×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шефът на "Мела инвест" в тотален шок заради катастрофата с магистратите


21 Декември 2011, Сряда, 13:04 ч.
Източник: БЛИЦ

Строителният предприемач, управляващ милиони левовe, не може да преживее смъртта на двамата прокурори

Бургаският бизнесмен Николай Тодоров, който се удари с джипа си "Ауди Q7" в мерцедеса на сливенските прокурори Димитър Димитров и Георги Георгиев, е изпаднал в тежък шок. Строителният предприемач, управляващ милиони левовe, не може да преживее смъртта на двамата магистрати.

Според в. "24 часа" близки лели на Тодоров са го подложили на езическото "леене на куршум", което да го спаси от непоносимия стрес. Роднини обясниха, че психическото разстройство е единственият, но все пак изключително сложен проблем, тормозещ разминалият се с минимални физически наранявания бургазлия.

Тодоров, известен с прякора Мечката, управлява строителната компания "Мела инвест".


В категории: Бургас


17
Коментара по темата
17.
Мела-ни -то !!
18.06.2013 18:18:57
1
0
Много нагли началниците в тъз ф-ма ,истина е че хората им бачкат по 2 месеца без пари,работa колкото искаш ,обаче пара-йок ,иначе шефовете си карат лъскавите коли и въобще не им пука за работниците който им вадят парите с тежък труд ,жива подигравка,нещастието Ви гони мръсни копелета..
16.
тичо
31.12.2011 12:41:40
0
2
Съжалявам за починалите и за водача обвинен за тяхната смърт!Всички преди да извършат убийство на пътя, преди да провалят своя живот и на останалите участници в ПТП, поради некомпетентност или стечение на обстоятелствата, са мили хора, добри приятели и т.н., като нас самите в повечето случаи? Всеки заставайки зад волана е длъжен да поеме своята отговорност!Съдът задава стандартния въпрос към експертизата: Какво е трябвало да направи всеки от участниците, за да избегне ПТП? Какво е трябвало да направи Тодоров ,когато е видял предупредителният знак за пресичане на път без предимство, имало ли е ограничение на скороста, дори да не е имало знак, ако скороста му е превишена, дали намиращите се на пътя без предимство са имали физическата възможност да го възприемат и реагират адекватно на обстановката?Какво е поведението на водача на другата кола и какво е трябвало да бъде? Имал ли е физическата възможност да възприеме приближаващите се в двете посоки автомобили?Често ли стават ПТП в този участък и какви са най-честите причини?Много други въпроси, които ще възникнат още в процеса на разследване!Никой от нас не е съд, за да раздава присъди !
15.
петя
25.12.2011 21:59:15
2
5
нищо от написаното от завистливите комплексирани копеленца тук не е вярно.Нещастници.Вие една стотинка като не можете да изкарате какво са ви виновни хората дето знаят как се бачка,а.Мечката няма грам вина за катастрофата,нито е измамник.И той и Любен са свестни момчета...а вие тука се пукнете от яд и злоба,боклуциии
14.
тодор
22.12.2011 06:38:45
4
5
Всички пишете,водени от злобата и завистта.По-добър и коректен шеф от Никито не съм срещал.Всички от фирмата стоим зад него.
13.
gg
21.12.2011 22:22:11
5
1
raine kaka ,dano sega edin golqm ,prokuraturata pone za 10 godinki na bete Nikolai4o bez zamqna na prisadata ,da mu go nahaka,,, da se varne na starata rabota v zatvora,no sega da ne e ,sas policeiska uniforma
12.
от мела инвест
21.12.2011 22:11:08
2
4
Любен,НИколай и Юлиан --Ачо палячо,особенно последните двама,отвратителни и долни пезпардонни копелета ,дано цял живот да плаща със психическто си здраве,тоя каде ограби и измами толкова хора ,дори и тия каде работят за него не жали,повечето му работници не взимат пари по 2-3 мес.а ги пука през гърба от работа измекяра,и другия боклук Ачо палячо,за него думи нямам,за по- подла гадина,не се и сещам,дано скоро и неговия ред да дойде.Бог забавя ,но не забравя.ШИБАНИ КОПЕЛЕТА
11.
Съдба
21.12.2011 18:42:42
3
1
Помня го от времето когато завличаше хора с пари и се криеше зад по-големия измамник Любен. Надявам се рано или късно да получи възмездие и то голямо...и Джубрилов също. Лошото, че освен измамите сега почерни и семейства. Дано да има справедливост за всички.
10.
човека
21.12.2011 18:24:18
1
3
Тука в този форум само идиоти и завистници .Николай го познавам лично и мога да кажа ,че е свястно момче.Знам с колко труд е постигнал това ,което има ,предприемчив и умен е,за разлика от тукашните форумци.Минавал съм стотици пъти по това кръстовище и знам ,че който и да е в неговия случай не може да избегне сблъсъка.Просто миг невнимание на магистратите(бог да ги прости) и всичко свършва...
9.
otvorko
21.12.2011 18:15:14
2
0
q ostavete Liubcho sega na mira toi nikoga ne vzemal heroin az go poznavam dosta dobre.....ot kade sa kintite vas kvo vi barka....koito moje vadi koito ne moje da hodi da hvarlq chuvali....a Mechkata e protivno kopele i rano ili kasno shte qde sopata shtoto na dosta hora ne e osobeno priqten....
8.
Intriga
21.12.2011 15:39:21
4
2
Kakav biznesmen e toq lqvoto mado na Lyben Djubrilov ot prostitutki i narkotici sa parite hubavo nikoi ne e vidql ot takiva pari!
7.
rainesa mutresa
21.12.2011 15:35:42
3
4
Ei imalo vazmezdie tova koeto ne mojem nie horata bog go pravi vmesto nas .........................Zapomni go Raine kaka!
6.
Heart
21.12.2011 13:06:54
3
3
Нищо случайно няма, нека да му се вземе акъла, като гонеше хората, които му работиха без стотинка на улицата, тогава му беше много в ред всичко. А добър ден сега :)) Приемам го като лично удовлетворение
5.
Емануела
21.12.2011 12:15:14
2
3
"Бесове", поне сте се постарали да сложите ваше заглавие. Иначе е буква по буква препечатано от вчерашна публикация на информационна агенция "БЛИЦ". Да бяхте посочили източника.
4.
ОБРАТЕН ПЪТ НЯМА
21.12.2011 10:09:37
4
4
КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ ТЕЗИ МУТРАФОНИ ДА СГАЗЯТ ЗДРАВО КОТЕТО, А ТО СЕ ОКАЗА .... ПРОКУРОРСКО ЧЕ И ГО УБИХА.
ХАЙДЕ СЕГА, ДА СИ ВИКНАТ ХЕРОИНОВИЯТ НАРКОМАН - ЛЮБЕН ДЖУБРИЛОВ И ПОД РЪЧИЧКА В СЪДА И ГЛАВИТЕ НА ДРЪВНИКА. А ТАМ в СЛИВЕН, ВЕРВАЙТЕ ИМ ЩЕ ИМ ГИ ОТСЕКАТ ДО КРЪСТА.

АПРОПО, НА ТОВА КРЪСТОВИЩЕ ИМА ОГРАНИЧЕНИЕ оТ 60 км./ч., А МУТРАГЕНА Е КАРАЛ с 160 км./ч. !?? сега не да му леят коршуми, ами да си го тегли той сам ИЛИ ДА БЯГА БЪРЗО В ДУБАЙ при ЛЮБЕТО. ТУК ЩЕ БЪДЕ СМАЧКАН И ЗА НАЗИДАНИЕ от ПРОКУРАТУРАТА, А И ЗА МЪСТ СМАРТТА НА ПРОКУРОРИТЕ И БЛИЗКИТЕ ИМ.
3.
kjkk
21.12.2011 09:31:28
2
3
neshto ne i varvi na taq firma s vlastite
2.
kalinka
21.12.2011 09:29:40
2
2
koiq lelq be Me4ka...lelq Toni li?
1.
gb
21.12.2011 09:26:02
3
3
Ами нормално да е в шок - нали все пак колегите им ще се постараят да го отнесе максимално.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Истините за секса, които жените след 30-годишна възраст знаят Истините за секса, които жените след 30-годишна възраст знаят Увереността е най-секси Страховете на много жени, които отблъскват мъжете Страховете на много жени, които отблъскват мъжете Да бъдеш страхлив през цялото време излъчва изключително стресираща и напрегната личност 4 зодии мъже, които са много, ама много твърдоглави 4 зодии мъже, които са много, ама много твърдоглави Ето кои са те  Рецепта за млечна разядка с тиквички и картофи Рецепта за млечна разядка с тиквички и картофи Свежо лятно предястие Несебърското барби Ивелина Прунова празнува ЧРД сред супер лукс в Кан Несебърското барби Ивелина Прунова празнува ЧРД сред супер лукс в Кан Латиномузиканти й пели на ухо Happy birthday, а наздравици се вдигали с Дом Периньон Победителката от "Хелс китчън" Алекс Гърдева заговори за политика Победителката от "Хелс китчън" Алекс Гърдева заговори за политика Финалистката от Ергенът 1 има свое мнение за Народното събрание Кои са отличниците от изборите в Бургаско Кои са отличниците от изборите в Бургаско Жечо Станков затвърди лидерската си позиция в ГЕРБ, няколко изненади при ПП-ДБ Социологическата слепота и новите "бели рицари" в политиката ни Социологическата слепота и новите "бели рицари" в политиката ни Да не бъде уловен изобщо вотът за партия "Величие", която по всяка вероятност ще влезе в Народното събрание, сериозно излиза от рамките на статистическата грешка „Военна полиция“ разкри опити за измами с мними имоти на Министерството на отбраната „Военна полиция“ разкри опити за измами с мними имоти на Министерството на отбраната На потенциални купувачи са предлагани имущества в София с фалшиви договори за собственост Наталия Кобилкина разцепи: От 7 месеца не съм лягала с мъж, но имам чуднички играчки Наталия Кобилкина разцепи: От 7 месеца не съм лягала с мъж, но имам чуднички играчки Сексоложката заяви, че за момента мъж не й трябва  
Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Белгия води, следвана от Люксембург и Малта Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Бaнĸaтa нaмaли ocнoвния лиxвeн пpoцeнт нa цeнтpaлнaтa бaнĸa дo 3,75% Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Облечена като травестит, Питита ръководи гласуването в Испания Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Най-голямо сътресение предизвикват изборните резултати във Франция Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция Той има 1,2 млн. последователи в ТикТок След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори Решението го е взел след резултатите от евровота ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба Губят цели 24 места Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Това са първите европейски избори след излизането на Великобритания от ЕС
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня Пиян мъж се доближава до полицай.
- Господин полицай, колко цицини имам на главата?
- Три.
- Значи още три стълба и съм вкъщи.
Виц на деня Виц на деня На младини - правиш с*кс - появяват се деца.
В зряла възраст - тъкмо се наканиш да правиш с*кс и се появяват децата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук В семейството трябва да има баланс и хармония. Тя истеричка, той непукист!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори