×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Прецакаха жестоко Гринго, вижте как затворнически шефове спъват освобождаването му


Прецакаха жестоко Гринго, вижте как затворнически шефове спъват освобождаването му
Софи Маринова ще трябва да изчака още малко, за да пуснат Гринго от затвора, ако вече не си е намерила друг
Тема в развитие
Гринго отговори на Софка от ареста: Не искам да я виждам! Циганска работа! Софи Маринова разлюби Гринго: Очи, които не се виждат, се забравят (ВИДЕО) Софи Маринова: Някои хора ей така ги пускат, а с мен и Гринго се заяждат, защото сме известни (ВИДЕО) Драма! Гринго остава зад решетките, пропуска мегаспектакъла на любимата Софи Маринова в „Арена Армеец” Софи Маринова реже Фики! Няма да отиде на сватбата му заради Гринго Гринго изплака в съда: Умолявам Ви, изкарайте ме от тази дупка, изгаря ми животът (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) Само във Флагман.бг! Откритият в Гринго пистолет се оказа газов, не могат да го свържат със стрелбата по палата на бизнесмен Адвокатът на Гринго: Сливков го натопи за изнудване на бизнесмен от Айтос, за да получи условна присъда (ВИДЕО) Ексклузивно! Жената на рекетирания от Гринго бизнесмен изригна: Паднал е толкова ниско, че щеше да убие внуците ми! Бесен екшън в съда! Гринго скочи на охраната, Софка избухна в плач (ВИДЕО) Гринго: Невинен съм, обществото ме направи черна точка Софи Маринова за Гринго: Познавам си го много добре, не би извършил подобно нещо (СНИМКИ/ВИДЕО) Нови разкрития: Разследващи открили незаконен пистолет при спецакцията в къщата на Гринго Гринго изнудвал бизнесмена, за да връща борчове на Софка? Гринго изригна в съда: Изнудват ме, направиха ме на нищо, държат ме затворен без доказателства. Да е*а и съда! Смях в съда в Айтос! Чалга иконата Софи Маринова става адвокат на Гринго (НА ЖИВО) Лъскавата Софи Маринова се появи в съда в Айтос, ще брани гаджето си Гринго (СНИМКИ) Гринго с първи думи за ареста си: Невинен съм, станала е обърквация! (ВИДЕО) Само във Флагман! Гринго на Софи Маринова изнудвал известен бизнесмен, разследват го за стрелба по баровско имение Бабата на Гринго ексклузивно пред Флагман.бг: 10 униформени нахлуха в дома ми, арестуваха и Софи Маринова Само във Флагман.бг! Среднощен екшън в Айтос: Закопчаха гаджето на Софи Маринова - Гринго при зрелищна акция
виж още
скрий
26 Май 2018, Неделя, 00:03 ч.

Не е ясно, докога Гринго ще кисне в Казичане. Според присъдата той трябва да излезе в края на юли

Затворническа драма се разиграва с любимия на Софи Маринова - Тодор Давидов-Гринго, пише "България днес". Той излежава 10-месечна присъда за рекет в затворническото общежитие в Казичане, след като се призна за виновен за изнудване на бизнесмен (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

Споразумението бе сключено тихомълком с прокуратурата, а Давидов и любимата му се надяваха да бъде на свобода по-рано от очакваното - през май.

По закон Гринго може да поиска предсрочно освобождаване, ако е излежал 2/3 от присъдата си. На 22 март той пуска молба от зандана да бъде освободен предсрочно условно на свобода. Искането му пристига в градския съд, откъдето изискват досието му от управата на затвора, за да насрочат заседание за разглеждане на казуса. Искането е направено по официалния ред на 26 март.

От тогава до сега от администрацията на затвора в Казичане така и не са пратили досието на Гринго в СГС, съобщиха от пресцентъра.

"Странно е, защото досега сме получавали досиетата в рамките на две-три седмици максимум. А тук говорим за изминали 2 месеца, в които нямаме никакъв отговор."

Така Гринго се оказва прецакан, защото, макар да има право да излезе по-рано от кауша, това така и не се случва. Докато съдиите са с вързани ръце, от затвора не отговориха на въпросите на "България Днес" относно причината за забавянето на документите му.

Адвокатът на Гринго - Марин Марковски, също е в неведение по казуса.

"След като сключихме споразумение с прокуратурата, Тодор Давидов може сам да си напише молбата за предсрочно освобождаване и не е нужно да го представлявам. Затова и нямам идея какво се случва с него", лаконично обясни юристът.

Не е ясно, докога Гринго ще кисне в Казичане. Според присъдата той трябва да излезе в края на юли, ако не работи зад решетките. Ако все пак се труди, 3 работни дни му се водят два излежани.

Давидов е затворен от миналия септември след сигнала с рекета на заможния търговец Асен Асенов, познат като Акиф.

Според обвинението Гринго и негов авер Стефан Сливков са искали 50 бона кеш. Ако не даде парите, са го заплашвали да очистят него и семейството му. Принудата и заплахата за убийство срещу търговеца на контейнери са извършени в период от 19 септември до 23 септември м.г.

Според прокурорите Гринго е бил съучастник на извършителя Стефан. Той му дал мобилните телефони и подучил Сливков какво да говори, твърди обвинението. Във въпросния ден Акиф получава различни обаждания. Два дни по-рано по имението на заможния бизнесмен е стреляно. Атанасов отива притеснен в полицията и подава сигнал за изнудването. Влиза в схема с ченгетата, като уж склонява да даде парите. Урежда среща с рекетьорите близо до Пантеона в Морската градина в Бургас. На уговореното място идва Стефан Сливков, който е закопчан, след като прибира описаните банкноти.

Сливков е отведен в ареста, започват разпити и той издава Гринго. По-късно става ясно, че освен от закупените специално симкарти Сливков се е обадил веднъж на Ариф и от личния си телефон.

Под давление на мастития си адвокат Марин Марковски Гринго се съгласява на сделка с прокуратурата. Той признава вина, за да получи по-лека присъда, и се разминава с тягостния съдебен процес.

Споразумението с прокуратурата е одобрено от съда, влиза в сила на 28 февруари, като освен зандана наказва Гринго да плаща и 5 бона. По това време Гринго вече е излежал близо 7 месеца в следствения арест и мераците му са да гушка Софка още през май. Това обаче не се случва поради "странното" забавяне на документите му.

Ако Гринго не се бе споразумял с държавното обвинение, го грозяха от 2 до 8 години затвор, както и до 3 бона глоба.



В категории: Темида , Айтос


12
Коментара
Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
12
Коментара по темата
12.
До 1
27.05.2018 19:48:31
1
2
Не е шега зависи на кой е слуга
11.
Милен
27.05.2018 15:58:54
5
6
ЕДРЕВ....АЛЧНОСТТА ти няма граници

ЕДРЕВ ...като НЕ МОЖЕШ или НЕ ИСКАШ да спираш ИМОТНИТЕ ИЗМАМИ С НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ *ул.МОСКВА 18* С НЕУЗАКОНЕНИ И НЕЗАКОННИ КЪЩИ при нотариус БИСЕР ДЕМИРЕВ324
Ти поне НЕ УКРИВАЙ СТРОИТЕЛНИТЕ ДОКУМЕНТИ на имота И НЕ НИ ИЗНУДВАЙ ЗА ПАРИ ЗА ДА НИ ГИ ДАДЕШ И ДА МОЖЕМ ДА СИ УЗАКОНИМ ....НЕЗАКОННОТО ЖИЛИЩЕ КОЕТО СИ КУПИХМЕ НАПЪЛНО ЗАКОННО ПРИ СКАНДАЛНО ИЗВЕСТНИЯТ НОТАРИУС БИСЕР ДЕМИРЕВ 324

И ПРЕСТАНИ ДА МИ УВЕЛИЧАВАШ ДАНЪЧНАТА ОЦЕНКА НА НЕЗАКОННОТО ЖИЛИЩЕ В ПЪТИ ПОВЕЧЕ .....ЗА ДА МЕ ПРИНУДИШ ДА СИ ГО ПРОДАМ БЕЗ ПАРИ

НОМЕРАТА ТИ КРАЙ НЯМАТ ....ЯЗЪК ,ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ТЕБ
10.
до 4
27.05.2018 15:54:06
5
5
тя и Сийка Вълкова Тенева е от бедно ромско семейство,а бащаи е лежал в затвора за убийство на БЪЛГАРИН
9.
до 4
27.05.2018 15:47:57
6
5
тя Сийка Вълкова Тенева не беше ли от бедно ромско семейство от с.Победа Ямболско ,на която баща и е лежал в затвора за убийство на българин
Ама какво се учудвам тя "крушата не падала по-далече от дървото"
И какво излиза бащата убиец,дъщерята имотна измамничка единия убил Българин ,другата Измамила Българи
8.
Отвратен от прокуратура
27.05.2018 13:33:12
1
10
Такива престъпници заслужава да не излизат от пандиза,да са мислили навремето мангали долни!
7.
Сач
27.05.2018 13:25:40
0
4
Брикет мазен
6.
Петър Г
27.05.2018 12:35:58
0
8
Да не то пускат изобщо тая мангуста кво ни занимавате с някви мангусти сапуна е малко
5.
пешев
27.05.2018 12:15:01
0
11
Прецакаха жестоко МАНГО ХАХАХАХ
4.
До Росица ТЕМЕЛКОВА председател на ОСБ
27.05.2018 11:51:39
12
6
Нотариус БИСЕР ДЕМИРЕВ 324 от Айтос

Прави ДОБРОВОЛНИ ДЕЛБИ НА НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ ,но не спазва разпоредбите в закона

В ДЕЛБИТЕ СА УЧАСТВАЛИ ОСВЕН ЗАКОННИТЕ НАСЛЕДНИЦИ И ....ИМОТНАТА ИЗМАМНИЧКА СИЙКА ВЪЛКОВА ТЕНЕВА с квоти на собственост дадени и лично от нотариус БИСЕР ДЕМИРЕВ 324 по смисъла на чл .587 ал.1 от ГПК с ФАЛШИВ КОНСТАТИВЕН НОТАРИАЛЕН АКТ СЪЗДАДЕН И НАПИСАН ЛИЧНО ОТ НОТАРИУС БИСЕР ДЕМИРЕВ 324 в кантората му на 29.07.2010г.


Като е използвал ФАЛШИВИ
СКИЦИ
ДАНЪЧНИ ОЦЕНКИ
РАЗРЕШИТЕЛНО ЗА СТРОЕЖ *КОЕТО СЕ НАСЛЕДЯВАЛО* но издадено без скпючен договор за ОТСТЪПЕНО ПРАВО НА СТРОЕЖ в съсобствения имот
ЛИЧНА КАРТА
УДОСТОВЕРЕНИЯ ЗА НАСЛЕДНИЦИ
ФАЛШИВ НОТАРИАЛЕН АКТ
ПРИЗНАВА ШЕСТ НАСЛЕДНИКА ЗА СОБСТВЕНИЦИ НА !!!!! НЕЗАКОННА КЪЩА!!!!! БЕЗ ДА Е ВИДЯЛ СИЙКА ВЪЛКОВА ТЕНЕВА *ИМОТНАТА ИЗМАМНИЧКА* В ДАНЪЧНАТА ОЦЕНКА ТОЙ НОТАРИУС БИСЕР ДЕМИРЕВ 324 Я ПРИЗНАВА ЗА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ СОБСТВЕНИК по-наследство с квоти 15/48 ид.части

КОГА ЩЕ БЪДАТ ПРОВЪЗГЛАСЕНИ ЗА НИЩОЖНИ *ИМОТНИТЕ МУ ИЗМАМИ * СИРЕЧ КОНСТАТИВНИЯТ НОТАРИАЛЕН АКТ от 29.07.2010г. и ДОБРОВОЛНИТЕ ДЕЛБИ НА НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ от 24.08.2010г .
ПОНЕЖЕ ЧРЕЗ НЕИСТИНСКИ ДОКУМЕНТИ ....ЗАБЛУДА....И ИЗМАМА.....СА БИЛИ ИЗПОВЯДАНИ лично от Н отариус БИСЕР ДЕМИРЕВ 324. ЗА да може да помогне на *ИМОТНАТА ИЗМАМНИЧКА* СИЙКА ВЪЛКОВА ТЕНЕВА ....чрез заблуда....и измама....и НЕИСТИНСКИ ДОКУМЕНТИ д а придобие ПОЛЗВА и ВЛАДЕЕ ЧУЖД НАСЛЕДСТВЕН ИМОТ с административен адрес АЙТОС ,ул.МОСКВА 18
3.
axa
27.05.2018 11:37:09
0
4
даден е някой лев затова софи е пред банкрут фала е доста левчета за да го измъкне
2.
До 1
27.05.2018 11:29:57
0
13
Така е приятелю,в демократична-циганосана България всичко е възможно.Даже след това може да осъди държавата в Страсбург да ку платиме някое евро за създадените неудобства,ама така е като всичките реформи на Герб останаха само в новините и в предизборните обещания.10г.вече за тези които ще лаят след мен се реформираме и сме някъде-никъде
1.
Позитивен
27.05.2018 11:23:01
0
27
Умът ми не го побира как за рекет със заплаха за убийство може да получиш 10 месеца, че и да излезеш предсрочно. Това е шега някаква, нали?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра 
Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Браншът очаква хиляди работници от Узбекистан и Непал, но документите се бавят Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори