×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургаска майка се надигна срещу задължителните маски в училище, иска извънредна сесия на ОбС-Бургас


Бургаска майка се надигна срещу задължителните маски в училище, иска извънредна сесия на ОбС-Бургас
Тя се аргументира изключително добре, показва знания по право и познаване на голяма част от Наредбите на Общината
13 Септември 2020, Неделя, 19:59 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Тя ще настоява местния парламент да гласува спешно по три важни предложения, свързани с бъдещето на най-малките в морския град

Притеснена и възмутена от новите мерки в училищата бургаска майка зове за извънредно заседание на Общинския съвет в морския град, на което с гласуване да бъдат премахнати „изолационните кабини“, носенето на маски да стане пожелателно и по преценка на родителя, а в общинските училища да не се допускат никакви представители на неправителствени организации от всякакъв характер в учебно време. Тя се аргументира изключително добре, показва знания по право и познаване на голяма част от Наредбите на Общината.

Идеите може на пръв поглед да се струват абсурдни, но мнозина биха се съгласили безрезервно с тях и в това може би има логика. Както бе подчертавано многократно в последните месеци, към момента ползите от носене на маски липсват каквито и да е научно издържани изследвания. Напротви – клиничните изследвания на специалистите в областта на вирусологията сочат, че носенето на маски по време дифузния период на епидемия е не само безпредметно, но и може да доведе до развитието на редица бактериални инфекции.

Допълнително, изтъква още бургаската майка-вносител на писмото към ОбС-Бургас, при процеса на дишане се вдишва кислород и издишва въглероден диоксид. Маската, поставена пред носа и устата в този смисъл възпрепятства процеса на дишане, насищайки организма с вредния въглероден диоксид – процес, който „бавно ни самоубива, а съгласно чл. 127, ал. 1 от НК, подпомагането или склоняването към самоубийство е инкриминирано деяние“, пише още жената, която е майка на дете в VII клас в ОУ „Васил Априлов“.

Тя категорично заявява, че не е съгласна детето й да посещава училище с маска, шлем или каквото и да е било средство, възпрепятстващо свободното дишане; не е съгласна детето й да бъде дезинфекцирано с каквито и да е било средства, както на входа, така и в сградата на самото учебно заведение; не е съгласна детето й да бъде имунизирано, ваксинирано или подложено на каквато и да е медицинска интервенция на територията на училището без нейното знание и изрично писмено съгласие.

Припомняме, че притеснени родители подготвят два последователни протеста по същата тема утре и вдругиден, съответно пред сградата на МОН и пред тази на Министерството на здравеопазването. В проявата, която ще настоява за отмяната на задължителното носене на маски на територията на училищата, се очаква да се включат повече от 500 човека. 


В категории: Бургас


61
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
61
Коментара по темата
61.
фонтан
16.09.2020 12:58:44
1
1
Тишината в спалнята ражда подобни демони.
Почти винаги подобни активистки са или фригидни , или лезбийки или просто не оправени домакини. А неначесаната катерица със свободно време и свободен достъп до интернет може да вдигне "революция".
60.
Психотрол
16.09.2020 07:31:19
1
1
Чудя се коментиращите тук в полза на маските, и слагащите минуси в отричането им, герберски тролчета ли са, или страха ги е обсебил? Нямам близки, които да не са в потрес от тия мерки в училищата (вкл. и учители). И наистина на детския фест на Морска гара беше такава тъпканица....и не казвайте защото било на открито....
59.
XY
15.09.2020 08:45:55
2
6
РАЗБИРА СЕ, ЧЕ МАСКИТЕ СА ВРЕДНИ И ПРЕЧАТ НА НОРМАЛНОТО ДИШАНЕ. РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ИМА ТАКЪВ ВИРУС, НО ДОКОЛКО ТОЙ Е ОПАСЕН. и ДАЛИ НЕ СЕ РЕШАВАТ ДРУГИ СВЕТОВНИ ПРОБЛЕМИ ? ВИРУСИ Е ИМАЛО И ЩЕ ИМА. НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЖИВЕЕ В СТРОХ.
58.
Svobodno mislesht !
14.09.2020 09:54:41
3
12
Bravo na tazi jena !!! Kak shte slojite detence v staq za izolacii sled tova cqloto semeistvo pod stroi za test !?!?!?! Ami tezi maski decata gi slagat v djoba, ranicata i kude li oshte ne i posle na licata si i posle obriv?? A za NE PRAVITELSTVENITE ORGANOZACII TRQBVA DA GI ZABRANQT IZCQLO !! ALOO BUGLARI SUBODETE SE !!! TOVA SA NASHITE DECA,BRATQ,SESTRI,BRATOVCHEDI,KOMSHII,NASHITE DECA!!!!
57.
...
14.09.2020 09:04:38
2
13
И преди години в Немската гимназия като падна мазилката на тавана в учебен час, учениците защо не бяха със строителни каски?
56.
;)
14.09.2020 08:34:21
15
5
maikata e k u r v a
55.
сс
14.09.2020 08:17:56
2
13
Хирурзите като носят маски в операционните, не се пазят от заразен пациент, а да не замърсят стерилната среда при която се извършва операцията.
54.
Майка
14.09.2020 08:11:25
4
21
И на лапешкия фестивал на общината, като бяха наврени децата едно в друго, защо нямаше маски?
Или като е за пари и да пълним хотелите на тоя и оня, може без маски и хиляди деца да пеят и си плюят едно в друго?
А училищата са най-опасното място на света? Че дори учебната година не могат да открият навън, на двора?
Каква е разликата между фестивал с хиляди на Морска гара и стотици деца в един училищен двор?
Ега ти лицемерието?
53.
...
14.09.2020 07:18:18
1
11
До 51
От които един починал два пъти в месеца по документи и двата пъти документите издадени от едно и също лице, а друг оздравял по погрешка го отразили починал.
52.
*********
14.09.2020 04:48:58
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
51.
До 50
14.09.2020 02:53:20
1
8
Благодаря - не!
При вас има 5835 починали, докато ние сме "само" със 720.
50.
Хихи
14.09.2020 01:14:33
7
10
Елате в Швеция маски няма а учениците почнаха училище още миналият месец
49.
До 46
13.09.2020 23:50:05
7
25
Как може да напишеш цял роман и в крайна сметка нищо смислено да не кажеш. Факт е, че 95% от маските които се носят в момента не предпазват дори и на 10% от това което трябва, факт е, че децата тези маски ще ги бутат по мръсни джобове, под чиновете където е бъкано с бактерии, ще ги изтърват по мръсния под и накрая ще си ги сложат на лицето. Предлагам ти да си сложиш една такава ,,стерилна" маска на физиономия си щом като си съгласна на всякакви варианти. А това че имало такава заповед, мен не ме е еня защото здравето на детето ми е по-важно от това какво мислят тъпите чиновници.
48.
Бот
13.09.2020 23:34:13
23
11
Вчера под една друга новина писах за въпросния тип БГМама, свикваща срещи на общинския съвет, промяна в конституция, референдум и т.н. , защото нейното уникално и единствено отроче ще се самоубие от въглеродния двуокис. Защо не сте сложили снимка на въпросната възмутена и притеснена? Както някой беше писал хубаво е по - често да си слага маската, така има по - голям шанс мъжа и или някой друг да я уважи, за да спадне малко притеснението и възмущението.
47.
До 46
13.09.2020 23:30:59
22
18
Абе малоумник, що не вземеш да се гръмнеш с твоите противоепидемични мерки. Увий се целия с маски , затвори се вкъщи и не излизай като си такъв малоумник
46.
Стига глупости
13.09.2020 23:08:52
27
17
На мен ми се струва,че въпросната майка страда от панически страх.По-скоро тя има нужда от психолог или психиатър,отколкото детето и да не носи маска и то само в междучасието.Все пак тук става въпрос за предпазна мярка,макар според мен мярката да не е толкова предпазна по ред причини.И все пак би трябвало да се съобразим с налагането на тези противоепидемични мерки.И аз не одобрявам носенето на маска по принцип,защото не предпазва,а е доста неудобна,когато съм на работа или вляза в някой магазин и не можем да се чуваме добре кой какво иска и става едно преместване на маски,за да се чуваме по-ясно.За това доколко и каква полза има от носенето на маска се изказа много и пак нищо.И така ние попадаме в един порочен кръг,откойто няма излизане.Всеки си има свое виждане по този въпрос,но след като трябва да се спазва една заповед е добре да я спазваме.Знам,на българина изобщо не му се спазват никакви закони по принцип и затова сме на дъното.Докато се дават подкупи и те се приемат от хората,никога няма да се оправим и ще претърпим най-големият крах.
Относно въпросната майка и нейното хленчене,бих и препоръчала най-напред да се успокои,а не да се прави на много компетентна.След което,ако може да си направи среща със съответните служители или г-н Кмета и да разговаря нормално като изложи своите искания и притеснения.Ако се намери решение и компромисен вариант,добре,ако ли не,тогава ще се спазват мерките и това е.Нищо кой знае какво толкова страшно не е станало.А майката трябва да знае,че страха от страха е по-голям от самия страх.Така че да си пази здравето,вместо да хаби излишни нерви за няма нищо.
Предполагам,че повечето родители не искат децата им да носят маски в училище(и аз също),но ако трябва да е така и нищо не може да се направи,така да бъде.Това е всичко.Разбира се ,ако се вземе решение маските в училище да са препоръчителни,а не задължителни,това ще удовлетвори много родители,но и другата мярка не е болка за умиралка.
45.
Ало, Флагмани,
13.09.2020 22:53:38
4
6
а тази снимка с дечицата с маски в час от къде я взехте? Явно не е от българско училище, от какво е - руско, сръбско, германско?
Защо подвеждате с нея хората?
В час маски няма да се носят.
44.
бургаски
13.09.2020 22:44:32
2
10
Крайна некомпетентност
43.
...
13.09.2020 22:28:28
4
4
35,
Да посетиш стоматолог да ти извади мъдреците и да си носиш маската на устата и носа!
Като приключи с операциите, ако не си припаднал може да го/я попиташ "Защо носи работно предпазно облекло?"
42.
...
13.09.2020 22:20:28
2
11
35,
Само лекарите ли носят маски и само маски ли носят?
Колко други елементи от предпазното работно облекло се носят?
Водолазите примерно и бутилки носят!
41.
Бат Киро
13.09.2020 22:19:42
17
21
Носете маските и мълчете овце прости!Ето заради такива прости овце сме били и ще бъдем цял живот тъпкани и търгувани и винаги за европата ще си останем трета страна.Манталитет Български
40.
...
13.09.2020 22:13:44
1
11
Пред маските по-добре да ги задължат да носят в час от онези микрофибърните шапки противоветрените, които продават в ловно-рибарските магазини и ръкавички от микрофибър и да учат на отворени прозорци, та хем да са по-бодри и по-здрави ще бъдат и няма да им се доспива в час.
39.
Tinker Bell
13.09.2020 22:06:10
10
21
Не е толкова срамно и рядко да се намери невежо и гласовито лице да пише и приказва глупости. Срамно и страшно е, че това ни се представя като новина с елементи на достоверност и компетентност. Въпросната майка хабер няма от право, вероятно и от медицина има толкова. Затова се правят тестове за четене с разбиране, защото да можеш да четеш, не е достатъчно, трябва и да се мисли.
38.
...
13.09.2020 22:04:55
2
6
До Рени,
Те и свинете имат мозък, но и в кулинарията не се ползва мозъкът им.
37.
...
13.09.2020 21:58:44
6
5
Правилно.
Ако се налага детето да носи маска, то по-добре да си остане няколко дни вкъщи.
При съвестен контрол на входа и изхода и дезинфекции, когато децата не са в класните стаи са достатъчни мерки за предпазване.
Все пак училищата не са корпуси на болници.
Скоро ми се наложи да посетя едно училище, на входа ми измериха с електронен термометър телесната температура.
В училищата са за да се социализират и образоват.
Иначе преди години за някаква бойна готовност, която продължи около месец, в училище и от нас изискваха да носим в чантите маски и ни бяха раздали и противогази, но не преустановиха учебните занятия заради кризата в Персийския залив.
36.
Рени
13.09.2020 21:56:10
0
24
Носенето на мозък трябва да е задължително!
35.
За маските
13.09.2020 21:53:14
9
14
Ако маските не помагаха,защо лекарите ги носят???? Ама проста човек как да го разбере .
34.
За маските
13.09.2020 21:53:11
10
14
Ако маските не помагаха,защо лекарите ги носят???? Ама проста човек как да го разбере .
33.
До майката
13.09.2020 21:51:20
10
14
До майката вземи си сложи една маска ,че барим мъжоти ти тегли една пишка и вземеш да мирясаш . Знаеш ли маските на колко мъже помогнаха намалиха даже алкохола и уважават по-често жените си .
32.
До всички мъже
13.09.2020 21:49:12
5
22
Вземете да си плющите прасетата в къщи , че само с глупости се занимават по тия фейсбук групи .
31.
Antares
13.09.2020 21:47:26
5
19
С дезинфекцията и личните предпазни средства се цели намаляване на риска от заразяване и предаване на инфекцията. Мисля, че е въпрос на лична хигиена измиването на ръцете и използването на дезинфектант. Ваксина против Covid 19 не съм чул да е задължително в училищата. На халюцинации ми прилича малко.
Ще е добра тема за сесия на Общинския Съвет.
Дерзай, маме!
30.
До 26
13.09.2020 21:35:38
9
21
Вие наистина ли си представяте маската като балон, в който вдишвате и издишвате? Маските не задължат въздуха, само фините аерозоли и праховите частици. Въглеродния двуокис си излиза отстрани и през тъканта на маската.
29.
До 25
13.09.2020 21:31:49
4
18
Може да се ползват дезинфектанти или просто да си мият ръцете със сапун.
100% защита няма, но примерно 50 % е по-добре от нищо.
28.
?
13.09.2020 21:27:51
19
20
Кой й дава право да налага своето мнение?
Чела-недочела разни глупости и хайде революция. Поне да беше за нещо смислено.
27.
...
13.09.2020 21:24:54
12
24
Юридическите и познания може да са задоволителни, но медицинските са доста слаби. Маската, шлема и дезинфектанти намалят риска, не го елиминират напълно.
26.
До 14
13.09.2020 21:23:29
13
17
Стой си в кухнята, разбирачо, над тенджерите и не се занимавай с това, дето не ти е ясно. Или поне прочети повече. Например за теглото на този вирус, колко време се задържа във въздуха, как пада на земята, и т.н. Та в колко голямо помещение стоиш и колко близо до този, дето може да те зарази. Айде стига глупости. А въглеродният диоксид, който издишаш ще те убие преди да немериш от кого да се заразиш с коронавирус.
25.
Хм
13.09.2020 21:19:09
4
19
Маската може и да предпазва, но за 5-6 междучасия детето ще я пипа от всички страни и е ясно какво ще стане, ако има вирус на маската.
24.
OMG
13.09.2020 21:10:24
13
23
Леле майко, само шест месеца и на раята й се е изгладила единствената мозъчна гънка. Оттук насетне и с х@й набит в гъза ще ходи, ако й наредят. Така де, правилата трябва да се спазват.
23.
до 17.
13.09.2020 21:02:02
12
15
А кои плащат на заплатите в държавните училища ,не са ли работещите родители?От еврофондове ли идват заплатите им?Който плаща поръчва и музиката.
22.
Богове
13.09.2020 21:01:55
8
4
Коя тъз бургаска майка браво ами има лесно не го пуска незнам кво е чела а ма образованието е няколко вида в бг само дето никой не го спазва това а и още нещо децата Ви са вашето огледало а гледката не е добра домашно за Родителите
21.
Богове
13.09.2020 21:01:45
5
2
Коя тъз бургаска майка браво ами има лесно не го пуска незнам кво е чела а ма образованието е няколко вида в бг само дето никой не го спазва това а и още нещо децата Ви са вашето огледало а гледката не е добра домашно за Родителите
20.
Богове
13.09.2020 21:01:27
6
2
Коя тъз бургаска майка браво ами има лесно не го пуска незнам кво е чела а ма образованието е няколко вида в бг само дето никой не го спазва това а и още нещо децата Ви са вашето огледало а гледката не е добра домашно за Родителите
19.
Богове
13.09.2020 21:01:14
7
8
Коя тъз бургаска майка браво ами има лесно не го пуска незнам кво е чела а ма образованието е няколко вида в бг само дето никой не го спазва това а и още нещо децата Ви са вашето огледало а гледката не е добра домашно за Родителите
18.
Радева
13.09.2020 20:59:02
10
3
Оберфюрер свинята Радева-Иванова ще краде от касата на касова основа по параграфи!
17.
Ема
13.09.2020 20:55:07
21
32
На който не му харесва-да отиде в частно училище или като частни ученици. Не може хем да си на държавна издръжка, хем да си с претенции за изключителност. Или спазваш законите
16.
Неа
13.09.2020 20:54:13
20
24
Не забравяйте че с маската освен себе си предпазвате и друг - болно дете ,близък или възрастен .
15.
Неа
13.09.2020 20:53:15
12
26
Голяма разбирачка по право няма що . Излиза че лекарите се самоубиват ...
14.
От кухнята
13.09.2020 20:44:09
20
42
Когато двама човека са в помещение без маски и единият е заразен,вероятността да се зарази другия е 90%.
Когато и двамата са с маски и спазват социална дистанция от 1.5 м,вероятноста другия да се зарази е 5%.
Данните са от института Роберт Кох-Германия.
Тази майка да не чете само Фейсбука и Инстаграма.
13.
Вили
13.09.2020 20:41:26
14
27
И аз съм против тези протестиращи да учат с моуто дете ,но... и аз ли да протестирам. Нещо се сбъркаха фората. Разбират всичко всички. Още малко и срещу себе си ще протестират.Държавата да ни гледа децата безплатно по цял ден, да правим каквото искаме и никой да не спазва правилата.Е, нема такава държава
12.
Дебили
13.09.2020 20:38:34
25
26
Колко сте прости....Носете си маските и чакайте чувалите за трупове да дойдат.Арена Армеец също са ви я проготвили.
11.
Да
13.09.2020 20:35:27
9
19
Деба откачалките, деба...
10.
гладен за кокошка
13.09.2020 20:32:33
20
37
Тази майка да си пие лекараствата.Като не и харесва да види как ще е в Англия от понеделник.Неповече от 6 човека на едно място и маски навсякъде.
9.
Бургазлия
13.09.2020 20:32:07
22
46
Хахаха, поредната веган антиваксърка. А това, което е написала за самоубийството ме разсмя. Тази жена главата не я слуша. Лошо е, че се дава гласност на подобни хора, а по-лошото е, че имат и последователи. Дано Общинския съвет не я вземе на сериозно.
8.
До 5
13.09.2020 20:29:26
1
30
В частните училища мерките са още по-строги!!!
7.
Ало, другарке
13.09.2020 20:27:44
41
36
Ти от кога започна да разбираш от медицина, от дишане, издишване, кислороди и въглероден двуокис?
Хайде тогава ми обясни, как лекари и медсестри работят цял ден с маски, вдишват, издишват, но никой от тях не е умрял от издишания въглероден двуокис?
Я се скрий и си ходи в Странджата заедно с отрочето да дишате чист планински въздух и спри да ни занимаваш с глупости!
Нашите деца и внуци ходят и ще ходят на работа и училище с маски!
Ти като не си съгласно, макар че образованието е задължително до 8 клас, плащай санкции, а може и в затвора да се озовеш за неспазване на наредбите!
6.
*********
13.09.2020 20:26:45
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
5.
Ж
13.09.2020 20:24:23
15
19
Ходете в частни училища.
Поне има шанс децата ви след това да бъдат насочени правилно.
4.
Темида
13.09.2020 20:23:52
33
31
Какво й пречи маската?! И тя не знае.
3.
Zapoznat
13.09.2020 20:21:07
14
26
Хората са дошли от Малко Търново да живеят в големия град според вас заслужават ли децата им маски в училище?
Извънредна сесия задължително иначе цяла Странджа ще се наддигне
2.
*****
13.09.2020 20:11:26
38
43
Браво на въпросната майка. Малко останаха хората които все още не им е промит мозъка и го използват по предназначение, а именно да мислят и разсъждават. Масата от населението седи нон стоп пред телевизора и не се опитва да вникне в нещата които гледа, казват му утре с маска щото човека Х така бил казал и той започне малко да подскача и накрая слага маската сигурно ако им кажат по едно въже на врата а от другия край камък и бегом към морето може и това да направят не се знае.
1.
*****
13.09.2020 20:11:19
42
45
Браво на въпросната майка. Малко останаха хората които все още не им е промит мозъка и го използват по предназначение, а именно да мислят и разсъждават. Масата от населението седи нон стоп пред телевизора и не се опитва да вникне в нещата които гледа, казват му утре с маска щото човека Х така бил казал и той започне малко да подскача и накрая слага маската сигурно ако им кажат по едно въже на врата а от другия край камък и бегом към морето може и това да направят не се знае.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Попфолк дивата разказа как е катастрофирала и призна, че вечерта се пила 4-5 чаши вино в комбинация с приспивателно  Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Премахването на регулираните цени ще доведе до тежки социални проблеми Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни
Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори