×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Петокласникът Георги от Приморско, който падна фатално от 6 м, играл на криеница


Петокласникът Георги от Приморско, който падна фатално от 6 м, играл на криеница
Никай не ни забрани да влезем в спортната зала, обясни пред съда 12-годишният Георги Аларлиев, който додйде в съда с майка си
Тема в развитие
виж още
скрий
04 Октомври 2011, Вторник, 14:40 ч.
Автор: Правда СТОЯНОВА

Разпитват деца за смъртта на петокласника в спортната зала в Приморско

Дванадесетгодишиният Георги Каишев от Приморско е загинал при игра на криеница. Това разказаха днес в Бургаския окръжен съд негови съученици, с които тренирал волейбол.

Смъртоносният инцидент стана на 10 май м.г. в спортната зала в морския град. Тогава петокласникът падна от 6 метра височина от необезопасено сервизно помещение през окачения таван над фоайето на залата.

Обвинени за смъртта на детето са Пеньо Пеев /54 г./ - учител по физическо и треньор, Кирилка Димитрова /28 г./ - чистачка и Бранимир Бояджиев /26 г./ - работник по поддръжката в спортната зала.

На 10 май в 17 ч децата от отбора по волейбол били поканени от треньора си да гледат как играят „големите“ - т.е. учениците от 10 и 11 клас. Малките провеждали тренировките си в салона на училището, докато батковците – в спортната зала.


Работникът Бранимир Бояджиев е отговарял за спазването на правилника за ползването на спортната зала. Вляво от него е чистачката Кирилка Димитрова, която пък е трябвало да следи за пропускателния режим. Вдясно е майката на загиналото дете – Златка Каишева

„Изчаках първо пред залата, а после влязох вътре и седнах на една пейка. Никой не ме спря“, обясни пред съда 12-годишният Георги Аларлиев. Момчето разказа, че минути по-късно са дошли още няколко деца от отбора – Георги Каишев, Денис, Здравко, Николай и Марио. „След като се събрахме, решихме да играем на криеница. Не излязохме навън, защото в залата имаше повече места за криене. Всички се скриха на различни места, но аз отидох до тоалетната. След като излязох, чух викове, видях, че Гого е паднал. Разбрах, че е от високо от някаква стая“, спомни си детето.

Показания даде още едно 12-годишно момче, присъствало на инцидента – Денис Салиев. „Играхме си на криеница. Помня, че чух шум, надникнах през вратата и видях как Георги пада. Побягнах към него. Имаше кръв“, разказа детето. То видяло, че Георги си е глътнал езика, а треньорът Пеев, че се опитва да му го извади.

Денис също обясни, че никой не ги е спрял, не им е казал да не влизат в залата. На входа, на рецепцията имаше една жена, спомни си момчето. Това е хигиенистката Кирилка Димитрова.

Обвинението срещу нея, както и срещу работника Бранимир Бояджиев е за причиняване на смърт поради немарливо изпълнение на служебните задължения – чл.123, ал.1 от Наказателния кодекс. За това престъпление законът предвижда до 5 години затвор.

Освен за поддръжката на спортната зала Бояджиев е отговарял и за спазването на правилника за ползването й. Задължение на Димитрова пък било да контролира достъпа в сградата.

Учителят по физическо Пеньо Пеев ще отговаря за това, че закъснял за тренировка с 6 минути и така немарливостта му довела до трагичния инцидент. Обвинението срещу него е по чл.122 от НК – причиняване на смърт по непредпазливост, за което наказанието е до 3 години затвор.

Георги Каишев пада на главата си и получава тежка черепно-мозъчна травма, която е и непосредствената причина за смъртта му, обясни д-р Параско Парасков, който е извършил аутопсията на тялото. Повиканата линейка е закъсняла, но докторът не можа да отговори на въпроса дали е можело да бъде спасено детето, ако му е била оказана помощ навреме. „Божа работа. До смърт може да се стигне и при леки травми и навременна медицинска помощ. Обратното също се случва - при много тежки травми да оживее човек“, заяви съдебният лекар.

Майката и бащата на загиналото момче – Любомир и Златка Каишеви не искат кръвнина от подсъдимите, а само да знаят кой е виновен.

Делото продължава и утре.


В категории: Темида


Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
21
Коментара по темата
21.
Сестра на Георги
07.12.2015 14:56:37
0
0
Брат ми изобщо не е бил записан да тренира. Пеев си призна в съда, че брат ми не е бил записан което означава, че брат ми е ходил на волейбол сякаш работи на черно.
20.
Сестра на Георги
07.12.2015 14:43:50
0
0
Пеев има вина поради причината че е закъснял не разбирам какво го защитавате. Ако той беше дошъл по рано това нямаше да се случи защото нямаха да имат време да играят на криеница, а може би и ако не им бяха дали да влезнат пак нямаше да си случи. Защитавате напълно виновни хора и защо всички чакат да стане нещо за да може да предприемат мерки по въпроса
19.
относно учителя Пеев
23.09.2012 20:36:51
0
0
Този материал за Пеев е писан много преди въпросния инцидент - през 2004 г., в един и-нет форум по една друга тема, касаеща училището в Приморско. И от него става ясно, че авторитетът на Пеев е неоспорим - той наистина е един от най-свестните и достойни хора в града. В тази връзка трябва да се каже кратко и ясно: ПЕЕВ ПРОСТО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ВИНОВЕН - ЗА КАКВОТО И ДА Е!!!

ПЕНЬО ПЕЕВ –
учител по фикултура,
треньор на училищния отбор по волейбол
Пеев се ползва с неоспорим авторитет сред учителите, учениците и обществеността на Приморско. Благодарение на него училищният отбор по волейбол е спечелил много награди и титли на републикански първенства. Много често Пеев получава похвали и признание за работата си от общината и от много други инстанции с изключение на… директора на училището. Налбантов завижда на Пеев, защото последният го засенчва с популярността си и с успехите, които е постигнал. Налбантов не може да понася и независимото му поведение. Пеев въобще не се страхува от директора и не му се подмазва както някои други учители – държи се свободно и свободно си изказва мнението било на събрания в училището, било на други места.
Самият Налбантов не обича да говори за успехите на волейболния отбор, защото няма никакъв принос за тях. По-скоро той се стреми да омаловажи дейността на Пеев – че какво толкова било станало, какво толкова го хвалели тоя. Вместо да подкрепя Пеев, Налбантов се стреми всячески да саботира дейността му и фактически пречи на отбора на училището да провежда нормално тренировките си. Благодарение на Налбантов постоянно възникват проблеми с физкултурния салон – понякога салонът е заключен, понякога осветлението в него е изключено, салонът не се почиства. И всичко това се върши от Налбантов планомерно и целенасочено само и само за да се възпрепятства работата на Пеев. Възникват скандални ситуации, вследствие на което Налбантов бива привикван в общината и му се държи сметка за проблемите, които създава. Но така или иначе впоследствие проблемите с ползването на физкултурния салон продължават да възникват. Налбантов продължава да си измисля всякакви поводи за да пречи на работата на Пеев. Така например, обяснява на кмета, че в салона влизали чужди хора, които не били ученици. Той бил директор и не можел да позволи такива своеволия, откъде накъде чистачките на училището трябвало да почистват салона след като там са играли хора, които нямали нищо общо с училището и т. н. В края на краищата кметът Димитров разрешава спора в полза на Пеев. Той се разпорежда Налбантов да предаде ключовете за салона на Пеев и му поставя ултиматум да не се меси повече в работата на Пеев. Аргументите на кмета са следните: училището в т. ч. и физкултурният салон са били общинска собственост. В този смисъл салонът принадлежал не на Налбантов, а на всички граждани на Приморско и можел да се ползва от тях. Проблемът идвал и от това, че в Приморско все още нямало спортна зала и фактически салонът бил единственото закрито спортно помещение в града. Затова според кмета било нормално младежите на Приморско, независимо дали са ученици или не, да използват този салон и да спортуват.
Налбантов отстъпва пред кмета и предава на Пеев ключовете за салона, но отново продължава да му създава проблеми и да се меси в работата му. На ден по няколко пъти той влиза в салона за да прави уж някакви проверки. Там Налбантов смущава трениращите с присъствието си като постоянно им прави някакви забележки, че трябвало да внимават, трябало да пазят оборудването, да не вдигали много шум, да затваряли вратите и прозорците и пр. и пр. С една дума стреми се да напомни на всеки, който влиза в салона, че той командва тука – той е директорът и трябва да се съобразяват само с него, а не с Пеев.
Независимо, че ключовете за салона са вече в Пеев, Налбантов разполага с още едно средство, с което може да саботира мероприятията в салона и той много умело се възползва от това средство. Понякога уж съвсем случайно Налбантов изключва електричеството на салона и с това проваля всички мероприятия, които трябва да се провеждат в него. В подобни ситуации Налбантов се оправдава с това, че уж никой не бил му казал, не бил знаел и затова изгасил осветлението. Всъщност осветлението за салона се контролира от сградата на училището, където Пеев няма достъп. А дори и да има достъп, той няма ключ за ел. таблото, което е в подземието в едно помещение, което също е заключено. Разбира се Налбантов прави всичките тези саботажи съвсем планомерно и целенасочено, след като дълго време ги е обмислял. Много пъти той е дърпал шалтера в присъствието на някоя от чистачките или на други хора, негови познати, и съвсем определено е изразявал задоволството си, протривал е доволно ръце и е злорадствал по адрес на Пеев: “Сега ще ги видя аз какви тренировки ще провеждат!” Впоследствие се налага Пеев да търси Налбантов за да дойде в училището и да пусне осветлението. Налбантов се опитва да прехвърли цялата вина за случилото се върху Пеев – защо не го бил предупредил, че ще използват салона. Казва, че по принцип, той нямал нищо против тренировките в салона, нека да тренират децата, ама трябвало да го предупреждават предварително за да знаел и той, нали затова бил директор. Общо взето Налбантов се прави на ударен, а всъщност той разиграва един дълго обмислян от него самия театър. Неговата цел е да постави Пеев в унизителното положение да му се моли. Впоследствие в по-тесен кръг Налбантов коментира създадената от него абсурдната ситуация по следния начин: “Разбира се, че няма да му откажа, разбира се, че ще му пусна тока в салона, но за тая работа си има ред, има си правила на играта, които Пеев задължително трябва да спазва – той трябва лично да дойде при мен, да си коленичи както му е реда и чак тогава ще получи каквото иска. Пеев трябва да винаги да има едно наум, че в това училище аз съм директора и че без мене той не може да направи и една крачка.”
Понякога Налбантов освобождава чистачките по-рано и физкултурният салон остава непочистен. Това той прави умишлено с цел да затрудни провеждането на часовете по физкултура на следващия ден. Всъщност главната цел на Налбантов е друга – той отново иска да постави Пеев в унизителното положение да го търси и да му се моли. При създаденото положение Пеев задължително го търси и го моли да изпрати някоя чистачка в салона. И тук неизменно действа схемата: “Този човек трябва да дойде при мен, да си коленичи както му е реда и чак тогава ще получи каквото иска!” От друга страна чрез подобни случаи Налбантов сам си създава поводи да държи сметка на Пеев, защо например било толкова мръсно в салона, защо Пеев не държал сметка на присъстващите, които го замърсявали и т. н. Т. е. Налбантов не пропуска случая да постави Пеев в неудобно и унизително положение, кара го да се чувства виновен за нещо, за което той няма никаква вина. Всъщност това е част от тактиката на Налбантов да държи хората си в страх и подчинение – с методична последователност, планомерно и целенасочено той всячески се стреми да култивира в подчинените си чувство на вина и страх от директора. Именно по този начин той превръща подчинените си в послушни същества, които после лесно се манипулират и управляват.
Разбира се Пеев не се поддава на манипулации и гледа с насмешка на всичките тези простотии, които Налбантов върши. Защо да му обръща внимание, той, директорът не бил виновен – просто акълът му бил толкоз.
Веднъж във връзка с успехите на волейболния отбор Пеев е бил награден от общината с някаква парична сума. Всичките документи за това били оформени, сумата била вписана в някаква ведомост, но кой знае защо на един от тези документи трябвало да присъства и подписът на директора на училището. Вероятно ставало въпрос за някаква бюрократична формалност. Налбантов естествено прави всичко възможно да попречи на Пеев да получи парите. За целта си търси всякакви поводи да протака подписването на документа – щял да го подпише на другия ден, сега нямал време, после си измисля други поводи и т. н. Случаят започва да прераства в скандал. Хората от общината негодуват и недоумяват защо директорът не подписва документа. Налбантов отново уверява всички, че щял да подпише документа, външно си дава вид, че уж нямал нищо против Пеев, дори много го уважавал… Но вътрешно в себе си Налбантов е бесен. Той не може да понесе мисълта, че всичко това е ставало зад гърба му. “Откъде накъде ще го награждават? Питал ли ме е някой?” – коментира той в по-тесен кръг. – “Който е решил да му дава пари, да му ги дава! Защо ще искат и моя подпис? Какво общо имам аз с тая работа?” Така се получава една абсурдна ситуация – от една страна Налбантов твърди, че щял да подпише, защото много уважавал Пеев, а от друга страна кой знае защо не подписва. Излиза, че и самият той не знае какво иска… Разбира се в крайна сметка Пеев получава парите, но всичко това става с голямо закъснение след поредната порция простотии извършени от Налбантов.
В омразата си към Пеев Налбантов не се спира пред нищо. Той осъзнава, че борбата му срещу Пеев е безрезултатна, защото последният се ползва навсякъде с неоспорим авторитет. Тогава Налбантов се решава на една отчаяна стъпка – за да уязви Пеев той взема на прицел един от синовете му, който учи в същото училище. Започва да следи момчето за дисциплината, проверява дневника за да види дали правел отсъствия, постоянно се интересува за успеха му и държи учителите отговорни за високите оценки, които му пишели. Накрая Налбантов решава да нанесе решителния удар при провеждането на зрелостния изпит, на който синът на Пеев щял да се явява (става въпрос за м. юни 1998 г.) За целта Налбантов подбира учителите, които да присъстват на изпита и ги инструктира как да следят момчето и как да го хванат, когато преписва. По време на самият изпит изисква от тези учители периодически да идват в дирекцията и да му докладват какво е поведението на момчето и дали имало изгледи да го хванат. Накрая той започнал да подозира, че учителите не си вършат работата както трябва и затова сам отишъл в стаята за да хване момчето като преписва. Общо взето бил много ядосан, че няма да може да го залови и затова нервите му не издържали. Още с влизането започнал да крещи на момчето, че бил преписвал и го карал да си предаде пищовите. После го накарал да стане и започнал да търси въпросните пищови навсякъде наоколо, но така и нищо не намерил. Всички в стаята били в недоумение и се чудели – какво му става на тоя, какво пак го прихваща. Но Налбантов повтарял като папагал, че тоя човек бил преписвал, а някои хора спели и не го хванали. Въобще бил много ядосан.
Всички коментират, че Налбантов има някакви психически проблеми и че вече не може да се контролира. Когато вижда, че не става на неговата, той изпада в някакъв истеричен бяс – целият почервенява, започва да се тресе, да крещи, да вика, да хвърля и рита каквото види насреща си. Учителите са свикнали с тези негови истерични пристъпи и се успокояват един друг: “Не му обръщай внимание! Нали го знаеш, че не е в ред! Ще покрещи малко и после ще спре.” Но истината е, че той се нуждае от сериозно психиатрично лечение и е крайно време това да се осъзнае от всички, докато не е станало късно.
18.
СТЕФКА КОМБАКОВА
29.02.2012 20:51:45
0
0
Познавам от много години колегата Пеньо Пеев.Отговорен,способен и даваш Всичко от себе си за своите сустезатели.Колко малко колеги могат да се похвалят с такива постижения като тези на волейболната му школа.Ние учителите по ФВС сме винаги потенциално" виновни".Нима тези деца не знаят,че покрива не е място за игра.Ако едно дете реши да направи някоя необмислена постъпка дори и тримата да са в залата,то пак може да ги изненада.Жалко за детето,съболезнования на родителите. Заставам зад Пеньо Пеев знам,че няма вина!Дано съда е справедлив в решенията си!
17.
ангелче
30.10.2011 02:55:53
0
3
Между другото....това, че загубихме ценен човек един ден преди смъртта на Георги - Петя Евтимова, е вярно...и наистина целият град беше в траур...
Моето мнение е, че Пеев няма вина. Той е треньор, не пъдар. Господа съдии, моля ви, осъзнайте се.........вие сигурно си нямате представа, обаче хора като Пеньо Пеев...вече си е чудо да срещнеш..и най-малко той, убедена съм, е искал по някакъв начин да допринесе за смъртта на Георги.......
Бахти филма.. О.о
16.
:)
06.10.2011 16:15:32
0
2
evala Patriot !!
15.
maria
06.10.2011 15:08:07
0
3
Peev e nevinen, nikoi ne e iskal da se slu4i tolkova yzasno ne6to s cenata na detski jivot
14.
Patriot
05.10.2011 20:06:23
0
8
Корупцията е дълбоко прояла това общество!
Защо никой не подвежда под отговорност г-н Йордан Христов,
как тоя долен мръсник ще излезе чист от тая ситуация.Без пари да получиш 35декара земя.Нали спортната зала беше за децата на Приморско за да играят там ,а не за да УМИРАТ!
Може ли за да тренира волейболният отбор да се плаща наем и едновременно с това Пеев да носи отговорност че залата е НЕКАДЪРНО ПОСТРОЕНА както всичко в Приморско!
Приморци ,и Вие Приморски бекове събудете се и защитете единсвеният учител в това село който се занимава с вашите деца, защото както е тръгнало училището ще бъде закрито заради много фактори и най-вече защото няма гражданско общество .
13.
aha
05.10.2011 14:56:26
0
2
sobstvenika na zalata YORDAN e chovek ot gerb.......
12.
мнение
05.10.2011 13:39:51
2
0
всички знаят,че залата преминава от ръце в ръце според партията,която е на власт,защо пишете глупости и от един трагичен инцидент,търсите политическа интрига
11.
мнение
05.10.2011 12:03:47
0
3
въпроса не е в корупцията! проблема в този случай се състои в това, че залата е на ГЕРБ! ако беше на друг, който не е в управлението на държава в момента щеше да бъде наказан според вината си! а именно: заради недовършени строителни дейности по залата а в къщото времем общината ПЛАЩА за ползването й! ако не е готова изцяло, защо допускат там да се провеждат тренировки? защо вкарват там хора за концерти, предизборни агитации, срещи с политици, сауни, фитнес зали и т.н. да се ползват????????? виновни са собстгвениците на залата!!!!!!!!!!
10.
........
04.10.2011 21:59:46
0
5
PEEV E NEVINEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9.
Bulgaria 21 vek
04.10.2011 19:09:31
0
4
tova moje da se sluchi samo v bulgaria .......maksim staviiski umishleno pod vuzdeistvieto na alkohol ubiva hora i si xodi na svoboda, a uchitelq po fizichesko da go osudqt bez da e vinoven??? stiga s korupciqta v bulgariq !!!!!!!!!!!!
8.
G2
04.10.2011 17:00:22
0
4
Peev e nevinen ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7.
G2
04.10.2011 17:00:16
0
5
Peev e nevinen ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6.
boje gospodi
04.10.2011 16:35:48
0
2
ujas prosto, vleznahme v zalata mnogo predi 17:30........
5.
ujas
04.10.2011 16:26:59
0
5
peev nqma absoliutno nikakva vina,samo v tapata ni darjava moje da se slu4i podoben absurd!!!
4.
Svidetel
04.10.2011 16:19:01
0
4
mnogo se izvinqvam,no OT BESOVE TRQBVA DA SI PODNOVITE INFORMACIQTA!!! V TOZI DEN NIKOI OTBOR NE E IMAL TRENIROVKA, TOZI DEN BESHE TRAGEDIQ ZA VSICHKI NI ZARADI SMURTA NA DRUG CENEN CHOVEK OT CQLO PRIMORSO - PETQ EVTIMOVA !!! PENIO PEEV NQMASHE REGISTRIRANA TRENIROVKA ZA TOZI DEN!!!
3.
potresen
04.10.2011 16:09:01
0
6
KAK MOJE DA BYDE OBWINQWAN PEEW!!? TOI E NAPYLNO NEWINEN!!
2.
!!!
04.10.2011 16:05:12
0
6
PEEV NEVINEN! CQLO PRIMORSKO TRQBVA DA SE VDIGNE V NEGOVA ZASHTITA!!!!!!
1.
!!!
04.10.2011 16:04:16
0
8
PEEV NEVINEN! CQLO PRIMORSKO TRQBVA DA SE DIGNE V NEGOVA ZASHTITA!!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори