×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Втора вечер гневни с маски атакуват цигани в центъра на Бургас


Втора вечер гневни с маски атакуват цигани в центъра на Бургас
Пред Областна управа бесове.бг засече една от групите да преследва циганка с деца, размириците продължават
26 Септември 2011, Понеделник, 20:33 ч.
Автор: Ивелина ДОНЧЕВА, видео Добромир ДОСКАЧАРОВ

Огромната група тръгна от паметника „Альоша“, скандирайки: „Българи – юнаци!“ и „Циганите на сапун“

Тинейджъри в черни дрехи и с трикольори се събраха на площад Тройката в Бургас, за да протестират за втора поредна нощ срещу зверското убийство в Катуница.

Въпреки че протестът беше организиран в социалните мрежи и нямаше официална информация за провеждането му, в районна на паметника „Альоша“ се забелязваше засилено полицейско присъствие и служители на дирекция „Обществен ред и сигурност”.

Младежите не искаха да разговарят с репортерите, криеха лицата си с маски, под качулки и заплашваха всеки, който се опитва да ги снима. Нямаше пияни, нямаше дрогирани.  

 
Протестното шествие Ку-Клукс-Клан тръгна от пл. Тройката към гарата, охранявано от полиция, хаосът настъпи, когато част от маскираните хукнаха към гарата
Протестът с начален час 19 ч започна с едноминутно мълчание в памет на двете загинали момчета от с. Катуница, след което около 400 протестиращи тръгнаха по главната ул. „Александровска“ пеейки българския химн и скандирайки „Циганите на сапун” и се отправиха към градинката на бургаската ж.п. гара, която е основно свърталище на цигани. Там обаче липсваше обичайната групичка мургави проститутки. Малка групичка се отцепи и хукна към тъмната уличка „Хан Крум“.

Там, до казаните зад Старата поща, всяка вечер също се предлага платена любов. Разгадали намеренията на протестиращите, няколко полицаи веднага тръгнаха след тях. Джип „Нива“, също пълен с униформени, заварди горната страна на улицата и спря до сградата на СМК. Младежите претърсиха улицата, а после с викове: „Българи – юнаци!“ тръгнаха към другата стоянка на ромски проститутки – малката градинка срещу Католическата църква. След като и там не откриха никой, те се сляха с другите протестиращи на ул.“Христо Ботев“. След това цялата група е тръгнала към моста. Засега нямаме информация за инциденти.




В категории: Бургас


55
Коментара по темата
55.
стефан
23.01.2012 13:35:23
27
10
когато България Беше под турско робство, циганите бяха едни от хората които избавиха България от турско робство . В съшност те състъвляваха България а вие които си мислите че сте българи, жестоко се лъжете няама чиста нация Българи. 80% от Българите всъшност са турци в следствие на изнасилванията от турците.
54.
29.09.2011 22:46:58
27
5
DA PRAVISTE ,NA SAPUN,ZNAETELI KAKVA E RAZLIKATA NA BILGARITE I ROMITE,VIE BILGARITE KRADETE PO MNOGO.....KATO SE KRADE MNOGO NE SE LICI.......ROM KRADE EDNA KOKOSKA LEJI 5 GODINI.VIE OGRABIHTE BALGARIA PO NAI INTELEGENTNIA NACIN......NO NAKOI DEN VSICKO TOVA STEVI SE VIRNE PRIATELI....NA VREMETO NA NAS NI SMENIHA IMENATA STE DOIDE DEN I VASITE STESA SMENE NIIIIIIIIIIIIIII POVIARVAITEEEEE.............
53.
Asen Prodanov, Burgas
29.09.2011 09:44:07
4
18
Толерирането на циганите и поддържането им с помощи от държавата е като "Храни куче да те лае". Циганите обаче са далеч по-зли, опасни, заразни и отвратителни от глутница бесни кучета. Нима ще трябва и тях да ги обезпаразитяваме, кастрираме и затваряме в охранявани приюти? Това ще излезе много скъпо на държавата, тоест на всички нас - данъкоплатците. Но когато едно куче е бясно и опасно за хората, за него не е рационално да се полагат такива грижи, а се налага да го унищожат. Не е хуманно наистина, но е единствено правилното решение, няма друга реална алтернатива.
52.
Mitio
28.09.2011 22:41:26
2
6
Do komentar №48. Ei dragliv ciganin negramoten zashto se machish da pishesh kato nemojesh.Vsichki znaqt dori i mangalite v getoto che vie ste negramotni i mirizlivi i mojete da rabotite edinstveno v chistotata.A otnosno horata v Bulgaria koito kazvat che sa turci 90% ot tqh sa draglivi mangali koito dori neznaqt kade e turciq.Drugiq pat kato reshish da pishesh hvani nqkoi bylgarin da ti proveri napisanoto za greshki i togava go poblikuvai tikvinik.
51.
kolio
28.09.2011 13:13:42
2
6
gotov sam da ubiq daje tozi car li e kakav e deto se e vzel za golqma rabota
50.
ivaN
28.09.2011 11:16:13
2
5
na sapunnnnnnnnnnnnn mangaliii
49.
ivaN
28.09.2011 11:16:11
2
5
na sapunnnnnnnnnnnnn mangaliii
48.
bulgari glupaci
28.09.2011 10:48:36
18
4
mnogo strahliv narod ste ,i ste predateli tova se znae v cyal svyat za vas,strahliv narod ste,nali pomnite 550 godini e kak ne to shte se znae cyal jivot,zashto ne se opitate da vlezete v edna ot mahalite na cyala bulgaria ,maleeeee ,,prigotvete si predvaritelno myasto v grobishtata,garancia,i znaeto go mnogo dobre i vie che nie sme bili vinagi po smeli ot vas,VULGARITE pitaite bashtite si i dyadovcite si,nie sme gotovi vinagi,chakame,haide samo opitaite.i da vidite kakiv e rezultata
47.
sigan
28.09.2011 08:18:16
10
6
eee tapanari 6te vi pray kecyp ela na kumnuka bilgari na 4ecan apak sigani za bogactvo hahaha
46.
kakto po-dolu...
27.09.2011 21:06:08
1
10
Корумпираният началник на ОДМВР Бургас-Милен Димитров, защо не прави нищо?

Щом не е за рекетирани на хора и бизнес от града със заплахи за престъпни групи не го интересува.

Свършиха ли хората на които можеш да им прехвърлиш вина за организатори на престъпни групи бе помияр, или истинските престъпници не ти плащат достатъчно.

Бурсук корумиран.
45.
Joro bs
27.09.2011 15:47:00
5
8
napravo s bagerite da im sabarqt katunite
44.
xaxaxa
27.09.2011 13:06:22
4
8
axxax CIGANITE NA SAPUNNN ;))))
43.
Х
27.09.2011 08:44:29
6
16
По масово и с оръжие.
42.
Asen Prodanov, Burgas
27.09.2011 08:39:34
3
23
Циганските безчинства и мародерства ескалираха през годините и превърнаха живота на стотици хиляди българи в ад. Правосъдието и държавните институции негласно ги толерират, като се отнасят снизходително дори към регистрирани рецидивисти, само и само да не бъдат обвинени в расова дискриминация към малцинствата. Тази политика обаче накърнява правата на невинните потърпевши и е унизителна за всички нас, добросъвестните български граждани. Така с годините закономерно се натрупа и наслои дълбока и основателна омраза към циганите, постепенно прерастваща в ответна агресия спрямо тях. Неслучайни са масовите изстъпления в Катуница - те са израз на отдавна преминатия праг на търпимост спрямо безнаказаната циганска престъпност и произвол. Времето и натрупаният опит доказаха, че не е възможно превъзпитанието и цивилизоването на циганите. Те са озверели, неграмотни примати, безконтролно разможаващи се като вируси, сеещи зарази и бълващи престъпност. Те са реална опасност за всяко едно общество, това е голата истина. Ето защо, всякакви крайни мерки и дори репресии спрямо тях са напълно оправдани, за да бъдат опазени живота, здравето, сигурността, спокойствието и имуществото на хората в България. Криворазбраният еврохуманизъм няма да ни разбере, защото там имат само съвсем бегла представа за мащаба и същността на циганската напаст. Те никога не са пробвали да интегрират болестотворни бацили в здрав организъм, за да са изпитали на гърба си вредните последствия от такива абсурдни опити.
41.
Ivo
27.09.2011 08:10:17
2
1
Тия протести и сбивания няма да помогнат с много. Цялата е работа да има ред в държавата и управниците да си вършат работата. Защо по байтошово време циганите не са могли да мърдат? Защото тогава ха да е мръднал, ха милиционерите са им стъпали на врата. Сега хората в по-изостаналите градове или в селата, които имат ниви или животни, едвам изкарват нещо от тях заради крадци и често хващани цигани. Допреди 20 години не е било така. Всичко, което сега правим е правилно, не може те да не работят, крадат и тем подобни, и полицаите да ги защитават и разни клоуни като Борисов да казват: 'Това е пътен инцидент". И на всичкото отгоре да пребивават на наш гръб и да стават все повече наглярите като Киро Циганина. От край време следя изказванията и митингите на хората, които сега ще посоча, и до сега във всяко едно отношение те бяха напълно, абсолютно на 100% прави, ама във всичко. Дори и последните изкавания преди случаката в Пловдив. Все още нищо не е загубено, така или иначе вече не може да се вярва на нито един управник или партия, нека да проявите разум и правете това, което в горния ред ви казах и на 23 октомври гласувайте с бюлетина номер 9! Аз ще го направя и се надявам и вие да проявите малко разум. Подкрепям и 39 коментар.
40.
полицейско безхаберие като няма дивиденти
27.09.2011 08:09:29
3
15
Корумпираният началник на ОДМВР Бургас-Милен Димитров, защо не прави нищо?

Щом не е за рекетирани на хора и бизнес от града със заплахи за престъпни групи не го интересува.

Свършиха ли хората на които можеш да им прехвърлиш вина за организатори на престъпни групи бе помияр, или истинските престъпници не ти плащат достатъчно.

Бурсук корумиран.
39.
аз искам
27.09.2011 07:30:59
1
11
към циганите да се прилагат същите закони каквито към мен. Аз ако наруша ЗДП полицаите ми пишат акт, който няма как да не платя, а кокво правят на циганите с каруци по пътища където е забранено да се движат, какво правят на циганите които крадат ток, а те го крадат най-малко 16 часа в денонощието, пак нищо и т.н. Примери могат да се дадат много. Когато това се промени, тогава и моето отношение към облагодетелстваните гадни мангали ще се промени
38.
djambaza
27.09.2011 06:06:55
3
5
mom4eta 6to ne doidohte v komlyka e az va 4akah da doidete da biiim mangalite prigotvih trabi palki te mangalite sa sabraha kam 500 4oveka s edni malki pra4ki i otidoha do akaciiite i izbqgaha :D
37.
adfgafg
27.09.2011 03:27:35
3
10
Ако това е бъдещето на България - свършено е с нея!
36.
do35
27.09.2011 01:42:08
9
3
Значи е време за се откажете не мислиш ли?!Примирете се!Трябва да сте без мозък,ако мислите,че като набиете 5,6 мангала те ще си хванат 10-те дечица и ще си тръгнат.Няма да получите съдействие от никого.А колкото до полицията тя си върши работата.Ако те бяха скочили на бой дали още щяха да имат работа.Те също издържат семейства.В Лондон имаше същите размирици само,че полицай застреля чернокож мъж и знаете ли кое беше лошото-Сред бандата чернилки имаше и бели които се възползваха от случая за да си откраднат нови маратонки.Но всички си получиха заслуженото.Не си навличайте проблеми.Ще дойде момента в който всички ще бъдат удовлетворени.
35.
burgas protiv mangalite
27.09.2011 01:30:58
1
9
така като гледам повечето с негативни изказвания са си стояли в тях и са гледали сеир апък ние "овцете с качулки" се опитваме да спрем наглите мангали от години ги търпим ама вече ни писна.България си е за Българите. И вместо полицията да е с нас тя е против нас. Защо не се застъпят за Българите и да протестират с нас а не да защитават черните боклуци ?
34.
чичо манчо
27.09.2011 01:26:42
14
1
пак ли тия олигофрени ми говорят
33.
до 31
27.09.2011 00:48:16
8
6
И защо не искате родителите ви видят по телевизията?!Нали се смята,че правите нещо правилно ,нали сте горди.Оставете ги да ви видят,сигурно ще ви поздравят.Не слагайте всички цигани под общ знаменател.Давам пример едва ли някой ще си спомня по новините бяха дали жена от ромски произход с висше образование ,на която са отказали работа заради цвета на кожата.Не бъдете толкова жестоки.Накажете виновника за стореното на горките момчета.Не ранявайте хора ,които нямат вина.Опитайте се да бъдете по-добри ,ако цигани и българи си съдействат и враждата приключи всичко може да бъде наред.Естествено трябва да сменят и управлението ни-ХОРА В БЪЛГАРИЯ НИКОЙ НЕ МИСЛИ ЗА ВАС!Ако вие не си помогнете няма кой-с бой нищо не се постига.Ромското общество няма да се махне.
32.
DO 31
27.09.2011 00:34:39
5
7
ЕТО ВИЖТЕ СЕ!Кой е боклука тук хаха.Чудесно се представяте браво !Обиждай ме колкото искаш.И не няма да се самоубия ,защото не виждам смисъл.Заради такива като вас държава ни ще затъне.Вие просто паднахте на нивото на ромите :) Хайде псувай ме сега-в България друго освен това не се прави.
31.
dasd
27.09.2011 00:19:42
4
2
kat ta e sram idi sa samoubii nqkade 6matka izrod urod bokluk
30.
ДО КОМЕНТАР 16
27.09.2011 00:11:34
8
8
СКЪПИ БЪЛГАРИ-РОДОЛЮБЦИ-ОПРАВЕТЕ СИ ПРАВОПИСА ! ТИ ЛИ ЗАЩИТАВАШ БЪЛГАРИЯ?!МОЖЕШ ЛИ ДА СИ ОТКРИЕШ ВСИЧКИТЕ СИ ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ?НЕ СЕ ОБЯСНЯВАЙТЕ КОЛКО МРАЗИТЕ ЦИГАНИТЕ.КАТО ТОЛКОВА ГИ МРАЗИТЕ ЗАЩО НЕ СЕ ИЗСИПАХТЕ ЦЯЛАТА ТАЗИ ГРУПИЧКА ПРЕДИ МЕСЕЦ ДА НЕ БИ ТОГАВА РОМСКИЯТ ПРОИЗХОД НЕ ПРАВЕШЕ МИЗЕРИЯ?! ЗАЩО ИМ ДАВАТЕ КРИЛА НА ТЕЗИ МОМЧЕТА ?! ИЗЛАГАТЕ СТРАНАТА НИ САМО ТОВА ПРАВИТЕ.СРАМ МЕ Е ,ЧЕ СЪМ БЪЛГАРКА.АЙ ТРЕПЕТЕ СЕ ТАМ .ЗАЩИТАВАЙТЕ НАРОДА СИ ПОСТОЯННО НЕ САМО КОГАТО НЕЩО СЕ СЛУЧИ
29.
nx
27.09.2011 00:05:59
1
3
za kvo da e v komluka i kvo pre4i da ima i nep1lnoletni sled kato i te sa 4ast b1de6teto na b1lgariq i iskat edin po spokoen i hubav jivot ;)
28.
Коментатор
26.09.2011 23:59:29
1
1
Слави Трифонов каза да проверим в интернет какво е казала Миролюба Бенатова... Ето автентичните кадри от извънредната емисия на "bTV - Новините":
http://www.youtube.com/watch?v=swj3bf8PGOE
След 02:38 сами може да чуете какво казва...
27.
Ha
26.09.2011 23:55:17
5
3
shto nese napravi protesta v KOMLUKA a v centura da vidim kolko oburkani deca togava shte idat
26.
Доктор Дре
26.09.2011 22:39:40
3
18
Поздрави за тези смели момчета със "Стената" на Пинк Флойд - на прав път сте.Ние на вашите години ходихме с идиотски връзки на врата - ту сини на чавдарчета, ту бяхме пионерчета с червени, пречупваха духа ни.Възпитаваха ни да ходим с наведени глави и рамене, да казваме рапорт даден, рапорт приет.Точно както в "Стената".А вие имате криле и небе пред себе си.Летете смело и хич да не ви пука от гадни подмятания.Правдата е на ваша страна.Много сте си готини.
25.
БЪЛГАРИН
26.09.2011 22:37:44
1
10
циганите-това са паразити които живеят на нашият гръб.не са полезни със нищо на този свят.затова трябва да се изкоренят.
24.
P|R
26.09.2011 22:29:25
2
20
Navsqkade samo 16-17 godi6ni mai te 6te ni otsramqt pred istoriqta.... pitam se kade bqha po zrelite qvno rakiqta i salatata pred televizora bqha po vajni.Kolko jalko
23.
...
26.09.2011 22:19:29
1
19
Нямаше размирици, нямаше пияни, нямаше и дрогирани! Просто се събрахме да изкажем гражданската си позиция!
22.
...
26.09.2011 22:19:29
0
13
Нямаше размирици, нямаше пияни, нямаше и дрогирани! Просто се събрахме да изкажем гражданската си позиция!
21.
олигофрения
26.09.2011 22:18:59
18
3
Доста простотия видяхме. Ако и това са патриоти, ако и това са хора с идеали... Приличат на олигофрени
20.
шматка
26.09.2011 22:18:32
0
0
baba mi в случая твоите думи и мисли будят срам за града и страната,да не говорим,че най-големия анонимник и интернет герой си ти
19.
Доктор Дре
26.09.2011 22:14:20
2
13
ГЕРБ са срам и позор за Бургас, а не тези млади хора, които не ги е страх да изразят гражданското недоволство.Разбира се, че ще бъдат с качулки, нали знаят, че полицията у нас първо бие, после пита кой си.Каквото повикало, такова отвърнало.Момчета от площада, на прав път сте, не ги слушайте платените писачи на ГЕРБ по форумите, те са толкова ниско паднали, че само това могат да правят.Да не би там да излизат с лицата си, и във форумите те са с качулки, а искат да видят вас....селски хитреци подли гербери
18.
до добър
26.09.2011 21:56:31
1
11
Защото са поръчкова медия "миличък". Предателите са се наказвали със смърт. И понеже претендираме да сме цивилизована държава не ги убиваме ама ги бием хаха. :)
17.
тайна
26.09.2011 21:55:01
0
10
чрез тази смръдлива лайняна управлявана от евреи сган предоставя записите на полицията и лапаме...
16.
Balgariq nad wsichko
26.09.2011 21:52:24
7
13
ми защтото нии не сме се подписвали да на снимат и нащти родители да на гледат по телевизията !!! ;) .. и поне може да сме Група качулати овце с рога. Тва не е Бургас, ... ам поне не стоим пред екраните и да ги псуваме или пак да пишим по фороми тва и унова за тях а са дигаме всички за една цел Да махним ... защото България си е за българите ;) !!!!
15.
някой
26.09.2011 21:45:10
6
13
Защо биете българи?????????? Чупите камери на национални медии. Защо биете българи?????????????
14.
до Гога
26.09.2011 21:43:00
14
14
Не миличък, просто не съм тъп садист нито селянин, който гледа сеир. Когато хората от Катуница хвърляха камъни бях с тях и исках да сринат къщите, когато качулките дойдоха - на тях не им пука за какво са там, тяхната цел бе да трошат. Гледайте bTV, това е истината, ама не си я харесвате. Бият и медии, защо бе те са белички, защо ги биете нали целта са циганите????? Защото нямат никаква идея в главата, а само псуви в устата. И сто пъти да ми натиснете минусчето, не ми дреме. Момчето на което най-много му пукаше за неговия пориятел му спря сърцето. Размирици - тва е лесно, градивното е трудно щот трябва да си напънеп качулатия задник.
13.
имаме ли държавници?
26.09.2011 21:41:38
3
28
Френският президент Саркози направи скандално изказване разярен от отправените му критики относно предприетото екстрадиране на циганите към родните им страни: „Само Хитлер може да интегрира ромите -заяви френският президент по време на дебат излъчван по телевизията – Няма начин да интегрираш хора, които все още живеят в родово-общинния строй и отказват да полагат каквито и да е усилия да водят цивилизован живот. Как да интегрираш хора, които доброволно се отдават на просия, проституция и кражби, хора които искат наготово да ползват придобивките на съвременната социална държава, без да са положили и мъничко труд в изграждането и. Защо Българите се гордеят толкова много, че по време на холокоста са спасили “българските” евреи, а за циганите нищо не споменават, явно още тогава са искали да се отърват от тях. Нека тези, които са ги научили да живеят по този начин, нека те поемат отговорност за интеграцията им. Аз имам данни, че политиците особено що се отнася до България и Румъния, умишлено държат ромите в нищета, за да могат да си осигурят лесни за купуване гласове по време на избори. Знам, че един техен политик, за когото забележете самите Българи говорят, че бил най-умният от всички, та този политик каза, че: „Купуването на гласове било европейско явление.“ И този политик е лидер на партия, която уж също се бори за права и свободи на определен етнос. Какво може да очаквате от такъв народ, на когото дори и лидерите не са още интегрирани в европейските ценности. Франция е държава, която държи както на правата на гражданите си, така и та техните задължения. Забележително е обаче, че циганите отлично познават правата си, но отказват да спазват задълженията си. Те просто така са научени и това не става за година две. Не, Българите така са ги научили, те са проявявали криво-разбрана толерантност и щом са могли да ги търпят толкова време, ще си ги търпят и занапред. Аз не мога да си обясня, как и самите Българи претендират да са европейска нация, когато самите тях ги тъпчат по всевъзможни начини през целият им съзнателен живот. Прочетете книгата на приятелят ми Юрген Рот и ще се убедите в това. Българите са превърнати в овце, можещи единствено да блеят и да бъдат шибани, както се изрази наскоро друг техен забележете професор и министър в настоящето правителство. И те вместо да го изгонят с камъни си обръщат задниците за още. Затова да си вземат ромите обратно и да си ги търпят, като са си ги търпели досега, ние сме цивилизован народ и не можем да търпиме всякаква измет. Вярно, че Франция е родила девиза „Свобода, равенство, братство.“ но явно някой го бъркат със „Слободия, права, помощи.“, само че грешно са си направили сметката. Аз лично съм против, каквото и да е отпускане на средства за интегриране на когото и да било в цивилизованото общество, защото интеграцията не става с пари, а чрез осъзнаване и приемане на европейските ценности. Публична тайна е, че и България, и Румъния бяха приети в съюза по гео-политически съобръжения, без да са достигнали необходимото ниво на мислене и разбиране на ценностите за които говоря. Те гледат на нас, като на социален дом, които е длъжен да се грижи за тях, но ние не сме приют за бедни и отказваме да изпълняваме тази функция. Може би не е зле да се помисли, ако не за излизане от съюза на тези две страни, то поне за ограничаване свободата им на заселване в старите членки на съюза, докато не израстнат в мисленето си. На нас не ни трябват нито роби, нито просяци, а точно такъв тип е мисленето на българите, а ромите явно се възползват от този начин на мислене и са свикнали никой да не им дири сметка. Тука обаче е Франция и при нас неплатени сметки няма. За мен, народ който търпи такива хора в обществото, и политици които извличат дивиденти от положението на тези цигани – такива хора нямат място в Европейският съюз.
12.
до добър
26.09.2011 21:40:36
2
12
коментар номер 6 е писан от същество, което не е човекн а някакъв плазмодии.
Да продължаваме да се оставяме да ни избиват, докато критко блеем отстрани.
гневът, който се отприщва в момента не е от онзи ден, а от ГОДИНИИИИИ
децата от видеото толкова могат, майките и бащите им се крият в гардетробите и треперят като пращат децата си на училище
ТОВА ли трябва да е България!
циганите вън!
11.
фен
26.09.2011 21:35:35
2
17
Момчета объркали сте пътя. Първо към общината, а после към парламента.
10.
добър
26.09.2011 21:35:20
8
1
Сеирджии
9.
Гога
26.09.2011 21:35:17
0
11
Е как българите да претендират, че са европейска нация, когато самите тях ги тъпчат по всевъзможни начини през целият им съзнателен живот. Добър и Баба во са типичния пример мазохисти...
8.
baba mi
26.09.2011 21:33:37
25
6
Срамна гледка, само чакате някой да умре, за да се набеснеете. Я долу качулките и по един да ви видим колко сте смели. Не харесвам циганския манталитет, ама не го повтаряйте.
7.
baba vo
26.09.2011 21:30:12
25
6
СРАМ ЗА БУРГАС.
6.
добър
26.09.2011 21:28:29
32
17
Група качулати овце с рога. Тва не е Бургас, тва са недоебавки, Браво ли ше викаш, а щот ти е проста главата мойто момче, както и повечето писачи във форума, че и аз.
Това, което ще напиша е твърде фундаментално, дълбоко и сложно, за да го проумее една качулка.
Сценарий - красавците от видеото или техни сподвижници отиват и бият цигани. Ок, да предположим, че послед пак г бият и след това пак и след това пак. Железни батковци бият сополиви хлапета и жени. На всяко действие има противодействие, когато на ромите им писне ще отвърнат, но не на простите качулки, а на майка с дете на възрастен и безпомощен човек на случаен човек. Това ли искате? Заради вас недоебавки някой свестен бургазлия да отнесе отмъщение. Етническите огньове не палят нищо хубаво. Но омразата и мерзостта, която "протестиращите" излъчват е същата като на хората на цар Киро.
Не удряй, за да не те ударят.
В памет на починалото момче, той заслужава за негов спомен да се правят хубави неща, а не да се бият хора.
Не ви пука за момчето, само намирате излаз за долните си инстинкти.
Който мисли, че не съм прав, значи не носи и грам човечност.
5.
L
26.09.2011 21:28:13
5
14
ТВА СМЕ БС .. тряа се защитавамее .. стабиллноо .. ии ако пуснете ощте малко инфо ще е перфеее :)
4.
я марш от тук
26.09.2011 21:27:00
20
5
пълни палячовци,след 2-3 дни всичките им националистически мераци ,ще са се изпарили,мърша долна,всичката ни работа е такава ,от ден до пладне,утре не ги търси
3.
жони деп
26.09.2011 21:26:51
1
6
чистка само
2.
маноел
26.09.2011 21:23:06
1
6
ако може още инфо.
1.
орк
26.09.2011 21:13:56
1
28
Браво Бургас!
Хайде да ви видим по-късно ще ударите ли Кумлука!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство 110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство Това показват наблюдения на Института за социални, синдикални изследвания и обучение Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова След призива на Корнелия Нинова Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Заемите надминаха 100 млрд. лв. КЗП-Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден КЗП-Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден С особено внимание ще се следят стоките с етикети за биопроизход Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Причината за усилване на валежите е, че България се намира под южната периферия на антициклон, позициониран над Украйна и Молдова Мъж спука от бой 19 г. момиче, после го качи в колата си и си плю на петите Мъж спука от бой 19 г. момиче, после го качи в колата си и си плю на петите Малко по-късно двете лица са открити в частен дом в града. Установени са видими следи от насилие върху момичето Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Тази вечер ще има кулинарно състезание  Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Танците са вълшебство, което открих. Благодаря на Михаела, че не се отказа от мен, каза Виктор Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Само в 6-ия сезон на кулинарното риалити вече има цели две съвсем нови двойки, който се залюбиха по времето на шоуто Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цънцарова не може да си прочете текста
Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори