×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо президентът може да спре отделянето на Обзор от Несебър


Защо президентът може да спре отделянето на Обзор от Несебър
Изходът от местния двубой между кметовете Христо Янев и Николай Димитров може би зависи от конфликта между Борисов и Радев
Тема в развитие
Контрареферендумът срещу община Обзор ще е тази неделя, а ВАС после ще решава законен ли е Въпреки жалба на Нейкова: Несебър готви контрареферендума срещу община Обзор за 4 юли Решено: Четири села ще проведат контрареферендум, искат да останат в община Несебър Внесоха подписката за контрареферендум за четири несебърски села Румен Радев отлага решението дали Обзор да стане община за след преброяването Четири села с контрареферендум, искат да останат в община Несебър Защо президентът може да спре отделянето на Обзор от Несебър Премиерът: Съобразихме се с това, което гражданите на Обзор пожелаха – да бъде отделена тяхната община Какво предстои след слух от снощи за подготвян хаос в местната власт на Несебър Министерски съвет създаде община Обзор Регионалният министър предлага Обзор да стане 14-а община в Бургаска област Заплетен казус с референдума за Обзор: Село Баня е против, иска да си остане в Несебър Резултатът от референдума за Обзор: 73 % искат отделяне от Несебър 75 % избирателна активност на референдума в Обзор В Несебър ще има синя зона, ОбС прехвърли топката за референдума в Обзор към Вълчо Чолаков Димитър Бойчев: Неслучайно Обзор поиска да се отдели от Несебър Кметът на Обзор Христо Янев: Можем да се справим като Община, бюджетът ни ще е 6 млн.лева Председателят на ОбС Несебър Румен Кулев подава оставка, ако Обзор се отдели от Несебър Венелин Ташев: Обзор няма да оцелее като самостоятелна община Общинският съвет в Несебър не прие идеята за отцепването на Обзор Обзор иска да стане самостоятелна община и да се отдели с 6 несебърски села
виж още
скрий
27 Март 2021, Събота, 20:26 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Това е едно от малкото конституционни правомощия на държавния глава

Президентът на България, макар и избиран пряко от народа, няма голяма власт в държавата. Едно от малкото правомощия, които притежава, обаче ни бе напомнено около казуса с Обзор.

В сряда Министерският съвет (МС) взе решение за отделяне на градчето с още няколко села от община Несебър. Това стана след уникален местен референдум в района. Новата община Обзор в област Бургас трябва да включи в себе си и селата Баня, Емона, Козница, Паницово, Приселци и Раковсково.

Ключов момент в Решение № 253 на МС обаче може да се окаже точка 3: „Предлага на президента на Република България на основание чл. 98, т. 5 от Конституцията на Република България във връзка с чл. 9, ал. 1, т. 7 от Закона за административно-териториалното устройство на Република България да издаде указ за утвърждаване на границите и административния център на новосъздадената община и на промените в границите на община Несебър, област Бургас“.

Според гореспоменатата точка от Конституцията, президентът „утвърждава промени на границите и центровете на административно-териториалните единици по предложение на Министерския съвет“.

Към решението на МС има приложени и мотиви. Неясно защо обаче на нито едно място в тях не се споменава за проведения местен референдум.

За сметка на това два дни след решението на правителството кметът на Обзор Христо Янев от ГЕРБ се оказа в кабинета на министър-председателя, за да му благодари. От разпространеното от пресцентъра видео вече се вижда, че основен аргумент на Борисов е именно проведеното допитване за „независимост“ от Несебър.

Както е известно, кметът на Несебър Николай Димитров е сред политическите противници на ГЕРБ. Той, естествено, не одобрява отцепването на Обзор.

Тук обаче няма политика, това е държавническо мислене, обяви Христо Янев пред министър-председателя. Кметът на Обзор благодари на властта, че е допуснала провеждането на референдума.

„Не виждам нищо лошо малките общности да се развиват по този начин, по който ние искаме. И съм сигурен, че ще оправдаем очакванията и ще покажем нов модел на управление на черноморските общини. Ако станем такава след указ на президента. Дай Боже! Благодаря Ви за всичко, което направихте за нас“, каза Христо Янев на Борисов.

„Предложението на Министерски съвет за издаване на указ е постъпило в Администрацията на президента. Предстои правният екип на държавния глава да го разгледа“, отговориха в петък лаконично от прессекретариата на президента след запитване на „Флагман“ имат ли информация за казуса и в какъв срок Румен Радев смята да вземе своето решение.

В референдума на 28 февруари се включиха над 76% от имащите право на глас в съответните населени места. Над 73% от тях отговориха с „да“ за отделянето от Несебър. В някои от селата обаче превес имаха хората, предпочитащи запазване на статуквото.

Около 200 жители вече са пратили до президента Румен Радев молба да спре създаването на община Обзор и го призовават да прати казуса в Конституционния съд, информира „Сега“.

Освен това такава община не би отговаряла на законовото изискване в нея да живеят поне 6000 жители, макар че се допуска изключение по „географски, стопански, комуникационни, исторически и други причини“.

Така на пръв поглед решеният казус може да претърпи неочакван обрат в сградата на „Дондуков“ 2.

Още повече че от него няма как да бъде изключен политическият елемент. Премиерът взе категорична страна по този случай при срещата си с кмета на Обзор.

Това може да доведе до обратен ефект предвид системното поведение на президента като контрапункт на Бойко Борисов.


В категории: Политика


37
Коментара по темата
37.
Ваня Стоянова
01.04.2021 00:06:23
0
4
До 32 : Уважаеми  Г-н 7up, навярно имате непълна или неточна информация и може би ще е добре Вие лично да се включите в групата, за да прочетете в детайли нужното за Вашият коментар, а ако вече сте член Ви моля отново да прочетете публикацийте, за да не звучите глупаво и да не заблуждавате хората.
Наясно сме с изисканията за териториалните еденици и тяхното отделяне, други хора, които не са наясно с изискванията, си правят консултации с юристи и в крайна сметка стигат до нашето заключение, но това си е тяхно прово и никои не може да им го отнеме - нека те сами да се убедят в законовите рамки (ние нямаме намерение да им изнасяме лекции). 
Интересите на собствениците (част от които сме и ние) са, че на нас-собствениците, ни е писнало да си чупим колите по не-асфалтираните пътища или да си правим сами такива, за да не си чупим колите. Писна ни, да ходим на тъмно или да си слагаме сами лампи за да не ни е тъмно. Писна ни, да газим в езерата след всеки дъжд и да се чудим от коя страна да минем, за да стигнем от другата страна на пътя поради масовата липса на тротоари и дъждовна канализация. Писна ни, като излезем на разходка, да се разкарваме по улиците, а не в паркове и градини и ни писна да се чудим къде да закараме децата си да играят навън. Писна ни, да ни дават празни обещания и да ни казват, че няма пари в бюджета за всичко това вече повече от 13 години. Да, ние имаме интереси - всичко горе-описано! Когато не ти дават и най-елементарното за да живееш НОРМАЛНО, търсиш помощ от където и да е ... и е жалко, че трябва да се хванат по-сериозно 2ма-3ма, за да се огласят тези проблеми, които са очевадни за всички хора , местни жители и не-местни жители. 
Аз съм безкрайно благодарна на всички местни и не-местни жители, които ни подкрепиха в тази инициатива. Благодарение на нашите усилия и тяхната подкрепа, вече имаме резултати, може би малки, но поне поставихме началото и от всички нас зависи това да продължи!
Без лоши чувства, не всичко е пари приятелю, колкото и да не ти се вярва, все още има читави хора, може би трудно се забелязват и не се оценят навреме, но ги има и са сред нас
36.
Диляна
29.03.2021 11:07:23
8
9
Статията е журналистически буламач.Поръчителят на статията е платил доста за тази глупост.В България има закони които трябва да се спазват,журналистите от Флагман не признават Българското законодателство.Анархисти! В статията се казва че имало"Казус".Истината е ,че цялата процедура по реализирането на Референдума и резултатите му са 100% законосъобразни."Казауса" е издаденият Административен акт на Министерски съвет за обявяване на Община Обзор.Според некадърните писачи Президента можел да сезира Конституционният съд за решението на административният акт.Пълна глупост Конституционният съд се занимава само със Закони които противоречат на Конституцията, не се занимава с Административни актове.Президента не е луд за да се занимава с разсъждението на луди хора. От 1995 год. до днес имаме около 10 случая на образуване на нови Общини. УСПЕХ на новата Община Обзор!
35.
глиган
28.03.2021 20:44:01
3
2
Искам да се отдели Грудово, защото тук сме по умни от Българите
34.
Маке
28.03.2021 16:10:14
7
12
Кой ще иска да стои ,, във тая корумпирана община , ако има една сериозна ревизия , софийския няма да стигне , там всички са милионери ама скрити , и най големите крадци , Обзор е нормално да искат да се отделят !
33.
Конфуций
28.03.2021 15:50:43
0
1
Es ist night alles gold, was glentz ....
32.
7up
28.03.2021 13:17:44
8
14
Сега тази статийка, хубаво да я прочетат, така наречените говорители на собствениците на имоти в Сл. Бряг - запад (Несебър), преди да канят разни депутатчета като Бойчев, и да говорят за отделяне на Сл. Бряг запад като самостоятелна единица. Тази девойка Ваня и плешивия Венци много хубаво да прочетат в края на статията, че си има определени условия, за които трябва да отговаря дадено населено място, но понеже толкова им е акъла и следват, най-вече, собствените си интереси, не са прогледнали, че Сл. Бряг запад всъщност е Несебър - землище Несебър и няма нищо, ама нищо общо със Сл. Бряг АД. Аз не съм съгласен 2-3ма, които дори не са местни, да наемат адвокати и прочие и да лъжат и мажат, говорейки че това няма користна цел, да решават статуквото и да си разделят общината и хората. Политическият привкус в Обзор е ясен, Бойчев, може би е притеснен и заради 4-то място в листата от Бургас, но единствените, които бяха жертвани са хората от там. Все още не го разбират, но след 1-2 години, когато и ако се отделят, ще усетят какво пърдят гладните.
31.
Гарантирано от ГЕРБ
28.03.2021 12:24:43
5
8
Пипалата на октопода ГЕРБ и борисоФФ достигнаха до Нюрнберг –
замениха доброволци в СИК с партийни кадри от Хунтата ГЕРБ, верни на борисоФФ
30.
Евгений Дайнов:
28.03.2021 12:15:51
7
17
Борисов е готов да Изпепели България, за да Оцелее!
Държавата на ГЕРБ – това е добре смазана машина за плячкосване.
Това си представя всеки българин, като чуе името на управляващата партия и лидера й- диктатора Бойко Борисов. Затова Диктаторът така се е вкопчил във властта и не смее да я пусне.
Не защото не иска да се оттегли, а защото го е Страх!
Заради оцеляването си е готов да изпепели България!
29.
Баня
28.03.2021 12:05:31
14
22
Кой вот се зачита, бре остроъгълник : Баня 90% не са съгласни ; Паницово 95% не са съгласни; Козница 100% не са съгласни , Емона също !!! За каква легитимност ми говориш. Ако в референдума беше включен и Свети Влас, знаеш ли кога Обзор щеше да е община-никога!!!. Референдума трябва да се прави за всяко селище поотделно и който е съгласен да се отделя, ако закона го позволява, който не е е съгласен-не се отделя!!! Това щеше да е истинска демокрация, а не като сегашното положение, някой от горе да посочва населените места, то е много ясно, че Обзор е с повече население от Баня....!!!
Ама празните глави си знаят едно и също и си мислят , че ще станат голямата работа с тази Община , ама спуканата гайда си е спукана гайда навсякъде !!!
28.
бай Оня
28.03.2021 11:42:42
12
19
Интересно, че при други подобни референдуми Министерския съвет бавят решението си с месеци и години, и я го одобрят, я не, а тук експресна услуга. Явно тези тарикати от Обзор са обещали добър процент на Боцата от застрояването на Иракли и бърза човека да си го заработи.
27.
ВЕНЦИ
28.03.2021 11:40:42
3
5
От комунистите какво друго да се очаква, те знаят само да рушат и за грабват.
26.
Реалист
28.03.2021 11:12:33
15
15
Да ви кажа нещо кратко и конкретни че като чета коментарите по долу и ме хваща яд колко, глупави и подкупени горе пишат тук.

1. Референдума е 100% легален и успешен по правилата на Българските закони!

2. 73 % Гласували ЗА нова Община това е смазваща разлика и президентът ако наистина се вслушва в гласа на народа ще подпише указа и ще се сложи краят на Несебърско то робство и началото на собственият път на община Обзор.

3. Подкупните обслужващи интереси хора от някой села коитл пишат по долу че референдума бил незаконен и да се за четял техният вот... Имам да кажа следното. Тъпаци с тъпаци извадете си глави е от Г.... Е за да можете да видите какво се случва а то е това което пиша по горе в точки 1 и 2.

Хайде да ви е честита новата Община Обзор и всички села които влизат в нея :)
25.
Баня
28.03.2021 10:35:26
17
18
Като толкова много искат, нека да се отделят обзорчани. КОЙ обаче включи към бъдещата община селата:Баня, Емона, Паницово и Козница и защо точно тези села бяха включени?! Видя се, че жителите на тези села не искат да са към Обзор! Кой ще зачете тяхната воля???!!!
24.
Здравко
28.03.2021 10:22:04
11
12
Обзор си беше община,какво пречи да бъде такава!
23.
Аз
28.03.2021 08:16:33
0
28
Защо в Поморие има болница ,в Несебър не . Навремето имаше родилен дом ,закри се ,имаше рентген закри се ,аптека денонощна няма . Защо мълчите несебърци ,защо? Елементарни нужди ,това е здравето ви ! Не всичко е търговия
22.
Несебър
28.03.2021 07:40:29
2
24
Политическия противник на Герб, николай димитров, работи сега за Иван Вълков, който е кандидат за депутат от Герб. Потресаващо.В целия град се знае. Коментара е по темата, за сведение.
21.
Ще следим с интерес
27.03.2021 23:02:46
5
40
Ако е вярно, че бюджета на Обзор е по-голям от приходите им, аз ако бях на несебърския кмет бих се радвал че си тръгват. Ако обаче дръпнат нагоре след отделянето значи някой е щипвал повече отколкото е можело да се пощипва. А иначе Обзор има 1 месец сезон и като няма германци в хотела рупат репички цяло лято.
20.
Уважаващ президента
27.03.2021 22:40:25
34
26
Президентът винаги е бил човек,който се вслушва в гласа на хората,които се борят за свобода и независимост,дано и този път чуе гласа на 1200 човека,които искат сами да управляват своето бъдеще и това на децата си,защото Обзор има бъдеще!
19.
Никито
27.03.2021 22:26:29
5
28
За толкова години дане болница няма??? Ама плочките ги смвняме редовно да лапнем с Румянчо !!! А за Обзор да не говорим, че там един пирон няма забит. Така че като немогаг да се грижат за Обзор да ги оставят да се пробват ако не към Вана къдехо и си ходят като имаг зор
18.
xx
27.03.2021 22:20:32
2
24
....много скоро ще има предсрочни избори за кмет в Обзор...
17.
xx
27.03.2021 22:10:07
3
12
...Oбзор има чендж-бюра...
16.
До бат баян
27.03.2021 22:04:52
22
18
Няма значение с колко гласове е спечелено след като е подписано незаконно! Май твоята глава е само да пазиш равновесие... Обзор не е за община! Няма нито болница, нито пожарна и т.н. Ако си мислите, пе тези неща не са важни по добре си замълчете продажници долни!
15.
*********
27.03.2021 22:02:17
1
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
14.
xx
27.03.2021 22:01:59
5
16
....в Барселона беше гражданска война преди 1 година за независимост...но Испания не ги пусна.
13.
Бат Баян
27.03.2021 22:00:42
18
33
При проведен референдум с такава голяма разлика, ако президента не подпише указа, значи не зачита волята на хората. Никой умен политик не би се изложил по тоя начин.
Всичко останало са приказки на глупави хора, ползващи главата си само за красота.
Някой в Несебър беше обещал да подаде оставка ако това стане.
12.
Справедливост
27.03.2021 21:48:08
32
32
Напълно незаконен референдум подписан от пионка на боко тиквоча... Сега остава институциите да си свършат работата както и президента след което тази пародия на община бъде анулирана! Върбанчо и компания няма да са доволни, че изгарят с 20к за гласове, но такъв е живота.
11.
xx
27.03.2021 21:45:46
9
12
...oтделей Обзор като община...а селата като анклав към Несебър...
10.
До 1
27.03.2021 21:44:31
0
19
За да има земи за крадене...
9.
xx
27.03.2021 21:36:56
19
24
...ще гласувам за ПРЕЗИДЕНТА-Радев...
8.
xx
27.03.2021 21:34:38
22
25
....koй определи селата , че са към измислената община Обзор... .Референдума на ГЕРБ пада...
7.
xx
27.03.2021 21:31:22
12
17
ПРЕЗИДЕНТА има последнта дума....
6.
само питам
27.03.2021 21:23:07
3
15
Кой ще плаща масрафа!?
5.
Що станА?
27.03.2021 21:20:58
6
10
Нали уж обеща бащицата? Аааа, даа, той обещаваше и "кривата да изправя" 2 седмици!
4.
Президентът е по-добре да не се меси
27.03.2021 21:20:25
20
22
Макар да съм сигурен, че референдума е манирулиран от Герб, за да могат да отцепят гербаджийска община от лапите на Несебър, поддържам позицията че Президентът Радев не трябва да пречи на това, защото все пак е проведен референдум и така ще излезе, че не зачита мнението на хората. И в двата случая Герб печели, за съжаление. Освен ако някой не извади неопровержими доказателства, че гласовете от референдума са купени и има злоупотреба с власт. Странно е как Несебър изтърваха референдума, като се знае че имат финанси и хора да "сменят" резултата. Президентът да не им се вързва на тъпите схеми, хем ще видим дали ще изплуват или ще се удавят обзорчани. А ако е манипулиран вота, на следващите избори тоя кмет ще е в тъча и някой от друга партия може да ги върне пак към Несебър, ако това е волята на народа
3.
Обзор
27.03.2021 21:13:08
9
24
Защо, подписката е от около 200 жители? 404 бяха гласовете, против отделянето. В момента,тези хора обаче ги няма в селата, за да подпишат, защото явно са от правилно регистрираните по настоящ адрес.
2.
Бай Пешо
27.03.2021 21:12:42
3
54
Няма как да има пълно съгласие по такъв казус, винаги ще има недоволни.
Но в нормалните държави се сяда на широк обществен дебат и се вземат под внимание всички оценки - на икономисти, експети и компетентни лица. Правят се експертизи и се прави икономически план за следващите 20-30-40 години какво ще е бъдещето на тази община. Чак когато има визия и идея какво ще се прави и има ли икономическа обосновка се прибягва към референдуми. Ти създаваш нова Община - това са нови граници, съдбите на толкова семейства зависят от решението.
Нищо подобно не се случи в Обзорския сценарий. Единствено лобистки интереси и от едната и от другата страна - Обзорските хулигани гледат да докопат кокала, Несебърските хулигани гледат да не го изпуснат. Набълбукали са се с обществени поръчки и корпоративни интереси - плажове, концесии, разрешителни, чудесии - какъв дебат да има?! Как да е нормален процесът по формиране на нова община като ти не можеш да чуеш спокойно независими аргументи като всеки е зависим и Октоподът е пуснал пипалата си навсякъде!?
Независимо дали Обзор ще остане към Несебър или ще се оформи като независима община статуквото ще остане същото - същите порочни практики, същите зависимости, същото статукво и крадене. Сменят се само крадците.
1.
Коментар
27.03.2021 20:55:44
19
33
Защо новата община Обзор трябва да включи в себе си и селата Баня, Емона, Козница, Паницово, Приселци и Раковсково след като те са част от друга община?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори  Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Само от продажбата на дела си във винарната "Миравел" красавицата е получила 50 милиона Колко ще ни струва великденския козунак Колко ще ни струва великденския козунак Козунаци в София се продават и за десетина, и за 20, че и за 100 лв. в някои от най-снобските пекарни в центъра на столицата Утре започва най-голямото географско събитие в България Утре започва най-голямото географско събитие в България Ще има над 500 участници от цялата страна  Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Горещо препоръчвам PCR тестовете да се правят още преди започване на антибиотичната терапия, съветва вирусологът д-р Татяна Николова Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии От 12 страни участнички в престижния турнир, отборът на Саудитска Арабия, ръководен от Труканов печели златните медали във всички категории и съответно I-во и II-ро място в индивидуалното крайно класиране, както и I-во място в отборното класиране
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори