×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Петокласникът Георги е нямал никакъв шанс да оцелее след падането от 6 м в Приморско


Петокласникът Георги е нямал никакъв шанс да оцелее след падането от 6 м в Приморско
Бранимир Бояджиев е един от тримата обвинени за нелепата смърт на Георги, родителите Златка и Любомир (вдясно) настояват подсъдимите да бъдат наказани
Тема в развитие
виж още
скрий
07 Февруари 2012, Вторник, 11:32 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

За нас най-виновен е учителя Пеев, искаме да има наказания, заявиха родителите на  загиналото 12-годишно момче

Петокласникът Георги Каишев, който загина преди близо 2 години след трагичен инцидент в спортната зала в Приморско, е нямал никакъв шанс да оцелее. Това стана ясно в Бургаския окръжен съд, където беше разгледана тройната съдебно-медицинска експертиза. Днес и утре там продължава делото за нелепата смърт на ученика Георги Каишев, който падна от 6 метра височина - от сервизно помещение, през окачения таван на спортното съоръжение, по време на игра на криеница на 10 май 2010 година.

За фаталния случай на подсъдимата скамейка бяха изправени учителя по физическо и треньор по волейбол Пеньо  Пеев, чистачката Кирилка Димитрова, както и Бранимир Бояджиев, който отговаря за техническата подръжка в залата.

Тримата лекари неврохирурзите д-р Томов и д-р Недев,  както и съдебният лекар д-р Парасков бяха категорични днес, че травмите на детето са били толкова тежки, че дори и да му е било оказана веднага най-модерна лекарска помощ, 12-годишното момче е нямало да оживее. Като слушаше подробности за състоянието на детето си след падането му, майката Златка бършеше сълзи от очите си. Бащата Любомир заяви в кулоарите на съда, че виновните за трагедията трябва да бъдат наказани. Родителите недоумяват как 1 година и 9 месеца след инцидента все още няма осъдени. Засега те не искат кръвнина от подсъдимите, а да понесат наказателна отговорност. Те предвиждат да заведат по-късно и граждански иск срещу общината, както и срещу фирмата поддържаща съоръжението.

„За нас най- виновен е учителя Пеев, защото ако не беше закъснял за тренировка децата нямаше да играят на криеница безконтролно, а да са заети с волейбол. Ако не чакаха тренировка – нямаше да влязат в залата”, казаха родителите. Хигиенистката Кирилка Димитрова е обвинена, че е допуснала децата без контрол в залата, а Бранимир Бояджиев, защото е трябвало да отговаря за спазването на правилника за ползване на спортното съоръжение.

На 10 май в 17 ч децата от отбора по волейбол били поканени от треньора си да гледат как играят „големите“ - т.е. учениците от 10 и 11 клас. Малките провеждали тренировките си в салона на училището, докато батковците – в спортната зала.

Според защитата на родителите на Георги за причиняване на смърт по непредпазливост най-вероятно подсъдимите  учителя Пеев ще получи условна присъда.

Делото продължава и утре.


В категории: Приморско


Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 0
18
Коментара по темата
18.
относно учителя Пеев
23.09.2012 20:35:15
0
0
Този материал за Пеев е писан много преди въпросния инцидент - през 2004 г., в един и-нет форум по една друга тема, касаеща училището в Приморско. И от него става ясно, че авторитетът на Пеев е неоспорим - той наистина е един от най-свестните и достойни хора в града. В тази връзка трябва да се каже кратко и ясно: ПЕЕВ ПРОСТО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ВИНОВЕН - ЗА КАКВОТО И ДА Е!!!

ПЕНЬО ПЕЕВ –
учител по фикултура,
треньор на училищния отбор по волейбол
Пеев се ползва с неоспорим авторитет сред учителите, учениците и обществеността на Приморско. Благодарение на него училищният отбор по волейбол е спечелил много награди и титли на републикански първенства. Много често Пеев получава похвали и признание за работата си от общината и от много други инстанции с изключение на… директора на училището. Налбантов завижда на Пеев, защото последният го засенчва с популярността си и с успехите, които е постигнал. Налбантов не може да понася и независимото му поведение. Пеев въобще не се страхува от директора и не му се подмазва както някои други учители – държи се свободно и свободно си изказва мнението било на събрания в училището, било на други места.
Самият Налбантов не обича да говори за успехите на волейболния отбор, защото няма никакъв принос за тях. По-скоро той се стреми да омаловажи дейността на Пеев – че какво толкова било станало, какво толкова го хвалели тоя. Вместо да подкрепя Пеев, Налбантов се стреми всячески да саботира дейността му и фактически пречи на отбора на училището да провежда нормално тренировките си. Благодарение на Налбантов постоянно възникват проблеми с физкултурния салон – понякога салонът е заключен, понякога осветлението в него е изключено, салонът не се почиства. И всичко това се върши от Налбантов планомерно и целенасочено само и само за да се възпрепятства работата на Пеев. Възникват скандални ситуации, вследствие на което Налбантов бива привикван в общината и му се държи сметка за проблемите, които създава. Но така или иначе впоследствие проблемите с ползването на физкултурния салон продължават да възникват. Налбантов продължава да си измисля всякакви поводи за да пречи на работата на Пеев. Така например, обяснява на кмета, че в салона влизали чужди хора, които не били ученици. Той бил директор и не можел да позволи такива своеволия, откъде накъде чистачките на училището трябвало да почистват салона след като там са играли хора, които нямали нищо общо с училището и т. н. В края на краищата кметът Димитров разрешава спора в полза на Пеев. Той се разпорежда Налбантов да предаде ключовете за салона на Пеев и му поставя ултиматум да не се меси повече в работата на Пеев. Аргументите на кмета са следните: училището в т. ч. и физкултурният салон са били общинска собственост. В този смисъл салонът принадлежал не на Налбантов, а на всички граждани на Приморско и можел да се ползва от тях. Проблемът идвал и от това, че в Приморско все още нямало спортна зала и фактически салонът бил единственото закрито спортно помещение в града. Затова според кмета било нормално младежите на Приморско, независимо дали са ученици или не, да използват този салон и да спортуват.
Налбантов отстъпва пред кмета и предава на Пеев ключовете за салона, но отново продължава да му създава проблеми и да се меси в работата му. На ден по няколко пъти той влиза в салона за да прави уж някакви проверки. Там Налбантов смущава трениращите с присъствието си като постоянно им прави някакви забележки, че трябвало да внимават, трябало да пазят оборудването, да не вдигали много шум, да затваряли вратите и прозорците и пр. и пр. С една дума стреми се да напомни на всеки, който влиза в салона, че той командва тука – той е директорът и трябва да се съобразяват само с него, а не с Пеев.
Независимо, че ключовете за салона са вече в Пеев, Налбантов разполага с още едно средство, с което може да саботира мероприятията в салона и той много умело се възползва от това средство. Понякога уж съвсем случайно Налбантов изключва електричеството на салона и с това проваля всички мероприятия, които трябва да се провеждат в него. В подобни ситуации Налбантов се оправдава с това, че уж никой не бил му казал, не бил знаел и затова изгасил осветлението. Всъщност осветлението за салона се контролира от сградата на училището, където Пеев няма достъп. А дори и да има достъп, той няма ключ за ел. таблото, което е в подземието в едно помещение, което също е заключено. Разбира се Налбантов прави всичките тези саботажи съвсем планомерно и целенасочено, след като дълго време ги е обмислял. Много пъти той е дърпал шалтера в присъствието на някоя от чистачките или на други хора, негови познати, и съвсем определено е изразявал задоволството си, протривал е доволно ръце и е злорадствал по адрес на Пеев: “Сега ще ги видя аз какви тренировки ще провеждат!” Впоследствие се налага Пеев да търси Налбантов за да дойде в училището и да пусне осветлението. Налбантов се опитва да прехвърли цялата вина за случилото се върху Пеев – защо не го бил предупредил, че ще използват салона. Казва, че по принцип, той нямал нищо против тренировките в салона, нека да тренират децата, ама трябвало да го предупреждават предварително за да знаел и той, нали затова бил директор. Общо взето Налбантов се прави на ударен, а всъщност той разиграва един дълго обмислян от него самия театър. Неговата цел е да постави Пеев в унизителното положение да му се моли. Впоследствие в по-тесен кръг Налбантов коментира създадената от него абсурдната ситуация по следния начин: “Разбира се, че няма да му откажа, разбира се, че ще му пусна тока в салона, но за тая работа си има ред, има си правила на играта, които Пеев задължително трябва да спазва – той трябва лично да дойде при мен, да си коленичи както му е реда и чак тогава ще получи каквото иска. Пеев трябва да винаги да има едно наум, че в това училище аз съм директора и че без мене той не може да направи и една крачка.”
Понякога Налбантов освобождава чистачките по-рано и физкултурният салон остава непочистен. Това той прави умишлено с цел да затрудни провеждането на часовете по физкултура на следващия ден. Всъщност главната цел на Налбантов е друга – той отново иска да постави Пеев в унизителното положение да го търси и да му се моли. При създаденото положение Пеев задължително го търси и го моли да изпрати някоя чистачка в салона. И тук неизменно действа схемата: “Този човек трябва да дойде при мен, да си коленичи както му е реда и чак тогава ще получи каквото иска!” От друга страна чрез подобни случаи Налбантов сам си създава поводи да държи сметка на Пеев, защо например било толкова мръсно в салона, защо Пеев не държал сметка на присъстващите, които го замърсявали и т. н. Т. е. Налбантов не пропуска случая да постави Пеев в неудобно и унизително положение, кара го да се чувства виновен за нещо, за което той няма никаква вина. Всъщност това е част от тактиката на Налбантов да държи хората си в страх и подчинение – с методична последователност, планомерно и целенасочено той всячески се стреми да култивира в подчинените си чувство на вина и страх от директора. Именно по този начин той превръща подчинените си в послушни същества, които после лесно се манипулират и управляват.
Разбира се Пеев не се поддава на манипулации и гледа с насмешка на всичките тези простотии, които Налбантов върши. Защо да му обръща внимание, той, директорът не бил виновен – просто акълът му бил толкоз.
Веднъж във връзка с успехите на волейболния отбор Пеев е бил награден от общината с някаква парична сума. Всичките документи за това били оформени, сумата била вписана в някаква ведомост, но кой знае защо на един от тези документи трябвало да присъства и подписът на директора на училището. Вероятно ставало въпрос за някаква бюрократична формалност. Налбантов естествено прави всичко възможно да попречи на Пеев да получи парите. За целта си търси всякакви поводи да протака подписването на документа – щял да го подпише на другия ден, сега нямал време, после си измисля други поводи и т. н. Случаят започва да прераства в скандал. Хората от общината негодуват и недоумяват защо директорът не подписва документа. Налбантов отново уверява всички, че щял да подпише документа, външно си дава вид, че уж нямал нищо против Пеев, дори много го уважавал… Но вътрешно в себе си Налбантов е бесен. Той не може да понесе мисълта, че всичко това е ставало зад гърба му. “Откъде накъде ще го награждават? Питал ли ме е някой?” – коментира той в по-тесен кръг. – “Който е решил да му дава пари, да му ги дава! Защо ще искат и моя подпис? Какво общо имам аз с тая работа?” Така се получава една абсурдна ситуация – от една страна Налбантов твърди, че щял да подпише, защото много уважавал Пеев, а от друга страна кой знае защо не подписва. Излиза, че и самият той не знае какво иска… Разбира се в крайна сметка Пеев получава парите, но всичко това става с голямо закъснение след поредната порция простотии извършени от Налбантов.
В омразата си към Пеев Налбантов не се спира пред нищо. Той осъзнава, че борбата му срещу Пеев е безрезултатна, защото последният се ползва навсякъде с неоспорим авторитет. Тогава Налбантов се решава на една отчаяна стъпка – за да уязви Пеев той взема на прицел един от синовете му, който учи в същото училище. Започва да следи момчето за дисциплината, проверява дневника за да види дали правел отсъствия, постоянно се интересува за успеха му и държи учителите отговорни за високите оценки, които му пишели. Накрая Налбантов решава да нанесе решителния удар при провеждането на зрелостния изпит, на който синът на Пеев щял да се явява (става въпрос за м. юни 1998 г.) За целта Налбантов подбира учителите, които да присъстват на изпита и ги инструктира как да следят момчето и как да го хванат, когато преписва. По време на самият изпит изисква от тези учители периодически да идват в дирекцията и да му докладват какво е поведението на момчето и дали имало изгледи да го хванат. Накрая той започнал да подозира, че учителите не си вършат работата както трябва и затова сам отишъл в стаята за да хване момчето като преписва. Общо взето бил много ядосан, че няма да може да го залови и затова нервите му не издържали. Още с влизането започнал да крещи на момчето, че бил преписвал и го карал да си предаде пищовите. После го накарал да стане и започнал да търси въпросните пищови навсякъде наоколо, но така и нищо не намерил. Всички в стаята били в недоумение и се чудели – какво му става на тоя, какво пак го прихваща. Но Налбантов повтарял като папагал, че тоя човек бил преписвал, а някои хора спели и не го хванали. Въобще бил много ядосан.
Всички коментират, че Налбантов има някакви психически проблеми и че вече не може да се контролира. Когато вижда, че не става на неговата, той изпада в някакъв истеричен бяс – целият почервенява, започва да се тресе, да крещи, да вика, да хвърля и рита каквото види насреща си. Учителите са свикнали с тези негови истерични пристъпи и се успокояват един друг: “Не му обръщай внимание! Нали го знаеш, че не е в ред! Ще покрещи малко и после ще спре.” Но истината е, че той се нуждае от сериозно психиатрично лечение и е крайно време това да се осъзнае от всички, докато не е станало късно.
17.
Bela
09.03.2012 10:17:41
0
0
Пуснали са децата без учител вътре нормално е човека който ги е пуснал да е отговорен. Ами ако беше влезнало и паднало дете от футболния отбор? Кой щяха да търсят Жабов ли ? А залата като няма нужните документи за да я затворят. Пеев е най-малко виновния ако вобще има вина . Болката на родителите е голяма ,но дали биха се успокоили ако осъдят НЕВИНЕН ?
16.
Стефка Комбакова
29.02.2012 21:05:30
1
1
Познавам от много години колегата Пеньо Пеев.Отговорен,способен и даваш всичко от себе си за своите състезатели.Колко малко колеги могат да се похвалят с такива постижения като тези на волейболната му школа.Ние учителите по ФВС сме винаги потенциално" виновни".Нима тези деца не знаят,че покрива не е място за игра.Ако едно дете реши да направи някоя необмислена постъпка дори и тримата да са в залата,то пак може да ги изненада.Жалко за детето,съболезнования на родителите. Заставам зад Пеньо Пеев знам,че няма вина!Дано съда е справедлив в решенията си!
15.
ДО ВСИЧКИ
22.02.2012 23:12:00
2
4
КРАЙНО ВРЕМЕ Е ТРЕНЬОРИТЕ НА КОИТО СА ПОВЕРЕНИ ДЕЦАТА НИ ДА ПРОЯВЯТ ПОВЕЧЕ ОТГОВОРНОСТИ.ПЕЕВ НЕ Е ЛОШ ЧОВЕК НО ЯВНО НЕ ТОЛКОВА ОТГОВОРЕН ЩОМ Е ЗАКЪСНЯЛ ЗА ТРЕНИРОВКИ И ГИ Е ОСТАВИЛ САМИ ,БЕЗ ПРИДРУЖИТЕЛ. ПРЕДИ ВРЕМЕ ЖАБОВ ТАКА ПРОЯВИ ЛИПСА НА ОТГОВОРНОСТ И НА МАЧ ПУСНА ЕДНО ДЕТЕ ДА ИГРАЕ С МЪЖЕТЕ КОИТО ВЕДНАГА МУ СЧУПИХА КРАКАТА НА ПЕТ МЕСТА А ЖАБОВ ДАЖЕ НЕ СПРЯ И МАЧА.НЕ СТИГА ЧЕ ПРОЯВИ БЕЗХАБЕРИЕ АМИ ИМАШЕ НАГЛОСТА ДА КАЖЕ НА РОДИТЕЛИТЕ МУ В БОЛНИЦАТА ЧЕ СЕ ИЗВИНЯВА И ТОЛКОВО.А ДЕТЕТО ПРЕТЪРПЯ КУП ОПЕРАЦИИ И ЕДНА ГОДИНА НЕ ХОДЕШЕ НА УЧИЛИЩЕ.Е ЗА ТОВА СТАВА ВЪПРОС .ДА НАКАРАМЕ ТРЕНИОРИТЕ ДА СА ПО ОТГОВОРНИ . А КОЛКОТО ДО СОБСТВЕНИКА НА ЗАЛАТА ЗА КАКВО ДА ГО СЪДЯТ ,ЗАТОВА ЧЕ ГИ Е ПУСНАЛ ДА ТРЕНИРАТ БЕЗ ПАРИ ЛИ ? ДА НЕ БИ ТОЙ ДА ГИ ПАЗИ.ЗА КАКВО СА ТНОГАВА ТРЕНИОРИТЕ ИМ.
14.
zoia
14.02.2012 12:49:27
0
4
Моите съболезнования към родителите на детето! Все пак мисля, че отговорността трябва да понесе собственика на съоръжението (спортната зала) и съответно той трябваше да е на подсъдимата скамейка. Нелепо е да се мисли, че закъснението на учителя е причина за всичко. Той можеше и да е в залата, а децата, които гледат мача пак да щъкат наоколо. Тази врата е трябвало да бъде "ЗАКЛЮЧЕНА". Въобще достъпа до вратата трябваше да е ограничен. Все едно да ви удари ток в залата и учителя да е виновен.
13.
Анхела
09.02.2012 18:40:23
1
5
Няма нужда от грозни нападки към родителите. Нека да уважим мъката им по най-милото им - изгубеното им детенце.
Но от друга страна - лично ми мнение е, че не Пеев е виновен за създалата се ситуация. Той е един от малкото истински и съвестни хора измежду всички малоумни и повърхностни злобари и снобари, които ни заобикалят в този град.....не знам как бива да е толкова изкривена, но - съдба..
12.
майката...към накоя
09.02.2012 14:44:17
1
5
Някоя...никой не е казъл ,че само г-н Пеев е виновен...пак подчертавам има трима обвинени . Това кога ние ще заведем граждански иск е лично наша работа.А що се отнася до обвиненията в това ,че сме взели пари и искаме да обвиним само г-н Пеев е абсолютна лъжа.Знаеш къде работя...ако имаш доблест и смелост заповядай , а не се крий под някъкъв псевдоним.Много ти е лесно да говориш когато не си преживяла подобна трагедия...да загубиш детето си и да трябва да криеш сълзите си ,защото хората те съжаляват .
11.
някоя
09.02.2012 14:17:45
8
5
правдата възтържествува!!! Пеев е невинен, това отсече съда. Браво на съдията, който за разлика от другите си колеги не се поддаде на страха да не бъде одумван, че ще оправдае някого. А що се отнася до МАЙКАТА, като толкова е отворена и просветена, защо не каже колко пари получиха родителите от шефа на спортната зала, за да хвърля вината само върху Пеев??? Не е ли странно че не предявиха граждански иск???? Целта беше да осъдят Пеев, а след това да смучат пари от Общината, като работодател на Пеев.....ало....хората да не са прости, та да не съберат 2 и 2
10.
К.Д.
09.02.2012 13:28:49
2
10
Повярвайте ми със сълзи на очите си чета тази статия....Как е възможно да хвърлят вината на човека, който прави път дори и на мравката, на човека, който е отделял и продължава да отделя от личното си време, за да научи децата на нещо важно вместо да се скитат по улиците, човека, който се е грижил за нас като родител когато сме имали нужда, а родителите ни ги е нямало в този момент....Това е абсурдно! Наистина е нелепа случката с това детенце и разбирам страданието на близките, но смятам, че всеки разумен човек знае кой е истинският виновник и е жалко някои хора да си затварят очите за това! Всеки, който познава г-н Пеев ще потвърди, че това е един прекрасен и всеотдаен човек и най-малкото, което заслужава е да бъде обвинен за подобно нещо! Г-н Пеев, имате подкрепата на всички, които до голяма степен благодарение на Вас можем да се наречем човеци!
9.
Майката
09.02.2012 12:43:45
1
3
Айде некомпетентните и незнаещите да не коментират. Присъсвали сме на всички съдебни заседания и се наслушахме на лъжи и манипулации от страна на подсъдимите.В големите градове училищните ръководства изискват декларадия от родителите дори да маршрута на детето от дома до училището...а при нас ...никакви декларации...по лесно се бяга от отговорност.Факт е ,че чистачката е пуснала децата...но е и факт ,че треньора им е закъснял.А защо е била отключена тази врата...един Господ знае . Българските съдии не са хора...те са безчуствени към човешката мъка. Не може да има неоспорими доказателства за вината на тримата подсъдими ( експертизи и свидетели ) , а съдията да кажа ,че виновни няма.Ние ще се борим до край за доказване на тази вина , защото виновни има.
8.
ne e spravedlivo
09.02.2012 12:39:57
1
10
nemoga i neiskam da povqrvam Peev nqma nikakva vina za sluchiloto se smqtam az . I az sam maika i moeto dete e na trenirovki pri nego i da spokoina sam imam mu palno doverie che se griji dobre za nego no decata sa palavi nqma spor. Da ne dava Gospod nikumo takava tragediq mnogo mi e machno za Goshko ishte nemoga da povqrvam no vse pak da badem solidarni kam tozi chovek mislq che i na nego mu e teshko ot tazi nelepa sluchka .NE toi a sobstvenika e za sad i to golqm sad.
7.
:(
08.02.2012 15:47:04
0
5
Ne ne nemoga da povervam 4e roditelite obvinqvat Peev za tova koeto se slu4i. Tova dori ne e normalno. Mislq 4e na vsi4ki e qsno 4e edinstvenite vinovni sa firmata postroila neobezopasena sgrada. Syglasna sym s nomer 6 4e ako tova e v druga dyrjava shte bydat nakazani kakto sobstvenicite taka i injenerite postroili podobna grobnica.
Mislq 4e ne e redno da se hvarlqt obvineniq vyrhu Peev tova 4e toi e podsadim e absurdno.
6.
абсурд
08.02.2012 00:18:12
1
5
Живея в държава в която децата на възраста на това детенце биват придружавани от родителите си до училище, тренировки и други мероприятия. в държава в която,ако някой падне от необезопасена тераса, площадка или посрада заради неозначена опасност собствениците на сградата в която се е случило биват съдени за милиони, сградата бива затворена и случея приключва за дни. В абсурдната България обаче никой даже не споменава името на този който не си е свършил работата. И всички знаем кой е и никой не казва дума за това. И го приемаме за нормално докато не се случи на нас. Аз съм българка,но никога няма да се върна в Б-я, заради сбърканата ни система. И ще дойде ден в който никой няма да иска да живее там.Никой освен тези който плащат, за да работи системата за тях.Надявам се тогава да са щастливи.На мястото на това дете можеше да е всяко друго. И това можеше да се случи по време на всяко едно мероприятие провеждащо се в залата.Гошко днес можеше да тича по снега, ако някой беше заключил тази в рата или не беше пуснал сами децата вътре.Обаче не! Ние съдим Г-н Пеев !
Какъв по-голям абсурд от това?
5.
do 4
07.02.2012 23:33:49
1
12
Пеев не е закъснявал с никви фатални минути, дори беше подранил с 10. Tова, че децата първо никой не ги е викал и второ, че винаги идват 2 4аса по рано какво може да направи той ? Да идва и той в 3 часа а? Пуснали са децата без учител вътре нормално е човека който ги е пуснал да е отговорен. Ами ако той не се беше появил въобще ? пак ли той носи отговорност? Ами ако беше влезнало и паднало дете от футболния отбор? Кой щяха да търсят Жабов ли ? Тях никой не ги е викал ? А залата като няма нужните документи за да работи защо не е затворена,а?
4.
ДО ВСИЧКИ
07.02.2012 21:59:46
10
3
ПЕЕВ Е ДОБЪР ЧОВЕК.НО НЕ В ТОВА Е ВЪПРОСА.СТАВА ВЪПРОС ЗА ОТГОВОРНОСТТА.ТОЙ Е ОТГОВОРЕН ЗА ТЕЗИ ДЕЦА.ТРЯБВАЛО Е ДА БЪДЕ ТАМ ПРЕДИ ТЯХ,ДА ГИ ПОСРЕЩНЕ И ВЪВЕДЕ.ЗАКЪСНЯЛ Е С НЯКОЛКО ФАТАЛНИ МИНУТИ И ТОВА Е КОСТВАЛО ЖИВОТА НА ЕДНО ДЕТЕ.ПАРИТЕ СЕГА НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ ЩОМ ЗАРАДИ ТАЗИ ГРЕШКА Е ПРЕКЪРШЕН ДЕТСКИЯ ЖИВОТ КОЙТО СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ТЕЖИ ЦЯЛ ЖИВОТ НА СЪВЕСТА НА ПЕЕВ.
3.
срам и позор
07.02.2012 20:37:48
1
5
Колко е лошо когато на края само парите имам значение - България 21 век....
Пеньо Пеев невинен
2.
!!!
07.02.2012 12:46:57
0
5
Едва ли някой гледа и се смее,трагедията е голяма,но виновни няма.По същата логика може да кажат защо родителите не са си пребарали детето след тренировката,до колкото разбирам те са били там да гледат по-големите.Пак казвам много съжалявам за детето,но не трябва да се търсят виновни на всяка цена!!!
1.
??
07.02.2012 12:24:42
2
46
Пеев е виновен , че отдаде целия си живот на децата . Виновен е , че няколко поколения израснахме с неговите напътствия за любов към спорта. Виновен е , че е скромен и всеотдаден на професията си .... Жалко за погубения детски живот , но не може прокуратурата и цялата правораздавателна системата да е сляпа за това нещастно събитие и истинските виновници да се смеят отстрани знаейки , че за тях закони няма ...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори