×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ужасяваща трагедия! 32-годишен IT спец загина при опит да се спаси от пожара (ОБНОВЕНА)


Ужасяваща трагедия! 32-годишен IT спец загина при опит да се спаси от пожара (ОБНОВЕНА)
73-годишният Атанас, който предизвика пожара, казва, че бил приятел на загиналия мъж. Атанас е в ступор
26 Септември 2018, Сряда, 11:48 ч.
Автор: Моника ИЛИЕВА, снимки: авторът

Огънят лумнал от мазето, явно не е преценил опасността

Мъж, на 32 години, е скочилият от втори жилищен етаж на кооперацията на ул. „Хаджи Димитър“ 5 в Бургас. Загинал е на място, удряйки главата си в плочките на вътрешния двор.

Според съседите не е преценил опасността. Усетил е миризмата на дим, докато е стоял пред компютъра си. Отворил е вратата на апартамента си и е видял пушеците, които идват откъм мазето. Възможно е да е решил, че няма шанс да оцелее по друг начин, освен да скочи през терасата.

Компютърният специалист бил от турски произход, женен за гъркиня. Живеели под наем от няколко месеца. Апартамента наели от наследници на някогашния кмет на Бургас Тодор Рогачев. 


Вчера загиналият мъж е боядисал в синьо терасата си, от която днес е скочил 


От първия етаж е свалено бебе с тази стълба

Човекът, който е предизвикал пожара, е 73-годишният Атанас, който режел с флекс железни пръти. Около него имало опаковки от стиропор. Искрите от електрическата машина възпламенили стиропора. Гъстият задушлив дим идвал именно от него и се разнесъл нагоре по етажите на цялата сграда. Атанас твърди, че е работел на времето във военния отдел на областна администрация-Бургас. Думите му обаче са объркани. Казва още, че познавал турчето, даже веднъж двамата се почерпили.
Съседи от четвъртия етаж видели младия мъж провесен през терасата и викали отгоре да не скача, защото вече е извикана пожарна и няма опасност да изгори. Той обаче явно не ги е разбрал. Паднал е върху главата си и е издъхнал на място. Вероятно е бил замаян от дима и не е имал ясна преценка.
Съпругата му я няма.


Очаквайте подробности, наш репортер е там!

В категории: Животът


15
Коментара
Би Ти Ви връща Цитиридис?
Би Ти Ви връща Цитиридис? 19/04/2024, Петък 12:14 0
15
Коментара по темата
15.
ЯКАТА РАНОТА ДО 14
27.09.2018 08:34:24
1
0
О да, помним как двама старци избраха смърта от скок през терасата, пред изгарянето, докато пожарната не можеше да си разпъне стълбата. В Бургас често е така. Дължи се на ръководството на пожарната. За това и сима народ се дави, заради скъсани язовин стени, които са под наблюдението на цяло отдел в пожарната. Там ниога няка виновни обаче.
14.
ПОЖАРНАТА
27.09.2018 08:31:13
0
0
Не е за пръв път хората в Бургас да се спасяват от огъня със скачне от терасите.
13.
Й
26.09.2018 19:16:54
2
3
Как може да всеки да си боядисва терасите както си поиска егати циганията????
Къде в общината да се намеси?
Има си ред и общи цветове!!!!!


Във Щатите всяка висока сграда има задна стълба. Задължително!! Също всеки балкон трябва да се преглежда за сигурност. 80% от сградите в Бургас са строени със най евтиния пясък и най евтини строителни материали при първото заметресение ще се срути 30% от града. Панелките не трябва да са по високи от 2-3 етажа и да има място между тях за задна стълба.
Призовавам гражданите да съдят общината и в частност архитекта на града който е допуснал града ни да не е в разрез със кодовете на развитите страни. Съдете общината и строителите до дупка. Задължително наемете специалисти да ви огледат сградите. Най вероятно живеете в рискован апартамент.
12.
До 1 и 8
26.09.2018 18:48:02
2
3
Пожарната е пристигнала след като човекът е скочил, лека му пръст. В България няма изисквания пожарната да има от споменатите надуваеми съоръженя. Ако има дим, не излизайте, а уплътнете вратата с мокри хавлии!
11.
нидялко
26.09.2018 18:43:59
1
3
Сега бай Танас ще яде кура...
10.
Н
26.09.2018 18:37:42
0
1
Ами те, може и да имат, но когато са отишли на адреса, не е имало за какво да го използват?Откъде си сигурен, че нямат ве? Господин Главна буква.
9.
2q
26.09.2018 18:26:31
0
4
Малоумник, спри да пишеш с главни букви. Кретен!
8.
ДО 3,МАЛОУМНИК СЪМ
26.09.2018 17:40:06
4
2
ЗДРАВЕЙ,АЗ СЪМ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ МАЛОУМНИК ОТ ТЕБ.ИСКАМ ДА ТЕ ПРЕДУПРЕДЯ ЧЕ СМЕЛО СТОЕЙКИ И КРИЕЙКИ СЕ УДОБНО ЗАД КОМПЮТЪРА,ВЕЧЕ НЕ ВАЖИ И МОЖЕШ ДА БЪДЕШ СЪДЕН ЗА .ОБИДА ПО НЯКОЙ ИЗМЕНЕНИЯ В ЗАКОНА,НЕ ОСТАВАШ СКРИТ,ВТОРО,ПОНЕЖЕ ВИЖДАМ ЧЕ ОТ НАПИСАНОТО ОТ ТЕБ ЛЪХА НА ИНТЕЛЕКТ,ТОЗИ ВЪПРОС НЕ КАСАЕ МЕН ЛИЧНО,А Е МНОГО ОБЩЕСТВЕНО ЗНАЧИМ,НЕ МОЖЕ В 2018,ПОЖАРНАТА ДА НЯМА НАДУВАЕМИ СЪОРАЖЕНИЯ,И ПЛАТНИЩА.ИМА СТЪЛБИ,ДА,НО ДО КОЙ ЕТАЖ СТИГАТ,И КОЛКО МЕТРА СА.ТИ НАЙ ВЕРОЯТНО ЖИВЕЕШ НА ЕТАЖ ЕДНО И ДА ТИ КАЖА ОТДЕЛНО ЧЕ ТОВА ТУК СА КОМЕНТАРИ,АЗ НЕ ЗНАМ,МОЖЕ ПЪК И ДА ИМА ТАКИВА СЪОРАЖЕНИЯ,ПРОСТО КОМЕНТИРАМ НО УСЕЩАМ ЧЕ ТИ СИ СЕ ЗАСЕГНАЛ МНОГО ЛИЧНО,МОЖЕ БИ ИМАШ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ А СЪВЕТИ ДО КОЙ ДА ПИША И ПИТАМ НЕ Е ТВОЯ РАБОТА,ТАКИВА МОЖЕШ ДА ДАВАШ НА ЖЕНА ТИ,АМА СЪМНЯВАМ СЕ,ЧЕ ЧЕХЪЛА И Е ГОЛЯМ
7.
НАП
26.09.2018 17:25:10
3
5
Договор за наем има ли . Някой отчита ли парите от тези хиляди помещения и апартаменти които се дават под наем
6.
Батман форевъ
26.09.2018 17:00:50
1
4
Тоа със сигурност доста е прекалил с Хамериканските филми !
5.
W
26.09.2018 16:58:44
0
5
На CS щеше да остане на 15-20 живот.....
4.
Дамян
26.09.2018 16:34:02
2
3
този да не се помисл за супер марио
3.
До Пожарната.
26.09.2018 15:50:16
4
10
Малоумник. Това, че някой се уплашил и е направил свръх глупост да скочи от терасата при никаква опасност за него, и преди да дойде пожарната, можем да не го пишем в графата на пожарната.
А къде са им съоръженията, този въпрос можеш да го зададеш към отговорните лица от съответното министерство.
2.
бай танас
26.09.2018 15:29:15
8
8
Флагман вс което пишете е комично... бай танас човека наклал огън под терасата на ай ти то, да пече чушки чуека за лютеница... то понеже не е чувало за огън ай ти то и само пред компища седяло... направо скочило през терасата... от втори етаж...нещо зомбирано ще да е било тва ай ти ми се струва! а?
1.
ПОЖАРНАТА
26.09.2018 15:27:15
8
10
ПИТАЙТЕ ПОЖАРНАТА ЗАЩО НЯМАТ ПЛАТНИЩЕ И ГУМЕНО СЪОРАЖЕНИЕ,ПИТАЙТЕ ГИ,КЪДЕ ТРЯБВА ДА СКАЧАТ ХОРАТА,ПРИ ПОЖАР,ПИТАЙТЕ ГИ ТРЯБВА ЛИ ДА ИМАТ,И ЗАЩО НЯМАТ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов Би Ти Ви връща Цитиридис? Би Ти Ви връща Цитиридис? Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Къщата е ултрамодерна, дворът е достатъчно голям, има и басейн. 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът Още когато се усамотили да вечерят на плажа Валерия не издържала и споделила на Алек, че го желае страстно
Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори