×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Отбелязваме Деня на бащата
  • Великобритания призова жителите: Запасете се със стоки от първа необходимост
  • 3,7 по Рихтер разлюля Южна Италия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Случайно ли е тук Данчо Хаджиев?


Случайно ли е тук Данчо Хаджиев?
Данчо Хаджиев (вляво) и Валери Симеонов поведоха колоната на Независимите още в 10,00 часа
06 Май 2011, Петък, 14:09 ч.
Автор: Ивелина ДОНЧЕВА, Снимка автора

Софийският съратник на Валери Симеонов поднесе и венец, нo едва ли жертва 6 май заради този ритуал

Съгласно вече наложената традиция в местната власт на Бургас относно отбелязването на националните празници, и днес - Денят на храбростта премина под знака на разделението. Първи, още в 9.45 часа пред войнишкия паметник до Дома на народната армия на бул.“Хр.Ботев“ с пристигна групата на Валери Симеонов, с венци и цветя.

Там ги чакаха и неколцина привърженици на опозиционната политика на Симеонов в местния парламент. Независимите първо поздравиха именниците Георги Дражев, който е един от фронтмените на ТВ СКАТ и Гинка Дянкова, общински съветник. Те ги почерпиха с бонбони.

Друго обаче беше важно в този ден – присъствието на Данчо Хаджиев, най-довереният човек на Валери Симеонов, както в бизнеса, така и по линия на политическите отношения. Хаджиев е общински съветник в Столичния общински съвет и ръководи софийския клон на телевизията. Журналистите се запитаха какво ли прави днес на празника  в Бургас, досещайки се, че присъствието му най-вероятно е свързано с подготовката на политическия проект, с който Валери Симеонов ще се явява на местните избори.

„Нека в този ден да не говорим за политика, а да почетем паметта на героите”, каза Симеонов, отклонявайки въпросите ни под каква форма ще се явят неговите хора на вота през октомври. Имайки предвид, че Хаджиев участва в подготовката, това е знак за сериозен национален политически проект, подшушна ни запознат.
След като Независимите поднесоха купчина венци и цветя и се оттеглиха, на същото място към 11.15 часа, започнаха да се строяват армейските редици.
 
Очаквайте подробности около изявите на управляващите

В категории: Опозиция , Политика


5
Коментара
5
Коментара по темата
5.
Андрей
07.05.2011 18:58:03
1
3
Г-жо/г-не К, завидно и похвално е, че пишете и в коментарите. Горещ аплауз към вас и заради точното описание на вождовете, на които се кланя Данчо Хаджиев. Добавете и гнусната дейност на доносника към неговия характер, и човекът с нечиста душа Хаджиев, ще бъде завършен образ. Благодаря ви!
4.
П.Петров
07.05.2011 08:51:56
2
1
Андрей Мавров, извинете за подозрението ми към Вашата хигиена, но се оказах прав в друго. Миришело е не от Вас лично, а от "службите". Ако сте познавали "службите" от вишките на концлагера "БГ", не Ви е било зле. Защото аз бях отсам телените мрежи и тока по тях. Миризмата на службите е миризма на трупове от концлагери, където преди да се родя, бяха натикани наред с нациските помагачи и много интелектуалци, "врагове" с партиен билет и честни граждани. "Миризмата" идва изпод завивките на дърти "големци" и жадна за кариера млада плът от Комсомола и ОФ. А също от спотаените доноси какъв виц разказал някой съученик и т.н. и т.н. и т.н., както дълбокомислено би завършил нашият Остап Бендер от с. Дръндар...
3.
Андрей Мавров
06.05.2011 19:54:03
1
1
П. Петров, да приемем, че съм добре запознат с работата на службите от преди години? Става ли?
2.
П.Петров
06.05.2011 19:19:11
2
1
Андрей, къпахте ли се тази сутрин? Защото, след като сте били във форума, в него е останала неприятна миризма? Сигурно е от собствената Ви нечистоплътност...
1.
Андрей
06.05.2011 16:07:57
1
3
Не познавам по-нечистоплътен душевно човек от Данчо Хаджиев.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Изборите започнаха. Българите в Оукланд вече гласуват, а у нас отварят секциите след минути Изборите започнаха. Българите в Оукланд вече гласуват, а у нас отварят секциите след минути В историята на България вотове за Народно събрание и за Европейски парламент се провеждат едновременно за пръв път 5 фрази, които умните съпруги никога не казват на мъжете си 5 фрази, които умните съпруги никога не казват на мъжете си „Добре съм“ - тази една фраза може да убие всяка връзка Вижте кои са зодиите с най-мръсни мисли Вижте кои са зодиите с най-мръсни мисли Стрелец, управляван от Юпитер, е знакът на авантюриста. Те винаги търсят нови преживявания и обичат да изследват света Приготвя се за нула време: Най-лесната рецепта за руло с ягоди „Еж и беж“ Приготвя се за нула време: Най-лесната рецепта за руло с ягоди „Еж и беж“ Всеки трябва да я пробва Грейпфрутът помага за отслабването и забързва метаболизма Грейпфрутът помага за отслабването и забързва метаболизма Той е много богат на фибри Само за мъже: 5 места, на които е забранено за жени Само за мъже: 5 места, на които е забранено за жени Тук няма да ви пуснат, ако сте от нежния пол Десетки икони на Георги Парцалев стоят 35 години скрити в банков трезор Десетки икони на Георги Парцалев стоят 35 години скрити в банков трезор Майка му ги дарила на родния му Левски, но там не знаят какво да ги правят Инфлация вдига с 50% секс услугите по морето Инфлация вдига с 50% секс услугите по морето Туристите дават по 200 лв. на час за плътски ласки Радев сложи в малкия си джоб бургаските батки, вижте мускулите на президента Радев сложи в малкия си джоб бургаските батки, вижте мускулите на президента Той бе на посещение на остров Света Анастасия днес, за да се включи в акция по почистване на морското дъно Нищо няма да остане в чинията: как да си направите вкусни и сочни пилешки бутчета Нищо няма да остане в чинията: как да си направите вкусни и сочни пилешки бутчета Ето я тайната рецепта
Изборите започнаха. Българите в Оукланд вече гласуват, а у нас отварят секциите след минути Изборите започнаха. Българите в Оукланд вече гласуват, а у нас отварят секциите след минути В историята на България вотове за Народно събрание и за Европейски парламент се провеждат едновременно за пръв път 70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора 70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора Момичето разказало на полицията за годините сексуално насилие, когато се преместило от Нова Зеландия в Австралия Рим го закъса за таксита, туристите се жалват Рим го закъса за таксита, туристите се жалват Горещини морят туристите, които не могат да разгледат града заради липсата на транспорт Нападнаха датския премиер Мете Фредриксен Нападнаха датския премиер Мете Фредриксен Инцидентът е станал в Копенхаген с неясни мотиви Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Не е ясно дали предполагаемият заговор е свързан с войната в Украйна 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция Подготовката за изборите е протекла без трудности, заяви генералният ни консул Васил Вълчев Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Това стана на събитието по случай 80-ата годишнината от десанта в Нормандия Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Разрешили сме употребата на оръжията в близост до границата и то тогава, когато срещу страната се извършват нападения, каза американският президент  Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Хороскоп за деня – 7 юни 2024, петък Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Причината - обезценяването на валутата и инфлацията
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори