Най-старата рецепта за лятна манджа
Бон апети
Кокато е лято и има пресни патладжани, не пропускайте да приготвите и тази невероятна лятна манджа! Необходими продукти:
патладжани - 1 бр.
чушки - 2 бр. (бял пипер)
лук - 1 глава
домати - 1 бр. буркан (ако имате пресни 5 - 6 бр.)
червен
пипер
олио
магданоз
сол
брашно
Начин на приготвяне: Нарязваме патладжана на едри кубчета и слагаме в купа със солена вода (повечко сол), така му излиза горчивината. Нарязваме лука на едро със чушките. Слагаме да се пържат лукът, чушката и патладжанът. Като се позапържат, сипваме буркана с домати или ако имате, което е най-добре, пресни обелени домати. Като се посгъстят, може да се добави малко размито брашно за леко сгъстяване. Поръсваме с магданоз.
Една от най-бързите жени в историята е застигната от страшна болест
Почина легенда на Холивуд
Румен Радев наложи вето
Делфинът Мимо се превърна в сензация, но от властите са притеснени
Хората, родени през тези месеци, са много корави
Печели ли жена "Игри на волята"
Голям пожар във Варненско
16-годишен българин се оказа изпечен бандит
Катастрофа в Бургаско, бъдете особено внимателни
Защо малък прозорец в колата може да струва повече от предното стъкло?
Как се преобразува най-старият център за подводна археология в Източна Европа
Камено с нов тенис корт за ученици и жители на общината
