×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето ги Никола Батилов и тъстът му Щерион, арестувани с 413 саксии марихуана, 15 бойни оръжия, 3 бомби и гранатомет


Ето ги Никола Батилов и тъстът му Щерион, арестувани с 413 саксии марихуана, 15 бойни оръжия, 3 бомби и гранатомет
24-годишният Никола Батилов (в ляво) и приятелката му - дъщеря на 48-годишния Щерион
Тема в развитие
виж още
скрий
19 Юли 2022, Вторник, 11:20 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки: Флагман.бг

В лек автомобил Опел на Елените са намерени 23 кг марихуана и оръжия

Флагман.бг показва снимките на 48-годишния Щерион Джамбазов и на 24-годишния Никола Батилов, които са заловени при спецакция на Елените и Свети Влас с 413 саксии канабис, 15 бойни оръжия и 3 бомби. 

Както Флагман.бг писа преди малко, между двамата връзката е дъщерята на Щерион, която е гадже на Никола. Така се заформил семейният бизнес с отглеждането на марихуаната в особено големи количества. 

Бащината къща на Щерион е била наркодепото, където полицаи от сектор "Наркотици" са установили растенията и пригодената оранжерия за продукцията. 

В лек автомобил Опел на Елените пък са намерени 23 кг. марихуана, разпределена в множество пакети по 500 гр. и още оръжия. 

Сред бойния арсенал са два автомата, гранатомет и две самоделни взривни устройства - 9 пистолета различни по калибър и боеприпаси за тях, 2 автомата „Калашников“ и боеприпаси за тях, 2 пушки различни модели с боеприпаси, 1 гранатомет в готовност за ползване, 1 бойна граната, 5 заглушителя – за автомата и за пистолетите, 3 самоделни взривни устройства, подготвени за незабавна употреба. Имало е и гранатомет, който, ако бъде взривен, може да има унищожителни последствия и да убие десетки души. 

По мнение на специалисти от ОДМВр-Бургас, изработката на заглушителите и самоделните взривни устройства е на изключително високо ниво, което означава, че Никола Батилов и Щерион Джамбазов са действали прецизно. 90% от оръжията са със заличени номера.

По информация на Флагман.бг, на всяко оръжие назначена експертиза, тъй като криминалисти имат съмнения, че с някои от пистолетите може да е било извършено престъпление, което към днешна дата да не е разкрито. 

 




В категории: Бургас


Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 1
87
Коментара по темата
87.
*********
20.05.2023 01:12:19
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
86.
Ноунейм
22.07.2022 01:12:11
0
2
Този е по-добър от Бургас Цвет Танев.Догодина на флората ще обере наградите!Евалата,400 саксии си е работа и чудащо....
85.
Хан Крум
20.07.2022 16:19:42
1
9
Тая яма има нужда от СВО за декриминализиране или поне от един "Закон за изтребление на разбойниците"!
Толкова идиоти станаха авджии, поне да има файда от това?!
84.
Хроника на една предизвестена смърт
20.07.2022 14:02:01
2
22
Да , това са две Българии, две култури, които живеят на една и съща територия, но те просто си пречат. За сега те не успяват да намерят някакъв приемлив мотив за съвместно съществуване. Дори в едно кастово общество, каквото е индийското, кастите наистина не се допират, но имат механизми за общо съществуване. А нашите два свята просто не намират начин да живеят на едно и също място.
- Назовете тези два свята, обрисувайте ги?
- Едната, малката група, аз наричам българяни. Те присъстват в българската територия с правата и морала, прилягащи фактически на агресор. Това е малко хищно племе, което е завладяло своята територия и няма никакво намерение да преживява в някакви компромисни форми с другите - арийци срещу дравиди, конкистадори срещу маи, османлии срещу гяури и пр. Тоест, имаме отношение между агресор и подчинените нему. Това са неприкрити форми на антагонизъм с невъзможност за каквато и да е търпимост извън условието за абсолютно и безусловно подчинение от страна на покорения етнос.
Българяните могат ясно да бъдат описани като хора, тежко враждебни на всички останали, т.е на българите. Те са убедени, че са по-добрите, по-важните, те са хубавите, умните, енергичните, творческото начало - че са, всъщност, солта на Земята, но че Бог ги е наказал да се родят тук, а те могат да оправят Божията грешка като се легализират и другаде, оставяйки тук имотите си и своите управляващи. Това съсловие е тънката ципа на приемащите се за "първа ръка хора", които общо взето са пренесли всичко, което са могли на Запад. Връщат се тук само за да нагледат имотите си и тези, които им служат. Българи не са, но ако все пак успееш да ги уличиш в нещо българско, те се обиждат. Българяните започват колкото може по-рано да говорят с децата си на чужд език, българският е само за ниско-културно битово общуване, за разговор с прислугата - но не бива да се практикува публично пред хората. Иска им се децата им да не знаят български, за тях е чуждо всичко случило се в България през последните 150 години. Всъщност това са чужденци, които обаче нямат намерение да се връщат там, където са, а и истината е, че те нямат къде да се върнат. Техният генезис е тук, по нашите земи - това са хора тук, но от "отвъдното".
Останалото множество от хора всъщност е "долната класа", "простолюдието", "народецът" - които обитава низините на съвременната българска социална структура – една съвсем тънка ципа свръх богати българяни, второ - умираща, отчаяна, объркана средна класа, но все още много енергична и способна на политически прояви, и на трето място - увеличаващата се долна класа на България. Това е огромна маса - овълчен, отвратен, озлобен, дезинтересиран, политически отчужден народ, който може да бъде и опасен. Той е управляем и може да бъде запален, насъскан срещу цигани, турци, чужденци, включително и срещу самия себе си. Така двете Българии живеят не паралелно, а перпендикулярно и в точката на допир всеки заинтересован с минимални технологични умения може да предизвика тежък конфликт. Ако говорим за опасност, можем да я открием в самата възможност заинтересовани кръгове да предизвикат пожар в точката на допир. Там гори перманентна омраза и тя може да бъде използвана като гориво за различни технологични цели.Но не е изключено от този допир да лумне и един голям пожар , който да изпепели цялата държавност. Но това е най-ужасната, геополитическата възможност. Например, може да стане така, че геополитическата граница, деляща т. нар. "хартланд" и "римланд" да мине по билото на Стара планина. Може да бъде заплашен териториално-политическия интегритет на българската държава.
Българският социум има и опит, и сръчност да живее в бездържавие. Това означава елитите, които те ръководят, да не са твои, а пък на селско и махленско ниво да се самоуправляваш. Това ние го умеем, макар и да не сме никак уникални - нали в света има доста племена, които живеят без държава и са се научили да оцеляват. Петте века робство са източникът на нашата огромна жилавост и устойчивост, ние можем без високи дялове на културата и без суверенна държавност да преживяваме. Но това е живот, във собствения си заден двор – до чушкопека, ракийката и жената на съседа. Такива етноси живеят извън историческото време и това е техният начин да бъдат вечни.
Балканите са геополитическият нервен сплит на Европа и Азия. Има едно старо правило в геополитиката – който контролира Балканите, контролира главните процеси на евразийското пространство. Това е контролен пункт и великите сили винаги са настоявали да влияят в тази част. От там идва и транс-историческия проблем на нашето общество – ние сме народът, който заема ключовото място на Балканите и затова е призован да направи корава държавност точно на това място, и затова пречи на всички и всички му пречат. Геополитически България е ключова територия и винаги всички велики империи са воювали открито и прикрито за контрол по нашите земи.
Сега проблемът е решен – ние сме под американски военно-политически контрол и това стана не защото САЩ са ни окупирали с танкове, а защото българският елит от 80-те години си пожела точно това. Господ отново сбъдна мечтите им. 
Трябва да е ясно, че на България някои неща не й се полагат. Например, високи позиции в сферата на науката, образованието, културата. Страната трябва да бъде покрита с мрежа от бизнес училища. Ние сме победен народ, участвахме на страната на загубилите Студената война. При това положение на нас не ни се полагат високи технологии, ядрена енергетика, уранови рудници. Общо взето, недоизказания идеал е, че населението от двете страна на магистралата, която свързва Европа с Истанбул трябва да обслужва пътникопотока и туристите. Тоалетните от двете страни на магистралата трябва редовно да се посипват с хлорна вар, жените да бъдат ваксинирани срещу венерически болести, а мъжете - да знаят да си служат със салфетката и чупката в кръста. Не ни се полага също и финансово министерство, защото отдавна нямаме финансов суверенитет. Ние сме държава, която не може сама да отпечатва парите си. Задачата на финансовия министър не е трудна – той трябва да огласява волята на реалните управленци на страната. Военен министър също не ни се полага, тъй като не ни се полагат реални въоръжени сили. Те просто се превърнаха в международни полицейски сили. И външна политика не ни се полага. Външният ни министър няма нужда да решава сложни политически и геополитически задачи. Той трябва да изпълнява инструкции, а ако някоя инструкция не е ясна, просто трябва да се обади по телефона и ще и му се разясни.
Така че не бива да очакваме от това правителство да води напълно суверенна политика. Повтарям, не му се полага суверенитет – както, впрочем, и на предишните, и на всички бъдещи правителства на България. То трябва да изпълнява инструкции.
Това е България на гаражната търговия, на огънатата алуминиева дограма в гараж. Каква енергетика тогава ни е нужна?
Идеята, че не бива да съсипваме енергетиката си, защото ще продаваме електроенергия е напълно безумна. От там идва абсурдът и на днешните ни разбирания за енергетика. Някой трябва да обясни на българите защо им трябва енергетика? За барбекютата на елита са достатъчни и дървени въглища. Ядрената енергетика беше нужна на България, когато тя се стараеше да бъде мощна индустриално развита сила. Но сега вече сме хора от нов тип – ще забогатяваме от селски туризъм, знаем си, че търговийката ще ни оправи – това е манталитетът на една весела крипто-колония. Отказахме се от високите технологии, от военната, от химическата индустрия, от електрониката. Сега сме решили да печелим от селски туризъм. Така, че геополитиката на последните български правителства не е сложна задача.
Истинският проблем е друг – желае ли българското общество да има автентична истинска държавност, желае ли да играе истинската игра, която други българи в други епохи са я играли успешно? Защото аз не вярвам в проклятието върху българския ген и култура. Но обществото трябва да реши един сериозен проблем – защо произвежда и поддържа този елит?  Това е централният въпрос на българското национално битие. Ако не го решим, ние изчезваме. Историята е пълна със сенките на велики народи - има маса примери на изчезнали социални светове и ние все някак можем да се сместим на скамейката между траки, хети, шумери и римляни – там, в Отвъдното.
Българите избраха пътя на фалшивия дух на своето развитие. Децата се сърдят на родителите си, че са ги родили българи, хората не разбират защо са нужни индустриализация и високите технологии. Това са последните фази на отпътуването ни към музея на Историята. Затова всеки трябва да си отговори на най-проклетия въпрос – Ти защо си тука, какво правиш на тази земя.? Ако питате за това гърците те ще ви кажат точно. Македонците пък са готови да го обяснят на цял свят. Нашият проблем, всъщност, е проблемът с така наречения български национален елит. Това е най-проклетият въпрос на България. Това не е и проклятие, а мъка. През последните 150 г. този проблем е непрекъснато актуален. Отива си българската държавност. България ще остане, няма съмнение, но сигурно няма да се нарича така. Може да се нарича Западна Турция, или Източна Македония. Тук винаги е трябвало този, който иска да контролира тези земи, да го прави чрез сила, чрез оръжие, с воля. С непоклатимото разбиране, че ние сме тука не защото „сме готини, толерантни, бели и пухкави”, а защото тук сме забили меча си, защото сме разположили танковете си тук, защото тук сме позиционирали ракетните си дивизиони с ядрени бойни глави...
Но днес ние не сме такива. Подозирам, че това е главния проблем на националното ни битие. И може би има оправия - а може и да няма. Защото историята не е кино с непременно щастлив финал, поне не за всички участници.
В продължение на 40 години в тъканта на българския социализъм се възпроизведе тъканта на онази, другата – Виенска България. Тя реши, че трябва да е на власт винаги и 10-е % отново се добраха до управлението. При това положение първото, което трябва да направим е да си разтрием очите и да видим действителността такава, каквато е. Да престанем да живеем в сънищата си, които някой друг ги измисля и ни ги възлага да ги сънуваме.
- Каква е реалността, която не виждаме заради сънищата?
- Според мен българската държавност е изядена, ние отиваме към приключване на един цикъл на държавност. Малката България не може да победи. Дори и да победи, ще стане ясно, че няма и за какво да побеждава. Тя не може да упражни никаква историческа мисия – освен ако наглото и демонстративно плюскане не го разбирате като мисия. Голямата България пък е изморена. Тези 10% като маса са толкова, но разполагат с контролни позиции в елита, успяха да трансформират заграбените си комунистически привилегии в социално-икономически. Тоест, онази Малка България, на българяните, като „номенклатура” днес пак се добра до властта. Тя няма какво толкова да направи с властта, най-много да се задави с нея. Но при това положение ще изстрада нацията, която май вече се съгласи, че е някак си хем нация – хем етнос. Затова мисля, че Третата българска държава си отива.
Струва ми се, че е дошло времето да опаковаме в куфарна форма това, което е останало от културата ни – след набезите на отворени фондации, културни, образователни министри и други бедствия, да вземем само най-необходимото,това, без което съвсем не можем – и да се готвим за Голямото пътуване.
- Какво ни очаква?
- Може би ни очакват няколко десетилетия, примерно 50 – 60 години бездържавие, с регионално управление от генерал-губернатори от Брюксел. При това положение ние зависим от перспективата на ЕС. 
Това е колкото неприятно, толкова и понятно. Но големият въпрос си остава за решаване от нас, българите – можем ли да принудим т.нар. национален политически елит да бъде отговорен пред Историята? Защото днешният елит няма усет за историческа мисия, той не чува гласове нито от миналото, нито от бъдещето, чува само куркането на стомаха си и си мисли само как да го напълни.
А ако не можем да задължим елита си да бъде на височината на историческите си отговорности – можем ли да го сменим?
А ако и това не можем – тогава у дома ли сме си? Или вече някой друг е тук у дома си?
И ако е така – какво правим?
83.
Държавата
20.07.2022 07:13:29
4
16
Държавата е гладна и типично по Бойковски стил първо започва да шиба най-приближените си, които го хранят, службите знаят всичко, но нещо някъде нагоре по веригата се е разбъркало и айде...
82.
Юмер
20.07.2022 04:56:42
1
32
Кажете и кои са полицаите на които е платено,да им осигурят спокойно търгуване на дрогата и оръжие.
81.
Малкия нокът на име Щериончу
20.07.2022 03:09:34
1
8
Яки нокти, коя е маникюристката
80.
Румен
19.07.2022 23:32:49
12
2
Пак с кокошкари ни занимавате :)
79.
ДО 31
19.07.2022 22:28:18
1
11
Може някой от РДВР да му е споделил за акцията и да е тръгнал да крие оръжията да не са в него.
78.
Аноним
19.07.2022 21:17:44
2
5
Сега ще полежат малко, колкото да им дойде малко акъл в главите.
77.
hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
19.07.2022 19:22:38
3
26
Еб*хти главата брат :))))))))))))))))))))))) Тоя като се е раждал майка му е стискала и не е искала да го пуща на белио свет , явно нещо отвътре и е подсказвало.....
76.
Легализация
19.07.2022 19:16:20
4
31
Имаме шанс да бъдем медицинска индустрия, водеща на Балканите, изтъква единственият българин старши член на Световния икономически форум в Давос.
75.
Браво
19.07.2022 19:15:40
4
13
Браво , трябва да се действа , държавата замалява , остават само изроди и пенсионери и тук там някой читав … децата тук не ги очаква светло бъдеще … повечето заминаха в чужбина … министерството се бори с тези вън както и с тези вътре в него , но всяко стадо си има мърши , но има и доблестни така че мачкане до последно !
74.
Самотни търсачи на Щастие
19.07.2022 19:12:15
2
23
Не мисля, че толкова се търси решение на икономическите проблеми, а всяка партия търси решение за себе си“, коментира още Бай Ганьо.
73.
Държавата Психодиспансер
19.07.2022 19:06:32
1
21
Нашето общество ще оцелее ли след това, което преживя?
Нашето общество ще оживее и оцелее, когато човек оцелее и оживее вътрешно. Трябва да си дадем сметка, че промяната идва от самия човек. Обществото няма как. Икономиката не е единственото, което пострада в кризата, която тресе света ни. Много повече и много по-опасен е ефектът й върху психическото здраве на хората както тук в България, така и по целия свят. Работещите бедни са в безизходица, която ги кара да адаптират цялата си ценностна система, за да оцелеят. Често пъти това се случва и при средната класа, която по една или друга причина е стресирани и неудовлетворена. Така рискът от психични разстройства и по-сериозни психосоматични заболявания съществува на практика при всички нас. 
- Установихме, че това се случва на една трета от българските безработни. Но освен това се случва и на около 85% от работещите бедни. Защото при тях отсъства тази ангажираност и заинтересованост от работата. Те също се чувстват неавтентични и също са предразположени към тези проблеми, защото работата им не е това, което искат да бъде, за което са мечтали и са се готвили, което обичат и което отразява вътрешния им ценностен профил. Българинът има ужас от това да бъде откровен със себе си и с желанията си и избира пътя на това да ги потиска и да ги живее някъде на тъмно, като бягство. Това, като модел на поведение, той го предава и на децата си и заради това, че трудно сме осъзнали собствените си емоции. Имаме проблем да поставяме граници между моите емоции и емоциите на другия, между моите емоции и емоциите на моето дете и много лесно се залепваме за другия. Този проблем се нарича „емоционална зависимост“ – залепваме се за любовта, за другия в родителството, за другия изобщо. Залепени хора за другия, развили емоционална зависимост към него, която заради невъзможността да сме винаги един с друг или един в друг, развиваме в тревожност от всичко, което следва от това – тревожност от раздяла, от отхвърляне, от самота, от свобода, от смъртта.
72.
Памет за Бъдещето
19.07.2022 18:55:25
3
19
На 27 юли 1925 г. е публикуван Закон за изменение и допълнение на закона за подобрение на земеделското производство и опазване на полските имоти. В допълнение към чл. 9 неочаквано е включен следният текст „… забранява се вноса, сеенето и разпространението на индийския коноп (cannabis indica)“. Постановката на този закон не е случайна, защото тя е доразвита през 1929 г. в Закона за народното здраве. Проектът за този закон е внесен в ХХII Обикновено Народното събрание още в първата му редовна сесия през 1927-1928 година. В чл. 308 буквално се преповтаря забраната от 1925 година, като се прави все пак важното допълнение, че „Само дрогериите и аптеките могат да внасят herba cannabis indica и препарати от същата за медицинско употребление“. В следващия чл. 309 на същия закон е забранено „приготвянето вноса, разпространението и търговията с препарати за пушене, приготвени с опиум, или със смолата на канабис индика (хашиш)“. В мотивите към тези закони и по-късно в парламентарната дискусия за приемането им липсват обяснения за появата на тези забрани.
В един от ранните проекти на Закона за народното здраве е предвидено цялостно ограничаване на употребата на алкохол. По думите на съвременници той си поставял за цел да направи България „суха“, т.е. да въведе режим, подобен на този в САЩ. Крайностите с подобен характер са избегнати, но съвместното действие на три закона – за народното здраве, за акцизите и патентовия сбор и за допитване до народа по общински работи – дава възможност за въвеждане на сух режим в отделни селища. За целта е необходимо провеждането на местен референдум за затваряне на кръчмите. Законовите постановки са използвани от активните привърженици на въздържателното движение. Известно е, че след провеждане на референдуми е въведен сух режим в редица села. Сред тях може да се споменат с. Ломец (Троянско), с. Войници и с. Комощица (Ломско), с. Мекиш (Търновско), с. Душево (Севлиевско), с. Влаховир (Белоградчишко), с. Мирково (Пирдопско), с. Кочериново (Дупнишко), с. Урбабинци (Кулско) и др. Неуспешен опит за въвеждане на сух режим е направен в Лом и Самоков.
В референдумите за затваряне на кръчмите за пръв път в българската история е дадено право на жените да гласуват. Вероятно тук се крие и една от причините за техния успех от гледна точка на противниците на употребата на алкохол. Наличните сведения показват, че те са подкрепени от кооперации и понякога от местните комунисти.
71.
Петя
19.07.2022 18:53:39
1
12
До като приемете закон за конфискация на автомобил и имущество-както се тръби повече от месец,няма да останат хора да го приложете!Като се има в предвид колко бързо се приемат закони-първо четене,второ четене...
70.
Димокрация
19.07.2022 18:51:15
7
21
Приблизително 22,2 милиона възрастни в Европейския съюз, или 7,7% от населението, са консумирали канабис през изминалата година. През декември 2021 г. Малта узакони отглеждането на канабис в домашни условия и за частна употреба, както и общинските клубове за отглеждане с нестопанска цел.
Люксембург също разреши домашното отглеждане.
Германия и Швейцария, която не е членка на ЕС, планират или обсъждат създаването на регулаторни системи за употреба на марихуана от възрастни.
Холандия стартира пилотен проект за отглеждане и продажба на канабис за развлечение. Какъв е шансът България да се включи в бизнес идеята, приета вече в множество страни, за декриминализирането и легализирането на канабиса, както и начинът на лечение на определени заболявания?
„В България до такава степен липсва разбиране по темата,че им е по лесно да го държат забранен" каза д-р Караджов. Той допълни, че можем да наблюдаваме и да почерпим от чуждия опит – кое върви, кое не върви, без да се налага да правим експерименти, каза в заключение специалистът. (Чрез забраната държавата се опитва да изземе моралните и етични функции на религията), на доброволните организации, които са призвани да се борят с тези пороци чрез убеждение и морални санкции. Така тя поглъща и унищожава слабите наченки на самоорганизация, частна инициатива и гражданско общество.
69.
Контролирано Срутване
19.07.2022 18:48:18
0
33
След 1989 година българската държава загуби над 2.5 милиона свои граждани и то отново по вина на слабите и безлични български политици. След като по външни “съвети” управляващите буквално разгромиха икономиката на страната, нови емигрантски вълни тръгнаха по всички посоки на планетата да търсят спасение. Над 1.5 млн. българи оцеляват под прага на бедността. Спори се за началото на прехода, за края му, дори за това дали изобщо е настъпил. Но има нещо, за което няма спор и то е, че преходът струва скъпо. И че тези, които го плащат и днес, остават най-бедните хора в Европа.
68.
до 65
19.07.2022 18:29:14
0
2
Това го кажи на 14
67.
Лейди Би
19.07.2022 17:43:57
0
26
Хахаха какъв е тоя тъпан в ляво..
Главата му прилича на деформиран пипон
Абе..кой ги ражда такива дефектни уроди..бе
66.
Гроздан Караджоф
19.07.2022 17:41:19
32
24
Тази територия ,наречена Бургас,трябва да бъде засипана с касетъчни бомби и напалм.
Всичко живо трябва да изгори ,само уроди и утайки се раждат там,нищо друго.
Леш..
65.
До 38 Кайряка
19.07.2022 17:32:43
4
12
Този Батилов няма нищо общо с другите Батилови за които пишеш
64.
Бай....
19.07.2022 16:51:18
6
33
Знаете ли кога България ще се оправи?! Когато се забранят всички казина, игрални зали и всички форми на хазарт! Когато се забранят всички "фирми" за бързи кредити, които са обикновени лихвари и рекетьори! Когато , като се хване наркопроизводител и наркоразпространител да бъдат обесвани на първия стълб, да се оставят месата им да гният за назидание и урок!
63.
Кую
19.07.2022 16:44:34
6
11
Да кажат, че е за Зеленски и всичко ще бъде наред.
62.
Семерджиев
19.07.2022 16:28:47
2
25
За съжаление хващат един,покровителстват 50. Да ни е честито.
61.
Бай Мюмюн свинарина другия брат на Амет чобанина
19.07.2022 16:19:57
1
21
Много любов ще има в затвора
60.
Лидка
19.07.2022 16:18:34
1
15
Тая мома с много дълъг врат бе! Жерав
59.
Бай....до 55
19.07.2022 15:58:58
1
29
А бе, и Горанката беше луд, но опъна чепките! Нещастник, да не ти се налага .......
58.
Млякото
19.07.2022 15:55:35
2
36
Не са научихте да работите да еба ваща мама малумна ай са стискай халката батилка
57.
до 55
19.07.2022 15:44:11
1
39
Не знам кво сърце е имал на младини, ама дано сега на старини има здраво ана*че че симпатичен изглежда, ша го папат
56.
Съдията
19.07.2022 15:41:19
0
49
С такова снаряжение и даже гранатомет, тия тряааа да бъдат съдени за тероризъм и то отвънка, бг съда напрао да се прескача
55.
Продължаваме Педерастията
19.07.2022 15:40:03
47
13
Тва хапче Щерион от едно време е мега луд и сега пак избухна с глупостите! А на тези дето се надяват нещо да стане в пандиза..... Щерцата ще ги спука от бой най-вероятно и ще му козируват. На младини имаше сърце , не вярвам да се е променил
54.
Do shterkata
19.07.2022 15:36:08
4
26
Do sq kara audito ot tate, sq she kara pishka kabrio na naborite
53.
ТИТИКАКА
19.07.2022 14:38:17
5
16
Сигурно са хора на Зленски.И сега ще остане без вечерната доза.
52.
Феликс Гаярдо
19.07.2022 14:28:49
2
25
Бе не сте разбрали , хората ще снимат новият сезон на "Наркос" ...
51.
Ееееее
19.07.2022 14:21:52
0
28
Сега вече моята любима ще остане сама / някое мъжле май ще влезе в пангото/ и ще се виждаме спокойно. Че иначе все се крием и гледаме да сме по-бързички с ласките.
50.
Бургас
19.07.2022 14:20:51
4
39
Боклук до боклука, само боклуци ще останат в тоя кенеф наречен България и циганите и циганите ще са най добре от всички.
49.
belo, belooo
19.07.2022 14:19:57
2
62
Бяла спретната къщурка с две коли отпред, дето наркотици бъркат моят тъст и моят зет... Мале, мале..
48.
.
19.07.2022 14:16:00
1
16
ДИАЦЕТИЛМОРФИН
47.
Дуньо простия
19.07.2022 14:15:17
2
39
Ще ги пуснат, живеем в най голямата клоака на света, тук няма закони, убиваш дрогиран и си невинен!!!
46.
до 26 по БАЙ ТОШОВО ВРЕМЕ ?????????????????
19.07.2022 14:13:16
6
26
ОФИЦИАЛНО СЕ ДОБИВА ОПИУМ И СЕЛЕКТИРАТ В Садово –Пловдив МНОГО СОРТОВЕ ОПИЕВ МАК !!!!!!!!!!!!БЪЛГАРИЯ СЕ ПРЕВРЪЩА В ОСНОВНО ДЕПО ЗА РАЗПОСТРАНЕНИЕ НА ХЕРОИН В ЕВРОПА !!!!!!!!!!!!!!
45.
Спиро
19.07.2022 13:56:17
2
42
Държава на дебили и селски тарикати ! Бай Ганю до Андрешко ... .
44.
Добро дело
19.07.2022 13:53:22
3
36
Егати и Сериозните играчи! Браво на Полицията!
43.
Хе хе
19.07.2022 13:52:09
9
37
Полицаите да не се правят на ударени . Най вероятно нито дрогата нито оръжието е тяхно . Едва ли ще кажат на кой е . Хайде сега полицията да не ходи при този над тях и да се уговарят Ами да го приберат там където трябва да е за дълго време. Много добре знаят цялата схема но никога няма да стигне до обикновеният гражданин.
42.
Командос
19.07.2022 13:40:39
0
33
Крумови закони трябват!
41.
*********
19.07.2022 13:40:20
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
40.
Махалата ме познава
19.07.2022 13:38:37
18
5
Махалата винаги зад мен застава
Flatman подлоги
39.
Asd
19.07.2022 13:25:44
6
19
Значи Майк Тайсън може,а Щерьо не…
38.
Кайряка
19.07.2022 13:21:23
3
17
Батилуйтя ут Зидаруу съ работлии мумчетъ. Продаат карпузи, каунье, чуряши. Имат идин ли два ли склада за дръва. Ни им ги бруя. Мъгъзин имът. Дигнъхъ най-голямта къщъ в Зидаруу. Съмняя мъ дъ съ идин жинс с аристоония. Ма те пък са и многу народ Батилуйтя. Кой ги знай? Ни знъм. Той ши стини билни.
37.
Qw
19.07.2022 13:21:11
3
31
Тоя Щерион не държеше ли паяка в Влас
36.
Гражданин
19.07.2022 13:20:24
2
39
Тези красавци и красавица, са зеленчукопроизводители. Трябва да ги субсидират и да им осигурят безплатна маса на пазара Краснодар.
35.
МАЙТАП БЕ УИЛИ
19.07.2022 13:05:28
3
43
Полицай спира едного за превишена скорост.....
-Документите за проверка,моля...
Шафьора ,явно пиян...ломоти завалено........
-Чшш...е...тииии...знайш ли кой е БАЩА МИ ве.....????
Полицая....-Що....майка ти не ти ли е казала.....?
34.
Zelenski
19.07.2022 13:01:12
6
23
Оръжието е от Украйне
33.
До 19-ти кахли
19.07.2022 12:59:45
3
28
Що, бе момче, не се ориентира като Жечо в ГЕРБ или твоя татко не е бил ДС доносник, въпреки, че те изучил в Германия, все пак? Пиша ти, щото си интересен обект, ако е истина, че си завършил в Германия и не изтрият коментара ми, местните... хора.
32.
до селската мафия
19.07.2022 12:46:09
1
67
Много умно сте постъпили да съхранявате оръжие у дома си !? Вие сте опитни мафиоти от висок ранг
31.
редовен читател
19.07.2022 12:39:53
4
96
Да обобщим :
- Мярвам снимката и чета първото изречение - възниква недоумение - как ве ,Бро,ше натвариш опела с арсенал за мини гангста уор + матряла за сезон 2022 и ше сложиш тва нискочело,татуирано,малоумно нещо да кара ? Сигурно е гледал лошо полицаите,щото,нали е гЕнгстър,все пак ?!
- Друг забавен щрих е,че вездесъщите братя,помагащи на тъста с неправителствената организация уориЪр ( с предмет на дейност ММА кютеци) са осрани и не им е до помощ сега.
Има за писане още 20 парафа,ма ме мързи,по ше взема да ви почета,белким и аз науча нещо
30.
Glarus
19.07.2022 12:35:13
2
43
Във този стил да произвежда ммарихуана значи има чадър но края рак невини
29.
Питанка
19.07.2022 12:21:49
1
63
Как само се комбинират, "интелигентни" физиономии с татуси, джуки и лесно спечелени пари
28.
do 24
19.07.2022 12:19:29
2
24
znaela e spokooo malkataa
27.
Хитлера
19.07.2022 12:18:17
3
37
Как ще им бия чумбери и ще им опъвам ушите като на ученици, тея мишоци за какви се взеха, ще ги лашкат здраво в панделата
26.
Урок по История
19.07.2022 12:13:00
14
44
Има период в историята ни, в който държавата насърчава населението да произвежда опиати.
Отглеждането на сънотворен мак е част от икономическия живот още в рамките на Османската империя. След Освобождението (1878) се слага началото на нова държавна политика, която с времето придобива значение за препитанието на хората и попълването на хазната с чуждестранна валута. Тогава самостоятелната българска държава е земеделски ориентирана. През 1883 г. Министерството на финансите взима решение българското население да започне добив на опиум и даже поощрява производителите, спечелили отличие за качествен опиум на земеделските изложения, с награда от 5 хил. лева” – разказва д-р Димитър Гюдуров, гл. ас. в Нов български университет, автор на мащабното изследване “Българите и опиатите. Производство и търговия. 1879-1944”. Икономическата криза след Първата световна война принуждава част от населението да се преориентира към нова земеделска култура, нетрадиционна за селското ни стопанство, но носеща добри печалби – индийския коноп и извличането на хашиш от него. Засилва се и спекулата. Българите имат нагласа за нелегална търговия – казва д-р Гюдуров и обяснява: – Това население е било част от Османската империя, която е чужда за него, свикнало е да не се съобразява със законите, да крие продукция, да укрива данъци. Когато се появява българската държава, населението продължава да продава нелегално тютюн, опиум, копринени пашкули, розово масло, за да не плаща данъци и да увеличи печалбата си.” В този период контрабандистите пренасят стоките основно с кораби през черноморските пристанища в Бургас и Варна. Печалбата е огромна. Наркотикът се закупувал за 400 лв. за кг, а в Египет се продавал за 35-40 хил. лв. За сравнение, месечната заплата на министър-председателя била 6 хил. лв. Интересно е, че в България по онова време не се създават организирана престъпност и подземен свят, каквито се наблюдават в Европа и Северна Америка. Причината е в слабо урбанизираната българска държава и съсредоточаването на населението в селата. Престъпните групи у нас в първите десетилетия на м.в. са следствие от злоупотреба със служебно положение и влияние: Българските престъпни групи се различават по това, че се събират за кратък период, извършват престъпление, но нямат повтаряемост на различни по вид престъпления. Една година печалба носи фалшифицирането на цигарени бандероли, следващата година това може да е трафик на копринени пашкули, опиум, морфин, хероин, хашиш. Престъпниците за определен вид закононарушения организират държавни служители на високи постове – полицейски началници, окръжни и околийски съдии, които събират лъвския пай от печалбата” – разказва г-н Гюдуров. Въпреки високото качество на добиваните в България опиати, в онзи период наркоманията не съществува като социален и културен феномен. Статистиката на здравните власти след 1935 г. показва, че в страната има 8 души, употребяващи морфин и 1 човек, употребяващ кокаин. В българските представи и обществени стереотипи наркотикът не бил за употреба, а за продажба. В началото на 30-те г. на ХХ в. Европа налага строги мерки срещу производството и разпространението на наркотици, и незаконните групи изместват своите центрове на дейност, в това число и към България. Страната ни добива само 1% от световното производство на опиум, но в законодателен план предоставя изгоди за контрабандистите – липса на углавно преследване, ниски глоби и липса на споразумения за екстрадиция. България е обвинена, че се превръща в разпределителен център за упойващи вещества, но по-скоро става място, на което международните контрабандисти, в това число и фамилията на Лъки Лучано, се събират и дискутират свободно каналите за наркотици. Проблемът е овладян от полицията, която прилага физическа сила” – уточнява Димитър Гюдуров. Показателен е и фактът, че до 1936 г. в България работят 7 фабрики за алкалоиди, които произвеждат легално количество упойващи вещества за медицински цели, но в същото време продават и нелегално за по-големи доходи. Борбата (за пред публиката) на българските власти срещу нелегалното добиване и разпространение на наркотиците се води с променлив успех през годините, а войната срещу тях продължава и днес.
25.
Някой
19.07.2022 12:12:40
2
49
Това момче ако влезе в затвора ще е истинска звезда. Там булки като него са много на почит. Дано с тъста ги направят снахи. А тоз чакал бързо ще стане платено момиче.
24.
Аааа
19.07.2022 12:11:25
16
40
Сигурен съм,че малката не е знаела със какво се завимават баща и и приятеля и,просто няма как да е знаела
23.
Pol
19.07.2022 12:11:08
2
56
Кухи кратуни,които си мислят ,че като са татуирани и гледат лошо са много отворени.Сега ще ги отворят буквално.Жалко ,че много им подражават,като си мислят,че така са много вървежни пред дебилните джукеси като тази от снимката.Жалко за обществото,че такива са смятани за образец от младите хора.
22.
ХАХАХАХААХА
19.07.2022 12:10:20
7
41
айдеее проКУРатурата да си свърши работата и да ги пусне под домашен арест с/у 2-3 хилки :))))

проКУРрорчета - дано някоя от тия бомби ви падне до виличките :))))) с добро.
21.
Stefan
19.07.2022 12:05:09
2
56
Do kato az se macha cql den
Nqkoi hora jivot si jiveqt evala
Posle sz se chudq ot kade pari
I gonq standart
Xaxaxa
Kakav glupak sam
20.
Евро Стандарти
19.07.2022 12:02:00
5
44
Ние се намираме в състояние на геополитически и цивилизационен упадък. При възненавидена и делегитимирана от гражданите власт не е далеч времето за появата на тълпи, ъндърграунд кланове и групировки с претенция за право да управляват процесите в обществото, че и самата държава. И точно това е охлокрацията – управлението на тълпата, когато доминитет имат силните, без оглед на хигиената на намеренията им, скрити зад демагозите, които да им поднесат властта. И властта на тълпата няма нищо общо с властта на народа, наречена демокрация.

Едрият бизнес бавно осъзнава, че е допуснал груба грешка, поверявайки тъй дълго законодателната власт в ръцете на доминиращо прости и несъстоятелни хора в парламента. Защото едно е да бъде прокаран един удобен за финансовата му империя закон, друго е той да е зле написан, противоречащ на редица други нормативни актове, че даже и абсурден. В резултат на пълния брак от гласувани през годините закони, както и от взети глупашки управленски решения, има реална опасност цялата икономика и бизнес да се срути и същите тези хора, които имплантираха на върха откровени идиоти да останат без нищо. Представителите на едрия бизнес са ампутирани от емоция към проблемите на обикновените хора, но съвсем не са глупави и знаят, че са изправили държавата на ръба на пропастта.

Убеден съм, че днес въпросният едър бизнес вече обмисля да остави зараждане на политически проекти, които да се съставят на принципа на експертен и интелектуален подбор, защото държавата е стигнала критична точка след систематичното й дерегулиране и разпарчетосване от невежата му прислуга.
Въпросът е, дали не сме направили фаталната крачка и вече не е късно?
19.
кахли
19.07.2022 12:01:49
2
78
Бах*ти, пък аз със завършено висше образование в Германия работя като чиновник на заплата в смешен бургаски кол-център. Ски, кво праят хората от години... така се вадели пари, не по моя начин... :(
18.
Оруел
19.07.2022 11:57:51
6
68
Няма как да е бургазлия тоя примат с яйцевидна глава.
17.
Голямото Нулиране
19.07.2022 11:55:52
2
51
В първия етап властта бе осребрена и превърната в собственост. След успешното приключване на този етап, бе съвсем закономерно да започне вторият, а той се изразява в превръщане на добитата (най-често незаконно) собственост във власт. Олигархичният модел се характеризира с това, че собствеността директно манипулира властта. Управлява този, който има пари. Днешната политическа система в България е олигархична. Тя е резултат от процеси, протекли през последните 30 години. „Вертикалните лифтове“ в обществото не работят, а стълбите, по които можеш да се изкачиш на по-горно ниво, са блокирани и задръстени… и няма път нагоре без торба пари:
„Днес няма никакво значение дали си умен, способен и трудолюбив… ако си се родил беден, вероятно ще си умреш беден. Така е било през феодализма, така е и днес. Но има лъч надежда, защото българският олигархичен елит вече е навлязъл в последната си фаза на деградация. Системата и нейните представители са силно отблъскващи и формираха обществото по свой образ и подобие. Така стигнахме до момента, в който нито те вече могат да живеят с това общество, нито обществото вече може да ги търпи. Целият въпрос, на езика на политическата технология, сега е как да се отблокират и активират тези вертикални лифтове в българското общество, които позволяват на човека да мечтае за по-добър живот. Защото в съвременна България можеш да се „реализираш“ само ако си хубавица или имаш торба с пари“.
16.
а тест ?
19.07.2022 11:49:12
0
60
на тези им личи че са селски кратуни под въздействие на опиат
15.
Templar
19.07.2022 11:44:35
1
60
Много лошо гледа зетя.. Сигурно се е замислил кой ще лашка тва бимбо от алиекспрес, докато той е в панделата и е на леко кремче от колегите. :)
14.
Меден рудник
19.07.2022 11:39:43
9
52
Този Батилов има ли нещо общо с едни други меденруднишки Батилови, дето са превзели целия комплекс с техни сергии, пунктове за дърва и др.??
За един преател питам!
13.
Хоакин Гузман
19.07.2022 11:37:33
1
56
Момчета живота не сериал от Netflix стегнете се ако обичате
12.
БГ
19.07.2022 11:36:24
1
21
Бахмаааму
11.
Ivan
19.07.2022 11:33:50
0
93
Щерион тамън си купи Г класа и сложи газовото
10.
Hshohii
19.07.2022 11:33:44
4
41
Moje sh da izl ot izgrev no izgrev or teb ne
9.
Ю
19.07.2022 11:33:34
6
33
Ю изгрев
8.
Сега
19.07.2022 11:32:50
6
108
гледайки снимката , пак ми кажете, че плътните и гъсти татуси не са в пряка зависимост с простотията , тъпотията и наркоманията?!
7.
ех
19.07.2022 11:31:12
1
62
На тези двама прекрасни младежи много ще им ходи да метат и чистят улиците. Накажете ги с обществено полезен труд да се срамят по улиците, в затвора само пиене, наркотици и еб@не. Дет се вика куче с кокал ще плашите.
6.
Верно ли?
19.07.2022 11:29:47
0
76
Тоя Щерион същия дето дерибейства на общинския паркинг на Св. Влас ли е? Нещо ММА боец и виден български гражданин.
5.
Izgrev
19.07.2022 11:29:29
1
69
Sq koi shte go ebe tva kuche
4.
x
19.07.2022 11:27:58
1
83
Тея двамата от ляво не може да са по-типични бургазлии. Виждал съм около 100 хиляди такива празни погледни
3.
priqtelkata my
19.07.2022 11:26:53
2
55
priqtelkata mu e mnogo sbruchkana stafidka
2.
йй
19.07.2022 11:26:40
2
63
хахх тази кур*а от Влас където живее срещу RIU, горкото момче попаднало в такова семейство. Тази без пари да идва трябва да е върнеш
1.
Бай Ставри
19.07.2022 11:25:14
0
75
Щириончо и Николчо, добре дошли при разперения гарван!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева
Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него 
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори