×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В община Средец се работи на парче, няма визия за развитие и дори елементарно планиране, смята бивш общински съветник


В община Средец се работи на парче, няма визия за развитие и дори елементарно планиране, смята бивш общински съветник
Гошо Атанасов обяви кандидатурата си за кмет и смята, че Средец може да стане като Карнобат, където местното управление е на ниво
06 Март 2023, Понеделник, 17:00 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Гошо Атанасов е категоричен, че Капиталовата програма за 2023 година е апотеоз на безсилието на кметската администрация на Иван Жабов, ако изобщо може да се говори за някаква експертиза в кабинета му

"В Община Средец липсва визия за развитие, работи се на парче, сякаш, за да се усвоят едни пари, а не да се реши реален проблем." Това обобщи пред Флагман.бг бившият общински съветник от ГЕРБ Гошо Атанасов, който към този момент е единственият, който оповести, че ще се яви като кандидат за кмет през октомври. (ВИЖТЕ ТУК)

Очертава се той да се изправи срещу номинацията на ГЕРБ (за пореден път) на Иван Жабов или на Динко Цъцаров (вижте тук), другите евентуални кандидати ще са от опозицията на ГЕРБ - Иван Кичев и Живко Гърков.

Атанасов е категоричен, че Капиталовата програма за 2023 година е апотеоз на безсилието на администрацията на Жабов, ако изобщо може да се говори за някаква експертиза в кабинета му.

„Тези хора са неспособни да се справят с проблемите. Вместо да се срещнат с жителите на общинския център и малките населени места, да ги изслушат и да се опитат да подобрят средата на живот, те се занимават с преследване на хора, опитващи нещо да променят за добро. Саморазправят се с всеки, който посмее дори малко да ги критикува или да изрази инакомислеща позиция“, гневен е Атанасов.

По думите му, ремонтите в парка, които кметът извършва през последните няколко години, онагледяват цялата му философия за управление. Отвреме навреме асфалтира някоя алея, но не обръща внимание на факта, че е пълно с опасни дървета, които падат, няма пейки или зони за почивка.

Прави се така, че сякаш искат да се усвоят едни пари, а не да се реши реален проблем на жителите на Средец“, категоричен е Гошо Атанасов.

Той смята, че първо трябва да се изработи цялостен проект за реконструкцията на парка, както правят всички големи градове и после да се прецени дали ще се търси европейско финансиране или Общината ще може да го обнови със собствени средства.

„В Община Средец няма визионер, липсва елементарно планиране. От 12 години чакаме да оправят едно дере, което наводнява целия град, но няма кой да го направи. Може и с по-малко средства, има различни проектантски решения, те обаче не се прилагат. Немислимо е 12 години да не можем да намерим пари, за да хванем водата, да се почисти и да се спре с този ужас. Сега искат да направят пазара отгоре, което според мен не е удачно. Най-малкото трябва да се отпуши дерето, да се изчисти, за да не изтръпваме при всеки сериозен дъжд. Изумен съм, че има хора, които още не са получили дървата си за отопление, а зимата реално мина.В същото време се отчитат ремонтите на пътища, които обаче продължават да са си в трагично състояния. Пример за това е отсечката между селата Дюлево-Суходол, която е „ремонтирана“ три пъти за по 350 хил.лева. Нужна е кардинална промяна. Съседните Общини се развиват много по-добре от Средец. Инвеститорите бягат, защото не им се предлага нищо. Няма условия и административен капацитет. Инфраструктурата е в окаян вид, не може да използваме връзката си с Бургас, както и близостта си с АМ „Тракия“ – само 20 км. Скоро пътувах до границата с Община Карнобат, пътят е кошмарен, а оттам нататък е перфектен, защото кметът на Карнобат работи, за разлика от нашия“, допълни още Гошо Атанасов.

„Общината не е изградила нищо. Работи само по т.нар. „меки мерки“ в транс-граничното сътрудничество. Направиха някое друго училище, ремонтираха и читалище, но се броят на пръстите на едната ръка. Това е резултатът от работата на Иван Жабов и неговият екип, ако изобщо има такъв“, коментира Атанасов пред Флагман.бг.

 




Почина тик ток сензация
Почина тик ток сензация 16/04/2024, Вторник 10:16 1
Облаци по морето днес
Облаци по морето днес 16/04/2024, Вторник 09:59 0
12
Коментара по темата
12.
@@@
07.03.2023 10:19:00
0
5
Нека всички които искат да управляват си припомнят "Приказка за стълбата“ от Христо Смирненски. Ако сте я забравили намерете я намерете я в интернет и си я припомнете!
11.
ГЕП
07.03.2023 08:34:18
0
3
И в Бургас е така, но сега ще се борим с безвреметието и ще се правим, че все едно не сме управлявали ние
10.
селянин
07.03.2023 07:28:59
1
8
в това Грудово, всички са компетентни и искат да са кмет,че няма по компетентен от тях....
Като в ония виц дето всички носили рул, и никой гребло...
9.
до #6, Gligana....
07.03.2023 06:54:08
1
1
Всички са неграмотни, но колкото теб, или повече?
8.
Хайде
06.03.2023 22:57:28
0
7
Още една платена статия в чистия сайт......
7.
Грудовец
06.03.2023 22:56:29
0
7
" другите евентуални кандидати ще са от опозицията на ГЕРБ - Иван Кичев и Живко Гърков"??? Тази информация откъде я взехте? Защото в Средец чува, че Гърков няма намерение да се кандидатира.
6.
Gligan
06.03.2023 20:26:31
0
2
Ami vqrno e. Kradene na na pari. Pi4va se ne6to,ostavq se tui 6toot parite se pribirat. Izbirat se edni i sy6ti hora za proekti,okolk kmeta ima samo tumba negramotni,nagli,ustati podlogi. Koito za ni6to ne stavat. Vyr6at 4ernata mu rabota u se pravqt na mnogo golemi i umni,a sa prosto ma6i. Glupav narod
5.
До 4
06.03.2023 19:50:39
0
7
Що не излезеш и ти с името си, да видим колко биваш?
4.
Далай Лама
06.03.2023 17:39:30
8
13
Гошо, кой ти дава акъл, че говориш такива глупости, бре? Мрънкане, оправдания и ялови напъни. Така не се става кмет. Без да съм експерт, но звучиш като човек, на когото за издърпали хранилката изпод носа. Не хаби пари и нерви, няма да стане твоята. Дай път на някой по-компетентен и по-кадърен млад човек. Гошо, ти не биваш.
3.
Ivan chengeto
06.03.2023 17:18:53
15
3
Валери Ангелов най успешния общински съветник от Дебелт,за 8г той и майка му Иванка Ангелова оправиха с.Дебелт което сега е модерно европейско а Валери гласува за развитието на община Средец и я превърна в една европейска община
2.
Средец
06.03.2023 17:17:58
6
25
Истина е, но защо ли ми се струва че не е това човекът който може да направи нещо. Забрави като беше общински съветник от Герб как друга песен пееше. В Средец трябва радикална промяна, това са изхабени кадри....
1.
еххх
06.03.2023 17:14:03
2
14
Избори, избори....долу горе звучи като мъни, мъни, мъни, всичко е парии....Как бе пиленца златни все преди избори се сещате за родину и ако евенутално докопате кокала забравяте. После 4 години ...далавери, далавери и на следващите избори пак се сещата за род, родина.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ПОК „Доверие” увеличава пенсиите на своите клиенти за трета поредна година ПОК „Доверие” увеличава пенсиите на своите клиенти за трета поредна година Размерът на актуализацията за периода от 1-ви април 2023 г. до 31-ви март 2024 г Блъснатата от влак Юлия била неописуема красавица Блъснатата от влак Юлия била неописуема красавица Трагедията станала за миг по злощастно стечение на обстоятелствата Обичан българин изплака за най-голямата мъка в живота си Обичан българин изплака за най-голямата мъка в живота си Живях в ада, когато погребах сина си, призна Маестрото  Голям успех за Петър Стойчев! Преплува Гибралтар и вече се готви за най-тежкия маратон Голям успех за Петър Стойчев! Преплува Гибралтар и вече се готви за най-тежкия маратон Шампионът стана първият българин, преплувал протока по правилата на Oceans seven Тази естрадна звезда мечтае за връщането на комунизма, но от Бали Тази естрадна звезда мечтае за връщането на комунизма, но от Бали Изпълнителката пътува по цял свят, но с носталгия си спомня за едни други времена, когато това би било химера Ще повдигнат ли обвинение на Живко Коцев заради контрабандистите и подаръците? Ще повдигнат ли обвинение на Живко Коцев заради контрабандистите и подаръците? Пуделът с парите няма никакво значение за разследването, коментира Бойко Найденов Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни Над два дни понякога чакат камионите ни до Дунав мост, а загубите ги плащат хората в магазините, коментира Николай Рашков от Съюза на международните превозвачи Арестуваха "муле" заради „ало“ измама, след като баба му хвърли 40 000 лева през терасата Арестуваха "муле" заради „ало“ измама, след като баба му хвърли 40 000 лева през терасата Възрастната жена извади голям късмет, в дома му са намерени парите ѝ Борисов ли взе главата на външния министър или Стефан Димитров се оказа тотално неподготвен Борисов ли взе главата на външния министър или Стефан Димитров се оказа тотално неподготвен В събота срещу неделя "взривил" премиера, след като отишъл в Черна гора и си изключил телефона, бил неоткриваем за посланици и дипломати  Сериен крадец посегна и на детската радост в Морската градина в Бургас Сериен крадец посегна и на детската радост в Морската градина в Бургас 31-годишният Димитър Димов разби боксова круша и машина за топчета
Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора  Защо Веско Маринов и Фънки се хванаха за гушите Защо Веско Маринов и Фънки се хванаха за гушите Словесният им сблъсък изуми мнозина, а през това време изпълнителката се усмихваше небрежно до Рачков и Геро За нищо на света не паркирайте автомобила си по този начин За нищо на света не паркирайте автомобила си по този начин Работата е там, че обърнатите колела могат да причинят сериозна повреда на кормилното управление Футболистите на "Берое" набиха треньора си и го изхвърлиха от съблекалнята Футболистите на "Берое" набиха треньора си и го изхвърлиха от съблекалнята 45-годишният Хосе Ачиари успял да влезе пак в съблекалнята. Той крещял с пълно гърло, че ще разкаже всичко на президента Ернан Банато
Делян ДОБРЕВ Делян ДОБРЕВ Към ПП: Научете си уроците вкъщи, не в министерствата Виц на деня Виц на деня -- Мацко, в с*кса каква поза предпочиташ?
- Отгоре.
- Защо?
- Като ми писне, ставам и си тръгвам.
Виц на деня Виц на деня Студент праща телеграма до сестра си:
"Скъсан по математика, подготви баща ни!"
На другия ден получава отговор:
"Баща ни подготвен, подготви се ТИ!..."
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Каква е разликата между ерген и семеен?
- Ергенът хапва каквото иска, семейният каквото му наготвят!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори