система може да бъде само демонтирана, и то много внимателно, за да не се срути и да затисне всички. Това са режими от периферен пиратско-компрадорски тип. Те могат да живеят дълго, ((а могат и да се срутят изведнъж и някак неочаквано.))
54.
До 53
22.01.2024 19:22:52
8
4
тихо дъртак смачкан
53.
Аз до 52
22.01.2024 19:03:23
4
8
...48 и 49 са блестящи коментар! ...
... добре е обрисувана картината...
...
Но, като ги чете прост човек и му се струват, като писани от луд...

П.с.
48,49 не се хаби ... тука никой не цени това, ако и изобщо някои те разбере
52.
До 49
22.01.2024 18:33:06
9
4
Ти си в начален стадий на шизофрения. Добре е да вземеш мерки че след 3 години да не започнат новините с теб.
51.
Eg
22.01.2024 17:42:21
1
6
Флагман:@ Пишете една статия но да е точна…не в едната да пише че той сам звъннал,в другата че се обадил първо на приятел и той звъннал на 112????
50.
Капитана
22.01.2024 16:58:59
2
12
Жената не е виновна, майчината любов е безгранична.За съжаление жената не е успяла да прецени, че по този начин не му помага ами прави нещата по зле за всички.Майчиното и сърце не е дало да признае истината за детето си.Да почива в мир!
49.
Има ли желаещи?
22.01.2024 16:32:16
8
16
В България стана неудобно дори да се пита кой носи отговорността. Обективно, отговорността е колективна, тя е деперсонализирана, безсубектна. Колективна дейност на политическия елит. ((Той е от окупационен тип, държи се с населението като с подчинен народ.)) Ние навлизаме все по-дълбоко в геополитическия дневен ред на Балканския полуостров и на войната на украинска територия.Това означава, че това правителство става все по-неуместно. Казах вече – то залага на пропагандни удари, а не на реален управленски процес. То ще има задача в един военно-временен процес – когато стане необходимо, България да участва във война НАТО – Русия. Защото в момента конфликтът НАТО – Русия е фактически, но не е юридически. ((Когато се премине от фактическо в юридическо състояние, България ще бъде принудена от днешните елити да се ангажира със съответните действия. И тогава ще стане ясно каква е истинската природа на това правителство.)) Сега то изчаква докато стане необходимост да се изпълняват заповедите на Пентагона – вкарването на територията България във тотална война с Русия – с доброволци, в „коалиция на желаещите“.
48.
4та национална катастрофа
22.01.2024 16:24:06
5
16
... броят на българите с тревожно депресивни и панически разстройства расте, а възрастовата граница на пациентите пада. Оказва се, че ((над един милион българи имат психични проблеми)), като най-честите заболявания са тревожните разстройства и депресия.
Потърсихме за коментар психотерапевта Александра Заркова, от която научихме и много интересни неща, които вярваме, ще бъдат полезни на всеки един от вас.
На какво според Вас се дължи влошеното психическо здраве на българите, имайки предвид последните данни за все по-нарастващия брой психични разстройства в обществото?
Аз не знам дали има увеличаване на засегнатите от психични разстройства, или защото присъствието на психологията днес, за разлика от преди например 30 години, ги прави по-забележими. Според мен първопричината за влошеното психично здраве следва да се търси в семейството. Пиер Дако, белгийски психотерапевт, в една от книгите си казва: („Семейството – змийското гнездо“.) Напълно съм съгласна, защото и работата ми с клиентите го потвърждава. ((В семейството съществуват най-безумните, смазващи и унищожаващи човешкото същество (табута, отношения, забрани и ограничения.)) Свидетел съм на човешки истории, в които, ((все „за доброто” на детето)) всъщност са се проявявали всякакви (алгоритми на садизъм и омраза), някои от тях скрити под маската на прекалена, задушаваща или изсмукваща „грижа“. ((Липсата на истинска обич и приемане, на адекватна грижа и емоционално хранене, са причината.)) Следствието са психичните разстройства по-късно, ((които просто показват къде и в какво точно човек е осакатен, (отключени от някакви епигенетични фактори.))
От какво най-често страдат българите?
(Можем да кажем, че всеки страда първо от себе си) – имам предвид онези ((дефицити и деформации)) в личността – на всички нива – емоционално-психично, когнитивно, социално, поведенческо) – които носим от ранния си опит. Там има събития и преживявания, които са довели ((до потискане на цели аспекти от личността на човешкото същество)) и са го превърнали от родено с целия му потенциал да бъде здраво, естествено и щастливо в невротичен човек, ((а понякога и с по-тежки поражения.)) Това е основата на психичните разстройства в зряла възраст, които ще се проявят – форми на депресия, от кръга на тревожните разстройства – паническо, обсесивно-компулсивно разстройство, генерализирана тревожност, фобии, зависимости – към храна, хазарт, алкохол, психоактивни вещества и др. За съжаление това, което се нарича възпитание, е по-скоро ((дресура на човешкото същество)), в която здравият и функционален израз на чувствата е или ((забранен, или непознат, или деформиран.)) ((Аз мисля, че под многото „трябва“, „длъжен си“, под многото предразсъдъци, безумни ограничения и емоционални изнудвания, човек усеща потребността да бъде ОСВОБОДЕН.))
47.
Toshko
22.01.2024 16:22:11
3
3
Смърт за такива,друго решение няма!
46.
до 31
22.01.2024 16:13:18
5
8
Ти явно не разбираш, че смъртта е единственото правилно решение за тези хора, и за наркоманите, и за шизофрениците. Защото рано или късно убиват!
45.
Добавете коментар
22.01.2024 15:38:32
1
6
Да пази Господ .
44.
?
22.01.2024 15:22:15
6
8
Това момче осиновено ли е,защо така е бил озлобен към тази своя майка ?!
Ако е осиновен бабата и дядото набързо да го разсиновяват и да го оставят на улицата....където му е мястото
43.
Хах тия
22.01.2024 14:58:27
1
8
Полицайчета ви гарантирам,че за първи път виждат убийство и са шокирани,лесно е да хващатв тревомани хаха
42.
един
22.01.2024 14:41:26
3
19
Следното изказване на прокурора е напълно непрофесионално:
„Сблъсквали сме се с множество жестоки убийства през годините. Но това можем да го наречем „венец на жестокостта”, каза на брифинга днес окръжният прокурор Георги Чинев.
Все пак не сме забравили бандата на Рагевски.
А там, впрочен, какво се случва?
41.
еми прави са хората
22.01.2024 14:32:44
4
7
ако някой се намеси,ще изкарат него виновен,че се вре,къде не му е работа....
за жалост ,у нас така работи системата...

до 33 клюкарката
40.
До 27 и 24
22.01.2024 14:18:11
12
12
... 30 години "Демокрация"...
...резултат "bokluk generation "...
... през тези 30 години, масово, почти всички до 18 годишна възраст пълна слободия, наглост, невъзпитани и арогантни...
... пълна безнаказаност до 18 години!!!...
... Еми то кво да стане?!???!!!
... Вие в друг Бургас, в друга България ши живеете?!...
.... ми и да го беше "погалил " училищния психолог , и ти да го беше погалил се тая...
... виж ако имаше Глоби за настойниците или ТВУта , с отнемане на родителските права...
39.
*********
22.01.2024 14:07:35
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
38.
Аз
22.01.2024 14:06:48
5
9
... new bokluk generation!!!...
От родените след 2000 г :
7 от 10 = new bokluk generation
3 от 10 = emigration
...
..."Като се обърнала каруцата-пътища много!" - народна поговорка
...
...От кога Ви разправям, че подрастващите "не биват" ?! ... масово "не биват"!!!!...
Ако и не всички да убият родителите си, тепърва много от родителите "ще им ядат ла^ната" , за съжаление...

На убитата- Лека й пръст!
Вие бъдете живи и здрави!
37.
Генджов?
22.01.2024 13:58:39
2
8
Генджо какво име е? Турско ли?
36.
1
22.01.2024 13:46:02
4
6
22 пендел 2 етажа по 200м2 и 200м2 партер Хаджи Димитър 15 до Морска са €1М
35.
Въобще
22.01.2024 13:30:33
2
33
Си нямате на представа какво е шизофрения. Страшно е . Виждал съм го с очите си , приятел ,който тренираше футбол за съжаление се събра с грешните хора и започна да употребява хероин. Разви шизофрения, нямате си представа какви неща говори и в очите му се вижда ,че вярва с цялото си сърце . На никой не го пожелавам . За съжаление това не е единственият развил шизофрения заради наркотиците в Бургас. Лично познавам няколко ,които достигнаха до това състояние заради наркотиците. За съжаление на нито един не можах да помогна , но когато човек е млад си мисли ,че всичко знае и може .
34.
до 31
22.01.2024 13:30:02
3
13
Имам съсед наркоман, който все повече злоупотребява с алкохол. Родната полиция идва , но той продължава да прави проблеми.
33.
Клюкарката
22.01.2024 13:28:46
2
30
В 4часа сутринта е абсолютна тишина. Та един съсед поне да се беше събудил. Или е по-удобно не знам, не чух, не видях! Жалко.
32.
я...пак
22.01.2024 13:26:01
3
29
Бил е десетина пъти в психоболница, но не е бил освидетелстван. При социализма нямаше такива пропуски. Дори и да му бяха дали определен процент инвалидност, пак си оставаше общественоопасен.
31.
до28
22.01.2024 13:23:14
0
21
На коментар в сайт всичко звучи много лесно. Когато обаче имаш син,баща,брат или друг близък,който е алкохолик или наркоман едва ли гледаш по същия начин.
30.
Комшия
22.01.2024 13:08:40
4
33
Кога ще осъдите Димитър Кандилов от ул. Цар Калоян ? Всички знаете, че е дилър, арестувахте го наскоро и нищо. Отново продава дрога. Изтрови децата ни ! Моля ви !
29.
*********
22.01.2024 13:03:46
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
28.
ддф
22.01.2024 12:51:41
10
24
Толкова е лесно, дори елементарно държавата да се справи с наркоманите. Приготвяте им по една силна доза с фентанил, черпите ги и после прибирате труповете. Но според мен много държавни служители са на хранилка при наркосите, та няма да стане тая работа.
27.
До 24 Убеден
22.01.2024 12:49:05
19
16
Мисля, че си прав на сто процента. Тук в България живеят много хора с мислене и мнения от 20- век. Тях червеното знаме ги е раждало и те живеят още там някъде с това мислене и мнение. Тяхното мнение и изказване въобще не отговаря на 21-ви век. Никаква милост и тактичност няма в тях. Само арогантност, злоба и пр*стотия. Затова сега сме на това положение, като държава и все повече измират на 50 и 60 години.
26.
Do 12
22.01.2024 12:44:29
4
6
И ти най вероятно имаш нужда от хапчета, ама за образуване на мозък, че ти липсва
25.
...
22.01.2024 12:37:58
3
33
Псхихотравмите водят до употреба на наркотици, а наркотиците водят до психиатрични заболявания. Тази трагедия е продукт на изключително болното ни общество и болния ни град. Не напразно това става в центъра на града
24.
Убеден съм за БГ
22.01.2024 12:24:22
16
24
че е пълно с бавни старци,които смятат,че възпитанието е само бой а психичното здраве не съществува,ами ще сърбате още с плитките си мозъци!!
23.
артистичен психопат
22.01.2024 12:23:53
7
31
На първо място е психопат, а след това наркоман.
22.
До 14 1
22.01.2024 12:22:38
7
18
Какви 1,5 млн евро за партер в 100 годишна панелка бе глупендер??
21.
До 20
22.01.2024 12:22:16
10
8
И ти си май за психото
20.
До 17
22.01.2024 12:20:13
7
17
Пак ще повторя за идиотите като теб шизофреник≠психопат,с твоя бай ганьо манталитет ще продължават лошите случки!!
19.
007
22.01.2024 12:19:47
6
35
Жалко за жената.Докато имаме институции,които не работят и калпави закони,такива рецидиви ще се повтарят.
18.
Айайай
22.01.2024 12:17:01
3
20
Айде, флагман, вие сте!
Днес има за какво да пишете цял ден.
Да видим утре. Или и за утре има материал по темата?
17.
W
22.01.2024 12:15:34
9
26
Сина и не беше добре психически,тоя помияр само баща му можеше да го оправи с два юмрука,къде е тръгнала тази жена да се занимава с тоя психопат
16.
Ганджа сме фукали
22.01.2024 12:14:31
42
6
карай не е млада нали пък все едно :))
15.
Тука
22.01.2024 12:09:23
9
19
500 коментара нашихте за една жена а за ония мъж дето го изгорили свекървата и съпругата нищо не пишете??
14.
1
22.01.2024 12:09:16
6
20
А бе да ви кажа..тоя до преди 1 2 години до скоро живееше Хаджи Димитър 15 на 1вия ет живееше и Диян Димов шефа Пристанище и Евгени професор хти дет умря февруари 2018 ама баща му Стефан Генджов десар държавна сигурност и учител английски вхти го изтърва и не го възпита това мамино синче имат 2 етажа и партер за 1,5 милиона ..всеки мисли кво ме интересува
13.
*********
22.01.2024 12:08:12
13
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
12.
Вероятно е истина
22.01.2024 12:07:29
32
11
Повечето тука и на предните статии за това момче сте едни тъпаци необразовани.Кво е замислил един шизофреник??? Той не може да се контролира какво прави, а вие тука че го замислял убийството??? Образовайте се има вероятност да се е опитвала да го отрови,защото не знае какво правят тези гадни хапчета,трябвало му е истинско лечение!!
11.
Observer
22.01.2024 12:02:59
6
107
Рада Гешева бе убита от системата. Убита е от онези, които позволяват дрогата да е навсякъде по улиците и нощните заведения. Знаете ли колко е лесно да си набавите дрога? По-лесно е от това да си извикате такси. Рада Гешева бе убита и от обществото. Обществото, което знае какво се случва с наркоразпространението и си трае свито от страх в ъгъла. Полиция и прокуратура, действайте! Знаете имента им, знаете кои са и знаете къде пласират. Време разделно е. Всички дилъри трябва да изчезнат завинаги!
10.
мнение
22.01.2024 12:01:12
5
38
Жалко за майката преподавател както че никоя майка не заслужава това и то от детето си Казват че има проблем чух ме шизофреник ,но по някои факти се вижда че е бил доста наясно какво прави щом звъни на приятел след това на 112 неадекватния това май не го може Няма съжаление а говори че е искал бързо да свърши това е адекватност
9.
Фъфлека
22.01.2024 12:00:29
11
19
Шейново 42 тва не е ли някъде до окръжното, там трябва да е , някъде там..Ха, отсреща куките, баси..Ако е там, ама мисля, че е там
8.
банани и WC хартия
22.01.2024 11:59:12
9
32
Защо си разбихте държавата? Защо?! Резултата е болно общество и територия на слободията.
7.
Анонимен
22.01.2024 11:58:07
33
21
Русоробите претовариха системата на ЦПЗтата и това е резултата. Ту чакат кадировци, ту воюват с НАТО, ту държавата им спряла руските канали(пък те не владеят руски) амиии, какво друго да се случи.
Мой съсед русоробшизифрен изгони майка си на улуцата, защото му казала че путлерчо е малоумник, а армията му педофили и мародери.
6.
5
22.01.2024 11:57:40
3
36
нямало сигнали в полицията..родителите прикриваха..2019 посред нощ я преби и идва полиция
5.
комунист
22.01.2024 11:57:08
17
28
Капиталистически упадък и морално изложение.
4.
1
22.01.2024 11:55:49
6
30
замислил го е копелето.. това е ясно..капан боклук пико му изпилило мозъка
3.
Съученичка
22.01.2024 11:55:45
2
103
През годините всички знаехме, че Георги е наркоман. Много пъти са подавани сигнали за него и е идвала полиция. И какво? Нищо? Да сте чули наскоро осъден дилър или "наркобос"? Или да сте чули за дилър или "наркобос" със сериозна присъда? Няма. Няма и да чуете. Дрогата разкешва едни пари навсякъде по високите етажи и ще владее света вечно. А ние ще отчитаме смърт след смърт, от жестока по-жестока.
2.
Анонимен
22.01.2024 11:47:40
9
57
Ненормалник! Дано изгниеш в затвора, а не в псхиатрия.
1.
в псехото
22.01.2024 11:46:50
1
29
не само пациентите са психично болни.плачат за проверки,налиГребенчо?????????
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Специализиран екип от 78-ми батальон за осигуряване – София, разузна, транспортира и унищожи силно корозирала фугасно-осколъчна авиобомба AN-М30А1 Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Над 70 деца посетиха пристанището и разгледаха терминалите, за да се запознаят с работата на своите родители Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Това са първите случаи за тази година след затоплянето на времето Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори