×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов: От видеото в Росенец видях едни хора да правят филм, а НСО - всичко възможно, за да изглежда автентично


Бойко Борисов: От видеото в Росенец видях едни хора да правят филм, а НСО - всичко възможно, за да изглежда автентично
Нито съм ходил на зимните, нито на летните сараи, но много от протестиращите лидери са били там, каза премиерът
Тема в развитие
Вътрешният министър не прие оставката на шефа на ОДМВР-Бургас, ще докладва на премиера Премиерът Бойко Борисов настоява за свалянето на охраната на Ахмед Доган и Делян Пеевски Директорът на ОДМВР-Бургас старши комисар Радослав Сотиров подава оставка Вътрешният министър: Премиерът настоява да поискам оставката на директора на ОД на МВР в Бургас Отново пробиха кордона пред Догансарай, ДПС и „плажуващите” вече са в сблъсък на брега Кметът поведе част от търсещите плаж по друг път Осигуриха алтернативен път към плажа, успореден на този към Догансарай Ексклузивни кадри от битката пред Догансарай, МВР арестува един от хората на Христо Иванов Стана страшно! Мелето е кърваво, тъпчат полицаи и протестиращи Кметът на Бургас и директорът на ОДМВР са на място, протестиращи ги замерят с гуми и бутилки Взривоопасна близост между двата етнически лагера край Догансарай Кметът на Бургас потегля към Отманли, ще подкрепя „масово плажуващите” Обстановката пред Догансарай отвисоко (СНИМКИ) МВР провежда перфектна операция в Отманли, засега ОДМВР-Бургас: Няма да допуснем сблъсъци, и двете страни да не нагнетяват напрежение Хиляди с шапки на ДПС прииждат пеш откъм Рибарското селище, за да бранят Доган Извънредно! Свалиха бариерата на Догансарай, ТВ екип се разхожда в покоите на Сокола Общински съветник на ВМРО се въплъти в гид за утрешното масово плажуване край Догансарай НСО е поискало спиране на достъпа до сарая на Доган по море и суша Бойко Борисов: От видеото в Росенец видях едни хора да правят филм, а НСО - всичко възможно, за да изглежда автентично Главният секретар на МВР за скандала с охраната на Ахмед Доган: От комисията ще решим има ли основание да го пази НСО Гардовете на Доган били част от семейството му, полковник зове за наказание за гаврата със знамето Какви са военните кораби край морския сарай на Доган Президентът обяви, че гардовете от сарая на Доган са служители на НСО – в ход е проверка Христо Иванов пуска жалба за поругаването на българското знамe пред сарая на Доган в Отманли Гардовете, спрели десанта до сарая на Доган, не били от НСО Партиен лидер опита да влезе с десант в морския сарай на Доган
виж още
скрий
10 Юли 2020, Петък, 08:47 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Според премиера било видно, че имало сценарий, а сценаристите вчера се показали, причината била предстоящото приемането на държавата ни в Европейския банков съюз

Премиерът Бойко Борисов обяви, че Националната служба по охрана (НСО) е участвала в режисиран сценарий на Отманли, когато спряха опита на политическия лидер Христо Иванов да акостира на брега край т.нар. летен сарай на Ахмед Доган. Министър-председателят даде тази сутрин извънреден брифинг в Министерски съвет. Той смята, че в момента тече опит за държавен преврат, а основните сценаристи били Васил Божков, Румен Радев, Корнелия Нинова, Мая Манолова и десните около Иво Прокопиев.

 

"Преди два дни се разиграва следната случка. Три лица, едно от тях Христо Иванов, дебаркират там. Всяка партия използва ситуацията по начин, който намери за добър. Той отива там със своята цел, приемаме, че е най-добронамерен. Как бива посрещнат? Събитието е на 200-300 метра от имота, в който се предполага, че е випът, за когото отговарят. Нищо не налага такива действия на двама или трима охранители. Томислав (Дончев, б.а.) сега ми го показа, защото съм се карантинирал и не гледам такива неща. Единият носи знаме, другият го бута във водата. И вече това, което е върхът на възмущението ми – сержант ли е, офицер ли е, не го знам, но виждам, че взема и хвърля знамето! През цялото време вижда, че ги снимат. Няма нищо да остане скрито. И сякаш иска да се видят точно тези действия. Отишли са тези хора да правят филм. И тези охранители правят всичко възможно това да е автентично", каза Борисов.

"Считате ли, че един средно интелигентен човек, когато го снимат, ще хвърля българското знаме. Вместо да го развее, да им каже - легнете тук, каменисто е, но ще ви разчистим малко. Както на протестите - изваждаме жените отпред, за да не предизвикат агресия. Тези хора от НСО не са ли обучени това да го правят? Там няма никой, пущиняк, а те...бутат го, правят шоу, циркове и двамата гледат в камерата, разиграват филм!", допълни премиерът.

По думите му днес е важен ден, защото предстояло приемане на държавата ни в Европейския банков съюз, което нямало да може да позволи да се фалират банки, да се помпат умишлено, щели да паднат лихвите, да се подобри кредитния рейтинг на държавата и когато се теглят повече пари в брой "лампите веднага щели да светнат". 

"Чакаме новини довечера в 20 часа, те знаят, че ги чакаме. И заради това се опитват да направят всичко възможно, за да не се случи. Защо десните не чакат да мине днес и тогава да протестират?", гневи се министър-председателят.

Според Бойко Борисов е видно, че имало сценарий, а сценаристите вчера са показали. Причината била приемането на държавата ни в Европейския банков съюз. "Нито съм ходил на летните, нито на зимните сараи, а много от протестиращите лидери, са били там", твърди премиерът.

Министър-председателят смята, че сценарият тръгнал от протестиращите медицински сестри, които Националната служба за охрана допусна до перваза на сградата на Народното събрание, но тогава не се получил и сега се направил втори, този път успешен опит за провокация. В ход бил държавен преврат, а НСО бил инструментът, убеден е Борисов. 

"Сега искат да изкарат, че ДПС и ГЕРБ работят заедно. Публично съм им благодарил във всички случаи, в които са ме подкрепяли в парламента. В местната власт, в Делиормана, там кметовете са на ДПС, но никога не сме ги делили и сме им давали възможност да работят, да изграждат пътища, детски градини.  ДПС ни подкрепи за няколко важни решения. Нямаше да ни стигнат гласовете за Ф16, много проруски партии бяха против, подкрепиха ни ДДС да падне на книгите, на детските храни. Казал съм им публично: Благодаря!",допълни Бойко Борисов.

Той припомни, че през 2018 година лидерът на НФСБ Валери Симеонов е настоявал да се свали охраната на почетния председател на ДПС Ахмед Доган. Разговарял е дори с президента, но това не се е случило. 

Премиерът беше категоричен: "Протестът бе добре сглобен. Христо Иванов протестира срещу тези, които го къпаха. И вика: Държа Борисов отговорен. За кое? Президентът еднолично носи отговорност и с назначаването на директора на НСО. Това означава подбора, подготовката и обучението на всички служители. Считате ли, че един средно интелигентен човек, когато го снимат, ще хвърля българското знаме? И те го хващат и го бутат, и гледат в камерата, и джапкат и си пътуват обратно".

Той заяви, че не са казал и дума, когато прокуратурата влиза в Министерския съвет и научава от медиите, когато задържат и пускат негови министри и зам.-министри. "И ето ти снощи, питам като прокуратурата влиза в сградите на Министерския съвет и ги извлича един по един министри и зам.-министри. Ние дума казали ли сме? И аз го научавам от медиите, когато го пуснат!".

Според Борисов НСО трябва да остане да пази тримата първи в държавата - президента, председателя на Народното събрание и премиера. 

Бойко Борисов за пръв път съобщи и защо е сложена охрана на Делян Пеевски. Преди някого години, когато бе направен опит Алексей Петров да бъде убит с гранатомет, същите килъри са наели жилище с пряк изглед към необезопасено място на Делян Пеевски. Трябвало е да го убият със снайпер. 

 


В категории: Политика


87
Коментара по темата
87.
*********
10.07.2020 20:34:14
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
86.
Сокол оф
10.07.2020 19:48:21
0
1
мутри вън
85.
*********
10.07.2020 19:28:34
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
84.
Дон Пеци
10.07.2020 18:38:49
1
2
Боко-мафия-аут
83.
не мразещ турците и мюсюлманите
10.07.2020 17:26:32
0
0
до 67.Думите не се използват с цел обида,просто във времето те са придобили нарицателен смисъл.
82.
да отговоря
10.07.2020 17:21:53
2
0
до 68 Да питам. Превоза е откъдето си го осигуриш сам,а заплащането е чиста съвест
81.
Реалист
10.07.2020 14:06:22
5
12
Език на гамен, не на премиер! Срам ме е от този!
80.
Не Ани
10.07.2020 13:17:23
14
5
Лицемерно е да си президент, НСО да са ти пряко подчинени. И да търсиш сметка на друг за твоите подчинени.
Факт е че Радев е президент. Факт е че НСО и комисията са пряко подчинени на президента. Факт е че Радев има достъп до иска на Доган и Пеевски към НСО за охрана, и следователно знае и за причините поради които са поискали. Факт е че по всяко време има правомощието да откаже охраната им. Да уволни НСО служители ако не харесва уж действията им. Факт е че вместо да изпълни което и да е от цитираните му правомощия. Той излезе на протеста с БСП да си прави реклама по телевизията на БСП. Която нарече ББ президент, защото толкова им са умни водещите. И отново търси сметка от другите, за собствената му институция.И неговите задължения като президент.
79.
Ани
10.07.2020 12:56:45
2
8
Горките общински служители. Да те накарат да стачкуваш защото си държавен служител и ще има последствия ако не отидеш на протестите. Ама ние всички знаем, че ще бъдат на протеста лицимерно и не стачкуват от сърце
78.
Мара Мичковица
10.07.2020 12:54:09
2
17
Борисов вече не може да скрие по никакъв начин орташките си отношение с цялата крадлива пасмина от ДПС и кукловодите от ДС - просто си разпределят порциите! А рекетьорските му методи, като почнеш с това че ако не е на власт приятелите му мутри ще добетонират Алепу или пък Доган ще клати етническия мир, са за прокуратурата. Ама те затова си сложиха тяхна мутра с бухалка там, да ги пази.
77.
Ани ГЕРБ
10.07.2020 12:47:44
2
8
Моля, общинските служители, които ощв ги няма на сборния пункт да побързат. Автобусите за София тръгват след 15 минути!!!
76.
Андрейката
10.07.2020 12:34:59
1
15
Имам въпрос. Ясно е и е очевидно, че има корупция и взаимоотношения между Боко и олигарсите и мутрите. Та въпроса ми е Боко ли е шеф на мутрите и олигарсите или те са му шефове.
75.
Мартин
10.07.2020 12:17:56
2
13
Боко - Тиквата няма ли да го махаме вече. Гледаме му сеирите и се забавляваме. Ама ми се струва, че това му беше царуването
74.
Marinero
10.07.2020 12:04:08
3
30
Боче, управляваш вече 12 години и нищо не направи за да разбиеш модела ДПС, напротив укрепваш го и си част от този цирей срещу 30 сребърника и няколко кюлчета злато, въпреки, че с този лайтмотив, че ще се бориш с ДПС, получи властта преди 12 години. Помним как обяви,че Доган те е поръчал, да поръчал те е за 12 години да обслужваш олигархията и мафията, и имаш наглостта да искаш от народа още да ти вярва и да ти гласуват доверие за власт. Отивай си с добро! Нито си алфата нито си омегата! И без теб ще продължим да сме в ЕС и ще влезем в Банковия съюз, това не е твоя заслуга.
73.
До 71
10.07.2020 11:59:14
20
7
Ти не можа ли да разбереш че любимия ти президент Радев точно той назначава мутрите от НСО дето охраняват Доган.
72.
Митко
10.07.2020 11:53:52
2
20
Гешев не изпълнява ли политически поръчки? И как общински път до сараите стана частна собственост след гласуване от общински съвет Бургас?
71.
Do 69
10.07.2020 11:43:08
2
14
А ве ти тъп ли си?
Радев направи брифинг и каза, че мутрите на доган, са служители на НСО и точно тези, които трябва да защитават българското знаме са го порогали.
70.
До 68
10.07.2020 11:39:57
0
22
Защо мислиш, че българите мразим турците?
Ние сме живели 500 години в мир и разбирателство. И вие и ние сме народ и султана ни гази, сега не е по-различно, но се опитваме , ние българите да ви покажем, че ви крадът като нас.
Напиши 30 години някой турчин да е имал проблем с българин и обратно. Проблемите са с циганите. Като са в България са цигани, като излязат от страната са българи.... От тях ни писна!
Честно аз съжалявам, че смяташ така, но циганския етнос се ислямизира и не знам попадате под един знаменател. Но българин няма да каже лоша дума за народа - турския. Имаме против тези които ви лъжат и ни ограбват! Соколи и цялата сволач, която ни ограбва!
69.
*********
10.07.2020 11:36:52
3
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
68.
Да питам
10.07.2020 11:36:28
13
7
За протеста който организира президента Радев от къде тръгват автобусите в колко часа и какви пари дава Радев на човек?
67.
турчин до мразещите турците и мюсюлманите
10.07.2020 11:33:07
8
7
Уважаеми мразещи турците, ибрикчия за нас не е обидна дума, ние ходим до тоалетна да си мием гъза с ибрика в който има вода, не замазваме лайната с тоалетна хартия.Думата рязан също не е обидна дума, това е хигиена.Думата фес също не е обидна дума, навремето нашите деди са носели фес.Успешен ден на всички и продължамайте да мразите турците.
66.
НСО
10.07.2020 11:24:49
0
16
Тази сграда , бариери, другите неуспешни опити на хората да стигнат до плажа, яхтеното пристанище, подарената улица, всичко ли е сценарий? Тогава Холивуд може да го закриват !
65.
до 57 Бог да пази България
10.07.2020 11:23:00
0
7
Неговия инструмент сме ние НАРОДЪТ!!!!
64.
Мастъра
10.07.2020 11:20:43
2
11
Бойко е за Народния театър. В ролята на слона.
63.
ЕВАХТИ И ЛЪЖИТЕ ЧЕНГЕДЖИИСКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10.07.2020 11:19:01
0
14
ЛЪЖЕ МАЖЕ И НИЩО ДА ЦЯЛОТО БЕЗЗАКОНИЕ НА САРАИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!А БЕЗЗАКОНИЕТО НА САРАИТЕ Е ЕМБЛЕМА ЗА БЕЗЗАКОНИЕТО В ДЪРЖАВАТА !!!!!!ХАХА КВИ ФИЛМИ КВИ СЦЕНАРИИ БЕ НА ИДИОТИ ЛИ НИ ПРАИШ????????????????????ТО НЕ Е ЗА ВеРВАНЕ АКО ИМА НЯКОЙ КОИТО ДА ТИ ВеРВА–////ТРЕБЕ ДА Е ОТ ОНИЯ простите С КОИТО СЕ разбираш––ЛЪЖИШ АМА МАЙ ТЕ ВЕЧЕ НЕ ТИ Верват ХАХА
62.
!!!
10.07.2020 11:05:47
4
16
А аз виждам, че народа прогледна и ще го издухаме тоя от софрата. Дано обаче не си тръгне като национален герой, а да го разследват за всичски нередности, които е сътворил
61.
до 61
10.07.2020 11:04:43
3
2
На теб за какво ти е тази информация че д я развяват? Самозабравени комунисти.
60.
М
10.07.2020 11:02:29
3
26
Заминава си м*трата. Много интересно как при всичко отворено от 1 месец болните си бяха по 160 на ден. Христо Иванов отиде на Росенец и хоп изведнъж станаха на 240. Направиха голям протест и хоп 330. Американският посланик извика журналисти от разследваща медия и хоп едно злато от едногодишно търсене изскочи на следващият ден. Днес пък излезе, че тези, които стреляха по Алексей Петров щели да убиват Пеевски. Как пък веднага излезе след скандала. То ако беше вярно щяха да го развяват това много от преди скандала с НСО. Толкова са т*пи мутрите, че нищо свястно не могат да измислят!
59.
до 59
10.07.2020 10:59:09
4
6
Сега остава и Радев да разбере това. Че само Нинова гледа.
58.
Xаха
10.07.2020 10:56:54
4
6
Радев няма правомощия лично да назначава охрана от Нсо, но комисията която има това право, е на пряко подчинение при него.
57.
Колобър
10.07.2020 10:55:26
6
23
Никой не вярва на това доганово перкенде. Всички знаем, че свинята в хотел Берлин - Делянчо, насъска Борисов срещу касичките му от алчност и синдром за малоценност и понеже рекета не свърши работа с Божков, горките" професори" решиха да пробват и с оставащите играчи на масата , обаче пак не си направиха сметката и съвсем се закопаха. Доган и Пеевски са затворени тук, за САЩ имат черни печати, в Турция ги мразят щото са продажни по природа, в Русия имат дългове за милиони, а в Броюксел ги подритват, като дръгливи пинчери на киноложка изложба, защото и те знаят какви са нищожества . На всички им е ясно, че това е краят на олигархията и масониските кръгове, които вече 30 години съсипват Народа на България и неговата държава, докато скрито и явно ни разпродават, като зеленчуци на който сварят и наричат това "чуждестранни инвестиции" . Няма политическа партия в Народното събрание, която да не е участвала в това организирано унищожение на скъпата ни Родина и за това трябва да си платят. И не си мислите, че на онези в Брюксел, Америка или Русия им пука какво става тук. Проблемът е наш и Българският НАРОД трябва да го реши по класическият начин....И така да започваме.....Да Живее България !!!
56.
Хахаха
10.07.2020 10:55:05
2
24
Борисов беше прав в оня разговор по телефона дето вика "Аз съм прост бе и ми е лесно,като си прост е лесно".
Наистина си прост баце ,лошото е ,че е пълно с прости хора в тази държава и те следват!!!
55.
до 49
10.07.2020 10:52:26
6
5
Чл. 5. (1) Националната служба за охрана е специализирана военизирана държавна служба към президента на републиката.
(2) Националната служба за охрана е юридическо лице със седалище София, а нейният началник е първостепенен разпоредител с бюджет.
Чл. 7. Президентът на републиката осъществява общо ръководство и контрол върху дейността на Националната служба за охрана, като:
1. назначава и освобождава началника на службата след съгласуване с Министерския съвет и заместник-началниците - по предложение на началника на службата;
2. утвърждава основните структурни звена и общия числен състав;
3. удостоява офицери с висши офицерски звания.
Чл. 9. Началникът на Националната служба за охрана:
13. представя на президента на републиката и на Министерския съвет годишен доклад за дейността на службата;
14. информира президента на републиката и министър-председателя по тяхно искане или по своя инициатива по въпроси от компетентността на службата;

Радев много добре знае какви права има, да не се прави на ударен. Това е само част от тях.
54.
Фикуса
10.07.2020 10:51:45
5
18
Аве какво става днес? Тук- таме прибягва някое гербаво тролче, изаква се набързо и дим да го няма!! Оня с минусите явно разнася лимонада и ич не му дреме! Май мишлетата напускат кораба.
53.
МТ
10.07.2020 10:50:58
0
8
На който го сърбят ръцете,днес в 13ч. пред Метро ,да си ги почеше.
52.
Филолог
10.07.2020 10:48:45
1
13
Това,което ни сподели Барба Ганьос с думата карантизирал е,че съвсем се е маргинализирал по време на карантината и затова ще е добре за читатели,зрителите и слушателите въобще да не му обръщат внимание ако не искат да слезнат на подчовешко ниво.Важно е също така да не се забравя кой целуваше ръката на Доган,защото тази заветна снимка обезличава изцяло голословните твърдения на Ганьо.
51.
до 49
10.07.2020 10:47:12
5
1
Напротив 2015 е написан цял закон а не само постановления че той има права над НСО.
50.
Мишо
10.07.2020 10:44:25
1
16
Боца време е да яхнеш Фалкона и беж при Божков в Дубай. Спастрил си парици ще живееш семпло но спокойно.
49.
мале мале
10.07.2020 10:44:03
0
5
цццц явно няма пълно щастие!язък,че имаме такава прекрасна природа на фона на тази управляваща пасмина
48.
Do 47
10.07.2020 10:42:34
3
16
Тъпънгер, 2015 мутрта е отнел правата на Радев да назначава охрана, твоя ибрикчия се доган и мутрата се разпореждат кой да се охранява, не заблуждавай, мръсно мекере слуга на мафията герб-дпс.
47.
до 45
10.07.2020 10:40:49
5
0
Тамън да продадат малко знамена останали от празниците. Вие си ги бийте където искате. После ще се изчисти пластмасовият боклук
46.
До 44
10.07.2020 10:39:11
5
1
Ами когато комисията на Радев ти назначи защо не?
45.
Светла
10.07.2020 10:38:16
1
7
Това за сценарий, сабя ,поведението на охранителите, което също било режисирано и т.н. по идея на приятеля Камен Донев ли е ? ББ започна с това, че е разговарял и обсъждал нещата с верния приятел Камен Донев . Да очакваме ли днес контрапротест с проформанс на Найо Тицин и други интелектуалци ?
44.
До 43
10.07.2020 10:37:21
1
13
Днес няма да е, утре ще раздават БЪЛГАРСКИ знамена , които да забием като пирон в ковчега в сараите на сОкОлА в Росенец.
Всяко забито БЪЛГАРСКО знаме в сараите е пирон в ковчега на мафията!
Да напълним с знамена кочината и да отвоюваме България за БЪЛГАРИТЕ!
43.
фуууу
10.07.2020 10:34:42
0
19
Имат пари да строят палати, пристанища, да купуват яхти, ТЕЦ-ове, медии, да пият шампански с цени в трицифрени суми, а нямат пари на си наемат охрана, тя трябва да е за сметка на народа. Смешници!
42.
Да питам
10.07.2020 10:33:57
15
6
А за протеста който организира Радев в колко часа и от къде тръгват автобусите и колко пари дават?
41.
До 40
10.07.2020 10:27:17
4
1
В Бургаският като начало, и викаш че адвокатите живеят на фотосинтеза и не заслужават заплащане за работата си? Слабичко ти се получи.
Има устройствен план да го съди. Разходки с лодки нямат законова тежест. Политически ПР.
40.
Жалки
10.07.2020 10:26:18
2
11
Когато си УаКаН до УШИТЕ и се чудиш толкова ли много ВОНИ ?! Днешната тв изява на гробаря ?!?
39.
До 38
10.07.2020 10:22:26
0
3
Слабичко ти се получи!! Нещо твое имаш ли да кажеш? В кой съд да ходи, дето има ценоразпис като в ресторант ли??
38.
ко
10.07.2020 10:21:35
0
14
Това че предстои държавата ни да бъде приета в Европейския банков съюз е добро, но то няма нищо общо с беззаконията, които се вършат - това не е добро. Законите трябва да важат за всички еднакво.
37.
По скоро
10.07.2020 10:18:25
9
2
Видяхме един човек който не знае къде е се намира съда.И ходи да прави панаири.
36.
fhuimnc
10.07.2020 10:16:57
2
34
Аз пък от филма в Росенец видях един смел човек да показва беззаконието, което се върши в нашата държава и то със съдействието на изпълнителната и местната власт. Ето това е мафията.
35.
Барни
10.07.2020 10:14:38
0
27
А Барни Ръбъл Кирилов ще го уволните ли за глупостите, които избръщолеви?
34.
До 32
10.07.2020 10:10:13
11
0
Виждам че понеси съгласен че описаните правомощия не са били използвани, а е отишъл да си прави ПР. Колкото до протести, нищо не се случило(буквално Радев нищо не прави) че да има нужда от протести.
Ти си ходи де, за теб това е социална функция от най-висок клас.
33.
*********
10.07.2020 10:09:43
1
27
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
32.
gyjnvfh
10.07.2020 10:09:12
3
36
Срам ме е, че имаме такъв премиер. Срам ме е от лъжите му, от просташкия му речник, от липсата на морал.
31.
До 30
10.07.2020 10:08:13
5
18
Абе бягай, че ще изтървеш рейса ве!! Ей сега ще им покажете как се прави протест, нали?!! Сега аз ще ви броя довечера колко МЕКОТЕЛИ се събрахте!! И то по заповед, С КЪРВАВО ПИСМО!!
30.
до 29
10.07.2020 10:07:14
2
4
Азия се научи от SARS да носят маски. Тука ви е трудно явно.
29.
Пидале
10.07.2020 10:04:37
14
2
Многодобре знам че те са в комисията. Комисия за която отговаря Радев. Какво се прави на ударен? Защо ако има проблем със служителя съсзнамето не го уволни? Всичко това му е по правомощията. Включително и да отказва решение на комисията когато тя вземе такова за това кой и къде да бъде охраняван. Но не го е направил. Защото му е по-изгодно да излезе да си прави реклама вместо да си ползва правомощията. Тоест Радев е само приказки без действие.
28.
До 23
10.07.2020 10:03:49
2
10
А да, и да не си забравиш маската!! Че трябва да се спазват мерките! Може да ти е на пъпа като ШРЕК, но да е с теб!! А за останалите е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, нали прочетохте!! Като манифестациите за първи май при бай Тошко едно време, дето им се смеехте!! МЕКОТЕЛИ ХЛЪЗГАВИ!!!
27.
До 23
10.07.2020 09:57:30
2
22
Стига си плямпсл ми се стягай. В13:00 тръгваш с организиран превоз за София. Тиквоча има.нужда от подкрепа!
26.
Въйпиюща некомпетентност
10.07.2020 09:56:33
0
8
Борисов да не се прави на ощипана мома, защо ясно беше казано, че Президентът има ограничени права спрямо НСО и може единствено да уволни началника му, обаче кой ще е новият началник на НСО пак ще реши Борисов. Кого ще пази НСО решава тристранна комисия, като накрая подписа е пак на Борисов. На всички ни е ясно че Борисов не си знае задълженията, не знае за разделението на властите и има един куп царедворци, които вървят след него да замитат глупостите които твори. Той действа първосигнално, това направете, оново направете, а след това еди кой си да го оформи юридически и финансово. Гледайте му брифингите и съвещанията - въйпиюща некомпетентност.
25.
Pidal
10.07.2020 09:56:00
4
21
До 23
Смешко, само ти не разбра кой назначава комисията. Кой назначава главния секретар и председателя на ДАНС? За по лесно ще ти кажа и ОТГОВОРА-ТИКВОЧА. Май не си гледал изказването на Вожда, където каза как имало "опасност" за Дебелян и Сопола.
24.
Важно!!!
10.07.2020 09:55:27
3
25
Моля, всички общински чиновници, да не забравите!!! Автобусите за контрапротеста тръгват днес в 13:00 от МЕТРО Бургас!
23.
pr
10.07.2020 09:53:27
2
28
Тоя тотално откачи!
22.
Потресен
10.07.2020 09:51:09
4
28
Е, нема такъв брутален лъжец
21.
Радев
10.07.2020 09:47:58
38
8
Радев отговаря за комисията на НСО и на кой тя назначава охрана. Той отговаря за действията на НСО и ако е имал проблем с решенията им да е казал когато му е било времето. Сега това мрънкане намирисва на политически театър.
Президента отговаря за комисията. Той също може да уволни и служител на НСО например служителя който премахна знамето. Но не го направи. Излезе на организиран протест да си прави ПР. Вместо да си изпълнява задълженията. Колкото до къщата на Доган и плажа. Има си устройствен план, да ходят в съда, а не на брега.
20.
Прости му Господи
10.07.2020 09:45:47
6
38
Тоя не знае какви ги говори. Да да ама не -най безцеремонно ни гледа в очите и ни лъже. По същия начин - аз съм прост, не знам, не разбирам, не съм го изс рал аз. Гавра на мутра с целия народ. Не знам дали има още кой да му се върже на номерата но работата отива на кървави избори, на които ще бъдем хората срещу мафията. Хора, защитете страната ни, дайте бъдеще на децата си и живот за родителите си
19.
уууу
10.07.2020 09:45:33
5
31
Ти си боклук Бойко гадна подлога на Доган .ОСТАВКА ! ОСТАВКА !ОСТАВКА !
18.
Мъчно ми е
10.07.2020 09:45:20
48
12
Мъчно ми е , мъчно ми е , че млади хора , мои приятели , се поддават на целия панаир . Вместо да се огледат около себе си . Огледайте се . И пак си помислете кое е толкова зле в България. Както беше написало едно момче за статус и после и аз направих нещо подобно и то е : “ като гледам на всички снимките ви във фейсбук май аз съм най-беден “ . Ако са само поза е зле за вас , ако наистина са така значи няма от какво да се оплаквате и ревете само , защото е модерно .

Всеки има мнение и моето е , че ме е много срам , че имам човек като Румен Радев за президент.
17.
Любопитен
10.07.2020 09:43:10
4
28
Тоя тъпанар скоро вадил ли си е медицинско?
16.
Българин
10.07.2020 09:40:56
3
34
Тиквоч Толупов, стига дрънка ами подавай оставка
15.
Pidal
10.07.2020 09:40:38
4
25
Днеска се организира контрапротест.
https://mobile.frognews.bg/article/199324/
Хайде гербави тролове. Бягайте бързо да купите хляб, домати и вода и на амбразурата
14.
КороноТъпак
10.07.2020 09:40:05
5
63
Изслушах го. Заплаши ни с ковид пандемия, през това, че може да станем Босна и Херциговина заради Росенец, граждански сблъсъци с негови симпатизанти. Заплаши ни с етническа война. Заплаши Президента, че на вдигнатият от него юмрук стои друг срещу него. И ще му е трудно да яде от бой. Заплаши ни, че икономиката потъва, че ЕС не давал пари. Заплаши ни с взрив от болни. САМО И САМО ДА БЪДЕМ ДЪРЖАВНИЦИ И ДА ГО ОСТАВИМ НА ВЛАСТ ! ОСТАВКА и ЗАТВОР ! ДРУГОТО Е ПОЗОР !
13.
dd2
10.07.2020 09:37:32
8
55
Срамувам се от Вас ГЕРБ! Няма избори, на които да не съм гласувал за вас, но КРАЙ!!! Вие се ОСРАХТЕ! Нагли, безпардонни, крадливи, наравно с комунистите! А дъното на всичко е подкрепавата ви за Доган! Вие сте за бесилото! Родоотстъпници! Слушах го тази сутрин Бойко по Хоризонт: кой, вика, ходи на плаж със знаме?! Били провокатори! Ми много ясно, че точно за проверка и провокация отиват! Камъни имало! Ми има, като са ги насипали изропдите върху пясъка. И се прави на луд! Леле, как ме издразни, как се прави на луд! Без грам достойнство! Това не са българи! Те са срам за България! И всички, гласували пътя към Росенец "подарък" на Доган, са безбожници! Да не забравят, че всичко ще им се върне! За 5 гроша да плюят на всички, които са им гласували доверие и са ги избрали. Сами си изкопаха гроба.
12.
То
10.07.2020 09:37:28
2
34
Ай,как не те е срам бе,нямаш ли срам?ха фа знаш за незаконните постройки,ти си назначил охраната,и като българин,не се ли засегна от хвърленоно знаме,на държавата която ти управляваш и трябва да браниш,долу мутрите
11.
Хахаах
10.07.2020 09:36:36
3
45
Абе стоиш , гледаш го в очите .... Абе от сърце лъже простата мутра хахахахаха
10.
Marinero
10.07.2020 09:31:52
2
31
И за сценарист не става тоя.
9.
Гражданин...
10.07.2020 09:30:46
3
45
Не Б.Б. толкова прости хора назначавате 10 години навсякъде и всякакви калинки, че вече и най-малоумните им постъпки са автентични, а не някакъв сценарии. До това доведохте с управлението си тази територия, наречена България!!!
8.
Ей цървул
10.07.2020 09:27:15
6
59
Ей цървул не те ли е срам бе , целуваш гъза на Доган и Пеевски всеки ден от сутрин до вечер а сега обвиняваш , че ДаБългария работили с тях!!!! Мастия мръсна сикаджииска !!! Призив дори и към клетите гербаджии който трябва да си пазят хляба и мълчат , т си без достойнство и морал , без нищо!!! Не ви ли омръзна да ви правят на идиоти? Мислете за децата си!!!!
7.
Режисьор
10.07.2020 09:23:07
9
70
Ще видиш един филм, чак свят ще ти се види...
Христо Иванов яко те натисна за мазния крадлив врат.
Събота е време разделно! Дай сиоставката и се крии, че идва народната "любов" за теб и свинекомплекса ти.
6.
Тракийски
10.07.2020 09:22:52
32
21
Най-накрая един човек да обясни какво се е случило. Тези от НСО помагат на Хр. Иванов да събори правителство, защото искат вместо подпорна стена и клетки за птици на Алепу да има хотел. Ковид-19 е разработка на БСП, а снимките от спалнята са направени от добре обучени руски шпиони, които се страхуват, че Гешев ще пребори корупцията.
5.
Зрител
10.07.2020 09:22:14
8
65
Този шизофреник не знае какви ги плещи.ЖАЛКО за БЪЛГАРИЯ !
4.
То е ясно
10.07.2020 09:21:00
51
18
Ясно е, че всичко отново е с политическа цел. Христо Иванов търси внимание, защото именно там знае, че ще го получи. Знае, че народа мизерства, но не му дреме. Всички сте един дол дренки!
3.
Сценарист
10.07.2020 09:14:26
7
62
Драги дами и господа,
Приятно гледане на филма "Момчето си отива".
2.
демократ
10.07.2020 09:12:33
9
66
Слушам го. "БРЪЩОЛЕВИНИТЕ НА ЕДИН ЛУД" !!! Този объркан човек ни води ? Той приказва за всичко което му дойде в главата ! Скача от тема в тема а и самите теми са повърхностни и на ниво пик. СКЕЧ ! ПОЗОРНО Е ТОВА ДА НИ Е МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛ !
1.
Генади
10.07.2020 09:08:30
3
73
Утре ще снимаме новият десант по море.Щте бъде забавно ,около 30 лодки ще щурмуват сараите.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори