×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тежко въоръжени полицаи пазят входа на кв. Победа в Бургас


Тежко въоръжени полицаи пазят входа на кв. Победа в Бургас
Над 50 полицаи очакват с щитове и палки атакуващите ромския квартал
27 Септември 2011, Вторник, 20:00 ч.
Автор: Добромир ДОСКАЧАРОВ, снимка и видео: автора

Около 150 младежи вече се събраха в Морската градина и се готвят да потеглят към квартала
Тежко въоръжени полицаи излязоха на третата нощ на протестите в Бургас срещу убийството в Катуница. Два микробуса, единият с надпис "Жандармерия", и няколко патрулки са спрени на входа на моста на Океански риболов откъм центъра на града. Полицаите са поне 50 на брой. Облечени са с бронежилетки, а до тях на мантинелата са подпряни десетки щитове. Това видя нашият екип в 20 ч. (виж видеоматериала).

По същото време в Морската градина започнаха да се събират млади хора, някои от които носят знамена. Те отказват контакт с медиите. Сигурно е обаче, че смятат да потеглят пеш към квартала, където живеят предимно роми и турци. Шествието им трябва да премине по бул. Булаир и пристанищния бул. Иван Вазов, в края на който ги очаква защитната жива стена от полицаи.

По подобен начин в момента са завардени и ромските гета във Варна, каза лидерът на циганската партия ДРОМ в Бургас Мирослав Александров, на когото циганите в кв. Победа имат доверие и го допускат сред тях след снощните размирици.

“Вчера вечерта не съм бил в кв. Победа, за да успокоявам ромското население”, заяви кметът на Бургас Димитър Николов. Той е ходил само до РПУ-то, където провел среща с органите на реда и ръководството на фирмата за чистота “Титан”, от които поискал гаранции, че утре (б.а. днес) ромките ще отидат на работа и няма опасност градът да потъне в мръсотия. Николов получил информация малко преди това, че има опасност работниците от "Титан" да не отидат сутринта на работа от страх, че ще бъдат нападнати. В присъствието на органите на реда кметът е задължил "Титан" да спази сключения договор и графика за поддържане на хигиената в града. Заплашил също, че ще наложи финансови санкции на фирмата, ако работниците, поради неявяване на работа, предизвикат замърсяване на улиците и междублоковите пространства на Бургас.

В момента, около 20:39 часа, се чува вой на полицейски сирени по панорамния път на Морската градина. Ако в Бургас започнат безредици, Бесове.бг ще продължи да ви информира.




В категории: Крими


10
Коментара по темата
10.
от МВР
29.09.2011 10:18:38
2
5
някакъв циганин - нещастник тук се напъва да свърже събитията с ГЕРБ. Какъв кретен тъпоглав!
9.
DOLU GERB
28.09.2011 11:14:32
4
1
DOVIJDANE
8.
nqkogo
27.09.2011 23:51:10
4
4
VOLEN SIDEROV SHTE GI OPRAVI :))
7.
До стачкуващите
27.09.2011 23:18:44
14
10
Спрете с тези митинги, че ще стигнем до гражданска война! Стига сте тормозили циганите,че и ние хич не сме по-хубави! Какво искате да започнем да се избиваме по улиците ли?! Само това ни липсва на цялата мизерия, в която живеем.
6.
Мунчо
27.09.2011 22:27:21
4
7
Ей тоя прост сайт няма да спре да създава напрежение...сирени виели до Морската...е аз там живея..чух само една.....и събралите се младежи тръгвали към Комлука...те може да са малки на години, но не са глупави....150 човека да атакуват Комлука...хайде стига се шашкали само циганите. Скоро хората ще им стане ясно що за жълт сайт сте....прекалявате с интригите...Касабова тази вечер няма ли пак да пискаш "Ама то има доргирани и пияни.."или изпълняваш поръчка на мъжа ти...да ви се вдигне вота за изборите...и да се сцепите повече от 1-2 няма да вкарате в общината..
5.
сбогом
27.09.2011 21:41:07
4
7
сбогом ГЕРБ , спи спокойно при НДСВ , ти ще си ни обица на ухото
4.
МВР ЕООД
27.09.2011 21:18:02
0
22
Ако някой някъде убива
и български деца затрива,
ако дете с микробус прегази -
… … родната полиция го пази.

Припев: Хора, не палете Киро,
хора, запомнете ни добре!
Вие ще сте бити и прибрани,
в РПУ на МВР.
3.
ходил пеш корумпирания млад началник
27.09.2011 21:08:49
0
14
ако искат и с танкови да пазят циганите, ще ги помелим, начело с корумпираният им началник
2.
полицейщина
27.09.2011 20:59:07
0
8
Що не информирате как началника на ОДМВР Милен Димитров-Подлогата
взе пари от имотните престъпници от Елхово, за да им прехвърли вината на други с прокурора съсед Ангел Георгиев.

Много лесно преписвате полицейската сводка иначе.
1.
Бенатова
27.09.2011 20:58:07
0
5
Слави Трифонов каза да проверим в интернет какво е казала Миролюба Бенатова... Ето автентичните кадри от извънредната емисия на "bTV - Новините":
http://www.youtube.com/watch?v=swj3bf8PGOE
След 02:38 сами може да чуете какво казва...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори