×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте неразказаната история на IT специалиста Гьоктуг, издъхнал при нелепи обстоятелства в центъра на Бургас


06 Октомври 2018, Събота, 07:50 ч.
Автор: Моника ИЛИЕВА, снимки: Фейсбук

Младият мъж споделял, че бил влюбен в Бургас през летния сезон, но имал намерение да го напусне в близко бъдеще



ИТ специалистът Акгюн Гьоктуг, който издъхна при изключително нелепи обстоятелства - опитвайки се да избяга от малък пожар в кооперацията си в края на миналия месец (ВИЖТЕ ТУК), остава дете-сирак и съпруга, разказаха негови близки пред Флагман.бг.

Те разказаха, че турският гражданин, живее от дълги години в Бургас и работи в частния сектор. Преди 12 години сключва граждански брак с красавицата Альона. Малко по-късно двамата се разделят, но от връзката си имат красиво като принцеса момиче, което днес е на 11 години. Детето живее и учи в морския град заедно с майка си. Обожава баща си.

Загиналият в нелепия инцидент турчин проявявал всестранни интереси. Професионалният IT специалист имал своя галерия  - “339 art”, която се намирала на ул. “Славянска” 58.  Затворил я, защото не вървяла. 


В тази сграда на ул "Славянска" 58  се е намирала галерията на 36-годишния турчин

В последните месеци от живота си се изявявал като DJ в бургаски клуб. За себе си казвал,  „че е добър човек", разказват близки до Акгюн. Младият мъж споделял, че бил влюбен в Бургас през летния сезон, но имал намерение да го напусне в близко бъдеще, защото нямало интересни хора.

Ето какво е написал той на 13 август т.г. на стената си във Фейсбук : „Много обичам Бургас през август; навсякъде чужденци и софиянци; виждам хора със стил, щастливост, отвореност (без консервативност)”.

Флагман.бг припомня, че 36-годишният  Акгюн Гьоктуг полетя от третия етаж при опит да се спаси от пожар в кооперацията, в която е живеел под наем в края на месец септември (ВИЖ ТУК).






В категории: Бургас


Флагман.БГ Фънки призна за страшна болест Фънки призна за страшна болест 02/05/2024, Четвъртък 14:40 0
10
Коментара по темата
10.
хахахадо №6
07.10.2018 14:56:58
0
2
именно защото съм ходил и пътувал там, където ти можеш само да мечтаеш, при това не съм бил гастарбайтер, а турист, та точно затова мога да си позволя да кажа, че Бургас е вече град с европейско излъчване. А че разни селяци обитават тук, това вече е друг въпрос
9.
guhh
07.10.2018 07:02:31
0
3
До 1: Напълно споделям написаното от теб, че качествените хора - бургазлиите вече почти напълно изчезна. И с хората от моята среда е така - съученици, приятели. Бургас не се развива икономически. Липсват инвестиции, международни фирми.
Това, което остана - нискообразовани хора без стойности плюс прииждащите на талази селяндури снижиха нивото на любимия ми град. Жалко. Надявам се някой ден ситуацията да се промени, да навлязат големи реномирани фирми, което би мотивирало напусналите да се върнат. До тогава частичка от моя Бургас ще живее в сърцето ми, което всяко лято трепти при завръщането ми.
8.
до 1
07.10.2018 03:54:17
2
2
как се нарича твойта болест и эараэна ли е
7.
АВЕ ПРАГМАН
07.10.2018 03:48:00
1
1
рисунките пришичат на полови органи мъжки бележката явно докаэателство тоя пич го накаэаха хората на Путин и техните служби дето им прави опити эа хакерски атаки господ прощава руснака не .КОЙ нормален ще скочи главица на бетона нормално се скача с крачетата эаебетего един турски шпионин чо малко
6.
зурла
06.10.2018 16:03:25
11
8
Бургас стана точно европейски.

Всякакаква паплач налази отвсякъде.

Ако беше излизал отвъд Сърбия щеше да си наясно.
Аз лично съм вече аут. Съсипвайте на поразия, нищо че лъскаво.Направете го цигания за да се чувствате удобно. Индианците навремето са ги заробили давайки им лъскави изграчки без стойност. Местните индианци са същите :)
5.
до №1
06.10.2018 14:18:16
14
7
ало, бургазлията, именно защото б-с стана град с европейско излъчване, отвсякъде надойдоха селяци и провинциалисти, които придават в човешки план тая селяндурщина на града ни. ако това момче беше живяло преди 20 години, щеше да види наяве какво значи град да бъде загробен като черна дупка поради комунистическо грабливо ръководство, което източваше нагло целият бюджет на общината, без остатък...аре, марш, комунистически измекяри от най-хубавия и най-синия град на българия...
момчето е имало други очаквания, разминал се е с очакванията, но в крайна сметка смъртта му е инцидент, доколкото разбирам, така че нека да не се спекулира с мотивите на този нелепо загинал млад човек и да се спрете да хейтите бургас, който за първи път прилича на истински морски град с огромни възможности за реализация и добро живеене...на който не му харесва - аут
4.
зурла
06.10.2018 14:11:11
16
7
1.
аз от Бургас

Напълно подкрепям това мнение. Аз също съм от Бургас , живял съм 40 години в този град, но вече нямам никакво намерение да се прибирам в него.Причините за това са много , но най вече това че градът и хората вече не са същите. А аз нямам намерение да деля парче земя с такива , които ме отвращават.
3.
пешев
06.10.2018 13:45:36
18
6
КРАСАВИЦАТА АЛЬОНА Е РУСКА ОРКА А КРАСАВЕЦА Гьоткуг Е РЯЗАНА ОРКА.КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА,КОГАТО СЕ СЪБЕРАТ ДВА ВИДА ОРКИ ОТ МОРДОР
2.
Гьотферени
06.10.2018 13:27:11
16
3
Научете му името и тогава пишете глупости!
1.
аз от Бургас
06.10.2018 12:33:49
18
13
Стойностните хора търсят душевност, хора, с които да им бъде интересно.
Явно и това момче е било такова и не случайно е обмислял да напусне този град. Ако това момче беше живяло в града ни преди 20 години, със сигурност щеше да оцени града ни по съвсем различен начин и със сигурност щеше да бъде по-щастлив в него. Днес градът ни е една останка от минала слава и величие. Град без поминък, град без мечти и перспектива, град без душа. Къде е вината не знам, но със сигурност има виновни хора. Извисените духовно хора не се топлим от лъскавата облицовка на града, която явно се оказва мимолетна и твърде абстрактна за възприятията на ценностните хора. За това те избягаха от града и продължават да бягат от него. Истина е, че култура и мироглед се оформят в средата за живот. Не случайно в сивия допреди 30 години град се раждаха поети, писатели, артисти, културни дейци и широко скроени хора. Тогава животът беше лъскав откъм възприятия, а независимо от старите плочки на тройката, липсата на фонтани, светещи реклами ( макар вече да затихват ) по булевардите ни и екологични детски площадки в комплексите ни, хората бяха по-хора. Днес има отчуждение, озлобление и нетърпимост, каквито аз никога не съм виждал в града ни. Местния ни шовинизъм беше заразен, а иностранците ни добре усещаха и разбираха нашата привилегия да се наричаме БУРГАЗЛИИ. Днес думичката шовинизъм звучи, като мръсна дума за по-младите, защото привързаността им към Бургас се свежда до интерес и изкопчване на незаслужени блага от града ни. За това днес се кичим с красоти, разваляме булеварди и екстериорно ги променяме, четка, плочки и боичка, но не се усещаме, как всъщност зачеркваме истинското и сакралното, което правеше от Бургас - БУРГАС.
ПС: Лека му пръст на момчето, съжалявам, че не съм го познавал. Разбирам напълно намеренията му да напусне Бургас преживе. Разбирам разочарованието му макар да не е наш съгражданин и да не е живял във времена, когато в Бургас имаше различни ценности, които правеха хората живеещи и родени тук автентични и харизматични.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в парка Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в парка Обработвани ли са тревните площи в София Слави Трифонов се изправи на крака, напът е да пребори множествената склероза Слави Трифонов се изправи на крака, напът е да пребори множествената склероза Шоуменът се подложил на експериментална терапия, която давала учудващо добри резултати Великденско настроение завладя пазар "Краснодар" в Бургас Великденско настроение завладя пазар "Краснодар" в Бургас Пресни плодове и зеленчуци очакват домакините, подготвящи празничната трапеза 110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство 110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство Това показват наблюдения на Института за социални, синдикални изследвания и обучение Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова След призива на Нинова за обединение на лявото пространство Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Заемите надминаха 100 млрд. лв. КЗП-Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден КЗП-Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден С особено внимание ще се следят стоките с етикети за биопроизход Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Причината за усилване на валежите е, че България се намира под южната периферия на антициклон, позициониран над Украйна и Молдова Мъж спука от бой 19 г. момиче, после го качи в колата си и си плю на петите Мъж спука от бой 19 г. момиче, после го качи в колата си и си плю на петите Малко по-късно двете лица са открити в частен дом в града. Установени са видими следи от насилие върху момичето Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Тази вечер ще има кулинарно състезание 
Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази...
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори